Starity

Malese Jow "Melise"

Malese Jow Malese Jow nemzetisége 428. 1237rajongó 93vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 95%
 • stílus: 95%
 • szimpátia: 95%
 • Születési név
 • Elizabeth Melise Jow
 • Becenév
 • Malese
 • Születési idő
 • 1991. február 18.
 • Születési hely
 • Tulsa, Oklahoma, USA
 • Foglalkozás
 • Színésznő, Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Partner
 • Nincs
 • Magasság
 • 164 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Ian Somerhalder Ashley Tisdale Emma Roberts Brenda Song Ivana Baquero Nina Dobrev Paul Wesley Steven R. McQueen Austin Butler Jordan Calloway Poppy Drayton

Malese Jow életrajza

Korai évek:

 

Elizabeth Melise Jow, fiatal amerikai színész-énekesnő. 1991. február 18-án látta meg a napvilágot az Oklahoma-i Tulsa-ban. Édesapja kínai, míg édesanyja cseroki indián származású. A fiatal lánynak három tesvére van. Két öccse, Jensen és Braden, és egy húga, Makenna. A testvéreivel nagyon jó viszonyt ápol. Az iskolát Tulsa-ban kezdte, az Eliot Általános iskolában, majd miután családjával Kaliforniába költözött, tanulmányait a Van Buren Általános iskolában folytatta. Később magántanuló lett.

 

Színészi Karrier:

A fiatal lány tehetségére és szépségére már kiskorában felfigyeltek az emberek. Karrierjét mindössze két évesen kezdte, a Dallas bevásárlóközpontban, ahol a JCPenney nevű ruhacégnek dolgozott, mint gyerek modell. Később, a modellkedés után, mégis a színészi pálya mellett döntött. Először a "Barney & Friends" című sorozatban tűnt fel, ahol egy kissebb szerepet osztottak rá. Még ugyanebben az évben, 1997-ben szerepelt a Dellaventura című sorozatban, de a nevét nem tűntették fel a szereplők között.

1999-ben, Malese a McDonald's reklámarca lett. Itt fedezték fel a lány tehetségét a zene iránt, és innentől kezdte képezni a hangját is.

2002-ben, feltűnt Ed McMahon "Next Big Star" című műsorában. A lány még csak 11 éves volt, mégis lenyűgözött mindenkit, és a negyedik helyig sikerült eljutnia.

A verseny után nem kellett sokáig várnia, hiszen 2003-ban megkapta "Celeste" szerepét a "Garcia Brothers" című produkcióban, mely a Nickelodeon saját készítésű sorozata volt. Bár Malese csak egy részben játszhatott, a közönséget mégis lenyűgözte.

2004-ben, szintén a Nickelodeon csatornánál,megkapta a divat megszállott, Geena Fabiano szerepét az "Unfabulous" című sorozatban. Ebben a produkcióban Malese együtt játszhatott Emma Roberts-el, aki Addie Singer-t alakította. A fiatal színésznőt többször jelölték a "Young Artist Award" díjra Geena Fabiano megformálásáért. A sorozatből három évadot rendelt be a csatorna, így az 2007-ben véget ért.

2007-ben, az "Unfabulous" után Malese feltűnt a Disney csatorna egyik sorozatában is. A "Wizards of Waverly Place-ben" szerepelhetett Selena Gomez mellet, mint Ruby Donahue. Ugyanebben az évben a fiatal színésznő megkapta első filmes szerepét. Felkérték hogy játsza el Quinn-t, a "Bratz: The Movie" című produkcióban. Szintén ebben az évben, szerepelhett egy televíziós filmben, a "Mother Goose Parade-ben".

Egy évvel később, 2008-ban szerepet kapott a "The Young and the Restless" című sorozatban. Két epizód erejéig formálhatta meg Hannah karakterét.

2009-ben a lány három epizód, és egy filmszerepet tudhatott magáénak. Feltűnt a "Hannah Montana" az "ICarly" és a "The Secret Life of the American Teenager" című produkciókban, az "Aliens in the Attic" családi filmben pedig Julie-t alakította. A filmben együtt játszott Ashley Tisdale-el, Austin Butler-el és Robert Hoffmannel. A filmet 2009 július 30-án mutatták be. Szintén ebben az évben, Malese feltűnt Mitchel Musso két videoklipjében, a "The Three R's -ben" és a "The In Crowd-ban".

2010-ben Malese ismét több szerepet tudhatott magáénak. A "The Social Network" című filmben játszhatta Alice szerepét, melyért négy díjra is jelölték. Továbbá eljátszhatta a "Leverage" című sorozatban Josie karaterét, majd szerepelhetett a népszerű "The Vampire Diaries"sorozatban, ahol Anna-t a vámpírlányt formálhatta meg. Ebben a sorozatban, az első és harmadik évadban is feltűnt , így összesen 18 epizód erejéig játszhatta el Anna-t. A komolyabb szerepek után, ismét visszatért a Nickelodeonhoz, hogy pár rész erejéig szerepeljen a "The Troop" című sorozatukban, mint Cadence Nash.

Szintén 2010-ben, az ABC műssora tűzte a "You're So Cupid!" című filmet, Lauren Holly főszereplésével. A filmben Malese Megan-t játszotta, a fiatal magabiztos lányt.

2011-ben csatlakozott a "Big The Rush" csapatához a Nickelodeon csatornánál. A második évadtól játsza el "Lucy Stone" szerepét, később pedig a "Desperate Housewives" című sorozatban feltűnt mint Violet.

2012-ben Malese szerepet kapott a CW filmjében, a "Shelter"-ben. A fiatal színésznő Morgan szerepét kapta meg, a vad és fékezhetetlen lányét.A filmet Észak-Karolinában rögzítették , a producerei pedig J.J. Abrams és Mark Schwahn voltak.

Szintén 2012-ben főszerepet kapott a "Immoral Prodigy" című horror filmben. A filmben Malese játsza Meredith-t, aki miután felébred a kómából, a barátai segítségével próbálja feldolgozni a történteket, és rájönnek, hogy az, aki megtámadta a lányt, még nem végzett velük.

2013-ban nyilvánosságra hozták, hogy a lány leszerződött Beth szerepére, a "Plastics" nevű produkcióban, melyet január 9-én kezdtek forgatni.

2013 februárjában Malese lett a házigazdája a The Vampire Diaries háttérműsorának, a TVD Re#ash-nek, melyet előtte Arielle Kebbel vezette. Még ugyanebben a hónapban kiderült, hogy a fiatal színésznő leszerződött a CW egyik új sorozatához, mely a Star-Crossed címet kapta, és ami 2014-ben érkezett a képernyőre. Malese a sorozatban Julia karakterét formálta meg. A sorozat nem volt hosszú életű, egy évad után a csatorna levette műsorról.

2014-ben  szerepelt a  Presumed Dead in Paradise thriller filmben, majd egy évvel később két sorozatban is feltűnt, az egyik ilyen a The Flash - A villám, ahol Linda Park karakterét formálta meg 7 epizódon keresztül, plusz a Filthy Preppy Teen$-ben is szerepelt. 2016-ban megjelent a Sisters of the Groom családi filmje, emelett szerepelt az NCIS: Los Angeles két részében.

2016 maradék részét és 2017-et is sorozatozással tölötte, így megkapta a How to Be a Vampire komédia sorozat egyik főszerepét, majd az MTV-n futó Sweet & Viciousban is feltűnt egy epizódban. A Shannara: A jövő krónikájában  Mareth karakterét keltette életre , és a teljes 2. évadban látható volt. Főszerepben alakította Arianát az I wrote this for you filmben. Mellékszereplőként volt látható a Szupercella 3. - Az ördögverem akcióban. Wu Zhang lányát, Dayát alakította. Közeljövőben az Inincible animációs sorozatban tűnik fel.

 

Zene Karrier:

Bár Malese tehetségét már egész kiskorában felfedezték, a lány még nem adott ki önálló albumot. Rengeteg fellépésen, és rendezvényen bemutatta már csodálatos hangját, és szorgalmasan tölti fel feldolgozásait a youtube-ra. Hallhattuk már tőle Katy Perry dalát, a "California Girls-t" illetve Miley Cyrus-tól a "The Climb-ot", de feldolgozta már a Nirvana együttes egyik leghíresebb dalát mely a "Smells Like Teen Spirit" címet viseli.

Kevesen tudják azonban, hogy Malese saját számokat is készített már el. Hivatalos myspace oldalára tölti fel ezeket a rajongók számára. A fiatal lány nagyon izgatott, hiszen már régóta tervezgeti a zenei életbe való belépést. Segítségére van, a híres producer és dalszövegíró PJ Bianco, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint például a Jonas Brothers. Bár a fiatal lánynak már volt lehetősége fellépni Mitchel Musso-val élő közönség előtt, egy album kiadását még korainak érzi. Folyamatosan tanulja a zenei élet és az üzlet fortéjait, és bár gyorsan tanul, egyelőre még nem adott arról információt hogy a közel jövőben jelentetné meg debütáló albumát. Malese azt viszont elárulta, hogy a zenéi, amiket ír, mind nagyon közel állnak hozzá, és mindegyik az ő saját stílusa. Szívesen ír dalokat a szerelemről, a szakításól, és a barátságról.

 

Magánélet:

Malese szabadidejében szeret zenét hallgatni, olvasni, és sportolni. Kedvenc sportja a baseball, amint a családjával szokott játszani. Kiskorától kezdve nagyon jó a kapcsolata a testvéreivel, így rengetegszer csinálnak együtt közös programokat. Négyük közül ő a legidősebb, ami állítsa szerint nem túl kedvező, mivel legtöbbször őt tették felelőssé ha valami rossz dolgot csináltak kisebb testvérei. Szerelmi életéről nem sokat tudni, mivel erről nem szeret beszélni. Régebben randizott Jordan Calloway-el, Matthew Underwood-al, és a pletykák szerint gyengéd szálak fűzték Steven R. McQueen színészhez is.

 

Érdekességek:

 - Kiskorában sokat modellkedett

- Jelenleg 14 dala elérhető

- Malese azt mondja magáról, hogy nagyon komoly, és régimódi tud lenni

- Nagyon szeret írni

- Egyik kedvenc filmje a "ParaNorman" és hatalmas Claymation rajongó.

- Keresztény

- Jelenleg is Kaliforniában él

- Eddig öt videoklipben szerepelt, de egyikben sem énekelt, csak egy "szerepet" játszott el.

- Kedvenc hobbija a vásárlás, szerinte ebbe semmi szégyelni való nincsen.

- Kedvenc ruhadarabja a bőrdzseki

- Imádja a kalapokat

- Kiskorában baseball meccseken is énekelt.

- Kedvenc étele a sushi.

- Szeret fotózásokra járni, mert szerinte olyan, mintha vásárolna

- Van három kutyusa, Chloe , Princess és Apollo. Ezen kívül van még két kaméleonja, és két macskája.

- Már több éve tagja a Ronald McDonald Jótékonysági Háznak.

- 2011 decemberében csináltatta meg első tetoválását, mely a jobb csuklóján található "Que Sera Sera" felirat. Malese elmondta a rajongóknak, hogy ez a tetoválás nagyon sokat jelent számára. A "Que Sera Sera" angol fordításban azt jelenti hogy "Whatever Will Be, Will Be". A fiatal lány elárulta, hogy személyes jelentése is van ennek a pár szónak. Mikor még fiatal volt, a nagymamájánál alzheimer kórt diagnosztizáltak. Nem sokkal később, a nagymamája már sem őt, sem pedig a testvéreit nem ismerte meg. Egy nap, mikor a nappaliba kísérték át Malese nagymamáját, a lány meghallotta, hogy a "Que Sera Sera" című dalt énekli.

írta: trina
Bővítette: Bessie

Filmszerepek:

2007 - Bratz: The Movie - Quinn

2007 - Mother Goose Parade

2009 - Aliens in the Attic - Julie

2010 - You're So Cupid! - Megan

2010 - The Social Network - Alice

2012 - Immoral Prodigy - Meredith

2013 - Shelter - Morgan

Sorozatszerepek:

1997 - Barney & Friends

1997 - Dellaventura

2001 -2002 - Next Big Star

2003 - The Brothers Garcia - Celeste

2004 - 2007 - Unfabulous - Geena Fabiano

2005 - All That - Önmaga

2007 - Wizards of Waverly Place - Ruby Donahue

2008 - The Young and the Restless - Hannah

2009 - iCarly - Carly Hasonmás

2009 - The Secret Life of the American Teenager - Gail

2009 - Hannah Montana - Rachel

2009 - House of Jazmin

2010  - Leverage - Josie

2010 - 2011 - The Vampire Diaries - Anna

2010 - 2011 - The Troop - Cadence Nash

2011 - Desperate Housewives - Violet

2011 - Big Time Rush - Lucy Stone

2012 - CSI: Miami - Amanda Reed
 


 

Saját zenéi:

Caught Up in You

Mista DJ

Where You Belong

Go Go

Left Waiting

Hey Oh

No Better

Turn Away

Sound Of Summer

He Said She Said

Live 4 Today

You Had It All

You Left Me In The Air

Redlight

Videoklipek, melyekben szerepelt:

2009 - When You're Around - C&C

2009 - The Three R's - Mitchel Musso

2009 - The In Crowd - Mitchel Musso

2011 - Famous - Lissa Lauria

2011 - Time Bomb - All Time Low


 
 

Utolsó frissítés: 2020.07.13. 17:05 Bessie által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace