Starity

Ogata Haruna

Ogata Haruna Ogata Haruna nemzetisége 17731. 3rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Ogata Haruna
 • Becenév
 • Ogata, Haa-chin
 • Születési idő
 • 1999. február 15.
 • Születési hely
 • Osaka, Japán
 • Foglalkozás
 • Idol, énekes
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 157 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Vízöntő
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Takahashi Ai Risa Niigaki Michishige Sayumi Abe Natsumi Tanaka Reina Aika Mitsui Li Chún Hitomi Yoshizawa Fukumura Mizuki Ikuta Erina Suzuki Kanon Sayashi Riho Nakajima Saki Fukuda Kanon Hagiwara Mai Ishida Ayumi Kudo Haruka Iikubo Haruna Sato Masaki Oda Sakura Makino Maria Haga Akane Nonaka Miki Yokoyama Reina Ishikawa Rika Morito Chisaki

Ogata Haruna életrajza

Ogata Haruna

Ogata Haruna egy korábbi japán pop énekes a Hello! projekt és a Morning Musume 12. generációs tagja.

Név: Ogata Haruna 
Nevek: Ogata, Haa-chin 
Születésnap: 1999. február 15. 
Születési hely: Osaka, Japán 
Vércsoport:
Magasság: 157cm 
Western Zodiac: Vízöntő
Szia! Projekt állapota:
 2014-09-30: Csatlakozott a Morning Musume-hoz 
 2018-06-20: Végzett
 Év a Morning Musume-ban: 3 év
 Morning Musume tag színe: 
tengeri kék
Szia! Projektcsoportok:
 Morning Musume (2014-2018)

Q & A

Speciális készségek: Műkorcsolya (Axel ugrás)
Hobbi: Videók szerkesztése
Kedvenc szín: 
Kék
Kedvenc étel: jég
Legkedveltebb étel: fűszeres étel , zöldpaprika
 Van egy olyan étel, amit jó a főzéshez ?: A tojás és a natto rizs, amikor Haga Akane elmondta nekem, hogy a tojás és a natto volt, jó volt.
Kedvenc Tárgy: Biblia tanulmányok, művészet
Nem szereti: Kerékpárok, hullámvasút
Kedvenc szó: "Tenacity"
Kedvenc kifejezés: "Honma fáj!" (Tényleg!)
Kedvenc televíziós programok: Shabekuri 007, Conte király
Kedvenc arckifejezés: barna szemei
Kedvenc testrész: a kezei
Kedvenc Morning Musume dal: " Mi a szeretet? ", " Boldog nyári esküvő "
 A legújabb Morning Musume dalok, amelyek úgy érezzék, hogy "együtt akarok táncolni": " TIKI BUN "
Egyéb kedvenc dalok: " Yattaruchan "
 Mi a "Morning Musume" az Ön számára ?: Energiaforrás és mosoly.
Felnéz : Sayashi Riho, Takahashi Daisuke

Személyes élet 

család:

 Ogata egyetlen gyermek.  Mindkét szülei Miyazaki prefektúrából származnak.  Apja normális fizetésű, és édesanyja 50 éves kortól (2015 márciusától). 

Családja egy kisállat kutya, Alf.

oktatás:

Mielőtt csatlakozna a Hello-hez! Project, Ogata részt Doushisha Kouri Junior és a High School (同志社香里中学校·高等学校), magániskolát Neyagawa, Osaka. Amikor Ogata 2014 szeptemberében csatlakozott a Morning Musume-hez, elsőéves középiskolás diák volt.  2017. március 8-án végzett a középiskolában. 

2018 áprilisában Ogata elkezdett részt venni a junior főiskolán, hogy felkészüljön a jövőben egy négyéves egyetemre való áttérésre.

sport:

Ogata 5 éves korában korcsolyázni kezdett, és kis korában korcsolyázott. Az évek során édesanyja naponta egy órát vezetett a jégpályára a gyakorlatban.  A gyakorló jégpálya ugyanaz az olimpiai bronzérmes, Takahashi Daisuke, és ugyanabban a csoportban volt, mint az emelkedő csillag Miyahara Satoko.

2013. szeptember 26-tól szeptember 29-ig Ogata 2013-ban részt vett a Kinki Régió Műkorcsolya Bajnokság Bajnokság versenyén és 41. helyen helyezte el a junior lányok osztályát.

2014. szeptember 28-án részt vett a Heisei 26 Disctrict 2 5th Track Meet-ben, és a 3000 méteres futamon a 17. helyet helyezte el. 

barátságok: Ő és Nonaka Miki hivatalos párosítás neve "HaaChel".

Név jelentése:

Ogata neve, Haruna, "tavasszal" ( haru) "vízzel" ( na) kombinálva. A szülei a nevet választották, úgyhogy tiszta lett volna, mint a tavaszi hóesésből származó víz, és olyan kedves lány, mint a meleg tavasz megérkezése durva tél után.

becenevek:

Az alábbiakban felsoroljuk az Ogata Harunára használt beceneveket:

Ogata: félig hivatalos becenév. 
Haa-chin: félig hivatalos becenév. Korcsolyázó barátai használják. 
Daisaku: A Tsunku által a Morning Musume '14 koncert túráján adta neki Aki szerelmesebbé tette ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Speciális ~ show a Nippon Budokanon 2014. október 1-jén. nevét az enka énekesnek, Ogata Daisakának .
Ogata-chan: Iikubo Haruna által használt. 
Haa-chan: A rajongók használják. 
Oharu: A rajongók használják.
Oga-chan: Az osztálytársak használják. 
Haruna: Családtagok és osztálytársak használják. 

2014
2014 nyarán Ogata meghallgatta a Morning Musume '14 meghallgatását! a Morning Musume '14-hez való csatlakozás lehetősége , és sikeresen elhaladt. Ő vezette be a 12. generáció tag a Morning Musume '14 Koncertturné Aki adj több LOVE ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Különleges ~ Nippon Budokan szeptember 30-án, együtt a Nonaka Miki, Makino Maria és Haga Akane.
2015
Január 4-én Ogata és társai 12. generációs tagjai rádiós show-t kezdtek az FM FUJI-n, a Morning Musume '15 12ki Nikki címmel . Március 5-én, a 12ki Relay címmel, a fanclub tagjai számára exkluzív webes beszélgetést is indítottak.
Június 12-én Ogata kiadta az első e-Hello! Blu-ray, üdvözlés ~ Ogata Haruna ~ .
2016
Február 15-én Ogata ünnepelte a 17. születésnapját a Morning Musume '16 Ogata Haruna születésnapi rendezvényén, amely két előadást mutatott az Akasaka BLITZ-ben.
Május 3-án Ogata elindította a Hello! Project Mobile Sendenkaigi a Hello! A Project Mobile szolgáltatás a "promóciós menedzser" Kudo Haruka és a "promóciós személyzet" tagjai, Nonaka Miki és Yanagawa Nanami.
2017
Február 15-én Ogata ünnepelte 18. születésnapját a Morning Musume '17 Ogata Haruna születésnapi rendezvényen, amely két előadást tartott a Yamano Hallban.
Február 16-án a 12. generációs fanclub-exkluzív webes talk show 12ki Relayösszesen 100 epizóddal zárult. A Morning Musume '17 12ki Nikki rádióműsoruk március 26-án is véget ért.
Április 6-án a Morning Musume '17 12. generációs és a 13. generációs tagjai rádiós műsort indítottak az FM FUJI-n, a Morning Musume '17-et, nem reggelnaplót.
Június 20-án Ogata-t jelentették be, mint az új sportprogram fő MC- jét! Megami sportoló, aki július 2-án elkezdett szellőztetni az EX Sports-en és az SKY PerfecTV-n! Prémium szolgáltatás. Meghallgatta a fiatal női sportolókat, akik várhatóan jól fognak működni a jövőben.
2018
Február 15-én Ogata ünnepelte 19. születésnapját a Morning Musume '18 Ogata Haruna születésnapi rendezvényen , amely két előadást mutatott be az IMA Hallban.
Február 28-án bejelentette, hogy a Hello! Megami sportoló márciusban légy . A show március 18-án véget ért, összesen 18 epizóddal.
Március 27-én bejelentették, hogy Ogata a Morning Musume '18 és Hello! Projekt a junior főiskolára. Végül a Morning Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen koncertútjának 2018-as Haru ~ végén kerül megrendezésre .
  

Ogata Haruna nyilatkozata

Ez Haruna Ogata. A Morning Musume。'18 és Hello! A projekt a 20. évforduló koncert túra után 2018 tavasz ~ MORNING MUSUME。 ~.
Megpróbáltam a lehető legjobbat, hogy a Morning Musume。 tevékenysége révén a lehető legtöbb rajongóra vigasztaljam a mosolyt és a hatalmat. Tavaly óta elkezdtem felajánlani egyéni munkáimra, többféle tevékenységre és több emberrel való foglalkozásra. Mindig nagyon kifizetődő volt, hogy elértünk valamit, vagy sok üzenetet vagy mosolyt kaptunk rajongóinktól.

Ugyanakkor elkezdtem a saját jövőt is figyelembe venni, és nem tudtam lemondani az egyetem folytatásáról.

A Morning Musume examinationactivitással párhuzamosan próbáltam tanulmányozni a vizsgát. Az általános vizsgálatot a speciális helyett vizsgáltam, mert magánszemélyként akartam próbálni. Aztán eljutottam a vizsgára egy junior főiskolára.

Amikor a junior főiskola bejelentette tantervét, szembe kellett néznem a tevékenységem és a tanulmányom egyensúlyának nehézségeivel. Mivel teljes mértékben tanulni akartam a junior főiskolámban, és egy egyetemre folytatom, megvitattam a menedzsmenttel az én kívánságomat a Morning Musume。-ról, és a tanulmányomra összpontosítva.

A vezetés és a szüleim megértették a döntésemet és támogatásomat.

Nem fogom elrontani a nagy döntéseimet, és megpróbálom a legjobbat az új célom érdekében.

Mélyen bocsánatot kérek a hirtelen bejelentésemért ebben az időzítésben, amikor a túra megkezdődött, mert meg kellett várnom a vizsgálatom eredményét.

Mindent megteszek minden erőmtől június 20-ig, hogy mindannyian rajongókat támogassunk.

Köszönjük, hogy támogatta Haruna Ogata-t és a Morning Musume'18-at.

Haruna Ogata a Morning Musume。'18-ból.

                                                                                                                  Ogata Haruna 2018.05.20.

Június 4-én a 12. generációs tagok megtartották a Morning Musume '18 12ki tagját, Ogata Haruna ・ Nonaka Miki ・ Makino Maria aga Haga Akane FC-t, a Event Ariake versenyen. Ezután a következő hét június 14-én az Ogata tartotta a legutóbbi szólóversenyét, a Morning Musume '18 12ki Tag Ogata Haruna FC Eventet, Namba Hatchen.

Június 20-án Ogata diplomázott és visszavonult a szórakoztatásból.

Apróságok

 A 12. generációs meghallgatás száma # 112 volt.
 Azt hiszi, hogy egy korábbi életben jegesmedve volt.
 Ha Isten adhatna neki egy dolgot, azt szeretné látni, hogy most 10 év múlva lesz.
 Egy elhagyatott szigetre vitte a mobiltelefonját.
 Ő a Morning Musume első tagja Osaka prefektúrából, és az egyetlen 12. generációs tag, aki nem a Chubu régióból származik.
 Mielőtt aludni megy, jégtörődik. Elalszik, miközben ropog.
 A Morning Musume rajongója lett, miután barátai megmutatták neki " Maji Desu ka Ska! " -T.
 Mindig a nyári házi feladataiban halad, és mindezt a nyári szünet utolsó két napján végezte.
 Ugyanaz a neve, mint a Morning Musume 10. generációs tagja, Iikubo Haruna, bár nem azonosak a "na" karakterekkel. Emiatt a párosítás neve "W Haruna" (W は る な; kettős Haruna néven olvasható ).
 Amikor a 12. generáció tagjai palacsintát készítettek, az összes felvert tejszínt palacsintáján használták.
 Néha szemüveget visel.
 Egyszer önmaga 100-at vett magának, hogy furcsa arcokat csináljon Miki telefonján.
 Elismerte, hogy egy olyan személy, aki könnyen unatkozik.
 Amikor először látott egy 3D-s filmet Iikubo Harunával, 2015. január 8-án, amikor elmentek nézni a Big Hero-t 6 .
 Apa is korcsolyázott.
 Amikor elemi iskolában volt, ő lett az ő origami "cégének" "elnöke", annak ellenére, hogy nem volt igazán jó.
 Fél attól, hogy egyedül veszi a fürdőt, ezért jobban szeretne zuhanyozni, amikor egy szállodában van.
 A korcsolyázási dátumot akarja Sayashi Rihóval.
 Suzuki Kanon elmondta, hogy Ogata ugyanolyan hangulatot ad neki, mint ő. Ezt egy kis nettó járőrözéssel találta meg.
 Ugyanazzal a becenévvel rendelkezik, mint a The World Standard (Wa-suta rövid) tag, Sakamoto Hazuki . Mindkettő blogjain köszöntötte egymás születésnapjait; Ogata köszöntötte Sakamoto szeptember 10-én, 2016. és Sakamoto köszöntötte Ogata február 15-én, 2017. Ogata tett közvetett utalást Sakamoto írásban: „Ugyanaz a becenevet, ugyanabban az iskolában minőségű, szintén a Kansai régióban.”
 2017. október 11-én a Morito Chisakival egy Wa-suta kávézóba ment, és Sakamoto nevével megvette az italt. Sakamoto megköszönte Ogatát a Twitteren.
 Ha újjáéledhetne valaki másként, Makino Maria lesz, mert nagy tisztelettel bír neki, akár generációs társként. Makino is sokáig szerette és követte a baseballot, és Ogata, aki sok évig elbűvölő ember, és sok éven át nem tud függeni egy dologtól, csodálja, mit kell éreznie.
 Azt hiszi, ő a Hello! A projekt tagja, aki a leggyorsabban változik. Például, ha valami megdöbbentő, mint egy frusztráló vereség történt, az emberek ezt a tapasztalatot keményebben használnák, de Ogata az a típus, amellyel azonnal elfelejtené.
 Ha nem bálvány lenne, egy iskolában vagy iskolai tanárként szeretne dolgozni, és a témája matematika lenne.
 Ogata, Iikubo Haruna és Kudo Haruka adták magukat a "Triple A" egység nevének (írták ー vagy AAA), mint a mellük méretét.
 Ő az első 12. generációs tag, aki diplomázott.

Morning Musume ( Reggel Girls ), a jelenleg ismert Morning Musume '18 ( a vezető csoport Hello! Projekt. A csoport 1997-ben alakult az ASAYAN nevű tehetségkutatón. Gyorsan vált, és jelenleg Japán egyik leg ismertebb lánycsoportja, számos hitlemezzel és albummal.
A csoport az állandóan változó felállásról ismert, a "graduations" és a meghallgatások szinte minden évben. A Tsunku korábban a dalok és szövegek többségének összetételéért, a CD-hüvelyek borítóinak elkészítéséért, a jelmeztervezésért és sminkelésért és az élő műsorok elkészítéséért 2014 végéig, amikor lemondott a Hello pozíciójáról! A projekt általános gyártója. A Morning Musume-val folytatja a munkáját, de csak, mint a hangos producer.
Jelenleg az egyik legsikeresebb japán pop-idol lánycsoport, amely 2012 januárjában a második legmagasabb összértékesítést (egy női csoportban) tartja az Oricon- listán, valamint a legerősebb tíz A 65 éves korosztályban 2018 júniusa óta egyedülálló. Morning Musume a japán női csoport kategóriában a legnagyobb DVD eladó. Kombinált CD- és DVD-eladása meghaladja a 22 millió példányt Japánban.
Az elmúlt években a csoport összehangolt kísérletet tett arra, hogy új ázsiai, európai és amerikai piacokra szakosodjon, világszerte fellépve.

Korábbi nevek Morning Musume (1997-2013)
Morning Musume '14 (2014)
Morning Musume '15 (2015)
Morning Musume '16 (2016)
Reggel Musume '17 (2017)
Eredet Tokió, Japán 
Műfaj Japán pop
Évforduló Szeptember 14 (képzés)
Csoport Szín Piros (2010 januárja)
Aktív évek 1997-től napjainkig

Tagok 

A jelenlegi tagok
9. generáció (2011)

 Fukumura Mizuki ( Deep Pink ) Leader
 Ikuta Erina ( Sárga-Zöld ) Alelnök
10. generáció (2011)
 Iikubo Haruna ( Honey ) Sub-vezetője
 Ishida Ayumi (Kék )
 Sato Masaki ( Emerald Green )
11. generáció (2012)
 Oda Sakura ( Levendula )
12. generáció (2014)
 Nonaka Miki ( Purple )
 Makino Maria ( Rózsaszín )
 Haga Akane ( világos narancssárga )
13. generáció (2016)
 Kaga Kaede ( olasz vörös )
 Yokoyama Reina ( arany sárga )
14. generáció (2017)
 Morito Chisaki ( White ) Egyidejű Ország lányok tagja

Történelem 

2014
Január 1-én a Morning Musume új évet kezdte az új csoportnevével, a Morning Musume '14-vel.
Január 21-én Tsunku bejelentette az au, egy mobiltelefon-társaság által tartott sajtótájékoztatón, hogy a Morning Musume '14 a Morisanchuu komikusokkal folytatott kereskedelmi kampányban fog szerepelni, és egy különleges egységet alkot Morimusu-nak.
Január 29-én a Morning Musume '14 kiadta 55. szinglijüket, " Egao no Kimi wa Taiyou sa / Kimi no Kawari wa Iyashinai / Mi a LOVE? ". "A Kimi no Kawari wa Iyashinai" volt a 2014-es Sochi Olimpián a Japán Csapat hivatalos ünnepi zenéje és "Mi a LOVE?" a J-MELO végső témája volt . Az első a # 1-es helyen állt az Oricon- listán, így a negyedik # 1-es egysoros sorozata lett, amely a csoport leghosszabb számú sorozata.
Március 15-én a 12. generációs meghallgatásokat a Morning Musume '14 Audition!.
Március 30-án az NHK BS Premium 4 órás különleges eseményt adott a Morning Musume történelmére és az elmúlt 55 kislemezre .
A Morning Musume április 14-én kiadta a 56. single-et, a Toki wo Koe Sora wo Koe / Password 0-t, amely szintén az Oricon heti chartjának első helyén volt.
Április 29-én a Yamaguchi-ban tartott Morning Musume '14 Concert Tour Haru ~ Evolution ~ koncertjén Michishige Sayumi bejelentette, hogy őszi koncert turné végén érettségizett. Augusztus 16-án bejelentették, hogy a túra utolsó időpontja november 26-án kerül megrendezésre a Yokohama Arena-ban.
Május 29-én egy második csoportos egység, a Zenryoku Yasai Musume alakult, hogy elősegítse a KAGOME zöldséglevet.
A 12. generációs tagokat hivatalosan szeptember 30-án kiderült, hogy Ogata Haruna , Nonaka Miki, Makino Maria és Haga Akane . 2004-től a Morning Musume legnagyobb válogatottja lett.
Október 15-én a Morning Musume '14 kiadta 57. egyedik " TIKI BUN / Shabadaba Doo ~ / Mikaeri Bijin " -et. A tizennegyedik stúdióalbumuk 14- szeresét ~ Az üzenetet később, október 29-én adták ki. Mindkettő az utolsó Michishige Sayumi-t, valamint az utolsó, aki egy 6. generációs tagja volt.
November 14-én a Morning Musume '14 bejelentette, hogy meghallgatják a zenés videó rendezőjét egy jövőbeli dalukra. A meghallgatás eredményeit december 29-én jelentették be a BIG CHANCE meghallgatáson, az Fuji TV egyik év végi akcióján. A meghallgatáshoz három perces videót kellett benyújtani. A meghallgatás minden állampolgárságra nyitva állt, és mindkét amatőr és szakember is részt vehetett. [45]Shibue Shuhei rendező nyerte meg a nyilvános szavazást CGI animációs zenéjével.
November 26-án Michishige Sayumi végzett, hivatalosan kinevezte Fukumura Mizukit a Morning Musume kilencedik vezetőjeként, és Ikuta Erina új alelnököt vezetett Iikubo Haruna mellett .
2015
Január 1-jén a Morning Musume '14 nevét Morning Musume-ra változtatta.
Február 9-én bejelentették, hogy a Morning Musume '15 egy dalt ad ki a közelgő Pretty Cure filmnek, amelyben Iikubo Haruna, Ishida Ayumi és Oda Sakura három szellemüket adják át hangjuknak, akiknek a műveit maguk tervezték.
Április 15-én megjelent a Morning Musume '15-es 58. és a 12. generációs debütáló " Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara ". Shibue Shuhei, aki megnyerte a BIG CHANCE zenei videóversenyt, a "Seishun Kozou ga Naiteiru" zenei videójának egy másik változatát irányította, amely csak a YouTube-on jelent meg. Az "Ima Koko Kara" szintén a PreCure All Stars főszereplője volt: Haru no Carnival, mely a Morning Musume 15-ben szerepel a záró kreditekben.
Június 24-én a Morning Musume '15 a TV Tokyo Music Festival-ban végzett . Ezenkívül azt is bejelentették, hogy a Morning Musume eredeti tagjai összegyűltek egy 4-dalos keverésre.
Augusztus 19-én a Morning Musume megjelentette a 59. szingart , " Ó, az én kívánságom! / Sukatto My Heart / Imasugu Tobikomu Yuuki ".
Október 29-én a kilencedik generációs Sayashi Riho bejelentette, hogy december 31-én végzett a Morning Musume '15 -ről a Heaven első részének végén ! Project COUNTDOWN PARTY 2015 ~ JÓ BYE & HELLO! ~ A Nakano Sun Plaza-ban.
December 16-án megjelent a Morning Musume '15 a Fuji TV 2015 - ben, a FNS Kayousai THE LIVE-ban . Egy nagy bálványos együttműködésben játszottak együtt ℃ -ute , ANGERME és non-Hello! Olyan projektcsoportok, mint az AKB48, Nogizaka46 és Momoiro Clover Z
December 29-én a Morning Musume '15 elengedte a 60. egyest és Sayashi utolsó " Tsumetai Kaze-t Kataomoi / ENDLESS SKY / One and Only " -hoz . A "One and Only", amely a Morning Musume első dalának, teljes egészében angolul, a J-MELO nyitó téma volt . Az egyén hetente érte el az 1. helyet az Oricon héten.
2016
Január 1-én a Morning Musume 15 nevet változtatta a Morning Musume néven.
Január 2-én a Hello! A 2016-os TANÚSÍTÁSI TERV! ÉNEKLÉS! EXCITING! ~ Koncert, a Morning Musume '16 Shinseiki Audition a 13. generációs tagokra bejelentették.
Február 7-én a kilencedik generációs Suzuki Kanon bejelentette, hogy a Morning Musume '16-ban végzett és Hello! A projekt a Morning Musume '16 Concert Tour Haru ~ EMOTION IN MOTION ~ -on .
Május 11-én a Morning Musume '16 kiadta az " Utakata Saturday Night! / The Vision / Tokió Iu Katasumi " -hoz , a 61. egyest és a Suzuki Kanon utolsóit .
A Suzuki május 31-én végzett a Nippon Budokan-n. Ugyanazon a napon jelentették be a Morning Musume '16 Shinseiki Audition honlapján, hogy nem találtak megfelelő jelölteket, de a meghallgatás újra június 15-én kezdődik.
A nyár folyamán a Morning Musume '16 számos élő TV zenés fesztiválon jelent meg. Meghívták őket, hogy június 29-én a TV Tokiói Zenei Fesztiválon tevékenykedjenek NTV A MUSIKUS NAP Natsu no Hajimari-ban , július 2-án, [56]TBS TV Ongaki No Hi x CDTV Asamade Natsu Fes! 2016 július 16-án, és a Fuji TV 2016 - os FNS Uta nem Natsu Matsuri július 18-án ℃ -ute és ANGERME
November 23-án a Morning Musume '16 kiadta a 62. egyszemélyes " Sexy Cat no Enzetsu / Mukidashi de Mukiatte / Sou ja nai " című albumot.
December 12-én a Morning Musume '16 koncert turnéján Aki ~ MY VISION ~ fináléja a Nippon Budokanban, a második Morning Musume '16 Shinseiki Audition nyertesei és a 13. generációs tagok Hello Pro Kenshuusei tagokként Kaga Kaede és Yokoyama Reina lettek meghirdetve .
A Morning Musume 16- án megjelent a Fuji TV 2016. évi FNS Kayousai második napján , december 14-én, egy bálványos keverés közben más bálványcsoportokkal, beleértve a ℃ -ut.
December 31-én először a TV-ben tevékenykedett a Morning Musume '17 sorozatban a CDTV Special alatt! Toshikoshi Premier Live 2016 → 2017 . A teljesítményt december 30-án előre rögzítették, amely Sato Masaki nem tudott részt venni a hátsó sérülés miatt.
2017
Január 1-én a Morning Musume 16 nevet változtatott a Morning Musume-ról17.
Januárban bejelentették, hogy a Morning Musume '17 együttműködik a marukómával azáltal, hogy énekel egy reggeli kávé remakejét, a " Morning Misoshiru " néven, hogy elősegítse a vállalat új azonos nevű miso leves termékét. Morning Musume '17 együtt alakította a Sashining Musume együttes munkatársát a HKT48 taggal, Sashihara Rino-val a " Get you! " Dalra , amelyet az A típusú AKB48 8. albumának Thumbnail - jában jelentett be január 25-én. Mindkét dal később B-oldalaként szerepelt a Morning Musume 17-es 63. singén.
Február 21-én bejelentették, hogy a Morning Musume '17 egy egyszeri show-t mutat be Tokióban, Tokugi ☆ Saikenshou Momusu DE Gozaru-ban! Március 8-án. A program bemutatta és ellenőrizte az egyes tagok különleges képességeit a hivatalos profiljukon.
Március 8-án a Morning Musume '17 kiadta a 63. egyszemélyes " BRAND NEW MORNING / Féltékenység féltékenységét ". Az A-oldalak nem tartalmazták Sato Masaki-ot , aki a termelési időszak alatt még mindig kigyógyult a sérüléséből.
Március 12-én a Morning Musume '17 a SKY PerfecTV-ben játszott ! Ongakusai 2017.
Március 25-én jelentették be, hogy a Morning Musume '17 és az ANGERME egy Idol Nama Gassen webszolgálati játékban szerepeltek az Asobista által, Hello! Projekt Hina fest idol Nama Gassen Kunitori Tenka Touitsu Hen . Az "élő csata" eseményt április 16-án tartották. A második esemény csak a Morning Musume '17 címet viselte Idol Nama Gassen Kunitori Tenka Touitsu Hen ~ 2017 Natsu no Jin ~ címmel júliusban és augusztusban.
Április 10-én a Nihon Seimei Ce-Pa Koryusen (a Nippon Professional Baseball interleague), amely május 30-án kezdődik, április 10-én a Morning Musume '17-et nevezték ki a "Ceka Paka PLAY DREAM KAMPÁNY" hivatalos Ouen Taishi-nek vagy vidám nagyköveteinek . Fukumura Mizuki volt az egész kampány vezetője, míg a másik 12 tag mindegyike támogatta a 12 csapat egyikét, és saját táncfilmje volt, amelyet a csapat otthoni stadionjában mutatott be.
Április 28-án a 10. generációs tag, Kudo Haruka bejelentette, hogy a Morning Musume '17 -től lesz diplomázva, és Hello! A projekt az őszi 2017-es turné végén.
Június 26-án bejelentették egy különleges epizód a Hello! Project Station, amely Morito Chisaki csatlakozott a csoporthoz, mint egy új 14. generációs tag és egyúttal a Country Girls-től . A csoport tagjaival a Hello! Project 2017 SUMMER koncert turné és a közelgő őszi túra.
A Morning Musume 17- én a Tokyo Ongakusai 2017-es TV-ben, június 28-án és a Nippon TV THE MUSIC DAY-n Negai ga Kanau Natsuban július 1-jén szerepelt.
A marokómával való együttműködésük részeként a Morning Musume '17 heti 5 perces sugárzási programot indított a marokóm reggel Misoshiru Koeru yo néven! július 1-jén 38 állomáson.
Július 15-én a Morning Musume '17 megjelent új taggal, Morito Chisaki-val a TBS Ongaku no Hi 2017-en , két előre felvett előadáson. Első előadásuk egyéni volt, a második pedig különleges Hello volt! Projektegység tagjai közül az ANGERME, a Kobushi Factory és a Tsubaki Factory .
Október 4-én megjelentek Morito Chisaki bemutatkozó előadása és Kudo Haruka utolsó " Jama Shinai de Here We Go! / Dokyuu no Go Sign / Wakain da shi! " Című dal.
November 3-án, a Morning Musume demo egyetlen remakeje, az " Ai no Tane (20. évforduló) " címet, digitálisan megjelent, pontosan 20 évvel az eredeti után. A remake az eredeti öt tag és a Morning Musume '17, mint egy különleges évforduló egység nevű Morning Musume 20. énekel .
20. évfordulója alkalmából a Morning Musume 17-ben nyitotta meg kapuit a "20 Nenme No Morning Coffee ~ Morning Musume 20. ÉVES CAFE ~" néven, a Tokyo-i Harajuku-ban, Tokióban, november 3-tól december 10-ig. Ezenkívül a csoport együttműködik a HMV & BOOKS SHIBUYA-val a "Morning Musume múzeum - Morning Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen" megnyitására november 24-24. Között a bolt 6. emeletén. A múzeum később megnyílik HMV Sakae Aichiban, Nagoyában, december 30-tól 2018. január 28-ig.
A Morning Musume "17 évesen november 28-án előadta a" Jealousy Jealousy "szólót és a" LOVE Machine "-ot Johnny Boy Zenekarával az NTV BEST ARTIST 2017 -ben.
November 30-án a Morning Musume '17 kiadta a digitális kislemezt " Gosenfu no Tasuki " évfordulójuk tiszteletére.
December 6-án kiadták 15. eredeti albumukat, ⑮ köszönjük .
December 10-én a Dai 7kai AKB48 Kouhaku Taikou Utagassen meglepő vendégei voltak, és " One • Two • Three " -ként szerepeltek. HKT48 Sashihara Rino csatlakozott hozzájuk a színpadon az " Utakata Saturday Night! " És a Sashining Musume dalukhoz "Get you!".
December 11-én Kudo Haruka végzett a Nippon Budokan-n.
A Fuji TV 2017 - es FNS Kayousai-jának második napján a Morning Musume 17 - es évfordulóján "Jealousy Jealousy" -ot rendezett, és együttműködött Kato Hifumival, egy nyugdíjas proshogi játékos, akit "Hifumin" néven ismertek el. Az öt eredeti tag is "Ai no Tane (20. évforduló)" él együtt 18 éve.
2018
Január 1-én a Morning Musume '17 lett a Morning Musume '18.
Január 28-án a Morning Musume '18 kiadta a " Hana ga Saku Taiyou Abite " digitális dalt.
Február 3-tól március 4-ig a "Morning Musume múzeum - Morning Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen" nyitott a HMV & BOOKS HAKATA-n Fukuokában. Ezután március 11-től április 15-ig nyitott a Miyagi HMV Sendai-ban.
Február 12-én a TV Tokyo sugározta a Morning Musume 20 Shuunen Kinen Special-t, melyben a Morning Musume jelenlegi és korábbi tagjai szerepeltek: mind a tizenhárom Morning Musume '18 tagja, Nakazawa Yuko, Iida Kaori, Ishiguro Aya, Abe Natsumi, Fukuda Asuka, Yaguchi Mari, Ishikawa Rika, Yoshizawa Hitomi, Tsuji Nozomi, Takahashi Ai, Niigaki Risa és Michishige Sayumi . A show tartalmazott egy beszélgető sarok a csoporttörténetről, egy pillantást a Hello-ra! Reggel, és számos stúdió előadás.
Március 14-én a csoport sajtótájékoztatón vett részt, aki bejelentette az au és a Hello együttműködését ! Az "Oto no VR" címet viselő projekt , amely 360 ° -os video- és hangtartalmat biztosít az okostelefonok számára, a Morning Musume '18 éneklésével " I WISH " című videón kezdve. A következő estén a Morning Musume '18 a SKY PerfecTV második részében játszott ! Ongakusai 2018 a Tsubaki Factory mellett.
Március 27-én jelentették be, hogy a 12. generációs Ogata Haruna a Morning Musume '18-ban végzett és Hello! A projekt tavaszi túra végén.
Június 13-án a Morning Musume 18-as kiadta 65. sztárját és Ogata Haruna utolsó szerepét: " Boldog vagy? "
Június 20-án Ogata a Nippon Budokan-n végzett.
Június 27-én a Morning Musume 18-as fellépése "Boldog vagy?" és a nyolc Morning Musume OG tagjai egy csoportot készítettek a TV Tokyo Music Festival 2018-ban . Reggel Musume '18 is fellépett TBS féle Ongaku nincs Hi 2018július 14-én, és a 2018 FNS Uta nincs Natsu Matsuri július 25.
Augusztus 12-én a Rockin'on bemutatja a ROCK IN JAPAN FES 2018-at a Lake Stage-ban.
Augusztus 17-én a 10. generációs tag és alelnök Iikubo Haruna jelentette be a Morning Musume '18 -as érettségi és a Hello! Projekt a Morning Musume '18 koncert turné végén Aki ~ GET SET, GO! ~ .
Szeptember 14-én bejelentették együttműködésüket a Caribadix-szal, a Sanrio által készített anime rövid sorozat és a rockin'on egy olyan csoportról, amely egy rock zenekart alkot. A Morning Musume '18 "Gaokkii" néven emlegetett karakterek lesznek, akik a 12 tag színeiben jelképes motívumukkal jelennek meg. A karakterek a Morning Musume '18 Concert Tour Aki ~ GET SET, GO! ~ És a boltokban értékesített termékekben szerepelnek.
Október 24-én a Morning Musume '18 elengedte a 66. egyest és Iikubo utolsó " Furari Ginza / Jiyuu na Kuni Dakara " -jét

Csoport neve Származás

A "Morning Musume" név különbözõ fogalmakból áll, mint például a bõség, a sokaság, mint például a reggeli készlet, amelyet sok elemzel fogadhatunk.
A csoport nevének létrehozásakor a többi Tsunku nevet is figyelembe vették:
 87 - az eredeti tagok életkorának összege.
 Todoufu - az eredeti tagok otthoni prefektúráinak (Tokió, Hokkaido és Kyoto utolsó kanjijától .
 Takoyaki Sisters 
 Tabehoudai  - jelentése "minden-te-lehet-eat büfé"
 Viking  - egy másik szó a "svédasztalos"
 Reggel 
 Reggeli szolgáltatás (ázsiai őrség)
A "." ( Amit, mint ) neveztek, az ASAYAN szokása szerint a képernyőn megjelenő szövegek vége felé. Kilencvenkilenc Okamura Takashi, aki a műsorban volt, megkérdezte a személyzetet, hogy szükség van-e a név után. A komikus partnere, Yabe Hiroyuki azonban úgy vélte, hogy a névnek szüksége van rá. Így a "." A Morning Musume nevének hivatalos részeként maradt további érvek nélkül. Amikor megkérdezték, hogy a J-pop jelenet kicsit más lenne-e, anélkül, hogy "" a névben, Tsunku válaszolt: "Teljesen megváltozott volna." Ez nyilvánvalóvá vált, hogy a felhasználás forrón téma és az 1990-es évekbeli csillogás után a Morning Musume alakult.
2007-ben a kínai piacra való kiterjesztése óta a csoport hivatalosan elfogadta a Jou An Sao Nu Jou nevet ( Zǎo Ân Shào Nǚ Zǔ pinyin, Good Morning Girl Group ). Ami a médiát és a tabloidokat illeti, néha Momusu-nak Ismertek.

Élet a csoportban

A meghallgatást Takahashi Ai írta három napos és két éjszakai edzőtáborban, ahol a résztvevők egy új dalt, egy táncrendszert és egy forgatókönyvet tanultak. 25 000 pályázó közül kilencet választottak ki a táborba, amelyben Takahashi átment.
A lányok három szabadnapot kapnak öt napra, télen, nyáron és újévre.
A csoport mindig vezető szerepet és alelnököt tartalmaz, bár semmilyen valódi felelősséggel nem jár. Takahashi Aielmondta, hogy ez a szerep csupán arra bátorít másokat, hogy mindent megtegyenek, miközben Niigaki Risa azt mondta, hogy alelnökként "nincs mit tenni, de támogatni akarom a vezetőt".
A lányok együtt tölti az együtt töltött időt, valamint a munkaidőt, és azt mondják, hogy bátorítják őket arra, hogy megvitassák a problémákat, ha valamilyen küzdelem történik.
A csoport ritka eset, amikor a producer, a Tsunku, irányítja a csoport minden aspektusát, nem pedig a menedzsert. A vezetés szerint a Tsunku felelős a dalok, koncepciók, jelmezek, smink, élő műsorok, CD-hüvelyek tervezése és egyebek előállításáért.
Vonalelosztás az élő előadásokhoz (például, ha egy aktuális tag örökli a beosztott tagból származó sorokat), és az új felvételekről a vezetés úgy dönt, hogy meghallgatja a csoport tagjai hangját, és kiválasztja az egyiket, amely megfelel a vonalnak.

Tevékenységek Japánon kívül

Amellett, hogy már hongkongi, dél-koreai és hawaii hivatalos szurkolói klubokkal rendelkeznek, Hello! A Project és a Morning Musume aktívan kiterjesztette rajongói alapjait Japánon kívül, elsősorban az Ázsia többi részében, 2007 közepétől és 2008-ig.
2007 márciusában a Morning Musume indította első két nem japán tagját Kínából, Li Chun ( Junjun ) Hunan és Qian Lin ( Linlin ) Hangzhou-ból. A duó 2010-ben maradt, miután a csoport nem tudott betörni Kínába a kalózkodás szintje miatt, ami az európai és amerikai rajongókra koncentráló és az anime-egyezményekben játszott csoportra vezetett.
Amellett, hogy bemutatták a Hello! A projekt tajvani honlapja 2007-ben, Hello! A projekt elindította a tajvani HP New Star Auditionot is. A meghallgatás új tagok toborzását célozta, hogy csatlakozzanak a Hello! Projektet a Hello Pro Egg tagoknak. Ezen a meghallgatáson a Morning Musume is fellépett.
A Morning Musume New Star televíziós műsorát minden szombaton és vasárnap 6: 30-kor sugározzák a tajvani TTV hálózaton, hétfőtől csütörtökig 10: 15-kor. 2008. augusztus közepén fejeződött be újra.
2008. május 24-én a Morning Musume első koncertet tartott tengerentúlon Tajvanon, Tajvanon . Ezt követte két koncert Szöulban, Korea június 1-én, és egy koncert Shanghaiban, június 28-án, mint Expo 2010 előtti esemény.
Franciaországban a Morning Musume zenei videói a Nolife nevű televíziós csatornán kerülnek közvetítésre, egy olyan csatorna, amely videojátékokat és japán zenét tartalmaz.
2009. február 12-én bejelentette, hogy a Morning Musume az Egyesült Államokban részt vesz az Anime Expo-nál , a nemzet legnagyobb anime-egyezményén, a 2009-es egyezmény során, mint az első tiszteletbeli hivatalos vendégek egyikét. Azt is bejelentették, hogy a " Shouganai Yume Oibito ", a közeljövőben megjelenő " 3, 2, 1 BREAKIN'OUT! ", Az Anime Expo 2009 hivatalos témacíme lenne. Los Angeles-i Convention Center-ben Los Angelesben, Kaliforniában,

Mérföldkövek

 Kohaku Uta Gassen legfiatalabb résztvevője - a 12 éves Kago Ai 2000 december 31-től és 2007. december 31-ig, amikor Hagiwara Mai a ℃ -ut 11 éves korában eltörte a 7 éves rekordot.
 A kilencedik generációs tagok, Sayashi Riho és Suzuki Kanon az első tagok, akik 1997  

2019 
Június 19-én Ogata visszatért a nyilvánosság elé, miután oldalakat nyitott a Twitter-en, az Instagram-on és a TikTok-on.

 
  

Színház

  

[2015] TRIANGLE
[2016] Zoku 11nin Iru! Higashi nem Chihei, Nishi nem Towa
[2017] A fáraó nem Haka

TV-programok 
[2014–2018] A lányok élőben
[2017–2018] Hello! Megami sportoló (Hello! ア ス リ ー ト 女神) (házigazda)
Internetes 
[2014–2018] Hello! Projektállomás (ハ ロ! ス テ)
Rádió 
[2015–2017] Morning Musume '17 12ki Nikki! (モ ー ニ ン グ 娘 17'17 12 期 日記!)
[2015–2017] 12ki relé (12 期 リ レ ー) (exkluzív fanclub)
[2016–2018] Hello! Project Mobile Sendenkaigi (ハ ロ! モ バ 宣 伝 会議) (Hello! Project mobil exkluzív)
[2016–2018] HELLO! HAJTÁS! (HELLO! DRIVE! - ハ ロ ド ラ -) (hétfő, 2016.09–2017.09; szerda, 2017.10–2018.06)
[2017–2018] Morning Musume '17 nincs reggeli napló (モ ー ニ ン グ 娘 17'17 の モ ー ニ ン グ ダ イ ア リ ー)
[2018] Morning Musume '18 no Morning Jogakuin ~ Houkago Meeting ~ (モ ー ニ ン グ 娘。 18 の モ ー ー ニ ン グ 女 学院 〜 放 課後 ミ ー テ ィ ン グ 〜)

Színház

[2014] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki- ( Ikuta Erina és Iikubo Haruna nélkül )
[2015] TRIANGLE
[2016] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017] A fáraó nem Haka
[2018] A fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~

Dráma

[2016.04.08] Sono "Okodawari", Watashi ni mo Kure yo! - Morning Musume '16
 

Solo DVD-k

 

[2018.05.19] Morning Musume '18 Ogata Haruna Sotsugyou emlékmű
[2019.01.xx] Ogata Haruna Reggel Musume Tanjou 20 Shuunen Kinen Koncertverseny 2018 Haru ~ VÁROS MUSUME ~ Végső Ogata Haruna Sotsugyou Special

Solo Blu-sugarak

[2015.06.12] Üdvözlés ~ Ogata Haruna ~ (Üdvözlés 〜 尾形 春水 〜)

Kiadványok 

Solo fotókönyvek

[2016.05.21] Ogata Haruna Mini fotókönyv "Köszöntés - fotókönyv"

Albumok

14. [2014.10.29] 14shou ~ Az üzenet ~
15. [2017.12.06] ⑮ Köszönöm

Mini Albumok

 [2018.02.07] Hatachi nincs reggel muzsma ( Morning Musume 20. )

Legjobb albumok

 [2014.03.12] Morning Musume '14 párosító kollekció 2
 [2014.10.05] Egy • Két • Három-nulla

Soundtrack albumok

 [2014.08.06] Engeki Joshibu "LILIUM -Lilum Shoujo Junketsu Kageki-" Eredeti hangzás ( S / kilométerrel )
 [2015.07.15] Engeki Joshibu "TRIANGLE" Eredeti hangzása
 [2016.07.13] Engeki Joshibu "Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa" Eredeti hangzása
 [2017.07.12] Engeki Joshibu "Fáraó nincs Haka" Eredeti Soundtrack
 [2018.07.11] Engeki Joshibu "Fáraó nem Haka ~ Hebi Ou Sneferu ~" Eredeti hangzás

Singles

56. [2014.01.29] Egao nem Kimi wa Taiyou sa / Kimi nincs Kawari wa Iyashinai / Mi a LOVE?
57. [2014.04.16] A Toki wo Koe Sora wo Koe / jelszó 0
58. [2014.10.15] TIKI BUN / Shabadaba Doo ~ / Mikaeri Bijin
59. [2015.04.15] Seishun Kozou ga Naiteiru / Yuugure wa Ameagari / Ima Koko Kara
60. [2015.08.19] Ó, az én kívánságaim! / Sukatto A szívem / Imasugu Tobikomu Yuuki
61. [2015.12.29] Tsumetai Kaze a Kataomoi-hoz / ENDLESS SKY / Egyetlen
62. [2016.05.11] Utakata szombat éjszaka! / A Vision / Tokió Iu Katasumihoz
63. [2016.11.23] Szexi macska nincs Enzetsu / Mukidashi de Mukiatte / Szia és nai
64. [2017.03.08] BRAND NEW MORNING / Féltékenység Féltékenység
65. [2017.10.04] Jama Shinai de itt megyünk! / Dokyuu nincs Go Sign / Wakain da shi!
66. [2018.06.13] Boldog vagy? / Egy gonna
67. [2018.10.24] Furni Ginza / Jiyuu na Kuni Dakara

Digitális Singles
 [2017.11.30] Gosenfu nem Tasuki
 [2018.01.28] Hana ga Saku Taiyou Abite

Együttműködés Singles

 [2018.09.26] YEAH YEAH YEAH / Akogare nem Stresszmentes / Hana, Takenawa no Toki ( Hello Pro All Stars )

Válogatások

 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 1 (# 1 Egao YES Nude (Album Mix) , # 6 Popcorn Love ! , # 8 Aki Urara , # 11 Nebou desu Dátum na no ni ... , # 17 A Matenrou Show (TYPE 0) ) (korlátozott kiadás)
 [2014.01.01.] Hello! Projekt - Hello! Projekt nem Zenkyoku kara Atsumechaimashita! Vol. 2 (# 4 Rikaishite> Onna no Ko , # 14 Lalala no Pipipi , # 19 Kimagure Zetsubou Arigatou ) (korlátozott kiadás)
 [2014.12.10] Helló! Projekt - Petit Best 15 (# 1 Kimi nincs Kawari wa Iyashinai , # 2 Jelszó 0 , # 11 Shabadaba Doo ~ - Michishige Sayumi , # 16 Eli, Eli, Lema szabaktáni? (Kanzenban) - Reggel Musume '14 x S / futásteljesítmény )
 [2015.12.16] Helló! Projekt - Petit Best 16 (# 5 Yuugure wa Ameagari , # 6 Sukatto a szívem , # 16 Triangle Alpha )
 [2016.12.14] Helló! Projekt - Petit Best 17 (# 2 Utakata szombat éjszaka ! , # 11 Utakata szombat éjszaka (Kawanabe Hiroshi REMIX) , # 14 Higashi no Chihei, Nishi no Towa )
 [2017.12.13] Helló! Projekt - Petit Best 18 (# 3 BRAND NEW MORNING , # 13 Fáraó nincs Haka )

DVD

[2014.03.26] Morning Musume koncertverseny 2013 Aki ~ CHANCE! ~
[2014.09.10] Morning Musume '14 Koncertverseny Haru ~ Evolution ~
[2014.09.24] LILIUM -Lilium Shoujo Junketsu Kageki-
[2014.12.10] Eizou The Morning Musume 8 ~ Egyetlen M Klipek ~
[2015.01.07] Alo-Hello! 7 Morning Musume DVD
[2015.02.11] Morning Musume '14 koncert túra Aki ad nekem nagyobb szeretetet ~ Michishige Sayumi Sotsugyou Kinen Special ~
[2015.09.02] Morning Musume '15 koncertverseny Haru ~ GRADATION ~
[2016.03.23] Morning Musume '15 koncertverseny Aki ~ PRISM ~
[2016.08.10] Morning Musume '16 élő koncert Houstonban
[2016.09.07] Morning Musume '16 Koncertverseny Haru ~ EMOTION IN MOTION ~ Suzuki Kanon Sotsugyou Különleges
[2016.10.05] Zoku 11nin Iru! Higashi no Chihei, Nishi no Towa
[2017.03.29] Morning Musume '16 koncertverseny Aki ~ MY VISION ~
[2017.05.17] Morning Musume '16 élő koncert Taipeiben
[2017.09.20] Morning Musume '17 Concert Tour Haru ~ AZ INSPIRÁCIÓ! ~
[2017.10.04] Fáraó nem Haka
[2017.11.15] Morning Musume '17 élő koncert Hongkongban

Tagok színei
Minden egyes Morning Musume tag saját színével rendelkezik a ruhák és áruk számára, hogy megkülönböztesse az egyes tagokat. Idővel, mivel minden tag elhagyja a csoportot, a jelenlegi vagy az új tagoknak lehetőségük van arra, hogy az aktuális színüket egy másikra változtassák. Egyik tag sem ugyanazzal a színnel rendelkezik, de némelyiknek lehetnek olyan színek, amelyek meglehetősen hasonlítanak egy másik taghoz.
Az örökség tagjai színek
A hivatalos tagszíneket 2005 tavaszán vezették be.

Szín Tag Korábbi tulajdonos
Piros / olasz vörös Kaga Kaede
(2016-tól)
Fujimoto Miki (2005-2007), Kusumi Koharu (2007-2009),  Sayashi Riho (2011-2015)
narancs Nem használt Kamei Eri (2005-2010), Kudo Haruka (2011-2017)
Világos narancs Haga Akane
(2015-től)
Egyik sem
Arany sárga /
arany
Yokoyama Reina
(2016-tól)
Takahashi Ai (2005-2006)
Sárga /
Méz
Nem használt Michishige Sayumi (2005-2006), Takahashi Ai (2006-2011), Iikubo Haruna(2012-2018)
Sárga zöld Ikuta Erina
(2012-től)
Niigaki Risa (2005-2012)
Smaragd zöld Sato Masaki
(2011-től)
Linlin (2007-2010)
Zöld Nem használt Suzuki Kanon (2011-2016)
Kék /
Királyi Kék
Ishida Ayumi
(2011-től)
Ogawa Makoto (2005-2006), Junjun (2007-2010)
Világos kék /
tenger kék
Nem használt Tanaka Reina (2005-2013), Ogata Haruna (2015-2018)
Világos lila /
levendula
Oda Sakura
(2012-es)
Yaguchi Mari (2005), Mitsui Aika (2006-2012)
Lila Nonaka Miki
(2015-től)
Yoshizawa Hitomi (2005-2007), Ikuta Erina (2011-2012)
Hot Pink /
Deep Pink
Fukumura Mizuki
(2011-től)
Ishikawa Rika (2005)
Rózsaszín Nem használt Konno Asami (2005-2006), Michishige Sayumi (2006-2014)
Világos rózsaszín Makino Maria
(2015-től)
Egyik sem
Szürke Nem használt Kusumi Koharu (2005-2007)
fehérfehér Morito Chisaki
(2017-től)
Egyik sem
Csokoládé Nem használt Iikubo Haruna (2011-2012)


 

Utolsó frissítés: 2022.12.24. 23:11 hmzoli által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace