Starity

Nam Da Won

Nam Da Won Nam Da Won nemzetisége 13350. 14rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Nam Da Won
 • Becenév
 • Dawon
 • Születési idő
 • 1997. április 16.
 • Születési hely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 167 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Chu So Jung Cheng Xiao Kim Ji Yeon (II) Son Ju Yeon Meng Mei Qi Lee Yeo Reum Kim Hyun Jung Lee Lu Da Wu Xuan Yi Yim Da Young

Nam Da Won életrajza

Nam Da Won

Életrajza

Nam Da Won 1997. április 16.-án született Dél-Koreában. Jelenleg a Starship Entertainment-nél és Yuehua Entertainment-nél lévő, Cosmic Girls nevű lánycsapat aktív tagja és énekese.

Érdekességek:

- Szereti az egyszerű színeket, de legfőképpen a feketét

- Sok fűszeres ételt eszik.

Cosmic Girls (WJSN)

Debütálás előtt

A csapatnak több hivatalos neve is van, ugyanis nemzetközi szinten a Socmic Girls-t használják, ám mint sok csapatnak az ő nevüknek is vannak „helyi átiratai”. Így koreai nevük a Woo Joo So Nyeo vagyis rövidítve WJSN. Valamint a csapat rendelkezik kínai névvel is, mely a Yǔzhòu shàonǚ és ennek rövidítése a YZSN.Cosmic Girls nevüket pedig azzal magyarázta az ügynökség, hogy a kozmosz túl mutat időn és téren, ezzel is azt sugallva, hogy szeretnék ha a Cosmic Girls lenne minden idők legjobb lánycsapata.

A csapatot dél-koreai részről a Starshiphez, míg kínai részről a YueHua Entertainmenthez tartozik. A csapat tagjainak profiljai 2015 decemberében kerültek nyilvánosságra, valamint ekkor fedték fel, hogy a főcsapat mellett a lányokat hármasával négy alegységbe osztották szét. A négy alegység a Wonder Unit, Joy Unit, Sweet Unit és a Natural Unit nevet kapták. Ennek köszönhetően pedig a későbbiekben a lányok triókban is debütálni fognak.
Debütálásuk előtt viszont december 21-én felkerült YouTube-oldalukra egy videóklip, melyben Mariah Carey – All Is Want For Christmas Is You című dalát énekelték. Az ügynökség ezzel is szerette volna hangsúlyozni a lányok remek vokális teljesítményét.
Ezt követően viszont néhány nappal később 29-én felkerült a happy New Year karácsonyi videó is, melyben a Starship egy másik csapatával a UNIQ-al láthatóak.

2016 - "MoMoMo / Secret"

2016. február közepén jelentették be, hogy február 25-én végre debütál a 12 tagot számláló lány csoport. Február 18-án meg is jelent a trailer, majd szintén ezen a napon kiderült, hogy a lányok debütáló mini albuma a Would You Like? címet kapta és a vezér dalként megjelenő Mo Mo Mo-t nem csak koreai, hanem kínai verzióban is kiadnak.Végül koreai idő szerint február 25-én pontban délben elérhetővé vált a lányok első mini albuma, illetve a vezésdalhoz készült videó klip is megjelent. Március 9-én pedig az album egy másik számához a Catch Me-hez kiadtak egy klipet.

Július 11-én a Starship Entertainment megerősítette a hírt,hogy az I.O.I egyik tagja,Yeonjung is csatlakozik a csapathoz.Augusztus elején Exy,Cheng Xiao,SelA,Soobin,Eunseo,Yeoreum és Dayoung összeállt a Monsta X fiúbandával, amely a Y-Teen nevet kapta. A KT Corporation kommunikációs vállalat telefonos,internetes szolgáltatásait reklámozzák. Augusztus 14-én adtak egy kis ízelítőt a The Secret albumukból. Közzé tették a dalok listáját illetve azt is megtudhattuk,hogy Exy is részt vett a dalszövegek megírásában.Augusztus 17-én koreai időzóna szerint pontban éjfélkor közzé is tették a Secret videóklipjüket és a második mini albumukat.

2017 - "I Wish" / "Happy" / "Kiss Me"

2017. január 4-én jelent meg a csapat harmadik kislemeze From. WJSN címen, amelyen hallható 6 új dal beleértve a fődalt is, ami a "I Wish" lett, a dalhoz egy elég érdekes, színes és varázslatos klip készült. Január 11-én Starship Entertainment bejelentette a csapat hivatalos rajongói klubjának a nevét, ami Ujung lett, ami annyit jelent "Barátság"

2017 nyrára a lányok két dallal is visszatértek rajongóik számára. A Happy dal jelent meg hamarabb, majd a Kiss című dal. A Kiss tipikus nyári hangzásu dal és a klip is a nyári napsütésben játszódik.

2018 "Dream Your Dream / WJ Please"

2018 februárjában egy újabb minialbimmal tér vissza a csapat. Az album címét és a dátumokat már január végén lehetett tudni. Az előzetes képeket egyenként közölték. Először a csapatos képeket, majd az egyéniket. Aztán kiderült a vezető dal címe, ami a Dream Come True lett. A klip hamar népszerű lett és elérte a milliós megtekintést annak ellenére, hogy még egy nem nagy múltú csapatról van szó. A dallal számos díjat is bezsebeltek már.

2018 második felében a csapat ismételten visszatért. Bár a nyári hullámot kihagyta, most az őszi napokban még is visszatért. A teaser képek már szeptember elején napvilágot láttak. A képek alapján hasonló a visszatérési koncepció, mint előző kisalbumuknál. Eltérő lesz viszont az, hogy a 3 kínai tag Wu Xuan Yi, Cheng Xiao és Meng Mei Qi nem vesz részt a megjelenésben kínai menetrendjük miatt. Régebben ugyan is felröppentek a hírek miszerint ezen 3 tag szeretne kiválni a kínai csapatukból és csak a WJSN-nek a tagja lenni. Ez kavart egy kis port a kínai szorakoztató iparban. Végül a lányok mégsem hagyták ott csapatukat, de így sokkal sűrűbb lett a menetrendjük, ami miatt nem tudtak részt venni ebben a koncepcióban. 2018. 09.19-én kijött a Save Me, Save You című dal videóklippje, majd később az egész albumot meghallgathatták a rajongók.

2019 WJ Stay? Album / Boogie Up

2019. január 8-án jelet meg a csapat újévi albuma, ami a WJ Stay? címet viseli. Sajnálatos módon, a csapat szintén "csonkán" tér vissza ugyan is a három kínai tag: Cheng Xiao, Xuanyi és Meiqi ismételten nem vesz részt a csapat visszatérésére. Az ügynökség egyenlőre nem nyilatkozott, hogy a három lányt lehet-e még együtt látni a csapattal, vagy a Kínában történtek miatt egyáltalán vissza se térnek. Egyenlőre még hivatalosan a csapat tagjai, de az új album előkészületeiben sem vettek részt. A teaser képek előző év decemberében megjelentek.

2019 nyárán nekik is jelent meg egy speciális nyári album For The Summer címmel. Az az fordításban a Nyárra. A kisalbum vezető dala a Boogie Up lett, ami egy kellemes hangzású nyári dal, hozzá megfelelő dizájnnal készült videóklip, ami egy tengerparton játszódik. A teaser képek már nyár elején megelentek. A promócióban még szintén nem vett részt, a három kínai tag és jelenleg bizonytalan mikor fognak csatalakozni a csapathoz.

Tagok

- Kim Hyun Jung - "SeolA"

- Wu Xuan Yi

- Kim Ji Yeon - "Bona"

- Chu So Jung - "Exy"

- Park Soo Bin

- Lee Lu Da

- Nam Da Won

- Son Ju Yeon - "EunSeo"

- Cheng Xiao

- Meng Mei Qi

- Lee Jin Sook - "Yeoreum"

- Im Da Young

- Yu Yeon Jung

Kislemezek

2016 - Would You Like?

2016 - The Secret

2017 - From. WJSN

2018 - Dream Your Dream

2018 - WJ Please

2019 - WJ Stay?

2019 - For The Summer

Videóklippek

2016

- "Mo Mo Mo"

- "Catch Me"

- "Secret"

2017

- "I Wish"

- "Happy"

- "Kiss Me"

2018

- "Dreams Come True"

- "Save Me, Save You"

2019

- "La La Love"

- "Boogie up"

Utolsó frissítés: 2020.04.27. 20:08 Sellőgirl által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace