Starity

Lee Sung Jong

Lee Sung Jong Lee Sung Jong nemzetisége 1661. 339rajongó 17vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 98%
 • Születési név
 • Lee Sung Jong
 • Becenév
 • "Sungjong"
 • Születési idő
 • 1993. szeptember 03.
 • Születési hely
 • Gwangju, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Szűz
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Nam Woo Hyun Lee Ho Won Lee Sung Yeol Kim Myung Soo Kim Sung Gyu Jang Dong Woo

Lee Sung Jong életrajza

Lee Sung Jong "Sungjong"

Élete

Lee Sung Jong legtöbbeknek a dél-koreai Infinite nevű csapatból lehet ismert, ahol énekesi pozíciót tölt be, valamint ő a maknae, vagyis a legfiatalabb tag Sunggyu, Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol és L mellett. A Woollim Entertainment szerződtette le, csapatával 2010 júniusában debütáltak egy reality show-ban, a 'You're My Oppa'-ban. Ebben a hónapban jött ki debütáló kislemezük is, a „First Invasion”, amiről a „Come Back Again” és a „She’s Back” dalhoz készítettek videoklipet.

Érdekességek

 - Ha ideges, mindig durván csapja be az ajtót. Ezt legtöbbször Woohyun éri el nála.

 - Ha Sungjong hazudik, azt Woohyun mindig kiszúrja.

 - Mikor Michael Jackson elhunyt, nagyon szomorú volt. Szeretett volna hasonlítani rá, egyedi hangjára, táncára. Két kedvenc dala tőle a „Beat It” és a „Ben”.

 - A „Come Back Again” M/V forgatásán látott először sivatagi rókát.

 - Gyakran bosszantja a többi tagot és a menedzsert is.

 - Többnyire aranyos és cukin viselkedik, de ha akar tud nagyon ijesztő is lenni.

 - Hoya-val osztozik a szobán, amikor a csapat együtt van.

 - Olyan lány az ideálja, akinek élénk személyisége van, vicces, szép a bőre és hosszú haja van.

 - Tériszonya van és fél a sötétben.

 - Rajongóinak neve a Sungels.

 - Kedvenc lánycsapata a 2NE1, kedvenc tagja pedig Park Bom.

 - Jóban van az f(x)-es Amber-el és Lunával.

 - Ő felelős a csapatban a jó hangulatért, és az egyik legviccesebb tag.

Infinite

Kezdetek

A csapat hét tagból áll akik a Woollim Entertainment alatt debütáltak még 2010. júniusában. A debütálásuk előtt ahogy minden csapat a srácok is egy külön róluk szóló műsorban mutathatták meg mire is képesek és ezáltal a közönség is megismerhette őket. A műsor a You Are My Oppa címet viselte.
A debütálásukat követően meg is jelent első mini albumok a First Invasion amelyről két dalból is videó készült. A Come Back Again videójuk egy napon jelent meg az albummal míg a She’s Back augusztus 4-én lett elérhető.

2011 "BTD / Before the Down"

2011. január 6-án megjelent második mini albumuk Evulotion címmel, majd egy nappal később az albumról nap világot látott az első videó is Before The Dawn /BTD/ címmel. Az album promóciói február közepén véget ért viszont a fiúk március 7-én újabb dallal kedveskedtek rajongóiknak ami Nothing’s Over címet viselte. A dallal egy időben megjelent első egységes kislemezük Inspirit címmel mely három számot tartalmazott. A kislemezről még egy dalt támogattak a Can U Smile-t, ugyan a számhoz videó nem készült, de a promóciók során ez a dal is sokszor felhangzott.
Júlus 20-án újabb videót tettek közzé Be Mine címmel, majd egy nappal később megjelent a csapat első stúdió albuma Over The Top címmel. Az albumnak hatalmas sikere lett és a csapat számtalan díjat bezsebelhetett, végül a nagy érdeklődés hatására az albumot újra csomagolva Paradise címmel szeptember 22-én újra piacra dobták. Majd az album címadó dalából videó is készült, ami ugyan csak több díjat elnyert.
2011. novemberében szerepeltek a Birth of a Family showműsorban. /A show lényege, hogy a sztárok kapnak állatokat amikre a nap 24 órájában vigyázniuk kell. – az Infinite-es srácok három kutyát kaptak és bizony mindenhová magukkal kellett cipelniük-/
2011. decemberében megjelent első karácsonyi daluk White Confession /Lately/ címmel.

Miközben hazájukban nagyban zajlottak a promóciók és a szereplések japán rajongóikról sem feledkeztek el és 2011. január 26-án napvilágot látott első japán daluk To-Ra-Wa címmel, amiket a She’s Back, BTD és a Nothing’s over számaik japán változatai követte, míg végül hivatalosan is debütáltak november 19-én a Before The Dawn című videójuk japán változatával.

2012 "The Chaser"

2012. február 11-12-én a csapat megtarthatta első koncertjét, melyre közel 8 ezer ember volt kíváncsi és a jegyek mindössze 10 perc alatt elkeltek. A koncert a kelet-szöuli Seoul Olympic Park-ban volt.
A koncertet április elsején ugyan ott megismételték Second Invasion címmel. A jegyeket már február 28-án elkezdték árusítani és még aznap el is kelt mind a 10 ezer ülőhely. A koncertet egyedülálló módon a youtube-on is élőben követhették az arra kíváncsiak. Az Infinite volt az első ilyen k-pop csapat.
2012. május 8-án megjelent a következő videójuk Only Tears címmel, majd 15-én harmadik mini albumuk is megjelent Infinitize címmel valamint ezen a napon jelent meg a cím adó dal videója is a The Chaser. Június 14-én az M! Countdown showban elnyerte a csapat a Triple Crown címet, mivel a dal három héten keresztül lista vezető volt.

2013 "Man In Love"

November 19-én a csapatból elsőként megjelent SungGyu első szóló albuma Another Me címmel, majd kicsit később 2013. január 10-én megalakult a csapat első alegysége Infinite H címmel, melyet a banda két rappere Hoya ás Dong Woo alkotnak. Első mini albumuk a Fly High címet viseli.

Végül 2013. március 21-én az egész csapat visszatért legújabb kislemezükkel a Man in Love-al valamint 4. mini albumukkal, mely a New Challenge címet kapta. Man in Love címá daluk sikeréről az is árulkodik, hogy már két díjat is megnyertek velük a fiúk.

Viszont épp hogy csak elkezdődtek a New Challenge promóciói már tervezik a srácok, hogy a nyáron japán rajongóik legnagyobb örömére kiadják első debütáló japán albumukat, ám még se a pontos idő, se az album címe nem ismert. Ebben az évben japán albumuk is jelent meg ez volt a Koi ni Ochiru Toki: Nem sokkal később elindultak túrnéjukra is, ami Ázsiában, Dél-Amerikában és Európában volt.

2014 "Last Romeo / Back"

2014-ben a csapat egy új albummal tért vissza, aminek a címe a The Origin. Az album több részből is áll. A három részalbumon hallható több ismerős dal is. A fiúk újabb visszatérése a Last Romeo lesz. Az album Koreában, Japánban és Tajvan címmel is meg fog jelenni. 15 ország után 2014-ben lezárul a Világtúrné is. 2014-ben lehet számítani egy új alegységre is, aminek tagja Sungyeol, Sungjong és L, a neve pedig Infinite F. A Last Romeo végül megjelent japán verzióban is és a hozzá tartozó képek is megjelentek. Majd a csapat ismét visszatért még pedig egy lendületes klippel, a Back-kel, aminek klipjében a fiúk számos gondosszal küzdenek meg. A kislemez címe is hasonlóan a dalhoz Be Back lett. Miután megjelent a Back videoklip nem sokkal azután megjelent a dal táncos verziója is, amiben a srácok csak a táncolnak. 2014. december 7-én megejelent a csapatnak egy újabb dal, ami a Grow OST lett. A videó a srácok egy kocert előtti előkészületeit mutatja be.

2015 "Bad"

A csapat társult a nyári comeback-hez és szintén visszatértek egy koreai albummal. Az album júliusban jelent meg Reality címen. A fő dal a Bad lett amihez a klip is megjelent július 12-én. A klip hasonlatosan mutatja a dal gyorsaságát és a dal üzenetét.

2016 "That Summer" / "The Eye"

A srácok sem maradhattak ki a nyári visszatérésekből. Ezért is készítettek egy könnyes, nyárias stílúsú dalt, ami a címét is színtén a nyárról kapta "That Summer" A videóban teljesen érzékeltetik a nyári hangulatot és a szöveg szintén a nyári meleg napokat idézi fel. Miután a csapat Japánban is visszatért úgy döntöttek, hogy a koreai rajongókat is megörvendeztetik egy újabb albummal és egy klippel. A tagokról folyamatosan jelentek meg a teaserképek, majd a fekete-fehér változatuk. Az MV előzetest is láthattunk még szeptember elején. Az albumvezető dal az The Eye című dalt lett, míg az album címe az Infinite Only lett.

2017 Hoya távozása a csapatból

2017-ben a fiúk elég csendesek voltak. Utoljára 2016-ban voltak aktívak és hallhattunk tőluk dalt. 2017-ben járt le a fiúk szerződése. Az összes tag egyből megerősítette kivéve Hoyát. Sokáig nem lehetett tudni milesz a fiú sorsa végül hivatalosan is megerősítették, hogy Hoya nem írta alá a szerződést és így távozik a csapatból. Az énekes egy nyílt levélben kért bocsánatot a tagoktól és a rajongóktól is.

2018 Top Seed album

2017-ben nem igazán hallhattunk a fiúk felől. Egy történés viszont nagyon is megviselte mind a csapat karrierjét, mind a fiúkat. Hoya nem hosszabította meg a szerzősét, ezért a csapat hat fővel folytatta tovább tevékenységét. Miután ez meg történt nem is rukkoltak elő semmivel, bár már 2017 utolsó napjaiban megjelentek a teaser képek az új albumról, amit végül csak januárban adtak ki. Az album a Top Seed címet kapta. Ezen kívül meg kell említeni míg, hogy ez album lett a 3. teljes album, amit kiadtak. 

2019 "CLOCK"

A csapat február elején mondhatni visszatért a CLOCK című számukkal. A dal és a videóklip egy időben jelent meg ráadásul a japán és koreai verziója egy időben került fel az internetre. A visszatérést sokan kritizálták, de nem a dal minősége miatt, hanem azért, megrt se előzetes képek nem voltak, se teaser kisvideók, a megjelenést csupán egy kép és egy kisebb videó előzte meg. A rajongók elégedetlenek voltak a "gyér" megejelenés miatt. 

Japán debütálás

2011. január 26-án a csapat végre Japánban is debütált. Első kislemezük a „To-Ra-Wa” címet viseli. Majd hivatalos debütálásukkor megjelent a „BTD (Before The Dawn)” japán verziójú klipje is.Később, a második japán kislemezük, a „Be Mine” japán nyelvű verziója volt, és ehhez egy új klipet is forgattak. Limitált példányszámban lehetett kapni a DVD-s verzióját is, majd utána egy limitált szimpla CD-s verziót, végül a normál albumot. Továbbá 2014-ben megjelent a Last Romeo japán verziója is, a 2012-es She's Back után ez volt a legsikeresebb.

2014 - 2015 "Dilemma / Hours"

2014-ben újabb kis japán albummal jelentkezik a csapat, amelynek címe Dilemma és decemberben jelenik meg. A teaser képek már december 15-én felkerültek. 2014. december 20.-án meg is jelent a Dilemma videóklipje, ami teljesen fekete fehér lett.

2015-ben újabb japán minialbummal térnek vissza. A hírek az albumról már márciusban megjelentek, de az album majd csak április elején került a boltokba. Az új minialbum címe a 24 Hours, ami persze az album vezető dala lett és videóklipet is forgattak hozzá.

2016 "D.N.A."

2016-ban a csapat egy újabb japán videóklippel tért vissza. A dal a D.N.A. címet kapta, amihez a témának megfelelő sötét jellegű videóklip is készült. A dal szerepelni fog a következő japán albumukon,  a teljes album neve Best of Infinite lett, ami tartalmazza a srácok legjobb dalainak japán feldolgozását.

Tagok

- Kim Sung Gyu - "Sunggyu"

- Jang DOng Woo - "Dongwoo"

- Nam Woo Hyun - "Woohyun"

- Lee Sung Yeol - "Sungyeol"

- Kim Myung Soo - "L"

- Lee Sung Jong - "Sungjong"

Volt tagok

- Lee Ho Won - "Hoya"

Infinite F

A csapat másik része az Infinite F aminek a tagjai L, Sungyeol és Sungjong. A csapat "F" nevet a Forever angol szóból kapta. Az mellék csapat debütáló dala, a Infnite albumon a Season 2 dal, amiben csak a három tag énekel. A csapat közreműködött a Woohyun és Sungyeol sorozatához írt OST dalhoz is. Sok hír jelent már meg arról, hogy a csapat elnevezését megváltoztatták Infinite M-re. A csapat elvileg Japánban fog először debütálni 2014 november végén. Október végén megjelentek a képek és az album, Sing of Love is. Az albumon három dal van, a vezető dal és még másik kettő. 2014. november 30-án megejelnt a csapat debütáló videója a Love Sign, ami természetesen japán.

Tagok

- L

- Sungyeol

- Sungjong

Videóklip megjelenései

2010 - Epik High / Run

Infinite Videó albumok

2011 - You're My Oppa - Infinite

2012 - Infinite Japan 1st Live Leaping Over

2012 - Infinite Showcase The Mission

2012 - Second Invasion - 1st Live Concert in Seoul

2012 - Second Invasion - in Japan

2013 - Infinite Ranking King

2013 - Infinite Destiny in America

2013 - Infinite 1st Arena Tour in Japan

2013 - Infinite 2014 Season Greetings

2015 - GROW: INFINITE's Real Youth Life

2015 - 2015 INFINITE Japan Tour - Dilemma

Infinite Túrnék

2011 - Infinite Japan 1st Live - Leaping Over

2012 - Infinite 1st Arena Tour in Japan - Second Invasion Evolution Plus

2012 - Infinite Second Invasion

2013-2014 - 2013 Infinite 1st World Tour "One Great Step"

2015 - 2015 Infinite Japan Tour - DILEMMA

2015-2016 - 2015 Infinite 2nd World Tour "INFINITE EFFECT"

2016 - 2016 Infinite Concert: That Summer 3

Infinite albumok

2011 - Over the Top

2014 - Season 2

2018 - Top Seed

Kislemezek

2010 - First Invasion

2011 - Evolution

2011 - Inspirit

2012 - Infinitize

2013 - New Challenge

2013 - Destiny

2014 - The Origin

2014 - Be Back

2015 - Reality

2016 - Infinite Only

Japán albumok

2013 - Koi ni Ochiru Toki

2015 - For You

2016 - Best of Infinite

2017 - Air

Japán dalok

2011 - "BTD" (Before the Dawn)

2012 - "Be Mine"

2012 - "She's Back"

2014 - "Last Romeo" -Kimi ga Irebaii

2014 - "Dilemma"

2015 - "24 Hours"

2016 - "D.N.A."

Infinite F

2014 - Koi No Sign

2014 - Azure

Solo dalai / Közös dalok

2012 - What is Mom OST - "She's a Fantasy"

2014 - "Monster Time"

Videóklippek

2010

- "Come Back Again"

- "Come Back Again" (Dance Ver.)

- "She's Back"

- "She's Back" (Practice Ver.)

2011

- "BTD" (Before The Dawn)

- "BTD" (Before The Dawn) (Practice Ver.)

- "BTD" (Before The Dawn) (Dance Ver.)

- "Nothing's Over"

- "Nothing's Over" (Practice Ver. 1)

- "Nothing's Over" (Practice Ver. 2)

- "Be Mine"

- "Be Mine" (Practice Ver.)

- "Be Mine" (Dance Ver.)

- "Paradise"

- "Paradise" (Practice Ver.)

- "White Confession" (Lately)

2012

- "Cover Girl" (Live Ver.)

- "The Chaser"

- "The Chaser" (Dance Ver.)

2013

- "Man In Love"

- "Destiny" (Ver. B)

- "Request"

2014

- "Last Romeo"

- "Back"

- "Back" (Dance Ver.)

- "Grow OST"

2015

- "Bad"

2016

- "That Summer"

- "The Eye"

2018

- "Tell Me"

2019

- "Clock"

Japán klippek

2011

- "BTD" (Before The Down)

2012

- "Be Mine"

- "She's Back"

2014

- "Last Romeo"

- "Dilemma"

2015

- " 24 Hours"

2016

- "D.N.A."

Utolsó frissítés: 2019.02.19. 20:08 Betti90 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace