Starity

Park Hae Jin

Park Hae Jin Park Hae Jin nemzetisége 3816. 111rajongó 4vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 98%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Park Hae Jin (박해진)
 • Születési idő
 • 1983. május 01.
 • Születési hely
 • Busan, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Színész, Modell
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 186 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bika
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna

Park Hae Jin életrajza

 

Születési név: Park Hae Jin (박해진)
Születési idő: 1983. május 01.
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Magasság: 186 cm
Testsúly: 72 kg
Vércsoport: A
Csillagjegy: Bika
Kínai csillagjegy: Disznó
Ügynökség: WM Entertainment
Család: Szülei, 1 idősebb testvér, 1 öcs, 1 unokahúg


KARRIER

Hae Jin 2006-ban a Famous Chil Princesses-el került először képernyőre. A 80 részes sorozatot a KBS egészen évvégéig adta, Hae Jin pedig Yun Ha Nam karakterét formálta meg, olyan színészek mellett, mint Go Joo Won, Shin Ji Soo, Kim Hye Sun vagy épp Choi Jung Won. Első szerepét követően pedig mindjárt három díjat is bezsebelhetett remek alakításáért.
A 2007-es évet egy újabb KBS gyártású sorozattal a Heaven and Earth-el nyitotta, ahol Lee Joo Hyun, Han Hyo Joo és Kang Jung Hwa mellett már főszereplőként volt látható. Alakításáért pedig újabb díjakat vehetett át. 2008. augusztusában az MBC új sorozatában az East of Eden-ben volt látható, ahol Shin Myeong Hun-t a sorozat egyik főbb karakterét formálta meg.

A 2009-es Hot Blood után viszont több évig nem fogadott el újabb szerepet, míg 2011-ben a Qian Duo Duo Jia Ren Ji kínai alkotással került képernyőre a Hunan TV-n. De ezt követően is Kínában maradt, ugyanis 2012-ben újabb Hunan TV alkotásban az Another Kind of Splendid Life-ban kapott főszerepet. A kínai sorozatot követően viszont még ugyan ebben az évben visszatért Dél-Koreába, hogy részt vegyen a Seo Young, My Daughter 50 részes sorozatban, ami szeptember került a KBS2 képernyőjére és egészen 2013 márciusáig volt látható.
Emellett a 2013-as évben újabb kínai sorozatban a Loves Relativity vállalt szerepet, amely augusztusban került képernyőre, valamint decemberben új koreai sorozata a My Love From The Star is elindult, ahol ezúttal Kim Soo Hyun-al, Yoo In Na-val és Jun Ji Hyun-al.

A My Love From The Star sorozat sikere nyomán Hae Jin népszerűsége is megugrott, amit 2014-ben a Doctor Stranger-el tovább erősített. Az SBS siker sorozata májusban került adásba és Hae Jin mellett főszerepet vállalt még Lee Jong Suk, Jin Se Yeon és Kang So Ra is.
Hae Jin július közepén viszont már újabb forgatáson vett részt, ugyanis elfogatta az OCN új sorozatának a Bad Guys egyik főszerepét. A sorozat október 4-én került a csatorna képernyőjére, előtte viszont a sorozat sajtótájékoztatóján elárulták, hogy Hae Jin térd sérülést szenvedett az egyik jelenet közben, de addig nem pihent míg a jelenetet nem vették fel.
Később október 7-én még szintén a Bad Guys forgatásán összeesett így azonnal kórházba szállították. Utóbb kiderült, hogy Hae Jin hat napja alig pihent a fáradságtól pedig ödéma alakult ki a torok nyirokcsomóiban, emiatt a színésznek a torka is fájt. A kórházi kezelést követően az orvosi tanács ellenére, hogy pihenjen hamar újra munkába állt.

2015. január 8-án a mozikba került a Snow Is on the Sea című filmje. A dolog érdekessége, hogy a filmet még 2012-ben forgatták le február és április között, arról viszont nem tudni miért késett ennyit a film bemutatása.
Január 11-én viszont legújabb kínai sorozatának forgatásán (Secret Society of Men - Friends) hátsérülést szenvedett. Hae Jin viszont addig nem kért kezelést, míg a forgatás be nem fejeződött, ugyanis nem szerette volna, ha emiatt késleltetni kellett volna a dráma megjelenését. A forgatásokon gyógyfűzőt viselt és tolószékkel közlekedett.

A kínai dráma mellett elfogadta a Cheese in the Trap sorozat férfi főszerepét is. A sorozat forgatása szeptemberben kezdődött el, az első részt pedig 2016. január 4-én adta le a tvN. 
Tavasszal viszont visszatért Kínába, ugyanis elfogadta a Far Away Love sorozat főszerepét. A 36 részes sorozatot a Southeast és a Guangdong TV is leadta március 1. és március 18. között. 

2017-ben a tvN legújabb sorozatában a Man to Man-ben vállalt szerepet, ahol a férfi főszereplőt Kim Sul Woo-t alakítja. A sorozat április 21-én indult útjára, Hae Jin pedig olyan színészekkel játszik együtt, mint Park Sung Woong és Chae Jung An.
2017 februárjában pedig megkezdődött a Cheese in the Trap film forgatási munkálatai is. Új mozijában Oh Yeon Seo lesz, majd a női partnere. 

2018. május 4-én a netflix 10 részes kisdrámájában a Busted! I Know Who You Are-ban láthatták újra rajongói. Minden rész egy külön történetet mesél el, Hae Jin a sorozat 5. részében kapott szerepet.
Novemberben pedig a Chosun tvre fog visszatérni a Four Men misztikus drámával.


ADOMÁNYOK

Hae Jin létre hozott Kínában egy színházat, amelynek teljes bevételét beteg gyermekek támogatására használja fel. Az első profitból mindjárt két kis betegen is segített, hiszen a pénz egy részét egy 6 éves gyerek kapta, akinél rekonstrukciós műtétet hajtottak végre, a pénzösszeg másik részével pedig egy 7 hónapos kislány szívműtétjét fizette ki. Hae Jin mind két beteget meglátogatta a beavatkozások ellőtt, illetve utána is elment hozzájuk.

2014-ben szülővárosának Busan lakosainak adományozott 100 millió wont, hogy ezzel segítse az árvíz sújtotta várost. A színész remélte, hogy adománya az emberek segítségére lesz, főleg, hogy közeledett egy hagyományos koreai ünnep a Chuseok is.
Emellett az áprilisban történt Sevol komp katasztrófát követően Hae Jin az UNICEF-en keresztül juttatott el adományt. Hae Jin elmondta reméli, hogy a pénz az áldozatok családtagjainál legalább a pszichoterápia költségeit megoldja.

2014. október 17-én pedig 100 millió wont adományozott az egyedül élő idősek megsegítésére.


ÉRDEKESSÉGEK

- Hobbijai: műanyag modellek összerakása, főzés és cipő gyűjtés (Hae Jin már több mint 700 pár cipő tulajdonosa).
- Mentesült a katonai besorozás alól.
- Hae Jin a V Modern márka tulajdonosa, illetve a tervezésekből is kiveszi a részét.
- A Sooryehan kozmetikai márkának ő volt az első férfi modellje.  

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2016: Korean Cable TV Awards – Best Actor [Cheese int he Trap]
2015: 8th Korea Drama Awards – KDA Award [Bad Guys]
2014: 7th Style Icon Awards - Top 10 Style Icons
2009: Asia Model Festival Awards - Popular Male Star Award
2008: MBC Drama Awards - Newcomer Award [East of Eden]
2007: KBS Drama Awards - Excellence Award (actor in a daily drama) [Like Land and Sky]
2007: KBS Drama Awards - Best Couple (with Han Hyo Joo) [Like Land and Sky]
2007: 43rd Baeksang Arts Awards - Newcomer Award [Famous Chil Princesses]
2006: KBS Drama Awards - Newcomer Award [Famous Chil Princesses]
2006: KBS Drama Awards - Best Couple (with Lee Tae Ran) [Famous Chil Princesses]

Írta: BeJoyful 

Sorozatok
2018
~ Four Men
– Kang Il Hoon / Chen / Dong Jin / Michael
~ Busted! I Know Who You Are (ep. 5.)
2017
~ Man to Man
– Kim Sul Woo
2016
~ Cheese in the Trap
– Yoo Jung
2015
~ Secret Society of Men - Friends
– Zhao Hai Peng
2014
~ Bad Guys
– Lee Jung Moon
~ Doctor Stanger
– Han Jae Joon
2013-2014
~ My Love from the Star
– Lee Whi Kyung
2013
~ Loves Relativity
– Li Ang
2012-2013
~ Seo-Young, My Daughter
– Sang Woo
2012
~ Another Kind of Splendid Life
– Liu Da Ming
2011
~ Qian Duo Duo Jia Ren Ji
– Xu Fei
2009
~ Hot Blood
– Ha Ryu
2008
~ East of Eden
– Shin Myeong Hun
2007
~ Heaven and Earth
– Jeong Mu Yeong
2006
~ Famous Chil Princesses -
Yun Ha Nam


Filmek
2018
~ Cheese int he Trap
– Yoo Jung
2015
~ Snow Is ont he Sea
– Lee Sang Woo
2010
~ Snow Rhythm of Chopsticks
– cameo


Videó klipekben történt megjelenései
~ The Way - Love… It's Painful /2007/ 

Sorozat, film dalok
~ Wei Le Ni Wo Yuan Yi (为了你我愿意) -For You I'm Willing- (Qian Duo Duo Jia Ren Ji OST) /2011/
~ Yi Ding Yao Zhe Yang Ma (一定要这样吗) -Must It Be Like This- (Qian Duo Duo Jia Ren Ji OST) /2011/

Utolsó frissítés: 2018.08.15. 19:07 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace