Starity

Mitsuhiro Hidaka

Mitsuhiro Hidaka Mitsuhiro Hidaka nemzetisége 12467. 15rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Mitsuhiro Hidaka
 • Becenév
 • Mitsuhiro, SKY-HI
 • Születési idő
 • 1986. december 12.
 • Születési hely
 • Chiba,Japán
 • Foglalkozás
 • rapper,énekes,színész,táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 170 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Misako Uno Chiaki Ito Takahiro Nishijima Naoya Urata Shuta Sueyoshi Shinjiro Atae

Mitsuhiro Hidaka életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Mitsuhiro Hidaka


Mitsuhiro Hidaka japán rapper, énekes, táncos. 1986. december 12-én született Chiba-ban, Japánban. Tagja az AAA nevű j-pop csapatnak ahol ő a rapper, az egyik énekes és táncos. Szűkebb családi köre az édesanyjából, édesapjából és két nővéréből áll. Mitsuhiro a Waseda University-n tanult. Szívesen hívják még SKY-HI néven is. Vértípusa 0, tetoválása nincs. 170 cm és 55 kg. Szeme színe barna, cipőmérete 26.5-27 cm. Csillagjegye nyilas. Tehetséges az angol nyelvben is. Kedvenc filmje a ’The Last Samurai’, ’Gladiator’, ’Gaichu’. Szeret CD-t gyűjteni, dalt írni, és focizni. Egyébként kiskorában az volt az álma, hogy focista lesz. Kedvenc étele a garaage, mochi, sajt. Erőssége a rap és a tánc. Gyengepontja az, hogy gyakran szokott késni.x3 Kedvenc márkája az abercrombie, Adidas. Kedvenc színe a zöld és a kék. Mottója: Never say never. Azaz soha ne mondd, hogy soha. Beszélgetéseknél sokszor használ eléggé nehéz szavakat, amiket még a többi tag sem ért. Ennek valószínűleg azaz oka, hogy Hidaka-kun sokat olvas. Rádióban is vezetett műsort, emellett párszor mint színész is megmutatta magát. Volt egy másik bandája is a Mother Ninja de ez feloszlott. Tud dobolni, beat-boxolni, és a rímfaragás is az ő asztala. Rádiós műsora is volt. Kedvenc tantárgyai közé az angol, a tesi, és a fizika tartozott.

AAA


Az AAA egy japán popcsapat, ami 7 tagból áll: Takahiro Nishijima, Naoya Urata, Misako Uno, Chiaki Ito, Mitsuhiro Hidaka, Shuta Sueyoshi és Shinjiro Atae. Volt tag Yukari Goto. A banda neve egyébként az Attack All Around rövídítése, és még Triple A-ként is szokták nevezni. Az Avex Trax szerződteti őket, 2005. szeptemberében debütáltak. Eredetileg úgy volt, hogy 5 fiú és 3 lány voltak a tagjai; akik szerepeltek előtte reklámokban, és olyan meghatározó zenei alakoknak voltak a háttértáncosaik mint Ayumi Hamasaki és Ami Suzuki. Stílusuk pop, elektronikus, dance, eurobeat, techno, club.

2005-2006.~debüt, kezdetek

Először 6 tagúra tervezték a csapatot (Nishijima, Naoya, Shuta, Shinjiro, Mitsuhiro, Misako /mint egyetlen lány tag/). De az ügynökség még plusz kettő lány tagot rakott hozzájuk, azaz Chiaki-t és Yukari-t. Mivel a debütáló dalaik, a 'Blood On Fire' és a 'Friday Party' hat tagra voltak írva, így az utóbbi két tagot csak a refrénben hallhatjuk. A csapat vezetője Naoya lett, mint a legidősebb tag.

Tehát 2005. nyarán az Avex Trax egy új pop/eurobeat csapat debütjét jelentette be. Mégpedig úgy, hogy ezen csapat tagjai olyan fiúk és lányok lesznek, akik az Avex Trax művészeti akadémiáján kaptak képzést, vagy a kiadótól képezték ki őket énekre, táncra és más ilyesmikre. A csapatot már nagyon várták, így már a kezdetekkor is sok rajongójuk volt. Még ebben az évben megnyerték a 'Best Newcomer Award'-ot a 47. Japan Record Award-on. Szeptembertől decemberig minden hónapban új single-t jelentettek meg, ezenkívül fotókönyveket. 2006. januárjában pedig megjelent az 'Attack' albumuk. Sajnos nem volt idejük a dalokat élőben előadni, de mivel mindegyiknek külön műfaja van, így ez nem jelentett gondot az eladásoknál. Misako, a női vezető, szerepet kapott a 'The Grudge 2' Hollywood változatában, ahol övé volt Sarah Michelle szerepe. Egyike volt a 3 iskolás lánynak, és a sorai angolul voltak.

Megjelent a 2. minialbumuk, az 'All 2' 2006. szeptember 13-án; és ezután a 2. stúdióalbumuk is, az 'All' pedig 2007. január 1-jén. Sikeres volt ugyan ez is, de az 'Attack'-nél kevésbé. 3 dalhoz klip is készült, és single is lett belőlük.

2007.-napjainkig~médiamix, színészet, új felállás, nagyobb sikerek

2007-ben ők énekelték a 'Kamen Rider Den-O' és a 'Delicious Gakuin' opening-jét. Ez a dal a 'Climax Jump' címet kapta, és ezért a single-ért (erre a kis időre) AAA Den.O Form lett a nevük. A dal arany minősítésben részesült a RIAJ-on (Recording Industry Association of Japan), a 100.000 letöltés miatt is. Így ez lett a legsikeresebb single-je a csapatnak. 2007-ben felléptek Otakon-ban, Baltimore-ban, Maryland-en. Yukari egészségügyi problémák miatt hivatalosan is elhagyta a csapatot, és nem jött vissza hozzájuk.

2008-ban a 'Mirage' nevű single a heti Oricon listán első helyezés lett. Ebben az évben még a színházaké volt az egyik főszerep, és Nishijima is kapott filmszerepet. Ő a 'Love Exposure'-ban játszott, első alkalommal, hogy övé volt a főszerep. Ebben a filmben egy transzfesztitát alakított, és meg is nyerte a 'Sponichi Grand Prix New Face Award'-ot 2009. január 19-én és 2010-ben is. 2007-től 2008-ig a kiadott single dalok zsinórban szerepeltek a top 5 és top 10 listákon.

2009-ben nagy sikereket hozott nekik a 'Heartful' albumuk, és az ezt megelőző single számok, amik a top 3-ba is bekerültek. 2010-ben az új daluk, a 'Dream After Dream' (Yume Kara Sameta Yume) a heti Oricon listán 2010. májusában első lett, és ezzel ez lett a csapat második no.1 single dala. Mindkettő ilyen dalt Tetsuya Kamuro szerezte, de a szöveget más írta. Kamuro másik szerzeménye a bandának, a 'Makenai Kokoro' ezen év augusztusában jelent meg. Ebben a dalban csak a két lány, Misako és Chiaki énekel leginkább és emellé Mitsuhiro rappel. Ez a dal is bekerült az Oricon top 3-as listájába a 45.000 eladás miatt is. 2011-ben megjelent a 2. összeállított albumuk, az '#AAABEST', ami az Oricon-on az első helyű album lett és még a best selling címet is megkapta.

Az 'Inuyasha' című anime The Final Act évadához énekeltek egy ending dalt ami a 'With You' nevet kapta. A dal eredetije a 'Find You' vagy 'Hide Away' címet viseli, azonban ezeknek csak a szövegük más, a dallamuk nem.

2012-ben is sikeresek voltak, 2013-ban pedig folytatják a példás munkájukat.

A 8 tagú AAA még Yukari-val 

Filmek

2007.-On Time

2008.-Future Century Shakespeare /KTV/ (szerep:Romeo)

 

Rádió

2007.-ATTACK And Act the Fool!

AAA (Attack All Around)

 

Albumok

2006.-Attack


2007.-All


2007.-Around


2009.-depArture


2010.-Heartful


2011.-Buzz Communication


2012.-777:Triple Seven


Mini albumok

2006.-Attack (half album)

2006.-All/2

2007.-AlohAAA

2008.-Choice Is Yours

Remix albumok

2006.-Remix Attack

2009.-AAA Remix: Non-Stop All Singles

Cover albumok

2007.-CCC:Challenge Cover Collection

Összeállított albumok

2008.-Attack All Around

2011.-#AAABEST

2012.-Another Side Of #AAABEST

2013.-Ballad Collection

Singles

2005.

-Blood On Fire

-Friday Party

-Kirei na Sora

- Dragon Fire

2006.

-Hallelujah

-Shalala Kibou no Uta

  -Hurricane Riri, Boston Mari

-Soul Edge Boy/Kimono Jet Girl

-Let It Beat!

-Q

-Chewing Gum

-Black&White

2007.

-Get Chu!/She no Jijitsu

-Kuchibiru Kara Romantica/That's Right

-Natsu Mono

-Red Soul

2008.

-Mirage

-Beyond~Karada no Kanata

-MUSIC!!!/ZERO

2009.

-Tabidachi no Uta

-Break Down/Break Your Name/Summer Revolution

-Hide Away

2010.

-Heart And Soul

-Aitai Ryu/Dream After Dream/Yume Kara Sameta Yume

-Makenai Kokoro

-PARADISE/Endless Fighters

2011.

-Daiji na Koto

-No Cry No More

-Call/ I4U

-Charge&Go! /Lights

2012.

-Sailing

-Still Love you

-777 (We Can Sing A Song)

-Niji

2013.

-Miss You/Hohoemi No Saku

-PARTY IT UP

-Love Is In The Air

Utolsó frissítés: 2013.07.16. 10:10 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace