Starity

Maon Kurosaki

Maon Kurosaki Maon Kurosaki nemzetisége 13450. 7rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Kurosaki Maon (黒崎 真音)
 • Becenév
 • Maon, Maonsu, Sakikuro,Wojou
 • Élt
 • 1988.01.13 – 2023.02.16.
 • Születési hely
 • Tokió, Japán
 • Foglalkozás
 • énekesnő, dalszerző, modell
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 171 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kotoko

Maon Kurosaki életrajza

Maon Kurosaki

Név : Kurosaki Maon 
Becenév: Ojou 
Foglalkozás: Énekes
Születésnap : 1988. január 13.
Születési hely: Tokió, Japán 
Állatöv: Bak
Vér típus: A

 csoportok:
ALTIMA (2011-től) (szünetel)
Címkék:
 NBC Universal Entertainment Japán (szólista) (2010-től)
 Warner Home Video (csoport) (2011-től) 

A Kurosaki Maon 2010. szeptember 22-én debütált debütáló albumával, a HOTD-vel, a Geneon Entertainment címkével. A HOTD album minden olyan témát tartalmazott, amely a halottak középiskolája számára véget ér.

Első két kislemezét, a "Magic∞world" -t és a "Memories Last" -t használták a Toaru Majutsu no Index II anime befejezéséhez.

A Kurosaki az Egyesült Államokban, Los Angelesben, az Anime Expo konferencián volt tiszteletbeli vendég, ahol először élő koncertjét külföldön rendezte meg 2011. július 3-án a Club Nokia-n. 2011. augusztus 8-án megjelentette az első mini-albumát, a Goshiki Uta - Immortal Lovers címet. Minden dal az OVA Hakuouki Sekkaroku anime záró témaköre volt.

2011 nyarán csatlakozott az ALTIMA csoporthoz a SAT (fripSide) és Motsu (mozog) mellett, és aláírta a Warner Home Video Entertainment-et. A csoport, amely 2011. december 8-án debütált, két kislemezt jelentett be: "hiszek" és "egy". Mindkét kislemezt a Shakugan no Shana III anime -Final- záró témaként használták.

2011. november 30-án a Kurosaki kiadta második albumát és első eredeti albumát, a Butterfly Effect címet. Ellentétben a debütáló albumával, a HOTD-vel, és a mini-albumával, a Goshiki Uta -Immortal Lovers-kel, amelyek teljes egészében anime dalokból álltak, Butterfly Effect volt az első, eredeti anyagával.

2012. május 9-én kiadta a harmadik Hell: ium című kislemezét. Ez volt az első kislemeze, amelyet nem alkalmaztak zenei témaként egy anime számára, hanem minden egyes dalot a Real Onigokko 3, 4 és 5 horror sorozat témaköreként használtak.

Életrajz
A Kurosaki eredetileg az elemi években előadóművészé vált. Ez idő alatt színházi művész lett, és hatodik osztálya során részt vett egy iskolai meghallgatáson. Nem adta át a meghallgatást, hiszen hiányzott a tehetség, de az énekét dicsérte. Ez az esemény benyomást keltene rá, és mivel szülei nem érdekelték a művészi előadást, úgy döntött, hogy énekes akar lenni.
A kurosaki énekkarrierjét Akihabarában kezdte a színpadon és a barban. Kedves színpad, ahol legalább 2008 januárja óta énekel. Akihiro Tomita zenei előadó észrevette az énekes tehetségét, majd később a termelőjévé vált, amikor nagy debütált a Geneon Universal Entertainment (most NBCUniversal Entertainment Japán ) -nak. Kurosaki be először a nagy bemutatkozó neki rajongók 2010 januárjában Mielőtt neki is nagy debütálása, Kurosaki jelentette, mint egy mélynyomó modell a fedelet Yusaku Kitano regényének Maid Road újratöltése értékesített április 26-án, 2010 ASCII Media Works alatt a Media Works Bunko nyomtatását.
Első zenei kiadása a 2010. szeptember 22-i HOTD debütáló lemeze volt, amely tartalmazza a 2010-es anime sorozat High-School of the Dead-ban használt befejező témákat. Kurosaki a sorozat tizenkettedik epizódja alatt is hangfelvételt készített. Hogy megemlékezzenek az album és a közvetítés a anime, ő végzett az album zeneszámait hetente egyszer Kedves szakaszban július 7 - szeptember 22-én, 2010. A másik esemény emlékére album tartottak Animate a Yokohama október 16-án, 2010. Kurosaki 2010 október 7-én az A&G Artist Zone 2h rádióműsor csütörtöki közvetítésének rendszeres fogadója lett ; 2011-ig fogadta a show-t. A "Magic∞World" debütáló kislemezét 2010. november 24-én adták ki, és azon a napon a Kedves színpadon játszott, hogy megemlékezzenek a kiadásról. Kurosaki második single "Memories Last"  adták március 2-án, 2011. Mind a "Magic∞World" és a "Memories Last" használták végződő téma dalok a 2010-es anime sorozat egy bizonyos mágikus Index II.
2011. március 4–5-én Harajukun a Kurosaki„ Maon Kurosaki Live 2011 Spring: Memories First” című első szóló élő eseménye volt. Észak-amerikai debütált az Anime Expo 2011-ben, Los Angelesben, Kaliforniában, ahol július 1-jén és július 3-án játszott. 2011. augusztus 10-én kiadta a Goshiki Uta: Immortal Lovers mini-albumát., amely tartalmazza a 2011-es eredeti animációs sorozat Hakuōki Sekkaroku által használt végzéseket. Ő tette első megjelenése Animelo Nyári Élő közben a 2011-es ismétlés augusztus 28-án Kurosaki kiadta második stúdióalbuma Butterfly Effect on november 30, 2011, amely a dal „Scars”, a záró téma a kilencedik epizódja Hellsing végső.

A Kurosaki 2011-ben alakította ki az Altima zenekart a Move Mototaka "Motsu" Segawa és a fripSide Satoshi "Sat" Yaginuma-val. Kurosaki 2012-ben kiadott még három kislemezt: "Hell: ium" május 9-én "Reimei"  augusztus 8-án, és az "Under / Shaft" október 17-én. A 2012-es Searchōki Reimeiroku anime sorozat, a és a "Under / Shaft" nyitó témája a 2012-es Jormungand: Perfect Order anime sorozat megnyitó témája .Harmadik stúdióalbuma, a Vertical Horizon, 2013. április 10-én került kiadásra. A 2013. november 6-án megjelent "X-Encounter" című albumát a 2013-as Tokyo Ravens anime sorozat nyitó témaként használják. A Kurosaki negyedik Reincarnation stúdióalbuma 2014. július 23-án jelent meg. 2014 júliusában Kurosaki részt vett a Bangkok Comic Con. Kurosaki hetedik Rakuen no Tsubasa ( single  kislemezét 2014. október 15-én adták ki; a dal a 2014-es Grisaia anime sorozat gyümölcse nyitó témaként szolgál. A nyolcadik kislemeze "Setsuna no Kajitsu"  megjelent 2015. május 13-án; a titkos pályát a 2015-ös Le Eden de la Grisaiaanime sorozatnyitó témaként használják. 2015 júniusában megjelent a szingapúri CharaExpo-ban.
Kurosaki kilencedik egyetlen "Harmonizálják Clover"  adták augusztus 19. 2015. Harmonizálják Clover, valamint a "lemenő nap utolsó sugarai"  ugyanazon egyetlen, egyaránt használható végződő témák a 2015-ös anime sorozat Iskola- Élő! 2015. november 25-én a Kurosaki kiadta negyedik stúdióalbumát, a Mystical Flowers -t. Az Altima részeként együttműködött a zenész, Kotoko zenéjével a "Plasmic Fire" című dalban, amelyet a 2016-as anime-ként használtak. film Accel World: Végtelen tört. Az Animelo Summer Live rendezvényen 2016 augusztusában az Altima bejelentette a zene tevékenységeit. 2016. augusztus 17-én kiadta a „Dead Or Lie” tizedik kislemezét, a Trustrick duójával. a dal a 2016-as anime sorozat Danganronpa 3: Kibougamine Gakuen vége: Mirai-tyúk nyitó témaként szolgál. A Kurosaki 11. „Vermillion” kislemezét 2016. november 23-án adták ki; a dal a 2016-os anime sorozat Drifters végső témája. A tízedik " Last Desire " kislemezét 2017. március 22-én adták ki; A címadó használják, mint egy nyitó téma, hogy a 2016-os anime televíziós sorozat újraírása, míg az egyedüli B-oldali "Ignis Memória" sávot a Rewrite Ignis Memóriajáték témájaként használják. Később ugyanebben az évben kiadta a Maon Kurosaki Best Album –MAON- című gyűjteménylemezt.
Kurosaki tizenegyedik "Decadence" kislemezét 2018. május 9-én adták ki; a címsávot az Anime sorozat Dancing with the Dragons végső témaként használják. A tizenkettedik "Gravitáció" című címet 2018. november 20-án adták ki; a cím dal az anime sorozat A Certain Magical Index III. Kurosaki debütált élőben a 2018-as Blood-Club Dolls-ban; A Kurosaki a "Hazy Moon" című filmdalt is bemutatta. A tizenharmadik "Roar" kislemezét 2019. március 6-án adják ki; a címsáv a második megnyitó témakörben lesz használvaEgy bizonyos mágikus index III.


Zenei stílus és hatások
A Kurosaki az anime- és videojátékok hosszú távú rajongója, és e két érdekeltsége egész karrierje során befolyásolta őt. Az Evanescence zenekar rajongója volt, és első dalait a zenekar dalai ihlették. Ő is befolyásolta a dal "Powder Snow" Ayumi Hamasaki. Amikor az anime témákhoz dalszövegeket írt, először olvassa el az anime forrásanyagát, majd a sorozat témái és beállításai alapján szövegeket írna.
Az észak-amerikai debütálása során 2011-ben megrendezett interjúban Kurosaki elmondta, hogy ő már régóta álma volt, hogy az anime-sorozathoz kapcsolódó dalokat készítsen, és az anime életének nagy része. Kedves Színpadon dolgozott, ahol eredetileg pincérnő és előadóművész volt. Azt mondta, hogy keményen dolgozott, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak, és hogy a helyszín színpadán történő előadás értékes tapasztalatnak bizonyul, mivel lehetővé tenné, hogy nagyobb színpadokon, nagyobb képzelet és inspiráció mellett játsszon. Megemlítette, hogy az anime sorozat szövegének írása közben a dalok hangját és hangulatát szeretné megegyezni az anime beállításával.
Az Animate-féle interjúban Kurosaki a „Memories Last” című dalt írta. Megemlítette, hogy az A bizonyos mágikus indexkönyvek olvasása után szimpatizálta a Accelerator karaktert, és elképzelte az érzéseit, ahogy írta a dalt. Leírja, hogy a Accelerator olyan karakter, aki kezdetben magányos személyiséggel rendelkezik, de kedvességet ér el, miután találkozott a Last Order karakterrel, és a személyisége alapján írta a dal szövegét. A dalot érzelmi dalként írja le, és eredetileg egy kis fájdalommal énekelte.
Egy 2015-ben Misako Aokival folytatott interjúban Kurosaki megvitatta a lolita divat hatását a munkájára. Az élete megváltozott, amikor találkozott a lolita divattal, és a stílusban való modellezés kiterjesztette a világát, és megnyugtatta a kényelmet. A Kurosaki-t a Legally Blonde film ihlette, mivel a film főszereplője mindig viselte azt, amit szeretne viselni, és hogy a főszereplő hálószobája színes pasztell rózsaszín, egy színséma, amit Kurosaki szerette.
A Kurosaki együttműködött a Trustrick zenei duóval a "Dead Or Lie" című dalban. A Diga Online-val folytatott interjúban Kurosaki megemlítette, hogy ő volt a Danganronpa sorozat rajongója, és meglepődött, hogy megtudta, hogy úgy döntött, hogy egy dalot végez a sorozathoz. Összehasonlította a duettjét Trustrick énekesével, Sayaka Kandával egy angyalhoz és démonhoz. Ez volt az első alkalom, hogy írjon szöveget egy duettnek, és meg kellett fontolnia Kanda és Trustrick gitáros Billy szerepét a dalban.

Eredet Japán 
Műfajok
Eurobeathip hopsynthpoprévületJ-popAnison
aktív évek 2011-2016
Címkék Warner Bros. Home Entertainment 

Az ALTIMA egy japán popcsoport, amelyet a Warner Home Video- val írtak alá, és 2011. augusztus 28-án debütált a Saitama Super Arena-ban.

Tagok:
Motsu: Mototaka Segawa ( ega Segawa Mototaka ) (összetétel, elrendezés, rap ének, vezető)
Szo: Satoshi Yaginuma ( Yaginuma Satoshi ) (összetétel, elrendezés, hangtermelés, szintetizátor, billentyűzet, gitár, programozás)
Maon: Maon Kurosaki (dalszövegek, ének) 

Történelem

ALTIMA a kezdetek nyúlnak vissza egészen az utolsó harmadában 2010. szeptember Ekkor lépés „s motsu (MOTSU), az ember, hogy legyen vezetője ALTIMA, úgy érezte, egy erős kötődés a zenei megközelítések telített (SAT), FripSide billentyűzet és gyártója. A motsu rendszeresen lépett kapcsolatba a fripSide alkotójával. Aztán felfedezte Kurosaki Maont (MAON), egy új női énekesnőt, aki éppen most megjelentette a nagy debütáló albumát, a HOTD-t, motsu képes volt kapcsolatba lépni vele, az új barátjával és a címke társával.

Úgy döntöttek, hogy előrelépnek a valódi zenei megközelítésükkel, és 2011 nyaráig vártak. Ez akkor történt, amikor a sót eredetileg kapcsolatba lépett Shakugan no Shana III befejező dal létrehozásával kapcsolatban.

Azzal a képpel, hogy mit akar a dalról, elkezdte a gyártást, szem előtt tartva a motsu-t, Kurosaki Maont és magát. Az erőfeszítéseiből eredő, teljesen új digitális hang volt. Aztán bemutatta kollégáit a trió számára írt demóhoz. A felvétel intenzív volt az energiával, és a demó „ hinni fogok ”. A felvétel után a motsu elmondta partnereinek, hogy „ez a munkamenet tűz volt”, és a következő generációs zenei projektjüket adta az ALTIMA névnek.

Végül ideje volt felemelni a függönyt. Bemutatták magukat az anime közönségnek, mint az Animelo Summer Live 2011-drótkötél titkos vendégei a Saitama Super Arena-ban, és megdöbbentő és erőteljes teljesítményt nyújtottak 26 000 ember előtt.

TRUSTRICK egy japán anisong duó.

Tagok

Kanda Sayaka 
Billy

Maon Kurosaki a TRUSTRICK-el egy darab DEAD VAGY LIE-t fog kiadni. A különleges együttműködés az anime Danganronpa 3: The Hope's Peak Academy "Future Arc" megnyitó témája. Egyetlen DEAD VAGY LIE három kiadásban jelenik meg, amelyek 2016. augusztus 17-én találhatók. Kiadási adatok és PV-k követik.
A közelmúltban Maon Kurosaki kiadta a Mystical Flowers 4. albumát 2015. november 25-én. A TRUSTRICK egység - Sayaka Kanda  (Vo) és Billy (Gr) 2014-ben debütált az Eternity és az egyetlen World End End függönyhívással - a DANGANRONPA THE STAGE témája ( Danganronpa The Stage játék témája ). Az egység 2016. augusztus 10-én kiadta az EP single Recall THE END- jét.

2017. március 22-én jelent meg; a címsávot a 2016. évi Rewrite anime televíziós sorozat nyitó témájaként használják, míg az egyedülálló B oldalú számát, az „Ignis Memory” témája a Rewrite IgnisMemoria játék témája. Ugyanebben az évben kiadta egy Maon Kurosaki Legjobb album - MAON- című albumot. 
A Kurosaki tizenegyedik "Decadence" kislemezét 2018. május 9-én adták ki; A címsor a Táncok a sárkányokkal című anime sorozat befejező témája. Tizenkettedik "Gravitáció" kislemeze 2018. november 20-án jelent meg; A cím dalt az A Certain Magical Index III animációs sorozat nyitó témájaként használják. Élő fellépésű debütálója volt a 2018-as Blood-Club Dolls filmben; előadta a film "Hazy Moon" téma dalát is. Tizenharmadik kislemezét, a "Roar" -ot 2019. március 6-án adták ki; A címsort a második megnyitó témájaként használják egy bizonyos Varázslatos Index III-nak . Tizennegyedik "Gensō no Rondo"  kislemezét 2019. március 13-án adták ki; A címsort a Grisaia: Phantom Trigger The Animation animációs film kezdő témájaként használják. 2019. június 19-én adta ki hatodik albumát, a Szeretett Egyet.

 

Albumok
[2010.09.22] HOTD

1. Kimi to Taiyou ga Shinda Szia
2. Vissza a Destiny-hez
3. hideg bullet blues
4. Az eltelt napok emlékei
5. A Honey Shine alatt
6. fuss fuzz
7. A remény helye
8. Houseki nem Spy 
9. Az utolsó fájdalom
10. Hollow Men
11. Az Örök Ének

 
[2011.11.30] Pillangóhatás

1. Ichihiki nem Chou ga Habataku Shunkan
2. VANISHING POINT
3. Magic∞world
4. Megjelenése!
5. LOVE 〇 JETCOASTER
6. HEGEK
7. Glanz -Chinmoku nem Yuki-
8. Lisianthus.
9. Baba Baby talán
10. VÁLASZ
11. kiabálva hangosan kiabálva!
12. Memories Last


[2013.04.10] VERTICAL HORIZON

1. Umare Iduru Monogatari
2. ALKALMAZHATÓ / VÉDELEM
3. Álmodott farkas
4. Juu Oni nem Kizuna
5. VERTIKÁLIS HORIZON
6. csillagos × ray
7. Dresser Girl ... ♡
8. Distrigger
9. Nari Hibiita Kodou nem Naka de
10. FRIDAY MIDNIGHT PARTY !!
11. Csak higgyetek.
12. Reimei
13. Történet ~ Kimi és nem Tegami ~


[2014/07/23] REINCARNATION

1. X-találkozás
2. Autonomy-
3. EGYÉB - Ki ismeri?
4. ... Mert a SHADOW-ban
5. fixxx és hazugság
6. K • O • N ♡
7. düsznomia
8. Próbálok! Próbálok!
9. Himawari és Natsu között
10. REINCARNATION


[2015.11.25] Misztikus virágok

[2019.06.19] Szeretett


Legjobb albumok
[2017.09.27] 
MAON KUROSAKI BEST ALBUM −MAON


Mini albumok
[2011.08.10] Goshiki Uta -Immortal Lovers- (五色 詠 -Immortal Lovers-)

1. Mugen - igazi szerelem
2. Kazabana - A hó suttogása
3. Ran - A harc vége
4. Hikari-ígérem
5. Shinjitsu - A fény tartós
6. Mugen -Az igazi szerelmi mese- (inst)
7. Kazabana - A hóesés suttogása (inst)
8. Ran - a harc vége (inst)
9. Hikari-ígérem neked (inst)
10. Shinjitsu -A fény tartós (inst) 


kislemez
[2010.11.24] Magic∞world

1. Magic∞world
2. VÁLASZ
3. Magic∞world (inst)
4. VÁLASZ (inst)


[2011.03.02] Legutóbbi emlékezések (メ モ リ ー ズ ・ ラ ス ト)

1. Memories Last
2. A legjobb barátok
3. Utolsó emlékek - (inst)
4. Legjobb barátok - (inst)


[2012.05.09] HELL: ium

1. Nari Hibiita Kodou nem Naka de
2. Még mindig lélegzik ...
3. Csak higgyetek.
4. Nari Hibiita Kodou no Naka of (Inst)
5. Még mindig lélegzik ... (Inst)
6. Csak higgyetek. (Inst)


[2012.07.18] Yukyu nem Uta

1. Tíz démon kötése
2. Túl az idő és a tér
3. Inkoherens mutáció

[2012.08.08] reimei (黎 鳴 -reimei-)

1. Reimei
2. Hiyoku - Kapcsolatban veled
3. reimei - (inst)
4. Hiyoku -Tárgyaljon veled- (inst)

[2012.10.17] UNDER / SHAFT

1. ALKALMAZHATÓ / VÉDELEM
2. Bíbor rózsák
3. UNDER / SHAFT (inst)
4. Bíbor rózsák (inst)

[2013.07.31] Hanayui nem Uta

1. Ezer Flames
2. fény
3. A. \ T


[2013.11.06] X-találkozás

1. X-találkozás
2. láncról leold.
3. X-találkozás
4. láncról leold. (Inst)


[2014.10.15] Rakuen no Tsubasa (楽 園 の 翼)

1. Rakuen nem Tsubasa
2. Szkennelési felbontás
3. Kívánatos net Gránát
4. Rakuen nem Tsubasa - (inst)
5. Szkennelési felbontás - (inst)
6. Kívánatos ☆ Garnet - (inst)

[2015.02.12] Kedves világ

1. Kedves világ
2. STEP
3. A.CHI-A.CHI kaland


[2015.05.13] Setsuna no Kajitsu (刹那 の 果 実)

1. Setsuna no Kajitsu
2. Red Alert szőnyeg
3. Setsuna no Kajitsu (inst)
4. Vörös riasztó szőnyeg - (inst)


[2015.08.19] Harmonizálja a lóherét / utószilárdságát (ハ ー モ ナ イ ズ ・ ク ロ ー バ ー / ア フ タ ー グ ロ ウ)

[2016.08.17] DEAD VAGY LIE w / TRUSTRICK
[2016.11.23] VERMILLION
[2017.03.22] 
Utolsó vágy
[2018.05.09] 
décadence (décadence - デ カ ダ ン ス -)
[2018.11.21] 
Gravitáció

[2019.03.06] ROAR
[2019.03.13] 
Gensou no Rondo ( 幻想の 輪 舞)

Albumok
[2014.03.26] TRYANGLE

singles
[2011.12.07] Hiszek
[2012.02.29] ONE
[2012.07.25] A gravitáció tört
[2014.01.29] Fight 4 Real

Split Singles
[2016.07.20] Plazmás tűz ( KOTOKO × ALTIMA)

Videó kiadások
[2014.10.08] Első LIVE a BLITZ 2014 ~ Mountain Explosion ~ -on

Összeállítások / Egyéb
[2012.02.29] Shakugan no Shana F SUPERIORITY SHANA III Vol.1 (# 15 " Hiszek (TV méret) ")
[2012.04.25] Shakugan no Shana F SUPERIORITY SHANA III Vol.2 (# 16 " ONE (TV méret) ")
[2014.05.28] Strike The Blood Original Soundtrack Vol.2 (# 1 " Fight 4 Real (TV-méret) ")
[2018.01.24] Shakugan no SHANA -BEST- (Disc 2 # 06 " Elhiszem ", # 08 " ONE ")

Egyéb DVD-k
[2012.03.28] Animelo Summer Live 2011 -gyűrű - 8.28 (# 30 azt hiszem)

Közös album


[2016.08.17] DEAD OR LIE 

Korlátozott [CD + BD] (00 2700) 


[CD]
1. DEAD OR LIE
szövegek: Maon Kurosaki, zene: Kurose Keisuke ( UROBOROS )
2. Vadonatúj, álló szárnyak (CR Tokyo Ravens nyakkendő)
: Maon Kurosaka, zene: Takase Kazuya
3. DEAD VAGY LIE (off vocal)
4. Új, állandó szárnyak
[bonus track Anime kiadás] DEAD OR LIE (TV méret)
[BD]
1. DEAD VAGY LIE (zenei videó)
2. Maon Kurosaki 5. évfordulója a Maihama Amfiteátrumban (2015.09.12)
[DVD]
1. megnyitó animáció (szöveg nélküli)
2. DEAD VAGY LIE (zenei videó)
3. zenei videó dokumentumfilm készítése

 

Rendszeres [CD] (¥ 1200) 

[CD] 
1. DEAD OR LIE 
szövegek: Maon Kurosaki, zene: Kurose Keisuke (UROBOROS)
2. Vadonatúj, álló szárnyak (CR Tokyo Ravens nyakkendő) 
: Maon Kurosaka, zene: Takase Kazuya
1. VAGY VAGY LIE (kihangosító) 
2. Bran új, álló szárnyak


Utolsó frissítés: 2023.03.01. 18:06 duracell által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace