Starity

Moon Hyung Seo "Kevin"

Moon Hyung Seo Moon Hyung Seo nemzetisége 9536. 17rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Moon Hyung Seo (문형서)
 • Becenév
 • Hyungseo (형서), Kevin (케빈), Keb
 • Születési idő
 • 1998. február 23.
 • Születési hely
 • Vancouver, Kanada
 • Foglalkozás
 • énekes, táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 176 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Choi Chan Hee Ji Chang Min Kim Young Hoon (II) Jacob Bae Joo Hak Nyeon Lee Sang Yeon Lee Jae Hyun Lee Ju Yeon Kim Sun Woo Son Young Jae

Moon Hyung Seo életrajza

MOON HYUNG SEO "KEVIN"

Születési név: Moon Hyung Seo (문형서)
Művésznév:
 Kevin (케빈)
Születési idő:
 1998. február 23.
Születési hely:
 Vancouver, Kanada
Magasság: 176 cm
Súly: 66 kg
Vércsoport: B
Csillagjegy: halak
Pozíció: fővokalista

Élete, kezdetek:
Moon Hyung Seo, ismertebb nevén Kevin 1998. február 23-án született Vancouverben, Kanadában. Tanulmányait a Burnaby Mountain Secondary Schoolban végezte, ahol képzőművészetet és pszichológiát tanult. 
2017 decembere óta hivatalosan is a The Boyz nevezetű 12 tagú koreai fiúegyüttes fővokalistája a Cre.Ker Entertainment alatt.

Érdekességek:
- Van egy nővére és egy báttya.
-  Szülei a Reszkessetek, betörők! nézése után döntöttek a nevéről. (Open The Boyz)
- Csupán négy napig járt kollégiumba, mielőtt csatlakozott volna a bandához.
- Reprezentatív száma: 16.
- Folyékonyan beszéli az angol nyelvet.
- Hobbijai a gitározás, a zongorázás és az éneklés.
- Nagyon jól rajzol, a banda logóját is ő tervezte.
- Szerepelt a Kpop Star 6-ban.
- Óriás Sam Kim és Beyonce fan. (
 Flower Snack, V app)
- Van egy barátjával közös youtube csatornája "F L O S S" néven, de már nem lehet megtekinteni a feltöltött videóikat.
- Kevin, Q és Hwall szobatársak. (THE100)
- Ugyanabba az általános iskolába járt, mint Michael Bublé (jazz énekes). Hetedikes korában megnyerte a Michael Bublé díjat  zenei tehetségkutató versenyen. (Pops in Seoul)
- Szerinte a szemöldöke a legelőnyösebb része. (Open The Boyz)
- Nem szeret medvecukrot enni, viszont szereti a kovászos kenyeret. (Vlive)
- Kedven színe az olivazöld.
- Kedvenc film típusai a Pixar, illetve a Disney filmek.
- Kedvenc filmje a Fel!.
- Szereti a macskákat, de allergiás rájuk. (Vlive)
- Komponált egy számot zongorán a DAZED profilján. 
- Szeret R&B műfajú számokat hallgatni.
- Jacobbal 98%-ban angolul beszélnek egymással, mivel kínosnak találják maguk között, mikor koreaiul beszélnek. Eric-kel viszont félig angolul, félig koreaiul kommunikálnak.
- Azt mondta, hogy nem fogja törölni a predebüt képeit, ha már egyszer kikerültek a világ elé.


THE BOYZ / 더보이즈

(tagok felül balról jobbra: Sunwoo, Kevin, Juhaknyeon, Hyunjae, New, Younghoon, Q
tagok alul balról jobbra: Sanggyeon, Jacob, Eric, Juyeon)

Tagok
Sangyeon (vezető énekes, leader)
Jacob (vokalista)
Younghoon (vokalista, visual)
Hyunjae (vezető énekes, vezető táncos, visual)
Juyeon (vezető táncos, visual)
Kevin (fővokalista)
New (fővokalista)
Q (főtáncos, vokalista)
Juhaknyeon (vezető táncos, vokalista, rapper)
Sunwoo (főrapper, vokalista)
Eric (vezező táncos, vokalista, rapper, maknae)

Volt tag
Hwall (vezető táncos, vezető rapper, vokalista)

Debütálás előtt:
A Cre.Ker Entertainment 2017 júliusában jelentette be, hogy hamarosan debütáltatni fogja első fiúcsapatát. A Cre.Ker különböző média oldalakon közvetítette a tagok mindennapi életét Trainee-Paparazzi címmel. Hivatalos nevüket július 18-án jelentették be és ekkor mutatták be a tagokat is. Debütjük előtt volt egy saját műsoruk Flower Boy Snack Shop címmel, amit augusztus 23-án kezdtek el vetíteni. A srácok végül 2017. december 6-án debütáltak a THE FIRST nevezetű debüt albumukkal, ami összesen négy dalt tartalmazott a Boy nevű vezetőszámmal együtt, amihez videoklip is készült. Az albumon szintén helyet kapó I'm Your Boy már 2017. október 11-én megjelent egy speciális kisfilm keretein belül.

2018:

'The Start'
Pár hónappal a debüt album kiadása után március 20-a és április 2-a között kikerültek a új albumot beharangozó információk, képek és előzetes videók a srácok közösségi oldalaira. Az ígértekhez hűen április 3-án visszatértek az első hivatalos mini albumukkal, a The Starttal és a rajta szereplő 6 számmal együtt. Az album vezetődala a Giddy Up lett, amihez egy pörgős, sokszínű videoklipet is forgattak. Sajnos Hwall az ezt követő promotálásban már nem tudott részt venni a lába egészségügyi problémái miatt, így csak a maradék 11 tag népszerűsítette az új szerzeményüket.

'KeePer'
A The Boyz július 4-én bejelentette, hogy visszatérésre készülnek egy különleges single-lel, melynek címe a KeePer lett. Aznap feltettek egy előzetes képet Protect Image 1 névvel, majd 5-én a Protect Image 2-t. Nem sokkal később, 9-én került fel a videoklip teasere, 11-én pedig napvilágot látott a single borítója. Ahogy ígérték, 12-én végül megjelent a teljes hosszúságú videó, a dal producere Park Kyung (Block B) volt.

'The Sphere'
Augusztus 20-án hozták nyilvánosságra, hogy a banda az első igazi single albumával készül visszatérni. Két nappal később már az ütemtervet is megosztották velünk, majd 23-án feltették a srácok együttes teaser képeit is "Dream", illetve "Real" verzióban. Innentől kezdve folyamatosan kerültek fel az egyéni fotók is a srácok rövid videóikkal együtt, majd augusztus 31-én az első, szeptember 3-án pedig a videoklip második előzetesét is közzétették. A három számot tartalmazó The Sphere nevezetű album 5-én jelent meg a vezetőszám, a Right Here teljes MV-jével karöltve.

'The Only'
Az év lezárásaként, november 13-án megkezdték a The Only elnevezést kapó harmadik mini albumuk megjelenítésének az első lépéseit a comeback beharangozásával és a csapat első teaser fotójának megosztásával. A tagokról négy különféle kép és három rövidebb előzetes videó is készült, melyeket elsőnek 14-e és 17-e között tekinthettünk meg "No Air" néven. Ezután 18-án a klippbe is betekintést nyerhettünk egy kisfilmnek köszönhetően, amit újabb egyéni fotók követtek "In The Air" megnevezéssel. A szokásostól eltérően az albumon helyett kapó számok címe mellett még a posztolt képek készítéséről is közzé tettek több kisebb videót is. November 25-én a teasert, majd 29-én a teljes MV-t is feltöltötték a világhálóra, mely a No Air címet kapta.

2019:

'Bloom Bloom'
Április 11-én a The Boyz elkezte megosztani teaser fotójuk első verzióját. A másodikat április 18-tól tették közzé, közben megnyitották közös TikTok profiljukat. Az albumba való betekintésünket 17-én tehettük meg, majd a videós előzeteseket 23-án, 25-én és 27-én hozták nyilvánosságra. A videoklipp 29-én látott napvilágot egy új egyéniséggel, igazán színes és tavaszi hangulatú koncepcióval. A klipphez tartozó ruhák és tánc is egyaránt vidám, pörgős. A single album a 'Bloom Bloom' című vezetőszám mellett még két dallal bővült, melyek címe 'Butterfly' és 'Clover' lett.

'D.D.D'
A Cre.Ker Enertainment augusztus 8-án tudatta velünk a The Boyz visszatérését 4. minialbumuk kiadásának menetrendjével, melyet augusztus 19-re terveztek. Másnap már megosztották a 'Day Ver' (Nappali verziós) teaser képeket a fiúkról, melyet 10-én a 'Dreamlike Ver' (Álomszerű verziós) folytatta, viszont ebben már Hwallt nem láthattuk. 17-én betekintést nyerhettünk a klipp trailerébe, majd 12-én az albumot tartalmazó számok címeit fedték fel, melyeket nem sokkal később már hallhattunk is. Augusztus 15 és 17-én kaptunk két teasert a D.D.D videoklippjéhez, mit 19-én maga a klipp követett. A mini album összesen 6 számot tartalmaz, melyek címe: Water, D.D.D, Complete Me, Summer Time, Going High és Daydream.

A promótálásban Hwall egészségügyi okok miatt nem vett részt, majd október 23-án ez miatt véglegesen elhagyta a bandát, hogy az egészségére és a gyógyulására tudjon koncentrálni.   

 

 írta: Blissful, Seohyun

Videoklipek

2017:
- I'm Your Boy
- Boy

2018:
- Giddy Up
- KeePer
- Right Here
- No Air

2019:
- Bloom Bloom
- D.D.D
- Tattoo (Japán)
- White

Valóság Show-k

2017:
- Flower Boy Snack Shop

2018:
- Come On! The Boyz
- Mission The Boyz

Debut Album

2017:
- The First

Mini Albumok

2018:
- The Start
- The Only

2019:
- Dreamlike
- Tattoo (Japán)

Single Albumok

2018:
- KeePer
- The Sphere

2019:
- Bloom Bloom

Single

2019:
- White

Utolsó frissítés: 2019.12.09. 22:10 Seohyun által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace