Starity

Maeda Yuuka

Maeda Yuuka Maeda Yuuka nemzetisége 12492. 16rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Maeda Yuuka
 • Becenév
 • Yuukarin
 • Születési idő
 • 1994. december 28.
 • Születési hely
 • Chiba prefektúra , Japán
 • Foglalkozás
 • Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 150 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Takahashi Ai Tanaka Reina Shimizu Saki Fukumura Mizuki Fukuda Kanon Wada Ayaka

Maeda Yuuka életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Maeda Yuuka

Maeda Yuuka (前 田 憂 佳) japán pop énekesnő volt, aláírva Hello! Projekt . 2004-ben csatlakozott a projekthez a Hello Pro Egg tagjaként , és egyben tagja volt az S / mileage , a High King és a Shugo Chara Eggnek is. . A Hello Pro Egg-szel 2009-ben az eredeti S / kilométerrel szerzett diplomát. 2011. december 31-én Maeda végzett az S / kilométerekkel, Hello! Projekt, és Up-Front ügynökség .

Név: Maeda Yuuka (前 田 憂 佳)
Becenevek: Yuukarin (ゆ う か り ん), Yuuka (ゆ う か)
Születésnap: 1994. december 28. 
Magasság: 160 cm 
Születési hely: Chiba prefektúra, Japán 
Vércsoport: B
Nyugati Zodiákus: Bak
Keleti Zodiákus: Kutya
Szia! Projekt állapota:
2004-06 - ??: Egg
2009-04-04: S / mileage tag
2010-03-27: Tag
2011-12-31: Végzett
Up-Front ügynökség státusz:
2004-06 - ??: Tag
2011-12-31: Nyugdíjas
Évek S / kilométerben: 2 év
Szia! Projektcsoportok:
Hello Pro Egg (2004-2010)
Tomoiki Ki wo Uetai (2005-2009)
Shugo Chara tojás! (2008-2009)
S / futásteljesítmény (2009-2011)
Szia! Projekt Mobekimasu (2011)
Nagy király (2008)
Lilpri (2010-2011)

Q & A

 Közeli barátok: Saho Akari , Noto Arisa , Yutoku Ayumi
 Hobbi: Az égre néz, és zenét hallgat
 Háziállatok: Haru (kutya), Aochan (hörcsög), három teknős, aranyhal, ponty.
 Speciális készségek: Zongora, író.
 Kedvenc H! P dal: " Happiness ~ Koufuku Kangei! ~ "
 Kedvenc karakter: Stitch
 Kedvenc fa: Cseresznyefa
 Kedvenc sport: Kosárlabda
 Kedvenc dolog: kutyák, hörcsögök, sajt omlett, lazac
 Kedvenc szín: vörös, fekete, fehér, rózsaszín
 Nem tetszett étel: Durian, fűszeres étel
 Nem szereti: szellemek

Család: Van egy nővére.

Oktatás: Amikor Maeda Yuuka 2004. júniusában csatlakozott a Hello Pro Egg -hez, 4.-es volt az                általános  iskolában. Amikor 2009 áprilisában csatlakozott az S / mileage -hez, 3.        évfolyam középiskolás diák volt.

Maeda 2013 márciusában érettségizett a középiskolából. 2014 áprilisa óta jelenleg második egyetemi éve.

becenevek:

 Yuukarin (ゆ う か り ん): Hivatalos becenév, amelyet a Hello Pro Egg-hoz való csatlakozás óta adtak neki. A tagok és a rajongók használják.
 Yuuka (ゆ う か): Második hivatalos becenév, mivel az S / kilométeres csatlakozás óta. A tagok és a rajongók használják.

2004

Maeda Yuuka csatlakozott Hello! Project tagjaként .A Hello! Pro Egg 2004 júniusában meghallgatást hírdetett és Yuuka mellett 32 másik lányt választottak be. A csoport fő célja az volt, hogy felkészítse a fiatal lányokat a debütálás és  a szórakozás világára. Így Maeda kapott szabad tánc és ének oktatást..

 2005

2005 októberében, Maeda lett egyik alapító tagja a Hello! Pro Eggen belül a Tomoiki Ki wo Uetai-bandának. A banda debütáltált a  Morning Musume környezetvédelmi Kulturális Fesztiválján  2005-ben.


 2006

2006-ban, Maeda Yuuka folytatta képzést és megjelent számos Hello! Project koncerteken, mint a háttér táncos, köztük a Country Musume koncerten "Country Musume LIVE2006".

Márciusban megnyílt a Tomoiki Ki wo Uetai blogja, és júliusban jelent meg az első dal, a "Minna no Ki". Augusztus 22-én a Tomoiki a YAMANASHIKEN-ben a PLANT A TREE farmon és a gyógynövény kerten végzett faültetési tevékenységeket.

Szeptemberben Maeda "Minna no ki" -et rendezett a Tomoiki-val a Morning Musume Környezetvédelmi Kulturális Fesztiválján 2006-ban, és támogatta a táncosokat a Morning Musume Kusumi Koharu - jának .

Emellett egy Paretto nevű mini-egységben is megjelent.
2007

2007 áprilisában Maeda szerepet kapott a  "Soto wa Shiroi haru nem kumo"-zenében, ami később megjelent DVD lemezen. Néhány hónappal később, szeptemberben Maeda szerepelt a Standardsong Entertainment "Ekubo ~ emberek ~ dalban". Maeda is részt vett egy televíziós adásban a "Chao.TV"-ben (indult 2007/09/02). 

2008
2008-ban Maeda megkapta az első helyes Hello! Projekt szerepét, amikor kiválasztásra került az új egység, a Nagy-Király , a fontos Hello mellett! Project énekesek, mint a Morning Musume „s Takahashi Ai és Tanaka Reina. A csoport azért jött létre, hogy elősegítse a Morning Musume hamarosan megjelenő Rodgers és Hammerstein "Cinderella" című Cinderella the Musical című kiadását . A csoport bemutatója, " C \ C (Cinderella \ Complex) " 2008. június 11-én jelent meg és elérte a # 6-os csúcsot.
Maeda a Wada Ayaka , a Fukuda Kanon és a Saho Akari mellett egy új Hello Pro tojás egység négy tagjának egyike volt . A csoport neve Shugo Chara Egg volt! és alakult, hogy rögzítse a nyitó dalokat az anime, hogy Buono! énekel, Shugo Chara! . Két kislemezt adott ki a csoporttal, míg Wada és Fukuda mellett végzett a csoportból.
Áprilisában Maeda részt vett egy másik zenélésen, a "Bijogi Junction" -on. Maeda, az eredeti Shugo Chara tojással együtt ! csatlakozott a Shugo Chara alkotójához ! a Musical . Ő játszotta a Hinamori Amu fő szerepét.
  

2009

2009 április 4.-én Tsunku bejelentette blogjában, hogy egy új csoportot fog megalapítani . A tagokok pedig: Maeda Yuuka, Fukuda Kanon, Ogawa Saki, és Wada Ayaka.2009 május 5.-én Tsunku feltárta a nevét az új csoportnak:"S / milage" . Ez azt  jelenti, hogy a mosoly és életkor. 

 2010

Maeda és a többi S / milage tag fellépet a Hello! Pro Egg / Hello! Project tavaszi koncertjén . Májusban kiadták az első kislemezüket  Major Single címmel. Késöbb kijelentették hogy Maeda Yuuka az S/milage vezetője.

2011

Október 24-én bejelentették, hogy Maeda visszavonul a szórakoztatóiparból, hogy összpontosítson, tanulmányozhasson és felkészüljön a főiskolai felvételi vizsgára.

Maeda, aki 2009 áprilisában alapították a S / mileage-et, megjegyezte: "Észrevettem, hogy az érzésem, hogy menni akarok az egyetemre, egyre nagyobb és nagyobb." A producer Tsunkuéma szintén megjegyezte: "Bár két kalapot is viselhet (karrier és iskolai zsonglőrködés), ő egy olyan lány, aki teljes erőfeszítést akar tenni egy dologba."

Maeda a promóciós tevékenységekkel zárta a legutóbbi "Please Mini Skirt Post Woman!" Promóciós tevékenységét, amely december 28-án született meg.

Yuuka bejelentette hogy ott fogja hagyni az S/milage-t  2011 december 31.-én. A kilépés oka, hogy visszatérjen a normál iskolai élethez és visszavonuljon teljesen a show business-től. 

Maeda Yuuka üzenete

Köszönöm, hogy mindig támogatott engem.
Én, Maeda Yuuka, a 2011/12/31-es évek óta végzett S / mileage és Hello! Project.

Másnap a rendezvényünk alkalmával a 4 alelnök hivatalos taggá vált, ami nagyon boldoggá tett, ugyanakkor rájöttem, hogy ez az időzítés volt, hogy mindent el kell mondanom valami nagyon fontosnak.

Mivel középiskolás lettem, nem tudtam lépést tartani az S / kilométerekkel végzett munkámmal és az iskolával egy időben, és nagyon sokat foglalkozott velem. Elkezdtem gondolkodni a jövőmről, és rájöttem, hogy az egyetemre való vágyaim sokat fejlődött az idő múlásával. Arra gondoltam, vajon ez az arány, ha képesek lennének mind az iskolai munkára, mind az S / futásteljesítményre, valóban csak félig szívű erőfeszítést tudtam tenni mindkét dolgon ... és mindig segítséget kaptam más emberektől, és Igazán nem szerettem ezt a részt rólam. Gondoltam magamban: "A dolgok nem fognak kiderülni, ha így folytatódik".

Keményebben kell dolgoznom, ha egyetemre akarok járni. De ez mindig is csak beszélgetett, eddig semmi sem változott igazán ...

Ha hagyom, hogy ez az érzés folytatódjon, akkor nem lenne tisztességes a többi taggal, sem pedig az összes támogatóval, aki támogat.

Sokat gondoltam róla. Lehet, hogy nem vagyok nagyon fényes, de minden energiámat erre gondoltam ... és ez az egyetlen lehetséges lehetőség.

Mostantól a négy új tag csatlakozásával örömmel tölt el minden nap a tagokkal. Az eredeti tagoknak, az új tagoknak és mindazoknak, akik mindig is támogattatok, nagyon hálás vagyok.

Bár lehet, hogy szomorú, új egyszereplőnk van, amelyen a héten részt veszünk a 12/28-ban, és én még mindig a legnehezebb munkámmal dolgozom, hogy még mindig ez a legjobb!

Nagyon hálás vagyok sok embernek, és remélem, hogy valóban élvezni fogják a fennmaradó 2 hónapot, és befejezzek egy mosollyal az S / mileage módban!

Kérjük, továbbra is támogassa az S / km-t.

                                                                                          2011-10-25 S / mileage Maeda Yuuka

érdekességek

Ebéd rizst reggelire.
Van szokása megérinteni a haját.
Kedvenc helye az erkély az iskolában.
Amulet Heart volt a Shugo Chara Eggben! .
Ő szerepelt az MBS dráma "Gakincho ~ Return Kids ~".
2007-ben a Maeda szerepelt a Standardsong Entertainment "Ekubo ~ népdaljában".
Ugyanaz a neve, mint a jelenlegi Hello Pro Kenshuusei tag, Maeda Kokoro , a korábbi Hello Pro Egg tag Maeda Irori és a korábbi Hello! Maeda Yuki projektszólista .
Ő a második S / mileage tag nyugdíjba, hogy összpontosítson az oktatásra, Ogawa Saki után .
Kérem, miniszkusz utód! , a diploma egyszeri, megjelent a születésnapján.
Ugyanarra a születésnapra osztozik a volt Vu-den tag Okada Yui-val

ANGERME

Csoport neve Eredet 
S / futásteljesítmény
Az S / kilométert Tsunku nevezte el . 2009. május 7-én kiderült, hogy a csoport neve "S / mileage". Megmagyarázta, hogy az "S / mileage" név a "Mosoly", "Kilométer" és "Élet" -ből származik, és ez a "mosoly kora". A nevet később a romaji-ról a katakana "ス マ イ レ ー ジ" olvasására változtatták.

ANGERME
ANGERME (ア ン ジ ュ ル ム) a második generációs Nakanishi Kana nevet kapta . A név az ange (angyal) és a lárma (szakadás) francia szavak kombinációjából származik .  Nakanishi elmagyarázta, hogy ANGERME tagjai, az angyalok szeretnének együtt dolgozni a célok elérése érdekében, és amikor elérik őket, boldogsággal és sírással legyőzni.

Az ANGERME (korábbi nevén S / mileage (ス マ イ レ ー ジ)) japán popcsoport a Hello-ben! Projekt . Eredetileg indiai Hello Pro tojás egységként indult 2009-ben, az S / mileage-t négy első generációs tag alakította ki, azzal a lehetőséggel, hogy a felállást összekeverik. A csoport 2010-ben diplomázott a Hello Pro Egg-ról , és teljes tagjai lettek a Hello-nak! Project. A csoport 2014 végén módosította a nevét ANGERME-re, hogy megünnepeljék a harmadik generációs tagokat, és fordulópontot jelentsenek a csoport képében.

Jelenleg hat generációból álló tagokból áll, az ANGERME együttes CD- és DVD-eladása meghaladja a 600 000 példányt egyedül Japánban. ANGERME legmagasabb eladási dal, a " Nakenai ze · · · Kyoukan Sagi / Uraha = Lover / Kimi Dake ja nai sa ... barátok (2018 Acoustic Ver.) " A 52.017 eladott példány, míg a legalacsonyabb eladási nagy címkét dal, a " Koi ni Booing Buu! ", 20.954 példányban.

Korábbi nevek S / kilométer (ス マ イ レ ー ジ) (2009-2014)
Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Évforduló Április 4 (Formáció)
Csoport Szín Kék (2015. július-nap)
Rózsaszín (korábbi)
Lila (korábbi)
Aktív évek 2009-től napjainkig 

Történelem

2004-2009: Formáció előtti
2004 júniusában Wada Ayaka , Maeda Yuuka , Fukuda Kanon és Ogawa Sakikiválasztásra kerültek, hogy csatlakozzanak a Hello Pro Egg első generációjához és 28 másik lányhoz. A debütálás előtt Wada, Maeda és Fukuda a Shugo Chara Egg csoport tagjai voltak ! .
2009: Formáció
Április 4-én a Tsunku bejelentette az új Hello Pro tojás egységet, melynek változása változhat. Wada Ayaka , Maeda Yuuka , Fukuda Kanon és Ogawa Saki az eredeti tagok. [1] A csoport május 8-án kapta az "S / mileage" nevet. A Hello Pro Egg tevékenységei folytatják tevékenységüket, miközben egy indies egységnek számítanak, és nagyszámú debütáló tervet terveztek. Ezen a ponton Wada Ayaka-t bejelentették az S / mileage vezetőjeként.
Június 7-én az S / mileage első indie singleja , " aMa no Jaku " lett kiadva és 2009- ben adták el ! Hello! Project Shinjin Kouen 6gatsu ~ Nakano STEP! ~ , Egy Hello Pro Egg koncert, ahol a dal is készült.
Szeptember 23-án az S / mileage kiadta a második indie single- jét: " Asu wa Dátum na no ni, Imasugu Koe ga Kikitai ", amit 2009- ben adtak el és adtak elő . Projekt Shinjin Kouen 9gatsu ~ Yokohama Jump! ~ .
November 23-án az S / mileage kiadta harmadik indie single-jét, a " Suki-chan " -t, amelyet 2009- ben adtak el és adtak elő . Projekt Shinjin Kouen 11gatsu ~ Yokohama Fire! ~ . A koncert alatt egy Tsunku videót küldött S / kilométerre. A Tsunku bejelentette, hogy a Hello Pro Egg- ből lesz diplomázva, és 2010-ben a tagok nélkül változtatni fog.
A csoport hivatalos nevét 2009 decemberében egy ideig a név katakana változatává változtatták (bár még mindig románizálták S / kilométerekként) .
2010: Major debut
Januárban az S / mileage a fő Hello-vel együtt zajlott! Projekt egységek a Hello! Project 2010 Winter Kachou Fuugetsu .
Február 28-án Tsunku bejelentette, hogy a csoport debütálása érdekében március 25-ig 10 000 képet mosolyogni kellett. Ezt interneten keresztül lehet benyújtani [4] , valamint a tagok maguk készítenek képeket eseményeken. Ha a célt nem sikerült elérni, előadásukat elhalasztják vagy akár lemondják. Az eredményeket április 3-án hirdetik meg. Ha sikeres lesz, májusban debütálnak.
Március 14-én az S / mileage kiadta negyedik indie single- jét , " Otona ni Narutte Muzukashii !!! ". Ez volt az első nap a közös koncertet Mano Erina , különleges együttes 2010 Haru ~ Kansha Mankai! Mano Erina 2 Shuunen Totsunyuu & S / mileage Major bemutatkozó Sakura Sake! Élő ~ .
Március 20-án megjelent a S / mileage a ℃ -ute koncertjének C-ute Concert Tour 2010 Haru ~ Shocking LIVE ~ koncertjén .
Április 3-án az S / mileage a Mano Erinával közös koncertjük utolsó napját töltötte be. Tsunku bejelentette a koncerten, hogy az S / kilométer megteszi a legjelentősebb debütált, és feltárta a gyűjtött képek elkészült mozaikját. Összesen 16 000 képet gyüjtöttek össze, ebből 3 120 a tagok által. 135 kép alatt egy 2-3 órás időszakban Fukuda Kanon egyszerre tartotta a rekordot.
Április 4-én, Hime Chen! Otogi Chikku Idol Lilpri bemutatta. Wada Ayaka, Maeda Yuuka és Fukuda Kanon adtak hangot a főszereplőknek, majd később Lilpri kitalált egységet készítettek az anime zeneszámainak készítésére. Az S / mileage dal "Otona ni Narutte Muzukashii !!!" az első végső téma volt.
Május 26-án az S / mileage hivatalosan diplomázott a Hello Pro Egg-ből, és kiadta nagyszerű debütáló singlejét, a " Yumemiru Fifteen " -et. A dalt korábban a Mano Erina koncertjén, valamint a Hello Pro Egg rendezvényeken játszották.
Július 28-án az S / mileage kiadta második kislemezét, " ○○ Ganbaranakutemo Eenende !! "
Augusztus 18-tól 22-ig a Gekiharo színpadon végzett S / kilométerek Obaachanchi no Curry Rice ~ Smile Recipe ~ játékot játszanak .
Szeptember 29-én az S / mileage kiadta harmadik kislemezét, " Onaji Jikyuu de Hataraku Tomodachi nem Bijin Mama ".
December 8-án az S / mileage kiadta első albumát, Warugaki ① . Mindegyik kislemezt, mind indie-t, mind főbb címkét tartalmazott. A heti Oricon-diagramon elérte a # 8-at és 11 488 példányt adott el.
November 20-án bejelentette, hogy az S / mileage az 52. Japan Record Awards díjjal jutalmazta az újonnan érkezett díjat . A december 30-i ünnepségen meghívást kaptak a Best Newcomer Award győzteséért, melyet más ICONIQ, Kikuchi Madoka és Girls 'Generation verbuvé tettek.
2011: Kiegészítések és indulások
Február 9-én az S / mileage megjelentette negyedik singjét, a " Short Cut " -et. Minden tag rövidre vágta a haját.
Április 3-án az S / mileage ünnepelte első évfordulóját. Az első évforduló alkalmából Tsunku bejelentette, hogy júniusban az első meghallgatást, amely az S / mileage tagokat keresi, S / mileage Shin Member Boshuu-t tartanak. . Kiderült, hogy hat új lányt keresnek, akik "al-tagok" lennének, mielőtt egy nagyszerű debütált a csoportban.
Április 20-án az S / mileage kiadta ötödik kislemezét, " Koi ni Booing Buu! ".
Augusztus 10-én az S / mileage kiadta hatodik singjét , az " Uchouten LOVE " -et. Az első héten 29.328 példányt adtak el, így a legmagasabb első hetes értékesítést az S / mileage értékesítette.
Bejelentették, hogy az S / kilométer a 2011-es "24H TV Marathon" -on fog menni a ℃ -outmellett .
Augusztus 14-én öt lányt jelentettek be az S / mileage meghallgatás győztesei közé, és a csoport tagjai közé kerültek : Nakanishi Kana , Kosuga Fuyuka és Tamura Meimi , valamint két Hello Pro Kenshuusei tag, Takeuchi Akari és Katsuta Rina .
Augusztus 24-én bejelentették az S / mileage weboldalon, hogy Ogawa Saki végzett S / mileage és Hello! A projekt 2011. augusztus 27-én, az Uchouten LOVE élő eseményén a Higashi Betsuin Hallban Nagoyában. Az utolsó pillanatban bejelentették, hogy nincs külön diplomata vagy ünnepség, és Ogawa lett az első, aki elhagyta az eredeti tagokat.
Szeptember 9-én, kevesebb mint egy hónappal az új tagok felvétele után bejelentették, hogy Kosuga Fuyuka alelnök súlyos vérszegénység miatt elhagyja az S / km-t. Ő később csatlakozik a Hello Pro Kenshuuseihez a hosszú gyógyulás után. [8] Szeptember 28-án egyetlen csoportja, a " Tachiagirl ", a csoporttal való távozása után jelent meg.
Szeptember 15-én az S / mileage hivatalos YouTube-csatornáján jelentették be, hogy szeptember 18-án, az S / mileage Concert Tour 2011 Aki ~ Gyakushuu no Mini Skirt ~estélyi előadását élőben közvetíti a YouTube-on a 6PM JST-n.
Szeptember 18-án kiderült, hogy október 16-án bejelentették, hogy mely tagok lesznek tagjai teljes tagsággal az al-tagok S / mileage fotó kampányán keresztül.
Október 16-án a Kanagawa Yokohama hídnál a "Tachiagirl" kiadása alkalmával bejelentették, hogy mind a négy alelnök átment és teljes jogú tagja lett az S / mileage-nek.
Október 25-én bejelentették, hogy Maeda Yuuka december 31-én visszavonul a szórakoztatóiparból, hogy összpontosítson, tanulmányozhasson és felkészüljön az egyetemre.

érdekességek   

 Az első három indie kislemezüket a TNT "Good Factory" című TNX indies címke alatt adták ki, ám még akkor is aláírásra kerültek az Up-Fronthez, és a Hello részeként szerepeltek . Projekt .
 A csoport eredetileg négy Hello Pro Kenshuusei tagból állt. 2015 novemberétől a csoport csak 4 tagja nem volt Kenshuusei, mielőtt csatlakozott: Nakanishi Kana , Kosuga Fuyuka , Tamura Meimi és Kamikokuryo Moe .
 Amikor a második generáció hozzáadásra került, a csoportnak ugyanolyan tagja volt, mint a Morning Musume,egészen az Ogawa Saki érettségig .
 Mielőtt csatlakozott a csoporthoz, Tamura Meimi a Shugo Chara-ban volt! Zenés a Maeda Yuuka (Amu), Fukuda Kanon (aki Nadeshiko-t játszott) és Wada Ayaka (aki kis szerepet játszott).
 2011-ben az S / mileage 5 új tagot hozott létre, de egyidejűleg 3 vesztett (Maeda Yuuka, Ogawa Saki és Kosuga Fuyuka). Ez a legtöbbet szerzett és elveszett a csoport számára.
 Ők a második csoport a Hello! A projekt, hogy egy hivatalos "generáció" csatlakozzon a csoport debütálása után, az első a Morning Musume .
 Maeda Yuuka befejezése után a fennmaradó 1. generációt AyaKanonnak hívták, amíg Fukuda Kanon érettségizett 2015 novemberében.
 A második generációt Amerikának hívják (A → Akari, Me → Meimi, Ri → Rina, Ca (Ka) → Kana).
 Ők az első csoport a Hello! A projekt mind a 47 prefektúrában végzett.
 Egy 2015-ös interjúban háborút jelentettek a Morning Musume 15-re , melynek célja, hogy a Hello-ben legyen a legjobb csoport ! program .
 Az idő alatt S / futásteljesítményként szinte mindig rövid szoknyát viseltek képük részeként.
 Az al-tagok hosszabb szoknyákat viseltek, mint az 1. gen, hogy rangsoroljanak a csoporton belül.
 A népszerű színész, Yu Aoi óriási ANGERME rajongó, és azt mondja, hogy szereti a tagokat. Ő egy "hako-oshi", aki nem rendelkezik kedvenc taggal és azt mondja, hogy szereti az összes tag egyensúlyát.
 Wada Ayaka az első Hello Pro Kenshuusei / Egg, aki lett a Hello Project vezetője.
 Wada Ayaka az első Hello Project vezető, aki valójában nem a Hello Project legrégebbi tagja. (Egyébként a Juice = Juice Miyazaki Yuka idősebb Wada Ayaka-nál).
 Amikor Yajima Maimi-t először a Hello-nek hívták! Project, fiatalabb volt, mint Berryz Koubou Shimizu Saki, de Berryz Koubou négy hónap múlva határozatlan időre ment, így Yajima a legidősebb.

  High-King

A nagy király egy japán bálványcsoport volt a Hello-ben! Projekt. A csoport azért jött létre, hogy elősegítse a Morning Musume kiadását Rodgers és Hammerstein Hamupipőke című filmjével , Cinderella the Musical címmel . A csoport többnyire a fő Hello vezetőiből áll! Projektcsoportok: Morning Musume vezetője, Berryz Koubou kapitánya és ℃ -ute vezetője. A csoportban szerepeltek a Hello Pro Egg tag Maeda Yuuka és a Morning Musume tag Tanaka Reina , az utóbbi szintén az Aa korábbi vezetője volt ! 

Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Aktív évek 2008, 2009-2011, 2013, 2015
Címkék zetima
Ügynökség UP-FRONT AGENCIÁJA
Társult aktusok Morning Musume , Berryz Koubou , ℃ -Te , Hello Pro Egg , S / kilométer
Tagok 
Takahashi Ai (高橋 愛) (graduálisan szeptember 30, 2011)
Tanaka Reina (田中 れ い な, volt vezető ) (2013. május 21-én végzett)
Shimizu Saki (清水 佐 紀) (2015. március 3-án végzett)
Yajima Maimi (矢 島 舞美) végzett 2017. június 12-én)
Maeda Yuuka (前 田 憂 佳) (fokozatosan december 31, 2011)

2008
A csoportot kizárólag az előléptetés és a támogatás céljaira hozták létre, rövid életűnek, bár meglehetősen sikeresnek. A C \ C (Cinderella \ Complex)bemutatkozó sikere relatív siker volt, melynek csúcspontja a # 6 volt az Oricon Chartokon. Az egyetlen dal június 11-én jelent meg.
Tsunku producer azt mondta, hogy a tagokat úgy választották ki, hogy táncolni tudnak és kiaknázzák az R & B számokat, hozzátéve: "Ahogy lányok, valóban" Nagy királynőnek "kell lennie, de nem volt elég ütése." Azt mondta, hogy a debütáló gyorsabb ütemben volt, mint bármi, amit eddig készített.
2009
2009-ben több nyugvó egység újjáéledt. Tanpopo , Minimoni , Petitmoni , ZYX , Aa! , és a vu-den mind visszatértek új felállásokkal. A nagy király szintén visszatért a hiatusból, de az eredeti tagokkal.
A nagy király két új számot adott ki az idei évben: "DIAMONDS", melyet a Chanpuru 1 ~ Happy Marriage Song Cover Shuu ~ és a "DESTINY LOVE" címmel adtak ki a Petit Best 10-ben .
2010
Nagy-Király megjelent a Hello alatt ! Project 2010 NYÁRI ~ Fankora! ~ , Teljesítő Goto Maki „s " Daite yo! Kérem, folytassa ."
2011 
A nagy király mindkét sorozatban szerepelt ! Projekt 2011 téli túra. Előadták Goto Maki „s» tülekedés «alatt egy gana élőés Gomattou ” s » KELL szeretünk? « Során a B kkuri élő .
Miután a Hello! Project 2011 téli túra, a csoport vált inaktív, mint Takahashi Ai végzett a Morning Musume és Hello! Projekt szeptemberben, és Maeda Yuuka végzett S / futás és Hello! Projekt decemberben.
2013
Takahashi Ai vendéglátást tett a Hello alatt ! Tanjou projekt 15 Shuunen Kinen Élő 2013 Fuyu ~ Bravo! ~ , És ő " C \ C (Cinderella \ Complex) " előadást tartott fennmaradt nagy király tagokkal.
Májusban Tanaka Reina végzett a Morning Musume-tól és Hello! Project , és a csoport ismét inaktív lett.
2015
A nagy király utolsó két tagjai, a Shimizu Saki és a Yajima Maimi a " Berryz Koubou Matsuri " alatt együtt játszottak együtt " Kioku no Meiro " -ot . Ez lenne a csoport utolsó előadása a Shimizu (és a többi Berryz Koubou ) érettségi után . Projekt március 3-án.
2017
A C-ute felbomlását követően az utolsó tag Yajima Maimi végzett a Hello-tól! Projekt június 12-én, így nincsenek aktív tagjai.

Apróságok  

Egyike azon kevés csoportoknak, amelyeknek nincs vezetője a szolgálati idő alapján.
Hangjukat úgy mondják, hogy van egy R & B érzése.

Shugo Chara Egg!

Shugo Chara tojás! (し ゅ ご キ ャ ラ エ ッ グ!) Egy Hello! A projekt egysége eredetileg négy Hello Pro Egg tagból állt: Wada Ayaka , Maeda Yuuka , Fukuda Kanon és Saho Akari .

Shugo Chara Egg célja volt az énekelni a Shugo Chara anime nyitó téma dalát ! , az anime, hogy Hello! Projektcsoport Buono! korábban már megnyitotta és befejezte a dalokat.

Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Aktív évek 2008-2010
Címkék Pony Canyon
Ügynökség UP-FRONT AGENCIÁJA
Társult aktusok Hello Pro Kenshuusei , Buono! , Guardians 4 , Morning Musume , S / kilométer , Lilpri
Belépés

Első generációs 
Maeda Yuuka (前 田 憂 佳) Amulet Heart ♥ Yuuka ♥ (ア ミ ュ ッ ト ハ ー ト ♥ ユ カ ♥) - balra csatlakozni S /
Saho Akari (佐 保 明 梨) Amulet Spade ♠ Akari ♠ (ア ミ ュ ッ ト ス ペ ー ド ♠ ア カ リ ♠)
Fukuda Kanon (福田 花 音) Amulet Clover ♣ Kanon ♣ (ア ミ ュ ッ ク ロ ー バ ー ♣ カ ノ ン ♣) - balra csatlakozni S /
Wada Ayaka (和田 彩 花) Amulet Diamondként ♦ Ayaka ♦ (ア ミ ュ ッ ト ダ イ ヤ ♦ ア ヤ カ ♦) - balra csatlakozni S /
Második generációs 
Fukumura Mizuki (譜 久 村 聖) Amulet Heart ♥ Mizuki ♥ (ア ミ ュ ッ ト ハ ー ト ♥ ミ ズ キ ♥) - balra, hogy csatlakozzon Morning Musume
Saho Akari (佐 保 明 梨) Amulet Spade ♠ Akari ♠ (ア ミ ュ ッ ト ス ペ ー ド ♠ ア カ リ ♠)
Maeda Irori (前 田 彩 里) Amulet Cloverként ♣ Irori ♣ (ア ミ ュ レ ッ ト ク ロ ー バ ー ♣ イ ロ リ ♣)
Tanabe Nanami (田 邉 奈 菜 美) Amulet Diamondként ♦ Nanami ♦ (ア ミ ュ ッ ト ダ イ ヤ ♦ ナ ナ ミ ♦) (meghallgatáson keresztül csatlakozott)

Történelem

A csoportot 2008. szeptember 20-án jelentették be, és élő előadással debütált.

Shugo Chara Egg debütálóje a " Minna no Tamago " címet viselte, és 2008. október 12-én jelent meg a Pony Canyon címkén.

2009 februárjában a Buono megnyitó aktusaként szerepeltek ! a Hybrid Punch túra .

Wada Ayaka után Fukuda Kanon és Maeda Yuuka elhagyták a Shugo Chara Egg-ot! hogy hozzon létre S / kilométert, a második generációs Shugo Chara Egg! 2009 augusztusában hozták létre Fukumura Mizuki és Maeda Irori helyett Maeda Yuuka és Fukuda Kanon helyett. A Wada Ayakát Tanabe Nanami váltotta át egy meghallgatáson.

Shugo Chara tojás! feloszlottak a Shugo Chara végével ! anime 2010-ben.

2011-ben a korábbi tagok Saho Akari , Fukumura Mizuki és Maeda Irori elmentek Hello Pro Egg-ből: Saho csatlakozott a Up Up Girlshez, Fukumura csatlakozott a Morning Musume-hoz , Maeda Irori pedig elment Hello! Az AKBN0 projekthez való csatlakozás. 

Apróságok 

 A közhiedelemmel ellentétben soha nem volt vezető a Shugo Chara Egg számára! [ellenőrzés       szükséges]
 S / mileage eredetileg ugyanolyan felépítésű volt, mint az első generációs Shugo Chara Egg !,       az Ogawa Saki a Saho Akari helyett.
 Shugo Chara Egg angol fordítás! a "My Guardian Character Egg"!
 A Shugo Chara élő fellépéseit játszották ! Party.
 Feloszlottak Arigatou ~ Ookiku Kansha ~ -val a Guardians 4 és a Buono-val! .
 Az első generáció óta az első kiadás megszűnt, és a nevükön a lemezen megjelent egyszeri          kiadások megszűntek (a kislemezek pedig a Guardians 4 kiadásai alatt osztják meg az                    albumokat).
 Ők az egyetlen ideiglenes csoport, amely meghallgatásokat tart.
 Saho Akari az egyetlen Shugo Chara Egg! tag legyen mindkét nemzedékben.
 Maeda Irori volt az első Shugo Chara Egg! tagja a Hello! Project.
 Maeda Irori előadta Arigatou ~ Ookiku Kansha ~ -ot az AKBN0 zenekarban, miután visszavonult      a Hello Project-ről.

Film

[2010] Hoshisuna no Shima no Chiisana Tenshi ~ Mermaid Smile ~ (A Shimabukuro Yuka) (Álmodozó őrzött )

TV programok 
[2007.09.02] Chao.TV (ち ゃ お .TV)
[2011] Hello Pro! TIME (ハ ロ プ ロ! TIME)

TV Dramas

[2006.07.31] が き ん ち ょ ~ リ タ ー ン · 「キ ッ ズ ~ (Gakincho ~ Vissza a gyerekekhez ~)
[2010] Hanbun Esper (半 分 エ ス パ ー)
[2010] 5nengo nincs szerelmes levél (5 év) (mint fiatal Shimura Nao)

Anime 
[2010-2011] Hime-chen! Otogichikku Idol Lilpri (ひ め ェ チ ェ ン! お と ぎ ち っ く と と と と と と と と) (a Takeshiro Layla)

Színház

[2007] Soto wa Shiroi Haru nincs Kumo (外 は 白 い 春 の 雲)
[2007] Ekubo ~ nép dal ~ (え く ぼ ~ nép dal ~)
[2008] Biyoji Junction (美女 木 ジ ャ ン ク シ ョ ン)
[2009] Obaachanchi nincs Curry Rice ~ Mosoly Recept ~
[2009] Shugo Chara! (mint Hinamori Amu)
[2009] Koisuru Hello Kitty

Radio 
[2010-2011] ÖT ÉVEK
Reklámok 
[2011] Zombie Daisuki (Nintendo DS)
[2011] McDonald's

ANGERME

TV programok 
[2010] Hanbun Esper (半 分 エ ス パ ー)
[2010-2011] Bijo Gaku
[2011-2012] Hello Pro! IDŐ
[2011] Mosolyogj! Táncverseny
[2012] S / futásteljesítmény nincs Sono Joshiki Choto Mate Kudasai! (ス マ イ レ ー ジ の そ の 常識 チ ョ ト マ テ ク ダ サ イ!)
[2012-2013] Hello! SATOYAMA Élet
[2014-] A lányok élnek

Dráma

[2010] Hanbun Esper (半 分 エ ス パ ー)
[2012] Suugaku Joshi Gakuen

Internet 
[2009-2011] S / mileage Webes beszélgetés "TAKEOFF" (ス マ イ レ ー ジ Web ト ー ク) (FC Limited)
[2010-2011] Nama Suma! ~ Hashed Potato wa # smileage ~ (生 ス マ! ~ ハ ッ シ ュ テ ト テ テ ト は # smileage ~) (Ustream)
[2012-] Kaettekita! Nama Suma! ~ Hashed Potato wa # smileage ~ (帰 っ て き た! 生 ス マ! ~ ハ ッ シ ュ ド ポ テ ト は # smileage ~) (Ustream)
Rádió 
[2010-2011] ÖREI CSILLAGOK (Maeda Yuuka, Fukuda Kanon) (szerdán)
[2013.01.06-2014.12.28] SS1422 (S / km-es állomás 1422) (2. generációs tagok)
[2015.01.04-present] AS1422 (Angerme Station 1422) (2., 3., 4., 5. generációs tagok)

Színház

 [2009] Shugo Chara!
 [2009] Koisuru Hello Kitty
 [2010] Obaachanchi nincs Curry Rice ~ Mosoly Recept ~
 [2013] Warera Jeanne ~ Shoujo Seisen Kageki ~
 [2014] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki-
 [2014] SMILE FANTASY!
 [2016] MODE
 [2017] Yumemiru televízió
 [2018] 1. támadás

Filmek

[2011] Ifjúsági Egyéni (若 者 の 個 々 の)
[2012] Kaidan Shin Mimibukuro-Igyou (怪 談 新 耳 袋 · 異形)

Solo DVD

[2010.08.04] Maeda Yuuka Junpaku
[2012.02.15] Lásd You-karin ~ Special Making Edition ~

Zenei videók 
[2009] Mano Erina - Hajimete no Keiken ( hátsó táncosként)
[2009] Mano Erina - Sekai wa Nyári Párt (世界 は サ マ ー · パ ー テ ィ) (mint háttáncos)
[2009] Mano Erina - Kono Mune nincs Tokimeki wo ( hátsó táncos)
[2009] Mano Erina - Szerelem és béke = Paradicsom (Love & Peace = パ ラ ダ イ ス) (vissza táncosként)

S / futásteljesítmény
aMa no Jaku (Első Debut Indies Single)
Asu wa Dátum na na ni, Imasugu Koe ga Kikitai (Indies)
Suki-chan (Indies)
Otona ni Narutte Muzukashii (Indies)
Yumemiru tizenöt
○○ Ganbaranakutemo Eenende !!
Onaji Jikyuu de Hataraku Tomodachi nincs Bijin Mama
Parancsikon
Koi ni Booing Buu!
Uchouten LOVE
Tachiagirl
Kérem, miniszkusz utód! (Utolsó egyágyas)
Shugo Chara tojás!
Minna nem Tamago
Shugo Shugo!
Lilpri
Kis ♡ Princess ☆ Pri!
Idolulu
Tomoiki Ki wo Uetai
Minna nem Ki
Nagy király
C \ C (Cinderella \ Complex)
Ganbarou Nippon Ai wa Katsu énekesek
Ai wa Katsu
Oha Girl Maple
Az én iskola március
Bekimasu
Makeruna Wasshoi!
Szia! Project Mobekimasu
Busu ni Naranai Tetsugaku
Paretto
Sekai wa Bokura wo Matteiru (Világbajnokság) 

Kiadványok

Solo fotobookok

[2010.07.23] Maeda Yuuka 15sai (前 田 憂 佳 15 才)
[2011.12.20] Lásd You-karin

Magazinok

[2010.04.27] Bangumi rádió ( Fukuda Kanonnal )
[2011.09.22] UTB + Vol.4 ( Suzuki Airi és Sayashi Riho )

ANGERME

Albumok

Stúdióalbumok
[2010.12.08] Warugaki ①
[2013.05.22] ② Mosolyérzékelés
Legjobb albumok
[2012.05.30] S / mileage Legjobb album Kanzenban ①
[2015.11.25] S / kilométer / ANGERME SELECTION ALBUM "Taiki Bansei"
Egyéb albumok
[2014.08.06] Engeki Joshibu Zenei "LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki-" Eredeti Soundtrack ( Morning Musume '14 )
[2016.11.02] Engeki Joshibu Zenei "MODE" Eredeti Soundtrack
[2017.11.01] Engeki Joshibu "Yumemiru Television" Eredeti Soundtrack

Kiadványok

Photobooks 

[2010.12.20] S / mileage 1. LIVE Photobook ~ Ördög Smile Angel Smile ~ (ス マ イ レ ー ジ 1.                           ÉLŐ fényképet ~ デ ビ ル ス イ ル ス イ ル エ ン ジ ェ ル ス マ イ ル ~)
[2011.09.24] S / kilométer 1 (ス マ イ レ ー ジ ①)
[2013.04.25] S / kilométer 2 ~ AyaKanon 18sai no Yakusoku ~ (ス マ イ レ ー ジ ② ~ あ や か の                       18 歳 の 約束 ~) ( Wada Ayaka & Fukuda Kanon )
[2014.07.25] S / kilométer 3 ~ 6nin de FULLCHARGE ~ (ス マ イ レ ー ジ ③ ~ 6 人 で                                          FULLCHARGE ~)

Díjak

[2010.11.19] Az 52. Japan Record Awards 2010 "Új előadó"
[2010.12.30] Az 52. japán Record Awards 2010 "Legjobb új előadó"

High-King

Singles 
[2008.07.11] C \ C (Cinderella \ Complex)
Összeállítások 
[2008.12.10] Petit legjobb 9 (# 12 C \ C (Cinderella \ Complex) )
[2008.12.10] Helló! Mega legjobb projektegység (# 16 C \ C (Cinderella \ Complex) )
[2009.07.15] Chanpuru 1 ~ Boldog Házasság Song Cover Shuu ~ (# 1 DIAMONDS )
[2009.12.02.] Petit Best 10 (# 10 DESTINY LOVE )

Shugo Chara Egg!

Singles 
[2008.12.10] Minna no Tamago (み ん な の た ま ご)
[2009.02.25] Shugo Shugo! (しゅごしゅご!)
[2009.11.18] PARTY TIME / Watashi nincs Tamago (PARTY TIME / わ た し の た ま ご) - az őrzőkkel 4
Albumok 
[2010.03.10] Shugo Chara! Song ♪ Legjobb (し ゅ い キ ャ ラ! ソ ン グ ♪ ベ ス ト) - a Buono! és Őrzők 4
DVD-k 
[2010.03.17] Shugo Chara! Clip ♪ Legjobb (し ゅ い キ ャ ラ! ク リ ッ プ ♪ ベ ス ト) - a Buono! és Őrzők 4
Egyéb 
[2009.05.27] Guardians 4 - Omakase ♪ Guardian (おまかせ♪ガーディアン) (# 2 Omakase ♪ Guardian (Shugo Chara Egg! Version) )
[2009.09.02] Őrzők 4 - iskolai napok (2. iskolai napok (Shugo Chara Egg Version) )
[2010.01.27] Őrzők 4 - folytatódik! (# 2 Arigatou ~ Ookiku Kansha! ~ )
[2010.12.15] Helló! Projekt - Petit Best 10 (プ ッ チ ベ ト ト 10) (# 12 Shugo! Shugo! )
[2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 2 (ハ ロ ー ジ 吉 吉 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 豪 編 編 編 編 編 編 編 吉 吉 編 編 吉 吉 吉 吉 吉 吉 吉 吉 吉 吉) (# 8 Watashi no Tamago )

Utolsó frissítés: 2019.08.20. 01:01 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace