Starity

Lucy Pinder

Lucy Pinder Lucy Pinder nemzetisége 2389. 335rajongó 3vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 100%
  • stílus: 97%
  • szimpátia: 100%

Lucy Pinder életrajza

Kezdetek:

Lucy Katherine Pinder Nagy-Britanniában született 1983 december 20.-án Winchester városában, Hampshire megyében. Anyukája Jenny Pinder. 2003 augusztus 3-án tűnt fel, mikor egy fotós Bourneomuth-i strandon vette észre, napozás közben a nem minden napi külsővel rendelkező fiatal lányt! Lucy mikor 2008-ban kérdezték tőle, hogy ez, hogy zajlott le elmesélte, hogy 2003 nyarán gyönyörű napos idő volt és akkoriban titkárnőként dolgozott és azt hazudta a cégének, hogy beteg, hogy lemehessen a strandara a barátaival. Saját bevallása szerint szörnyen festett aznap mert smink nem volt rajta a napszemüvege pedig rémesen csúnya volt és még egy normális bikinit sem viselt mert túl nagy mellei miatt nem talált magának igazán megfelelőt ezért egy elmondása szerint igen ronda fekete melltartót viselt! Ezért igencsak meglepődött amikor egy férfi jött oda hozzá és megkérdezte, hogy csinálhat e róla néhány fotót? A rövid megdöbbenés után igent mondott aztán pár fénykép után a fotós megkérte, hogy vegye le a felsőjét amin Lucy először csak nevetett, de amikor rájött, hogy a fotós ezt komolyan gondolta végül is beadta a derekát és ledobta a felsőt ami szerinte élete legjobb döntése volt! Hatalmas megdöbbenést váltott ki belőle mikor pár napra rá a saját fotóit látta a Daily Star magazinban a cég pedig felhívta és nagyon sok pénzért kínált neki szerződést. Elmondása szerint sokkos állapotba került mert ami mókának indult az komolyra fordult! Készen állt arra, hogy az egyetemet elvégezze angol irodalomból és médiából erre pedig kap egy modell szerződést! Nagy dilemmába került és félt a szülei reakciójától. Végül a szerződést választotta és a szülei is elfogadták a lányuk döntését! Ezzel kezdetét vette minden idők legsikeresebb brit glamour modelljének diadalmenete! 

A "mókának" indult első fotók egyike! Akkor még Lucy és a fotósok sem gondolták, hogy később a világ egyik és Nagy-Britannia valaha volt legsikeresebb glamour modellje lesz a fiatal lányból!

Több mint 10 éves pályafutása során órási hírnévre tett szert! Hatalmas természetes mellein és gyönyörű testén kívül ezt az elképesztő profizmusa és sokoldalúsága miatt tudta elérni! Szakmájában máig számos siker és rekord fűződik a nevéhez! 

Karrier:

Lucy és Michelle Marsh társult, akivel elképesztő mennyiségű közös képük készült magazinoknak és a televízióban is volt közös szereplésük. Hazájukban máig ők számítanak a valaha volt legsikeresebb modellpárosnak! Lucy szinte az összes glamour modellel szerepelt már közös fotózáson többek között olyanokkal mint: Sophie Howard (aki Lucy után a második legnagyobb név a glamour szakmában) , Danielle Lloyd ,  Jana Defi , Lindsey Strutt, Sammy Braddy, Stacey Poole, Joey Fisher, Holly Peers, Saskia Howard-Clarke, Lucy Collett, Jess Davies vagy éppen Katie Price, de ez a sor még messze nem végleges.

 

Lucy és Jordan a fotózás idejében még nagyon jó barátnők voltak 2009-ben a Celebrity Big Borther alatt azonban a viszonyuk megromlott! Ez odáig fajult, hogy Jordan azzal vádolta Lucyt, hogy mégsem természetes rajta minden mert szerinte az orra, az ajkai, fogai, de még a legendás mellei is meg vannak csináltatva. Természetesen ebből egy szó sem igaz mert Lucyn 100%-ig valódi minden!

Lucy jóformán az összes brit férfimagazinban volt már címlapon nem is egyszer! Fotósorozatai olyan magazinokban jelentek meg, mint a Loaded , Maxim, Nuts, Zoo, Ice , Carnoisseur  Redline és a Fast Car és mindig órási sikereket értek el. Feltűnő reklámokban is szerepelt mint példáúl a PlayStation 2 , Yellow Pages , a National Lottery, és 2010-ben volt vezetője Bennetts Babe csapatnak. Egyik legszexisebb reklámsorozat amiben szerepelt a Lynx (Axe) dezodor márkáé volt 2011-ben ám ezen reklámokat az  "Advertising Standards Authority" (ASA) betiltotta mert feljelentések érkeztek azzal kapcsolatban, hogy a reklámok már túl erotikusak ezért a gyerekekre káros és lealacsonyítóak voltak a nőkkel szemben akiket "tárgyiasítottak"! A reklámokban a modell által végzett tevékenységek szexuálisan még provokatívak is voltak a jelentők szerint! A gyártó szerint a termékei a 17 és 27 év közötti férfiaknak szólt így a reklámanyagot ezen szempontok szerint tervezték meg és Lucyt is ezért kérték fel mert a legjobb glamour modell kellően szexis és humoros formában tudta ezt megvalósítani. Kitértek még arra is, hogy Lucy valóban lenge öltözetben és falatnyi fehérneműkben szerepel a reklámanyagokban, de nem lépték túl a közízlés határát mert például a strandokon sem mutatnak kevesebbet! A cég szerint nem akartak megsérteni ezzel senkit! 

 

Annak ellenére, hogy a Lynx a valaha volt  leggazdagabb reklámanyagát készített el a glamour királynővel ami nem csak szexi hanem vicces is lett valamint Lucyhoz képest még visszafogott is volt sajnos még sem jelenhetett meg.

  

A cég azzal is védekezett, hogy a reklámokban semmivel nem mutattak többet mint mondjuk amit egy strandon lehet látni amiben igazuk is volt! Lucy a tőle megszokotthoz képest tényleg túl volt öltözve, de az ASA-t ez sem győzte meg! Szerencsére az összes reklámanyag megtekinthető a neten.

A 2000-es évek elején sok kezdő glamour modell nem mutatta meg kebleit. Szerencsére Lucyra ez nem volt igaz, aki bátran ledobta a melltartóját és nem minden napi idomait csupán a haja, keze vagy egy másik modelltársának keble takarta el! A glamour modellek legjobbjainál (mint Sophie Howard vagy Michelle Marsh) azonban már szinte kötelező volt a teljes valójukban megmutatni a melleket így Lucy aki egyértelműen ebbe a kategóriába tartozott igen csak "kilógott a sorból" azzal, hogy nem fedte fel őket teljesen! Kis túlzással lehet mondani, hogy egész Nagy-Britannia (de sok más ország is) arra várt, hogy mikor fogja végre a britek nagyágyúja teljesen feltárni büszkeségeit a nagyközönségnek! Szinte már védjegyévé vált a találó ám nem túl hízelgő "Nipple­Gate". Lucy végül beadta a derekát, de csupán 4 évvel a pályakezdése után! Az első teljesen toples fotói Nuts magazinnál jelentek meg 2007 áprilisában és a hatalmas siker természetesen nem maradt el! Felmérések szerint abból a magazinból aminek a címlapján Lucy szerepelt nagyjából tízezerrel több példány szokott fogyni mint egyébként! Lucy-t különleges fotósorozatokon is megörökítették! Ilyen volt például 2007 áprilisában a Loaded magazin fotózása ahol Lucy partnere a csodás Jana Defi volt! A képek különlegessége abból állt, hogy 3D-sek voltak! Ennek köszönhetően az olvasók olyan szemszögből is láthatták a modellek hatalmas és formás idomait ahogy eddig még soha! Lucy egyébként azt is nyilakozta, hogy a legjobban a meztelen fotózásokat kedvelte! Saját bevallása szerint sokkal "felszabadítóbb" érzés amikor ruha nélkül fotózzák mint amikor fehérneműben, bikiniben vagy akár toplessben állt a fényképezőgép elé!

Természetesen képei nem nyerhették el mindenkinek a tetszését! 2013 elején miután XVI Benedek pápa lemondott a Loaded magazin márciusban címlapra tette Lucy-t nem akármilyen szerelésben. Papi ruhában, hatalmas keblei között valamint a kezében kereszttel volt látható a magazin címoldalán a glamour királynő.

 

A Katolikus Liga élesen tiltakozott a címlap miatt és a Liga elnöke Bill Donohue azt nyilatkozta: "Lucy Pindernek úgy is könnyű lenne felkeltenie a férfiak érdeklődését, ha fedetten is bő keblén papi sállal lenne látható!" Donohue kicsit bántóan úgy fogalmazott még hogy: "legközelebb a ramadán alatt próbálkozzon ilyesmivel, valamilyen hagyományos muszlim öltözettel – már ha gyorsan tud futni."  Lucy azzal nyugtázta, hogy ez csak egy huncut vicc és nem kéne ezt ennyire komolyan venni!

Lucy a leghíresebb brit keblek birtokosa, de a világon is a legismertebbek közé tartoznak keblei. Mérete, formája és tartása máig etalonnak számít még a közismerten mellben nagyon erős brit glamour szakmában is! Nem véletlenül tartják sokan a glamour modellek mellett még a mellek királynőjének is! Büszkeségei 13 éves korában kezdtek növekedni. Lucy olyan iskolába járt ahol kötelezően fehér inget kellett viselni azonban saját bevallása szerint valósággal bele kellett gyömöszölnie melleit a szűk iskolai ingbe amikenek a gombjait mellei rendszeresen szétfeszítettek. Mint mondta a diákok, de még a tanárok is valósággal le voltak döbbenve méretei láttán! A középiskola második évében 16 évesen DD kosaras melltartókat hordott ami kezdetben gondot okozott neki mivel nem kívánt feltűnésen túl Lucy igen jó volt a gyorsfutásban, de a növekedés után túl nagy mellei nem csak, hogy akadályozták benne, de kínos pillanatokat is okoztak néha. Egy ével később 17 évesen már minimum E kosaras melltartókat tudott csak felvenni! Mielőtt modellkarrierje megindult volna a mellkissebbítő műtéten is elgondolkodott, de szerencsére ezt a rossz ötletet később elvetette valamint méreteivel is megbarátkozott. Mikor modellkarrierje 19 évesen elindult F kosármérete volt. Pályakezdése után Lucy azt nyiltkozta, hogy melle 32G méretű, de a mérések szerint ennél valamivel kisebb 34FF méretet állapítottak meg nála. Ez után nem sokkal viszont szó szerint hatalmas változás jött!  A Rigby and Peller cég 2004 augusztusában lemérte a méreteit és döbbenetes adat jött ki! A modell mellei elképesztően hatalmas 32GG méretűek voltak és ezek a számok egy csapásra Lucy tették meg az addig valaha élt legnagyobb mellű brit glamour modellé! Bár a későbbiekben főleg a 2010 utáni időszakban már néhány modell fiatalabban is ekkora vagy akár még nagyobb kebleket birtokolt, de ettől függetlenül ez a méret máig ritkának számít abban az időben pedig mikor a glamour modellek zöme legfeljebb E-s F-es vagy nagy ritkán G kosraras melltartókat hordott Lucy méretei felfoghatatlanul nagynak számítottak! Egészen 2006-ig más brit glamour modellek kebelméretet tekintve labdába sem tudtak rúgni Lucy mellett! A másik glam legenda Lucy egyik legjobb barátnője Michelle Marsh is csak azt tudta nyilatkozni elismerően, hogy Lucy mellei sokkal nagyobbak még az ő egyébként szintén tekintélyes méretű 32G-s kebleinél is! 2004 augusztusában Lucy az FHM-nek mondta azt, hogy mellmérete egész egyszerűen annyira nagy volt, hogy az akkori barátjának a feje tökéletesen beleillett a melltartójának az egyik kosarába! Sophie Howard nyilatkozta azt, hogy Lucy melle egyike a világ hét csodájának és neki vannak a világon a legjobb mellei amiben semmiféle túzás nem volt. 2005 júliusában mikor a Zoo magazinban együtt fotózták Shell Jubinal az azt nyilatkozta, hogy Lucy mellei annyira nagyok és lenyűgözőek voltak, hogy ő maga szó szerint ideges volt a fotózás során. Szintén ekkor Lucytól megkérdezték, hogy mit csinálna ha tovább nőnének a legendás idomok? Lucy ekkor újra a mellkissebítést hozta fel, de szerinte nem fognak tovább nőni mert akkor hat hónapja nem változott már a méretük. Elárulta, hogy a nagy melleit örökölte mert a családja összes női tagjai is igen méretes mellekkel lettek megáldva.

Lucy és anyukája.

 

Lucy 2004-től 2006-ig tartó elképesztő méretfölényét a Front magazin 2005 júliusi száma is tökéletesen szemlélteti! Lucy társai a fotózás során Katie Downes és Natasha Marly voltak! Kis túlzással Lucy egy melle nagyobb volt mint Katie 30D-s és Natasha 32C-s mellei együttvéve!

  

Ám 2006-ban méretei csökkenni kezdtek. Az utolsó fotósorozat amiben Lucynak még biztosan 32GG-s mellei voltak az a Loaded 2006 májusi kiadása amiben az egyik legjobb barátnője a másik glamour legenda Sophie Howard volt a partnere!

Ez után azonban először 32G-re csökkentek a híres keblek. Ezen év augusztusában a Nuts magazinban jött el az első pillanat, hogy Lucyt még egy nála is nagyobb mellű modellel fotozták együtt!

 

Ez a modell Saskia Howard-Clarke volt! Lucy meg is jegyezte, hogy jó volt végre egy olyan modellel együtt szerepelni akinek nagyobbak voltak a keblei mint neki ugyanis eddig pályakezdésétől kezdve több mint négy éven át akárkivel fotózhatták együtt folyton az övéi voltak a legnagyobbak! Saskia is kiemelte, hogy az akkor 34G méretű (egyébként 100%-ig valódi) mellei valóban jóval nagyobbak mint Lucyé és, hogy imádja saját extrém méreteit! Ettől függetlenül Saskia ekkor még nem tudta felülmúlni Lucy 32GG-s csúcsméretét! Erre csak bő négy évvel később 2010 márciusában került csak sor!

  

Rekordméretű brit mellek! Lucy Pinder 2004-től 2006-ig 32GG-s mellmérettel birtokolta a legnagyobb mellű brit glamour modell címet! Saskia Howard-Clarke még ennél is tovább 2010-től 2016-ig 32J-s mérettel! Igaz Saskia alig egy hónappal a rekordméretű melleinek a mérése után lecsökkentette a méretét DD kosárméretre így alig egy hónapig volt a legnagyobb mellű glamour modell, de rekordját hivatalosan egészen 2016-ig (gyakorlatilag 2013-ig) nem döntötték meg! Őt hivatalosan Lucy Collett taszította le az első helyről 34J-s kebelmérettel így valószínűleg jelenleg is ő a csúcstartó(papíron), de állítólag már ennél is nagyobb méretűek a büszkeségei!

 

Bár hivatalosan sosem kapta meg, de minden idők legnagyobb mellű brit glamour modellje gyakorlatilag Sophie Coady! Az 1990 november 9-én született lány 2010-es modellkarrierje kezdetekor is már hatalmas(100%-ig valódi) 32H-s méretei voltak ami megegyezett Lucy valaha volt legnagyobb kebelméretével, de ez a szám eltörpült Sophie későbbi méretei mellett! 2013 március 27-én twitter posztjában kiírta, hogy elképesztő 34J-s a mellmérete a mellbősége pedig az egy métert is bőven meghaladta amivel gyakorlatilag könnyűszerrel előzte meg Saskiát, de mivel sajnos Sophie annak ellenére, hogy őstehetség volt egyetlen nagyobb brit férfimagazin (Nuts, Zoo.stb) sem készített róla fotósorozatot és pár házilag készült képét leszámítva nem is bukkant fel bennük így a legnagyobb mellű brit glamour modell címet nem kaphatta meg! Egyesek szerint azért sem szerepelhetett a magazinokban mert mellei egyszerűen túl nagyok voltak még a glamour modellek között is! Ettől függetlenül a vörös hajú kebelcsoda sikeres modell lett. Rengeteg független fotósorozat készült róla és saját honlapja is van ahová elképesztő mennyiségű fotója és videója került fel ezen felül naptárakat is adott ki! Sophie 2017 januárjában "mellbedobással" még jobban bebiztosította a nem hivatalos első helyét ekkor ugyanis már gigantikus és rekordméretű 34K-s mellei lettek amit azóta senki nem tudott felülmúlni sem hivatalosan sem gyakorlatilag! A Modelmayhem oldalán például kénytelen volt J-s kosárméretet feltűntetni a méreteinél mert a honlap nem tette lehetővé nagyobb kosárméret beállítását amit csak nevetni tudott! Sophie így igazából bár sosem kaphatta meg, de 2013-óta gyakorlatilag ő a valaha élt legnagyobb mellű brit glamour modell! Ahogy ő jellemezte a saját melleit: "Massive Fucking Tits"

Mikor az első teljesen topless fotókat elkészítették Lucyról 2007-ben már 32FF méretet értek "csak" el idomai! Ettől függetlenül 2007 augusztusában a Zoo 2007 novemberében pedig a Ralph magazin is a világ legjobb mellű nőjének kiáltotta ki Lucyt! Azonban a méretcsökkenés sajnos tovább folytatódott. A Celeb Big Brother után 2009 januárjában azt nyilatkozta már csak 32F-esek a mellei. Lucy azt mondta, hogy bár soha nem szorult rá, hogy megműtesse a melleit azonban ha a csökkenés miatt D kosárra zsugorodnak akkor mellnövelő műtétet fog csináltatni! 2011 elején érte el méreteinek mélypontját. Lucy a honlapján mondta azt, hogy mellei már csupán 32E méretűek. Ez több mint 4 mérettel volt kisebb mint a 2004-2006 közötti gigamérete. 2012 augusztusában némi javulás állt be. A Girl Management valamennyi modelljének a méretét újra megmérte és a mérése szerint Lucy mellei 32F-re növekedtek bár ez még mindig eltörpült az akkortájt olyan hatalmas mellű modellek méretétől mint Kelly Andrews(30H), Françoise Boufhal(28H), Peta Todd(32GG) vagy Sammy Braddy(32GG), de még legjobb barátnője Michelle Marsh(32G) is méretesebb mellekkel büszkélkedhetett akkoriban! Ezen felül Lucy egykor megdönthetetlennek hitt 32GG-s mellméretén is jócskán "túlnőtt" már pár modelltársa az évek folyamán! Ilyen modell volt többek között Stacey Poole(34GG), Iga Wyrwal(34GG), Casey Batchelor(34GG) vagy a már említett Saskia Howard-Clarke(32J) is vagy éppen a valaha volt legméretesebb mellű brit glamour modell Lucy Collett(34J)!

A gyönyörű 34GG-s méretekkel bíró lengyel modell Iga Wyrwal is azon modellek közé tartozott akik Lucy egykori rekordméretű 32GG-s mellméretén is túl tudtak tenni! A 2009 novemberében a Nuts magazinban megjelent közös fotóikon is egyértelmű a lengyel modell igencsak masszív méretfölénye pedig itt még "csak" 32G méretűek a keblei amig nem sokkal később már 34GG méretűre nőttek!

Egyes nem hivatalos információk szerint a 2017-es naptárának képeinél mellei egyértelműen sokkal nagyobbak mint eddig voltak. Miután visszavonult az aktív modellkedéstől egyesek azt feltételezik mellei újra nagy iramú méretnövekedésnek indultak! Szerintük 32GG méretűek vagy akár még nagyobbak is lehetnek, de hivatalos információ nincs erről és Lucy sem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban. A 2018-as naptárának a képein a méretnövekedés még feltűnőbb! Annak ellenére, hogy mellei mindig is órásiak voltak és a súlyuk is tetemes volt Lucynak sohasem fájt a háta tőlük és bár fiatalabb korában bizonyos dolgokban akadályozták termetes idomai, de felnőtt korában már semmiben nem gátolták maximum annyiban, hogy nehezen talált magára megfelelő méretű melltarót.

 

2005-2006 Lucy a mellmérete csúcsán! Elképesztően nagy 32GG mérete az akkori legtöbb glamour modell mellméretének a duplája volt! 3 évig volt megszakítás nélkül hivatalosan a legnagyobb mellű brit glamour modell és ezzel egyben a leghoszabb ideig birtokolta a megtisztelő címet!

 

Igaz a szemfüles rajongók már egy korábbi Michelle Marshal együtt készült képén is kiszúrhatták Lucy mellbimbóját, de teljesen egészében csak pár év múlva mutatta meg őket! A Nuts egyik ha nem a legtöbbet eladott példányszámú kiadása a 2007 áprilisi szám volt! Lucy itt mutatta meg először teljes egészében melleit takarás nélkül! Igaz keblei ekkor sajnos már nem 32GG hanem 32FF méretűek voltak. Egyébként Michellenek rengeteget köszönhetnek Lucy rajongói ugyanis a szőke glamour modell közbenjárásának volt köszönhető, hogy Lucy le tudta küzdeni a gátlásait és megmutatta takarás nélkül a világverő idomait!

  

Egyesek szerint Lucy 2017-es naptárának képein egyértelműen lászik, hogy a modell mellei méretesebbek lettek és szerintük újra minimum 32GG méretűek lettek a legendás keblek! Az is kétségtelen, hogy a méretnövekedése 100%-ig természetes úton történt!

  

Az sem kizárt viszont, hogy akár még nagyobbak is lehetnek mint 32GG amivel felülmúlhatja korábbbi 2004 és 2006 közötti rekordméretét. 2019-es naptárához készült képeinél is jól látszik, hogy Lucy kebelmérete újra elképesztően nagy lett ennek hála hosszú évek után ismét helye van a legnagyobb mellű brit glamour modellek között! Bár a méretnövekedés kétségtelen pontos mellméretéről Lucy eddig nem adott hivatalos információt.

Az, hogy Lucynak akár nagyobb mérete is lehet mint 32GG alátámasztja a fenti összehasoníltó kép. A bal oldalt Lucy egyik 2012-es képe ahol 32F-es mellmérete volt. Középen a 2019-es naptárjához készült fotó ahol egyértelműen látszik az elképesztóen nagy méretnövekedés! Jobbra egy másik híres glamour modell Stacey Poole látható aki egyike a legnagyobb mellű glamour modelleknek köszönhetően az óriási 34GG-s mellméretének! Még ő hozzá képest is nagyobbnak tűnik Lucy melle így valószínűleg minimum H kosaras mellei lehetnek most a glamour királynőnek!

A Nuts-ban "The Truth About Women" címmel Lucynak önálló rovata is volt ahol a modell kendőzetlenül és nyíltan válaszolt az olvasók minden kérdésére amik leginkább természetesen szexuális témában érkeztek!

Lucy a tv-ben is népszerű! Műsorvezetőként valamint színésznőként is jól helyt áll. 

2012-ben szerepet kapott a Strippers vs Werewolves című filmben amiben egy vámpír menyasszonyt alakított. A másik vámpír lányt a lett származású szintén glamour modell Sabine Jemeljanova alakította akinek nagy megtiszteltetés volt, hogy példaképével együtt szerepelhetett.

 

Egy indiai produkcióban a "Waarrior Savitir" című filmben a főszerepet a gyönyörű és tehetséges indiai színésznő (nem mellesleg tudós!) Niharica Raizada kapta meg! Lucy ő mellette kapta meg az egyik fontos mellékszerepet! Bár Niharicán kívül még nagy nevű indiai színészek szerepeltek a filmben, de kétségtelen, hogy a legnagyobb durranás még is csak Lucy volt és szinte mindenki rá volt kíváncsi! A filmben is elhangzó "Shake My Booty" című számhoz készült videóban is Lucy megmutatja, hogy miért ő a világ egyik legjobb nője!

2005 óta folyamatosan minden évben jelenik meg önálló naptára amik nagy sikert aratnak. A 2019-es is már kapható. Ezen túl rengeteg más naptárban is szerepelt már!

Sok fiatal glamour modell tekint példaképként rá és soknak a "mentora" is volt. Azonban nem csak a hazai modelleknek példakép Lucy hanem sok külföldi modellnek is. Közéjük tartozik napjaink egyik legismertebb kebelcsodája az amerikai Abigail Ratchford is. 2015 szeptember 22-én megjelenő Zoo magazin címlapján debütált a szigetországban is. A vele készült interjúban árulta el, hogy  hihetetlennek tartja Lucy munkásságát és felnéz rá! Bár Lucy egy élő glamour modell legenda ezt nem azt jelenti, hogy rá nem gyakrolt volna hatást más modell munkássága. Ezek közé tartozik például Jana Defi akinek a profizmusát, kisugárzását és szépségét még Lucy is magasztalta! Legjobb barátnőitől Michelle Marshtól és Sophie Howardtól is rengeteget tanult

    

A cseh Jana Defi azon kevés modellek közé tartozik akinek a munkásságára még a glamour királynő is felnézett! Rajta kívül még két modelltársától (akik egyben a legjobb barátnői is) Michelle Marshtól és Sophie Howardtól is rengeteget tanult modellkarrierje korai szakaszában!

 

A három nagy: Lucy Pinder, Michelle Marsh és Sophie Howard. Sem előttük sem utánnuk nem volt olyan modell akik annyira meghatározta volna a brit glamour modell szakmát mint ők hárman! Szépségükhöz és tehetségükhöz kétség sem fért! A többi modellnek valóságos példaképek voltak! Hazájukban, de a világ többi részén is milliók rajongtak értük meglepő módon nem csak férfiak hanem sok nő is! Gyönyörű és szexi fotóik a világ minden pontján hatalmas sikert arattak! Lucy, Michelle és Sophie a mai napig nagyon jó barátnők!

2006-ban a Zoo összeválogatta a világ 100 legszebb testű nőjét. Lucy a 10-ik lett és a versenyt pedig Keeley Hazell nyerte. 2007 júliusában a Nuts 100 legszebb meztelen modellje versenyen annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb esélyesnek tartották csupán a 43-ik lett. Bár sokak szerint ez az eredmény annak tudható be, hogy, Lucy akkor még ritkán vetkőzött meztelenre és a melleit még nem mutatta meg teljesen. Az első helyet Kitty Lea szerezte meg. 2015 júliusában a Zoo "Hot 101" nevű versenyén a 24-ik lett. Lucy természetesen még nagyon sok szavazásos versenyen szerepelt amit vagy a Nuts vagy a Zoo indított és pár kivételt leszámítva vagy az első lett vagy az élmezőnyben szerepelt! Az FHM "A világ 100 legszexisebb nője" listájára is beválogatta. 2005-ben a 16-ik, 2006-ban a 35-ik míg 2007-ben a 92-ik lett. 

Lucy facebook oldalát több mint 1 millióan kedvelik. Ez több mint bármely más brit glam modellé! Egyedül Rosie Jones rajongói száma van még 1 milló felett ám pár ezerrel le van maradva Lucy mögött. Lucy legendás idomai mellett természetesen a mémgyárosok sem mehettek el szó nélkül és így rengeteg mém született róla.

A férfimagazin ami híressé tett egy modellt és a modell aki híressé tett egy férfimagazint! Bár rengeteg másik férfimagazinban feltűnt, de vithathatatlan, hogy Lucy a Nuts magazinnal ápolta a legszorosabb kapcsolatot pályafutása alatt és a Nuts rengeteget köszönhetett a profi modellnek, hogy Nagy-Britannia első számú férfimagazinja lett! Nem is csoda, hogy a legutolsó lapszám címlapjára a Nuts a csúcsmodelljének egy könnyező fotóját rakta ezzel ugyanis egy korszak lezárult!

A Nuts legutolsó 2014 májusi számában volt Lucy utoljára férfimagazinban. Azóta független sorozatok és naptárfotózáson kívül nem láthatta máshol a közönség. Ám másfél év kihagyás után a legendás glamour modell nem hagyta cserben rajongóit és 2015 szeptemberében újra a címoldalon volt látható még hozzá a Zoo magazinban ahol vadonat új, de kicsit visszafogott fotókkal jelentkezett. Egyedül egy képen vette le melltartóját ám legendás kebleit a kezeivel takarta el. Azonban ez volt Lucy legutolsó szereplése a magazinban ugyanis alig 3 hónapra rá a 2015 december 22-én megjelenő 610-ik lapszám volt az utolsó a Zoo történelmében és ezzel alig másfél évvel a Nuts után a másik legendásnak számító brit férfimagazin is megszűnt. 

2015-ben létrehozta a BritFox márkát ami a fiatal és tehetséges brit modelleket és színésznőket hivatott felkarolni. Lucy hivatalos weboldala sokáig a saját nevét futott, de 2015-ben ezt is lecserélte a BritFox-ra. Természetesen a weboldal elsődleges témája továbbra is Lucy. Az oldal leginkább már a színésznői pályafutásával foglalkozik, de természetesen a modell munkáját is meg lehet tekinteni! Saját instagram oldala is van.

Lucy a brit glamour modellek valaha volt legtökéletesebb megtestesítője! Minden féle túlzás nélkül állítható, hogy arany betűkkel írta be magá a modelltörténelem nagykönyvébe! A tengerparton felfedezett ismeretlen lányból pár év alatt Nagy-Britannia első számú modelleje lett! Hazájában egyedülálló amit elért, de világ szinten is a legjobbak között jegyzik az elképesztően tehetséges és gyönyörű brit modell nevét! Bár nagyon sok gyönyörű és profi glamour modell volt az évek során és vannak manapság is, de ekkora sikert valószínűleg soha senki nem fog elérni a szakmában mint amire Lucy volt képes! Lucy természetesen nem csak a legsikeresebb hanem az egyik legjobban fizetett modell is volt hazájában! 2004 szeptemberében írt arról a BBC, hogy a Page 3-nál szereplő modellek éves fizetése kb 30-40000 font volt évente ami nem volt kicsi összeg! Ám mivel Lucy kiemelkedett a többi modell közül mind tehetségében mind testi adottságaiban így már pályakezdőként is ennek kb a két-háromszorosát nagyjából 100000 fontot vihetett haza évente. Ezt az összeget rajta kívül abban az időben egyedül csak Michelle Marsh kapta még meg! Nem is csoda, hogy jól megfizették őket ugyanis a magazin azon számai amiben ők külön-külön vagy együtt szerepeltek messze jobban fogytak mint amikben nem! Persze hiba lenne azt gondolni, hogy ezért nem is kellett tenniük. A két modell szinte éjt nappallá téve dolgozott megállás nélkül és állandóan csúcsformában kellett lenniük több éven át azért, hogy ellásák a magazinokat fotókkal! Lucy később annyira jól megfizették, hogy 100000 fontos fizetést már fotózásonként megkapta ami a mai napig rekordösszegnek számít!

Bár valószínűleg elsősorban mindig modellként fognak rá emlékezni, de Lucy azóta már bizonyított, hogy nem csak glamour modellként kell rá tekinteni és nem szabad beskatulyázni őt ebbe a szerepbe. Azóta sorozatokban és filmekben is szerepelt és ezzel megmutatta azt, hogy remek érzéke van a színészethez is. Már odáig is eljutott, hogy színházakban is játszik komoly szerepekt ezzel bizonyítva azt, hogy a színészetet is legalább olyan komolyan veszi mint régebben a modell szakmát!

Jótékonyság:

Lucy a jó ügyek mellett is kiáll! A Tigertime.info felkérése kiállt a mellett, hogy védeni kell a tigriseket. 2013 március 7-én a Westminsteri apátság előtt a honlap aktivistáival együtt tüntetett a híres modell aki egy "Save the Tiger" feliratú táblával és tigrises pólóban hívta fel a figyelmet az ügy fontosságára. Lucy azt mondta: "Mint nagy állatbarát borzasztóan nézem, hogy az emberek pusztítják a tigrisek állományát!Felelősek vagyunk azért, hogy biztosítsuk a túlélést az ilyen csodálatos nagymacskáknak! Szégyelnünk kell magunkat azért, hogy 80 év alatt 100000-ről mára a számuk alig éri el a 3000-et!" Lucy mellett olyan személyek is részt ettek a figyelemfelhíváson mint a Nagy-Britanniában ismert színésznő és műsorvezető Sarah-Jane Honeywell vagy Cathy Jamieson és Kerry McCarthy képviselők. Csatlakoztak a kampányhoz olyan híres személyek is mint Stephen Fry vagy Paul McCartney. 

Lucy elkötelezett híve a férfi egészségnek is. 2013 júniusában a másik glamour modell Rhian Sugden mellett részt vett egy Londonban megrendezett 5 mérföldes futáson ami a hererák veszélyeire hívta fel az urak figyelmét!

 

Méretei:

Mell: Természetes

Mellbőség: 99 cm

Kosárméret: minimum GG

Derék: 66 cm

Csípő: 86 cm

Súly: 59 kg

Filmjei:

2012: Strippers vs Werewolves - Carmilla

2014: The Seventeenth Kind - Melissa

2015: Age of Kill - Jenna 

2016: Warrior Savitri  - Candy 

2017:  A Suburban Fairytale - Dawn

2017:  Dangerous Game - Nicola

2017:  Sharknado 5: Global Swarming - Svéd Nagykövet

2017:  Fanged Up - Kathyn

2020:  Nightmare on 34th Street - Louise

2020: Me, Myself and Di - Diana Vickers

2021: A Suburban Fairytale - Dawn

Tv műsorok, sorozatok:

The Royals - Bridget - 2018

Svindlerek - 2010

Big Brother's Little Brother - 2010

Your Top 20 Celebrity Big Brother Moments - 2009

Hell's Kitchen - 2009

Celebrity Big Brother - 2009

Hotel Babylon - 2008

Greatest Ever Disaster Movies - 2007

The Weakest Link - 2007

Soccer AM - 2005

I'm Famous and Frightened - 2005

Utolsó frissítés: 2020.07.25. 20:08 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace