Starity

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly Machine Gun Kelly nemzetisége 4860. 55rajongó 4vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 70%
  • stílus: 70%
  • szimpátia: 70%

Machine Gun Kelly életrajza

 

1991-2009: Gyermekkor és a karriere kezdete

1990. április 22.-én született misszionárisszülők gyermekeként a Texasi Houston-ban. 

Ő és családja sokat költöztek. Költöztek Egyiptomból  Németországba, de laktak az Egyesült Államokban lévő Chicago-ban, Denver-ben és Cleveland-be is. 

Az apjával és nagynénjével letelepedtek Denverben, miután az anyja elhagyta őket. Az apja ezután depressziótól és munkanélküliségtől szenvedett. 

Rappet elsőnek 6.-os korában kezdett hallgatni. 3 rapper volt akit gyerekként szeretett:Ludacris, Eminem és DMX. Nagyobb érdeklődést DMX egyik dala a "We Right Here" keltett benne, melyet nagyon sokszor hallgatott. 

MGK családi élete ritkán volt stabil, mivel az apjával rendszeresen veszekedett. Amikor elkezdett tanulni Denver-ben a Thomas Jefferson High School-ba akkor az apja Kuwait-ba ment a hadseregbe és otthagyta őt, hogy a nagynénje alagsorában éljen. 

Élete során amig ott élt elkezdte kipróbálni a drogokat és felvette első amatőr demószalagját, melynek a "Stamp of Approval" címet adta. 

Apja indulását követően MGK abbahagyta az iskolát és hírnévre tett szert idősebb osztálytársai lévén. 

2005-ben apja visszatért és elköltöztek Cleveland-be ahol Shaker Heights High School-ba kezdett tanulni.

2006-ban kiadta a Stamp Approval mixtape verzióját. A mixtape kiadása után hírnévre tett szert és lehetővé tette számára, hogy felléphessen Cleveland-i helyszíneken. 

2009-ben elutazott Harlem-be az Apollo Theater-be ahol különböző rapp versenyeket is megnyert. Itt szerezte első győzelmét is. 

Ezek után zenét vett fel az otthoni stúdiójában aminek a "Rage Cage" címet adta. Jelentkezett az  MTV2's Sucker Free Freestyle versenyére ahol a  "Chip off the Block" dalával indult. 

2010. februárjában megjelenítette második mixtapejét "100 Words and Running" címmel. Innen származik a Lace Up szállóigéje is mely később az első albuma címe lett, de mixtape-nek készült eredetileg. 

A növekvő népszerűség miatt és mert dolgozott egy étterembe megengedhetett magának egy kis lakást amit ő fizetett. 

Később mivel kirúgták,  Slim Gudz-zal és Dubó-val be kellett költöznie a menedzsere anyjának az alagsorába, ahol írta az első albumát (Lace Up) és ahol a többségét fel is sikerült vennie. 

 

2009-2012: Lace Up

2010. májusában elérte, hogy első hivatalas dalát kiadja ("Alice in Wonderland"). Amit az iTunes-on jelenített meg egy videóklipp kíséretében. ("Block Starz Music"-on keresztül bocsátották ki.)

A dal megjelenítése után jelőlték a Best Midwest Artist kategóriában a  2010-es Underground Music Awards-on, majd ugyancsak 2010-ben az "Alice in Wonderland" klipje megnyerte a legjobb videónak járó díjat a Ohio Hip-Hop Awards-on.

Megjelenítette harmadik mixtape-jét, mely a Lace Up címet kapta és amelyet úgy jellemzett mint a szülővárosa (Cleveland) himnusza és ezeket már a  Z107.9 Cleveland-i rádió is játszotta. 

A mixtape sikere után 2011-ben a XXL magazinban szerepelt, mely egy amerikai hip-hop magazin. 

Megjelent Juicy J-vel közös dala az  "Inhale", mely a híres sorozat, a Jackass egyik epizódjába is benne volt. 

2011. márciusában MGK részt vett az első élő rádiós show-ján az SXSW-nél Austin-ban ott  Sean Combs egy Bad Boy Record-szal való rögzítési megállapodást ajánlott fel MGKnek.

A szerződést megelőzően közreműködött XV-vel egy közös dalban -  "Finally Home"

Miután aláírta a szerződést kijött egy új videója a "Wild Boy", melyben Waka Flocka Flame közremüködött a dal producere pedig GB Hitz volt. A duó fellépett a BET tv 106 & Park zenei műsorában, hogy promotálják a dalt. 

Ezután a Young and Reckless Clothing-al aláírt egy szerződést (amely egy ruhamárka), majd Twitter-en bejelentette első hivatalos EP-jét - "Half Naked & Famous".

2012. március 20.-án kiadta a  "Half Naked & Famous" EP-jét, mely a Billboard 200-on 46. helyet érte el. Első héten pedig 8500 példányt adtak el, de már 2012. augusztusára 36500 pédányt sikerült eladni. 

MGK ezek után bejelentette hogy bemutatkozó albuma a "Lace Up" címet kapta és 2012. október 9.-én jelenik meg. Az első promotáló kislemez az albumról pedig a "Wild Boy" az  US Billboard Hot 100-as listáján a 98. helyet kapta. Később hivatalos arany minősítést kapott eladási szempontból. 

Második kislemezként a debütáló albumról megjelent az "Invincible" 2011. december 16.-án  Ester Dean közreműködésével. 

A dal szerepelt egy reklámban (HTC ReZound) majd a hivatalos dala volt a  WrestleMania XXVIII pankrációs eseménynek. MGK fel is lépett a dallal az esemény elején. 

A WWE  "All We Have" dalát is felhasználta hogy promóciózzák a Cena és The Rock visszavágóját a következő évi eseményen. 

 2011. december 14.-én MGK megnyerte az 2011 Hottest Breakthrough MC elísmerést az MTV-től. 

2012. március 18.-án MGK nyerte a MTVu Breaking Woodie award díját mielőtt az XXL borítóján szerepelt olyan előadokkal együtt mint Macklemore,  French Montana, Hopsin, Danny Brown, Iggy Azalea, Roscoe Dash, Future, Don Trip és Kid Ink. 

2012. augusztus 13.-án megjelenített egy új mixtape-t - "EST 4 Life" - mely tartalmazott régi és nemrég felvett anyagokat is. 

Lace Up 2012. október 9.-én megjelent. Olyan emberek közreműködtek az albumon mint,  Bun B, Cassie, DMX, Ester Dean, Lil Jon, Tech N9ne, Twista, Waka Flocka Flame, Young Jeezy és Dub-O. Az album a  US Billboard 200-as listáján a 4.helyet érte el az első héten 57000 eladással, majd második héten visszacsúszott a 22.helyre, mert akkor összesen 65000-et adtak el. Pár hónappal később 2013. március 24.-én az összeladás 178000 volt. 

2012-2013: Black Flag

2012. elején bejelentette, hogy új mixtape-et fog kiadni. Pusha T és Meek Mill voltak az elsők akik közremüködtek a mixtape-en a dal címe pedig a  "Pe$o" lett. MGK azt is bejelentette, hogy Wiz Khalifa is közremükődni fog a mixtape-en. 

2013. február 18.-án bejelentette, hogy a mixtape címe Black Flag lesz és megmutatta a borítót is. 

Megjelent egy új videóklipje  "Champions" címmel, melyben Puff Daddy közremüködött. Ez volt az első promociós videó az új mixtape-ről. 

2013. június 23.-án előzetes bejelentés nélkül megjelent a Black Flag. Olyan emberek közreműködtek rajta, mint French Montana, Kellin Quinn, Dub-O, Sean McGee és Tezo.

https://s3.amazonaws.com/hiphopdx-production/2016/02/machine-gun-kelly-CASEYMCPERRY-2015-billboard-650-e1454617814706-300x300.jpg

2014-2015: General Admission

A Black Flag után szóbeszédek jártak, hogy MGK elkezdett dolgozni második studió albumán. 2014. januárjában beismerte, hogy az új albumán dolgozik, melyet majd 2015-ben ad ki

2015. január 5.-én kiadta új dalát  "Till I Die" címmel, melyhez  videóklip is készült. 

Hónapokkal később megjelent a "Till I Die" remix változata Bone Thugs, French Montana, Yo Gotti és Ray Cash közreműködésével. 

2015. március 30.-án megérkezett egy újabb kislemez az albumról "A Little More" címmel, melyben Victoria Monet közremükődik, majd május 18.-án a hozzá tartozó kisfilm is megjelent a Youtube-on. MGK-nak a dal kijötte után az MTV-vel volt egy interjúja a dal kapcsán, hogy miért is írta meg ezt a dalt: Többek között elmondta azt is az interjúban, hogy mikor kész lett a második album, észrevette, hogy az album több líraiságot tartalmaz és fogalmazásilag is jobb és több benne az élő hangszerelés.  

2015. június 15.-én megint csatlakozott a WWE Raw pankrációs eseményhez, ami a szülővárosába, Cleveland-be volt. Előadta a "Till I Die" és a "A Little More" dalát is. 

MGK ezek után bejelentett egy túrnét ami 2015. július elejétől, szeptember elejéig,  31 Egyesült Államok beli koncertet jelentett a két hónap alatt. 

2015. június 25.-én felfedte az új album nevét, mely a "General Admission" nevet kapta és azt is bejelentette, hogy az album szeptemberbe érkezik. 

2015. július 23.-án az album előtt még kibocsátott egy 10 dalos  "Fuck It" című mixtape-et. Ami olyan dalokat tartmalmazott amik nem kerűlt fel a végső, teljes listára az új albumon. 

2015. szeptember 10.-én bejelentette, hogy az albumot október 16.-án adják majd ki hivatalosan a szeptember vége helyett. 

2015. október 16.-án tehát kijött a "General Admission" névre keresztelt második album, mely a Billboard 200-as listáján a 4. helyen szerepelt. Már az első héten 56000-et adtak el belőle. Az album a Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums listáján az 1. helyet érte el. 

http://cdn.ticketfly.com/i/00/02/44/97/28-atlg.jpg

2016-2017: Filmezés és sikerek

2016. Február 14.-én az NBA felhasználta a "Make It Happen" dalát. Az azt következő héten pedig vendég volt az úgyancsak pankrációs eseményen a Fastlane-en a Quicken Loans Arena-ban, Cleveland-ben. 

Az album megjelenése óta pedig csak úgy záporoznak fel a Youtube-ra a dalokhoz tartozó klippek. Fent van már a World Series, Gone ( ft. Leroy Sanchez), Alpha Omega, Spotlight ( ft. Lzzy Hale) és az All Night Long klipje. 

2016-ban színészi karrierje is beindult, mivel szerepelt a Roadies című sorozatban. Punk Dead és a The Land című filmben is szerepet kapott valamint a Nerve c. alkotásban Emma Roberts és Dave Franco oldalán. 

The Land c. filmhez MGK írt egy dalt Dopeman címmel mely megtalálható a film zenelistáján. 

Megjelent egy új dala is 2016 július 21.-én Chief Keef közremükődésével, mely a Young Man címet kapta. 

2016. október 13.-án megjelent közös dala, az ex Fifth Harmony tag énekesnőjével, Camila Cabello-val, mely a Bad Things címet viseli. November 23.-án felléptek a dallal Jimmy Fallon műsorában, ezzel is népszerűsítve a dalt, mely a Billboard Hot 100-as listáján a 4. helyet érte el. December 1.-én pedig felkerült MGK hivatalos Youtube csatornájára a Bad Things kisfilmje. 

2017-ben részt vett a londoni men's fashion week-en. 2017. január 8.-án megjelent Doe Boy új dala, melyben MGK közreműködik. A dal a Gang címet kapta és a hozzátartozó kisfilm is megtekinthető a Youtube-on.

2017 elején a Bad Things című dallal felléptek Ellen Degeneres műsorában is. 2018-ra várható a Captive State című film, melyben szerepet kapott. 2017. februárjában az AP magazin címlapján szerepelt.

2017-ben közreműködik a Little Mix - No More Sad Songs című kislemezében. Fellépett Camila Cabello-val a 2017-es Kids Choice Awards-on.

2017. március 17.-én megjelent az At My Best című dala, Hailee Steinfeld közreműködésével

A márciusi Jón Magazine címlaparca volt. 2017. március 29.-én megjelent a Little Mix - No More Sad Songs videóklipje, melyben MGK közreműködik. Felvett egy közös Sunset Trailer Park című dalt a Papa Roach nevű zenekarral, mely a banda májusban megjelenő albumán lesz hallható. 

 

2017-2018: Harmadik album - Bloom

2017. áprilisában bejelentette harmadik albuma címét, borítóját valamint megjelenési dátumát. A lemez a Bloom címmel május 12.-én látott napvilágot. Rapper a borítóról elárulta, hogy a kezén lévő rózsaszirmok és tövisek nem a Photoshop művei, hanem egy ügyes sminkesé. Az albumon 13 dal található. Olyan előadokkal dolgozott együtt mint például James Arthur2017-ben jelölték a Billboard Music Awardson a Top Rap Collaboration kategóriában.Április 13.-án megjelenítette az album 3. kislemezét, mely a Trap Paris címet viseli. Olyan előadok közreműködnek a dalban, mint Quavo és Ty Dolla Sign.Április 21.-én látott napvilágot az At My Best kisfilmje. Április 27.-én megjelent az album következő promócios kislemeze a Let You Go címmel, melyben MGK-t énekelni hallhatjuk. A Radio Disney Music Awardson díjat nyert a Bad Things című dallal a Legjobb együttmüködés kategóriában. Május 12.-én megjelent  a Bloom című albuma. Ennek örömére MGK megjelenítette a The Gunner videóklipjét is. Június 7.-én napvilágott látott a Trap Paris videoklipje is, melyben Quavo és Ty Dolla $ign közreműködik. MGK-t az a megtiszteltetés is érte, hogy együtt turnézhatott a Linkin Park-kal, épp ezért is élte meg tragikusan az énekes, Chester Bennington halálát. Chester emlékére feldolgozta a Linkin Park - Numb című dalát, mely július 28.-án fel is került a legnagyobb videó megosztó oldalra. 27 World Tour európai része szeptembertől vette kezdetét Írországban.Újabb kislemezként kiadta a James Arthurral közös Go For Broke-ot, mely augusztus 8.-àn adott ki. 2017.november 23.-àn megjelent X Ambassadors-sal és Bebe Rexha-val közös felvétele a Home. December 21.-én megjelent a Habits című dala a klippel együtt. 

December 14.-én pedig előrukkolt egy új kislemezzel, mely a The Break Up címet kapta a hozzá tartozó kisfilm irónikusan,2018. február 14.-én látott napvilágot. Április 21.-én újabb kislemezéhez készült kisfilm, mely a 27 című dal volt. 2018-ban csatlakozott a Bird Box és a The Dirt című filmhez, valamint a  Captive State stábjához Vera Farmiga és John Goodman mellett. 2018 augusztus 2.-án kiadta új dalát LOCO címmel. 2018. szeptember 3.-án kiadta Rap Devil című dalát, mely Eminem - Not Alike című dalára válaszol.Eminem természetesen erre is elkészítette válaszát Killshot címmel. Szeptember 21.-én pedig megjelent új Ep lemeze a Binge és első bemutatkozó dala a Lately valamint a GTS is. 

2019-2020: Negyedik album - Hotel Diablo

2019. május 14.én elkészített egy cover videót (Billie Eilish) Ocean Eyes címmel. Május 16.-án megjelent új albuma, a Hotel Diablo első bemutatkozó dala a Hollywood Whore, melyhez kisfilm is készült május 29.-én. Az album második bemutatkozó dala az El Diablo is megjelent május 31.-én, valamint elindult a Hotel Diablo névre keresztelt túrné is. Július 7.-én megjelent a harmadik kislemez is I Think I'm Okay címmel, YUNGBLUD és Travis Baker közremüködésével.  Negyedik kislemez a Glass House névre hallgat. Az album hivatalosan július 5.-én megjelent. Rengeteg pozitívumot is kapott, többek között Cardi B és Offset is dicsérte a lemezt és a rapper színészi tehetségét egy videóban. Július 9.-én ismét megjelent egy dal klippel együtt Candy címmel. 2019 decemberében bejelentette, hogy közelgő projektjei már inkább pop punk stílusúak lesznek. 

2020-napjainkig: Ötödik album - Tickets To My Downfall

2020 szeptember 25.-én megjelent új albuma Tickets To My Downfall címmel. Az album megjelenése előtt három kislemez is megjelent,  Bloody Valentine, Concert for Aliens, és a My Ex's Best Friend. A Bloody Valentine kisfilmjéért díjat is nyert az MTV Video Music Awardson. Az album a már megszokott rapp hangzástól eltérően inkább egy pop punk album lett, melyet a kritikusok is pozitívan dícsértek. Billboard 200-as listáján is rögtön az első helyen debütált, valamint már az első héten is 126ezer példányt adtak el. Az album más országokban is jó helyezéseket ért el. 2021 január 18.-án a Downfalls High kisfilmje youtubeon. 

http://images.complex.com/complex/image/upload/c_limit,w_680/f_auto,fl_lossy,pg_1,q_auto/vlcdj3iiybidhwomnjtu.jpg

Magánélet

Kislánya: MGK-nak 2008-ban született egy kislánya akit Casie-nek hívnak. Az akkor még 18 éves rapper nagyon várta kislánya érkezését. Bár Casie édesanyja és MGK már nincsenek együtt, de azóta is jó viszont ápolnak. 

Drogok: MGK nyíltan beszélt a 2 éves heroinfüggőségéről, melyről egy dalt is írt  "Lead You On" címmel. Ami nagy hatással van rá és a legjelentőségesebb dalai közt tartja számon. MGK 2010-ben még egy rehabilitásiós központban is volt, ahol segítettek neki, hogy harcoljon a függőség ellen. MGK még egy drogtúladagolás általi öngyilkosságot is megkísérelt, de sikerült harcolnia és hogy tiszta maradjon. 2012-ben egy rövid visszaesésidőszak következett be. Erről az időszakról szintén dalokat írt, mely a "Half Naked and Almost Famous" EP-n találhatóak meg. MGK nem veti meg a cannabis használatát sem, amit több interjúban el is mondott. A dalait is néha a cannabis hatása alatt írja. 

Inspirációk: MGK-t olyan emberek inspirálták, mint DMX és Eminem, de hallgat Guns N' Roses-t és Blink-182-t is. 

Kapcsolatai: 2015. májusában szóbeszéd járta, hogy MGK együtt van Wiz Khalifa ex feleségével Amber Rose-al. Május 26.-án egy AOL Build interjú alatt megerősítette a kapcsolatukat. Amber Rose 2015 június 2.-án szintén megerősítette a kapcsolatukat egy rádiós műsorban. 2015. októberében MGK egy rádiós interjúban bejelentette hogy szakítottak Amber-rel. 2020 májusában együtt látták Megan Fox-al. A színésznő május 20.-án megjelent Bloody Valentine című klippjében is feltünt. Később beigazolodni látszott kapcsolatuk mivel a paparazzik lencsevégre kapták őket kézenfogva azóta pedig nyiltan vállalják kapcsolatukat. 2021 januárjában MGK eljegyezte a színésznőt egy általa tervezett gyűrűvel. 

Film

2014  Beyond the Lights

2016  Punk's Dead

2016  Nerve

2016  Viral

2016  The Land

2018 Bird Box

2019 Captive State

2019 The Dirt

2020 The King of Staten Island 

2020 Project Power  

Sorozat

2013  Guy Court

2014  Unsung

2015  Catfish

2015  Ridiculousness

2016  Roadies

Studió album:

Lace Up

(2012. október 9.) 

 1. Save Me (Feat. M. Shadows & Synyster Gates)
2. What I Do (Feat. Bun B & Dubo)
3. Wild Boy (Feat. Waka Flocka Flame)
4. Lace Up (Feat. Lil Jon)
5. Stereo (Feat. Alex Fitts) 
6. All We Have (Feat. Anna Yvette)
7. See My Tears
8. D3mons (Feat. DMX)
9. Edge of Destruction (Feat. Tech N9ne & Twista)
10. Runnin’ (Feat. Planet VI)
11. Invincible (Feat. Ester Dean)
12. On My Way
13. End of the Road (Feat. Blackbear)

Deluxe Edition:

14. Half Naked & Almost Famous
15. La La La (The Floating Song)
16. Hold On (Shut Up) (Feat. Young Jeezy)
17. Warning Shot (Feat. Cassie)

 

General Admission 

(2015. október 16.)

  http://4.bp.blogspot.com/-ixu4MQUG_qQ/VmoQwA1dUJI/AAAAAAAAChU/PfbIzREMDy4/s1600/Machine%2BGun%2BKelly%2B-%2BGeneral%2BAdmission%2B%2528Deluxe%2529%2B%25282015%2529.jpg

 1. Spotlight (feat. Lzzy Hale)
2. Alpha Omega
3. Till I Die
4. Eddie Cane
5. Bad Mother F*cker (feat. Kid Rock)
6. World Series
7. Oz
8. Everyday
9. Gone (feat. Leroy Sanchez)
10. Story of the Stairs
11. Merry Go Round
12. A Little More (feat. Victoria Monet)
13. All Night Long

Deluxe edition:

 14. Make It Happen
15. Round Here
16. Therapy
17. Life
18. Till I Die Part II

Bloom

(2017. május 12.)

 1. The Gunner
2. Wake + Bake
3. Go For Broke (ft. James Arthur)
4. At My Best ( ft. Hailee Steinfeld)
5. Kiss The Sky
6. Golden God
7. Trap Paris ( ft. Quavo + Ty Dolla Sign)
8. Moonwalkers (ft. Dubxx)
9. Can't Walk
10. Bad Things ( with Camila Cabello)
11. Rehab
12. Let You Go
13. 27

Hotel Diablo

(2019 július 5.)

 1. Sex Drive
2. El Diablo
3. Hollywood Whore
4. Glass House (featuring Naomi Wild)
5. Burning Memories (featuring Lil Skies)
6. A Message from the Count 
7. Floor 13 
8. Roulette
9. Truck Norris Interlude 
10. Death in My Pocket 
11. Candy (featuring Trippie Redd)
12. Waste Love (featuring Madison Love)
13. 5:3666 (featuring Phem)
14. I Think I'm Okay (with Yungblud and Travis Barker)

 

Tickets to My Downfall

(2020 szeptember 25.)

1. Title Track
2. Kiss Kiss
3. Drunk Face
4. Bloody Valentine
5. Forget Me Too (ft. Halsey)
6. All I Know (ft. Trippie Redd)
7. Lonely 
8. "WWIII"
9. Kevin and Barracuda
10. Concert for Aliens 
11. My Ex's Best Friend (ft. Blackbear)
12. Jawbreaker
13. Nothing Inside (ft. Iann Dior)
14. Banyan Tree 
15. Play This When I'm Gone 

Ep:

Half Naked & Almost Famous 2012. Március 20. 

Binge 2018. Szeptember 21. 

Mixtape:

Unstoppable  2006.

Stamp of Approval   2007. Október 12.

Certified  2008.

Homecoming  2009. Április 1.

100 Words and Running  2010. Február 11.

Lace Up: The Mixtape  2010. November 18.

Rage Pack   2011. Október 14.

EST 4 Life   2012. Augusztus 13.

Black Flag  2013. Június 26.

Fuck It   2015. Július 23.

Kislemez:

 Alice in Wonderland 2010

 Wild Boy ft. Waka Flocka Flame 2011

 Invincible ft. Ester Dean 2011

 Hold On (Shut Up) ft. Young Jeezy 2012

 Wild Boy (Remix) ft. Meek Mill, 2 Chainz, French Montana, Mystikal, Steve-O, Yo Gotti 2012

 Till I Die 2015

 A Little More ft. Victoria Monét 2015

 Young Man ft. Chief Keef 2016

 Bad Things ft. Camila Cabello 2016

At My Best ft. Hailee Steinfeld 2017

 Trap Paris ( ft. Quavo + Ty Dolla Sign) 2017

 The Gunner 2017

Go For Broke ( James Arthur ) 2017

Home ( X Ambassadors, Bebe Rexha) 2017

The Break Up 2017

Habits 2017

27 2018

Rap Devil 2018

Lately 2018

GTS 2018

Hollywood Whore 2019

El Diablo 2019

I Think I'm Okay 2019

Glass House 2019

Candy 2019

Sorry Mama 2019

Why Are You Here 2019

Bullets with Names 2020

Misery Business 2020

Bloody Valentine 2020

Concert for Aliens 2020

My Ex's Best Friend 2020

Promóciós kislemez:

Stereo ft. Alex Fitts 2012

 World Series 2015

 Let You Go 2017

Közreműködések:  

DMX- "I Don't Dance 2012

(Sleeping with Sirens - Alone 2013

Doe Boy - Gang 2017

Little Mix - No More Sad Songs 2017

Papa Roach -  Sunset Trailer Park 2017

Tech N9ne - No Reason (The Mosh Pit Song) 2018

Danny Ávila és the Vamps - Too Good to Be True 2018

Mötley Crüe - "The Dirt (Est. 1981) 2019

Iann Dior és Travis Baker - Sick and Tired 2020

Mod Sun és Goody Grace - Stay Away 2020

Yungblud - Acting Like That 2020

Klipp:

2010

100 Words and Running

Alice in Wonderland 

Chip Off The Block 

Cleveland ft. Dubo

2011

Salute 

I Know ft. Ray Jr. 

Juicy J ft. MGK - Boat Load 

Wild Boy ft. Waka Flocka Flame

2012

Wild Boy (Remix) ft. 2 Chainz, Meek Mill, Mystikal, French Montana, Yo Gotti & Steve-O

Invincible ft. Ester Dean

See My Tears

Half Naked and Almost Famous

 EST 4 Life ft. Dubo, DJ Xplosive

Highline Ballroom Soundcheck 

Stereo ft. Fitts Of The Kickdrums

Hold On (Shut Up) ft. Young Jeezy

2013

La La La (The Floating Song)

Ratchet ft.Dub-O, Ray Jr, Tezo, JP, Pooh Gutta

French Montana ft. MGK, Diddy, Red Cafe, King Los - Ocho Cinco

Champions ft. Puff Daddy

Skate Cans

Breaking News

All Black Tuxedos ft. Tezo

Home Soon

Swing Life Away ft. Kellin Quinn

2014

Mind of a Stoner ft. Wiz Khalifa

Halo

State of Mind

Sail

Wanna Ball

Raise the Flag

2015

Blue Skies

Almost

Till I Die

A Little More ft. Victoria Monét

World Series

Gone ft. Leroy Sanchez

2016

4th Coast Freestyle

Alpha Omega

Spotlight ft. Lzzy Hale

All Night Long 

Young Man ft. Chief Keef

Bad Things ft. Camila Cabello

2017

Doe Boy ft. MGK - Gang

Little Mix ft. MGK - No More Sad Songs 

At My Best ft. Hailee Steinfeld

The Gunner 

Trap Paris ft. Quavo, Ty Dolla Sign

Habits

2018

The Break Up

27

LOCO

Lately

GTS

2019

Hollywood Whore

I Think I'm Okay

Candy

El Diablo

5:3666 ft. phem 

Glass House ft. Naomi Wild 

2020

Why Are You Here

Bullets With Names ft. Young Thug, RJMrLA, Lil Duke

Bloody Valentine

Concert for Aliens

My Ex's Best Friend ft. blackbear 

Drunk Face

Forget Me Too ft. Halsey 

Utolsó frissítés: 2022.01.13. 17:05 szendreigabriella által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace