Starity

Lee Su Woong

Lee Su Woong Lee Su Woong nemzetisége 4692. 77rajongó 3vélemény
 • Születési név
 • Lee Su Woong (이수웅)
 • Becenév
 • Su Woong (수웅)
 • Születési idő
 • 1995. január 20.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes, Táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 174 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Yeo Hoon Min Jung Dae Hyun Jeon Jeong Guk Kim Min Soo Park Sung Jun One Junn Choi Da Bin Kim Sang Gyun

Lee Su Woong életrajza

 

Születési név: Lee Su Woong (이수웅)
Művésznév: Su Woong (수웅)
Születési idő: 1995. január 20.
Születési hely: Dél-Korea
Magasság: 174 cm
Testsúly: 56 kg
Vércsoport: B
Csillagjegy: Bak
Kínai csillagjegy: Disznó
Ügynökség: Universal Music Korea (2013-tól jelenleg)
Csapat: Boys Republic
Pozíció: énekes, táncos, maknae, visual
Oktatás: HanGwang High School (Szöul); Konkuk University

2013-ban tűnt fel a médiában, mint az Universal Music Korea újdonsült fiú csapatának a Boys Republic egyik tagja. Su Woong a legfiatalabb, így ő a csapat kis maknae-ja, valamint őt tartják a csapat arcának is.
A Boys Republic tagjaként 2013. június 5-én debütált hivatalosan, a csapat Party Rock című számával.

2015-ben Su Woong megmutathatta színészi adottságait is, ugyanis az Alchemist web drámában Min Woo karakterét keltette életre. A sorozat elsőként október 5-én a Naver tvcast oldalán indult el, majd október 8-tól az MBC Every1 is műsorra tűzte. Su Woong mellett másik két Boys Republicos tag Sung Jun és Sun Woo is láthatóak a sorozatban.

 

 

BOYS REPUBLIC

Bevezetés
A cég elsődleges céljául tűzte ki, hogy egy olyan csapatot alkosson akik nem csak Ázsiában, hanem azon is túl sikeresen hódítsanak. Ennek érdekében pedig neves koreai zeneszerzők mellett több európai zeneszerzővel is társult a cég.
Maguk a tagok pedig nem csak gyakornoki idejük alatt, hanem most is intenzív zene, tánc és színjátszás órákat kapnak, valamint a nyelvtudásra is igen nagy hangsúlyt fektetnek, hogy így hozzanak létra egy „globális idol” csapatot.

Debütálás előtt és után: Party Rock & You Are Special
A fiúkról már hónapokkal a hivatalos debütálásuk előtt elkezdek megjelenni képek, információk valamint egy elő promóciós rajongói találkozót is szerveztek, amire rengeteg „rajongó” vagy legalábbis érdeklődő volt kíváncsi. Májusban aztán megjelent első videójuk az Orange Sky, mely egy kampányfilm volt, ami a Jeju Airlines népszerűsítésére szolgált.

Végül a csapat az Universal Music Korea ügynökség alatt debütált öt taggal. Debütáló daluk a Party Rock június 5-én került nyilvánosságra aminek később egy dance verziója is megjelent.

A fiúk végül október 8-án kiadták első mini albumukat Identity címmel, melyet 10-én az album You Are Special címre keresztelt dal videója követte. A klip és maga a srácok is hatalmas stílus váltáson mentek keresztül.

2014: Fantasy Trilogy, Japán tevékenységek és jótékonykodás
Február 5-én jelentette be a csapat idei visszatérését, majd az első teaser képek Fantasy Trilogy címmel és egy szlogennel jelent meg: "A rajongók álmai, fantáziái valóra válnak". Valamint a srácok beszéltek róla, hogy ezen belül három comeback-el fogják megmutatni a csapat különböző arcait.
A sorozat első részeként február 20-án megjelent legújabb daluk a Video Game táncos verziója, ugyanis a klip ún. sztori verziója kicsivel később a csapat fennállásának 300. napján került ki.

A trilógia bejelentését követően a rajongóknak 5 hónapot kellett várniuk a "2. részig". Július 25-én Dress Up címmel jelent meg következő kislemezük, melynél Duble Sidekick volt a producer. A dal hasonlóan dinamikus volt mint az eddigi kiadásaik, de koncepcióban elég nagy váltás történt.
Augusztus 16-án pedig hatalmas megtiszteltetésben részesültek ugyanis a BtoB, Yuna és a Thaitanium mellett ők is felléptek a 6. MTV World Stage Live rendezvényen Malajziában. A 15 ezres tömeg előtt öt dalt énekeltek, köztük One Junn előállt saját szerzeményével is mely a "몽유" (Somnambulance) címet viseli. Valamint a koncertet követően tartottak interjút és rajongói találkozót is tartottak amin közel ezer rajongó vett részt.

A következő hónapokban is sok fesztiválon, koncerten és egyéb rendezvényen vettek részt, majd november elején fényderült melyik dallal zárul a Fantasy Trilogy. A csapat legújabb kislemezét The Real One-ként kezdték el hirdetni, ami egyben a 2. mini albumuk a Real Talk vezető kislemeze is. A kislemezhez tartozó videó klip november 11-én 11:11 kor jelent meg (koreai idő szerint), a fiúk itt is újabb stílus váltáson estek át hisz egy sokkal elegánsabb koncepcióval álltak elő, a klip pedig a modern és a klasszikus öltözködést állítja ellentétbe.
Maga a mini album pedig 12-én lett elérhető. Az albumon a korábban megjelent és a Fantasy Trilogyhoz tartozó kislemezek is szerepeltek valamint egy még nem hallott ballada dal és One Junn szerzeménye is helyet kapott.

Emellett november 27-én megtartották első rajongói találkozójukat Japánba amire közel ezer fős rajongó tábor gyűlt össze, a japán előmenetelt pedig a Tower Records segíti a csapatnak.

Ebben az igen sűrű évükbe pedig a jótékonykodás is belefért. Sun Woo pl. újszülött gyerekeknek kötött sapkákat és egy képet posztolt is twitter oldalán ezzel is buzdítva rajongóit, hogy ők is csatlakozzanak a "Save the Children" projekthez, melynek keretein belül etióp, ugandai és pakisztáni babáknak készítenek ruhákat. Emellett december 20-án pedig a csapat teljes legénysége csatlakozott a Gwanghwamunban tartott Jótékonysági rendezvényhez, ahol a srácok ingyen ölelésekkel jutalmazták az oda látogatókat. A rendezvény teljes bevételét szöuli szegénynegyedeknek gyűjtötték. 

2015: Hello & The Royal Tour
A csapat közel fél éves kihagyás után június 5-én kiadják sorban 4. digitális kislemezüket, mely a Hello címet kapta.
Valamint The Royal Tour címmel július 3-án Párizsban elindítják első európai turnéjukat. A koncertsorozat keretein belül ellátogatnak Angliába, Németországba, Lengyelországba emellett 3. k-pop csapatként hazánkba is ellátogatna, a turnét végül pedig Bécsben zárják.

2016: R:evolution & Japán debütálás
Közel 10 hónapos várakozás után a srácok március 30-án (koreai idő szerint pontban délben) kiadták 3. mini albumukat Revolution címmel. Az album vezető kislemezeként pedig a Get Down jelent meg. 

Három évvel debütálásukat követően a srácok szeptember 29-én kiadták első digitális kislemezüket Only Girl címmel.

2017: Újabb japán kiadások
Alig, hogy tavaly szeptemberben a srácok debütálásukat tették a szigetországban, 2017 elején mindjárt egy hármas kislemezzel tértek vissza. Így január 25-én, egy napon került kiadásra, Closer – Daiuki Dayo – Hello Sunshine című kislemezeik. 
Négy hónappal később pedig továbbra is a szigetországban munkálkodva május 24-én kiadták sorban 5. japán kislemezüket, mely Nagareru Hoshi Ni Hanataba Wo címmel jelent meg és amelyhez egy klip is készült. 
A nyár utolsó napjaiban viszont a srácok kiadták első japán mini albumukat is, ami Beginning címmel augusztus 30-án került a boltok polcaira.

The Unit:
A The Unit egy olyan műsor, melynek célja, hogy megalkosson 2 tökéletes egységet, egy 9 fős lány és egy 9 fős fiú egységet.
A közel 500 jelentkező közül 126 előadó került be az adásba. Küldetéseket hajtanak végre, hogy a végén a legjobb 9-9 fő kerüljön ki közülük.
A mentor csapat tagjai mind híres előadók. Rain, TaeMin (SHINee), HyunA (volt 4MINUTE), SanE, Jo HyunAh (Urban Zakapa), Hwang ChiYeul. A Boys Republic is jelentkezett, ahol az Overdoset adták elő az EXO-tól. Onnan Suwoong, Onejunn és Sungjun jutottak tovább 2 szavazattal, a többiek mind kiestek. Az első fordulóban pedig Onejunn esett ki (57.helyen volt). Suwoong most a 18.helyen áll Sungjun pedig a 36.-on. Az adás végére Suwoomg a 15 helyen végzett, így nem került  be a bandába. 

Twitter | Youtube | Facebook | Instagram | Instagram2

Írta: BeJoyful
Kiegészítette: Kpopfan01

Sorozatok
2015: Alchemist
– Min Woo

Boys Republic megjelenések

Koreai kiadások

Mini albumok
2013: Identity 
2014: Real Talk

2016: R:evolution

Egységes kislemezek
2013: Party Rock 
2014:Video Game
2014:Dress Up
2014: Hello 


Japán kiadások

Mini albumok
2017: Beginning

Válogatás albumok
2016: Shōnen Kyōwakoku 2013-2015 Best

Egységes kislemezek
2016: Only Girl 

2017: Kiss Made Dorekurai? (Closer)
2017: Daisuki Dayo
2017: Hello Sunyhine 

2017: Nagareru Hoshi Ni Hanataba Wo 

Utolsó frissítés: 2018.10.27. 12:12 Kpopfan01 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace