Starity

Logan Paul

Logan Paul Logan Paul nemzetisége 5287. 44rajongó 6vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 54%
  • stílus: 50%
  • szimpátia: 48%

Logan Paul életrajza

Logan Alexander Paul 1995. április 1.-jén születtet az ohio-i Westlake városban. Amerikai színész, rendező, internetes személyiség, forgatókönyvíró, rapper és bokszoló. Logan számára a Vine nevezetű app hozta meg az áttörő sikert, ahol nagyrészt vicces videókat osztott meg. Első televíziós szerepe a Rainbow Man volt, ahol Carl-t alakította. A nagy áttörést viszont a Youtube saját készítésű filmje a Thinning (A szűkítés) jelentette.

Korai élete:
Logan ereiben angol, ír, skót, wales és zsidó vér is folyik. Az ohio-i Westlake városában nőtt fel testvérével, Jake-kel és szüleivel, Greggel és Pamelával. Öccse Jake, szintén videókat készít.
A Westlake-i Középiskola tanulója volt, részt vett az iskola futballcsapatában. 2012-ben elérte a Plain Dealer's legmagasabb rangját valamint 2013-ban kijutott a I. osztályú birkózó egyéni bajnokságra.
Mire végzett a középiskolában a Youtube csatornáját kezdták egyre többen követni. Az Ohio-i Egyetemen Ipari mérnöknek tanult, amit 2014-ben otthagyott és Los Angelesbe költözött és teljes idejét a közösségi médiának szentelte. Más Vine sztárokkal együtt költözött be a Hollywoodban található Vine céghez tartozó apartman komplexumba.
Logan a karrierje elején csak 19 éves volt.

Karrierje:
2013 - 2015: Vine és a Youtube kezdete
Logan a Vine videómegosztón tett nagy hírnévra. 2014 februárjában elérte a 3,1 millió követőt. Ez év áprilisában a Twitteren 105.000, Intagramon pedig 361.000 követővel rendelkezett, a hivatalos Facebook oldalán elérte a 31.000 lájkot a Youtube csatornája pedig 150.000 feliratkozóval gazdagodott.
A Youtube-on az összefoglaló videóját a Vine-os munkájáról már az első héten többen mint 4 millióan látták. 2015-ben a Vine 10. legbefolyásosabb alakja lett, a hat másodperces videói pedig több százezer dollárt bevételt jelntettek neki. Októberben a Facebookon több mint 300 millió megtekintést szerzett.
A "TheOfficialLoganPaul" nevű csatornájára rövidfilmeket töltött fel. Valamint a "Logan Paul Vlogs" csatornájára 2016. szeptember 12. és 2018. jnauár 1. között napi rendszerességgel töltött fel videókat, azaz napi vlogokat. A catornára jelenleg majdnem 18 millió feliratkozóval és több mint 3,5 milliárd megtekintéssel rendelkezik.

2015 - 2016: Televíziós szerepek, YouTube Red és Airplane Mode
2015 elején Logan feltűnt a Law & Order: Special Victims Unit nevű sorozatban, valamint a Fox TV sorozatában, a Weird Loners-ben is megjelent a Paul ikrek szerepében. Szerepelt a Stitchers sorozat két epizódjában. A nagy színészi áttörést a Youtube saját készítésű filmje, a Thinning jelentette, ahol Peyton List mellett szerepelt.
Logan írta a forgatókönyvet egy felnőtt komédiához, az Airplane Mode-hoz, amelyben ő maga is szerepelt. Több kampányban is szerepelt többek között a PepsiCo-ban, a HBO-ban és a Hanes-ben.

2017 - jelenleg:
2017 februárjában Dwayne Johnson saját csatornáján jelent meg az egyik videóban, aminek a címe: "Logan Paul has been cut from, like, all of The Rock's movies". Ezt követte egy áprilisi videó is "Logan Paul is, like, totally terrible at falling in love with Alexandra Daddario". Feltűnt a Baywatch filmben, ahol Zane-t alakította, bár a jelenetét mégis kivágták így az nem került végül bele a filmbe.
2018. februárban jelent meg egy videó, ahol Logan Joe Wellerel ismertebb nevén KSI-vel bokszol. Valamint az öccse Jake és a visszavonult futballista, Rio Ferdinand is feltűnik. E hónap 24.-én jelnetették be, hogy a Paul testvérek harcolni fognak a Olatunji testvérekkel (KSI-vel és a fiatalabb tetsvérével, Deji-vel).

Közösségi oldalai:
Youtube:
Logan Paul Vlogs
TheOfficialLoganPaul
Instagram:
- loganpaul
Weboldal:
- Webshop
- Weboldal

Érdekességek:
- Rajongói a Logang nevet viselik
- Barátai a Why Don't We srácok
- Édespanyja is vlogol
- Megalapította a saját márkáját a Maverick-et

Szerkesztés alatt :)

Filmek

Év Cím Szerep Jegyzet
2018 Valley Girl Mickey Utómunka
2018 Undying N/A Utómunka
2017 Airplane Mode N/A Utómunka
2017 Linked Logan Utómunka
2017 Where's the Money? Eddie Utómunka
2017 Superstition: The Rule of 3's Preston Utómunka
2017 The Space Between Us Roger  
2016 The Thinning Blake Redding  
2016 Chainsaw Craig Rövid film
2014 Rainbow Man Carl Rövid film

Sorozatok

Év Cím Szerep Epizód
2015 Law & Order: Special Victims Unit Ryan Intimidation Game
2015 Weird Loners Logan Twins Weird Pilot
2016 Stitchers Theo Engelson  The Two Deaths of Jamie B
2016 Stitchers Theo Engelson  The One That Got Away
2016 Walk the Prank Önmaga So You Think You Can Middle School Dance
2016 Bizaardvark Kirk The First Law of Dirk

Logan Paul - Help Me Help You ft. Why Don't We

A videóklipben feltűnik az egykori Csajok hazug társasága (Pretty Little Liars) sztárja, Shay Mitchell is, aki Logan barátnőjét alakítja.

 

Logan Paul - The Fall Of Jake Paul ft. Why Don't We
Logan Paul - The Fall Of Jake Paul ft. Why Don't We #TheSecondVerse

A videóklipben szerpet kapott öccse egykori barátnője, Alissa Violet, aki itt a Logang felsőt viseli, evvel is jelezve, hogy már túllépett Jake-n, valamint Logan Jake-t szidja. Visszavág a testvérének.

 

Logan Paul - 2016

Utolsó frissítés: 2018.07.24. 17:05 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace