Starity

Peniel D. Shin

Peniel D. Shin Peniel D. Shin nemzetisége 2238. 250rajongó 8vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Peniel D.Shin
 • Becenév
 • Peniel, Peminator
 • Születési idő
 • 1993. március 10.
 • Születési hely
 • Chicago, Illinois, USA
 • Foglalkozás
 • Énekes, Rapper, Táncos, Műsorvezető
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jung Il Hoon Yook Sung Jae Lee Min Hyuk Seo Eun Kwang Lim Hyun Sik Lee Chang Sub Lee Min Woo

Peniel D. Shin életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Peniel D. Shin

Születési név: Peniel D. Shin
Születési idő: 1993. március 10.
Születési hely: Chicago, Illinois, USA
Magasság: 178 cm
Testsúly: 63 kg
Csillagjegy: Halak
Kínai csillagjegy: Kakas
Ügynökség: Cube Entertainment (2012-től jelenleg is)
Csapat: BtoB
Pozíció: rapper, táncos
Család: szülei, 1 nővér (Jen)
Oktatás: Prairie Elementary School; Barrington High School; Cheongdam High School; Hanyang University

Peniel zenei karrierjét a JYP gyakornokaként kezdte, ám 2011 második felében a cég áthelyezte a Cube-hoz, ahol pedig, mint utolsó tagot bevették a cég készülő fiú csapatába. Végül pedig 2012 márciusában debütált a Born to Beat (BtoB) tagjaként, ahol rapperi, énekesi és táncos posztot tölt be.

A zenei porondon kívül viszont, mint műsorvezető is egyre nagyobb szerepet kap. Első ilyen jellegű felkérést az Arirang TV-nél kapta ahol a Simply K-Pop című műsort vezette kiváló angol tudásának köszönhetően, majd műsort cserélve ő lett a Pops in Seoul új műsorvezetője Daniel Chae helyett, valamint kapott egy műsorvezető társat is Tasha -Skraft- személyében. Ám a Thriller promóciói miatt a műsorban Lim -Wonder Girls- váltotta fel.


Érdekességek:
~ Koreai neve: Shin Dong Geun
~ Peniel egy nagyon játékos és vidám személyiség.
~ Minden fajta stílusú zenét meghallgat.
~ Nagyon jóban van más csapatok tagjaival; mint a Miss A, a 4minute, az EXID és G.NA-val is.
~ Nem válogatós, szinte minden ételt megeszik, Changsub-hoz hasonlóan.
~ Szereti a skinship-et, vagyis ha mások hozzá érnek, ölelgetik.
~ A csapatból Sungjae-val legközelebbi a kapcsolata.
~ Van egy nővére, aki 6 évvel idősebb nála, és tanárnőként dolgozik.
~ A United Cube-nál indított egy saját blogot.
~ Néha még gondjai vannak a koreai nyelvvel, miután anyanyelvi szinten az angolt beszéli.
~ Rockzenén nőtt fel.
~ Tud gitáron és basszusgitáron is játszani, valamint a színészkedéshez is van érzéke.
~ Szerepelt San E. „Love Sick” videoklipjében.
~ Példaképének az apukáját tartja.
~ Az angol és a koreai mellett tud még egy kicsit spanyolul apukájának köszönhetően, aki folyékonyan beszéli a nyelvet. Illetve elboldogul a francia nyelvvel is.
~ Rossz szokásai, hogy zsebre teszi a kezeit, és remegteti a lábait.
~ Nincsen kedvenc színe és kedvenc filmje.
~ Keresztény vallású, még Amerikában gyakran járt templomba is, ahonnan több barátja volt, mint az iskolából.
~ Többfajta biblia idézet is a mottója.
~ Kedvenc viselete a V kivágású pólók, farmerek és napszemüvegek.
~ Nem tudja a vércsoportját, de Sungjae egyszer azt tippelte, hogy Peniel biztosan AB-s, mert egy szórakoztató és ártatlan személy egyben, akinek nagyon aranyos a kinézete, de néha kicsit frusztráló, hogy milyen lassan tud beszélni.
~ Nincsen kimondott ideális lánytípusa.
~ Van két fülbevalója.
~ Hobbik: Angol és spanyol nyelv, gitározás, basszusgitározás, lövészet, amerikai foci
~ Kedvenc hely: Gyakorlóterem
~ Szerencseszám: 73
~ Közeli és jó barátságot ápol a C-Clown-os Rome-al.
~ Rajongói klubjának Pentastic a neve.
~ Olyan interjúkon, ahol angolul kell megnyilvánulni Peniel a banda szószólója miután ő beszéli tökéletesen a nyelvet.
~ Nem tud főzni, de tervei között szerepel, hogy megtanuljon.
~ Nem szereti a bagós embereket, utálja a füstöt.
~ Szereti az őszinte lányokat.
~ Féltékeny típus.
~ Szeretne 25 éves kora körül megnősülni és szíve választottjával bejárni a nagyvilágot.
~ Szeret jógázni.
~ Nem igazán iszik, nem bírja az alkoholt.
~ Remekül megy neki az állathangok utánzása (delfin, kacsa, kutya, macska, stb.) 

 

 

BtoB (Born to Beat) 

Debütálás és taglista változás: nyolc helyett hét tag
A csapat a Cube Entertainment alatt ál a banda tagjai pedig a JTBC csatornán egy I live in Cheongdamdong című showban mutatkoztak be. A shownak az volt a témája, hogy ők mint gyakornokok álmodoznak arról, hogy híresek lesznek.
Végül a Cube 2012. március 13-án bejelentette legújabb csapatának debütálását és elárulta a csapat nevét is, ami Born to Beat vagyis BtoB lett.
A Cube-nak elsődleges célja a BtoB fiúkkal egy új stílus és előadásmód megteremtése, legfőbb célja pedig, hogy felül múlja az eddigi csapatokat és, hogy világ színvonalra törjön.
A csapat végül március 21-én egy 1 órás show keretein belül mutatkozott be, ahol debütáló dalukat az Insane-t is előadták
A csapat végül 24-én hivatalosan is debütált és ekkor a Cube azt is bejelentette, hogy a srácok első mini albuma április 3-án fog megjeleni. Rengeteg online oldalon kívül Dél-Korea egyik legnagyobb könyváruházában a Kyobo-ban is kikerült a boltok polcaira a cd. Az albumon olyan neves zeneszerző működött közre mint Jörgen Elofsson, aki Britnie Spears-el is dolgozott már együtt.
Azért is ők heten debütálhattak, hogy a Cube megmutassa, hogy nagyon is verseny képes, de volt a debütálás előtt némi feszültség, mert Lee Min Woo is rajta volt a csapat listán, akit végül lehúztak és emiatt sok rajongó fejezte ki nemtetszését. De a Cube kiadott egy közleményt melyben Minwoo egészségi állapotára hivatkozva nem hagyták a csapatban és, hogy marad a cégnél gyakornok, de a későbbi debütálás esélyeit is fenntartják. /azóta már a C-Clown tagjaként debütált Min Woo -nem a Cube-nál-/

További megjelenések és ázsiai promóciók
Az Insane után nem sokkal májusban két újabb dallal jelentkeztek, az első dal 2-án Father címmel jelen meg, majd nem sokkal ezután Irresistible Lips címmel 22-én megjelent következő videójuk.
Ezeknek a videóknak a megjelenése után a csapat pedig elindult első ázsiai promóciós útjukra, így többek között ellátogattak Szingapúrba, ahol közel 800 ember gyűlt össze, majd másnap részt vettek a Music Matters Live 2012 nevű öt napos fesztiválon, ahol 18 országból 40 előadó lépett színpadra. Ezután következő állomásuk Indonézia volt, ahol az egyik kereskedelmi csatornának a OneTV-nek adtak interjút valamint június 21-én a jakartai Mandarin Oriental Hotelben megtartották első indonéz koncertjüket. Indonéziai látogatásuk után pedig Japánba indultak, ahol július 29-én öt további k-pop csapattal együtt részt vettek a Tokyo Dome-ban megtartott K-Dream Live koncerten. Valamint augusztus 1-én a Sapporo Dome-ban vettek részt a K-Pop Nonstop Live 2012 In Sapporo redezvényen.

Második mini album, stílus váltás és újabb Ázsia körút
2012. szeptember 12-én a csapat kiadta második mini albumát Press Play címmel, melynek vezető dalaként a Wow jelent meg, ami mind hangzásilag, mind stílusban teljesen eltért a BtoB előző számaitól. Később október 18-án pedig megjelent következő singlejük I Only Know Love címmel, majd miután befejeződtek a promóciók újra megkezdték külföldi megjelenéseiket.
December 1-én a csapat részt vett a Szingapúrban megtartott Sundown fesztiválon, ahol dél-koreai, kínai, hongkongi, tajvani és japán előadók léptek fel. Később december 11-én, mint elő zenekar léptek fel a 2012 Asia Super showcase eseményen Kuala Lumpurban. Két nappal később 13-án pedig Bangkoki Convention Centerben léptek fel, ezek után pedig közel 70 riporter előtt tartottak sajtótájékoztatót.

2013: 2nd Cofession és harmadik mini album
2013. február 2-án a csapat részt vett első United Cube koncertjén melyet a szöuli Jamsil Indoor Stadionban tartottak mintegy 7000 hazai és külföldi rajongó előtt. Ugyan így az United Cube részeként Yokohamában is felléptek, majd április 10-én megtartották első fan találkozójukat Tajvanon --> a fan találkozóval egy napon pedig megjelent visszatérő kislemezük a 2nd Cofession melyhez a hivatalos videón kívül készült egy „pizsamás” verzió is melyet április 17-én tettek közzé a fiúk hivatalos YouTube oldalán.

Augusztus 23-án a Cube kiadott a csapat minden tagjáról egy teaser fotót, majd pár nappal később a képekhez tartozó videó is megjelent When I Was Your Man címmel, mely a csapat harmadik mini albumának előfutáraként jelent meg. Nem sokkal később pedig közelgő mini albumuk minden daláról fölkerült hivatalos youtube csatornájukra egy tíz másodperces előzetes, majd további három teaser és néhány kép jelent meg az album vezető kislemezéről, mely végül szeptember 5-én Thriller címmel teljes egészében elérhetővé vált, valamint 9-én ugyan csak Thriller címmel megjelent a csapat harmadik mini albuma is.

2014: Beep Beep, Move és japán debütálás
A csapat hamar elkezdte az új évet, ugyanis február 17-én a fiúk kiadták 4. mini albumukat Beep Beep címmel, valamint ugyan ezen a napon megjelent a címadó dala klipje is.
A Cube már egy héttel az album előtt elkezdte promóciózni a csapat új albumát egy busszal, mely Szöul fő útvonalain közlekedett. A busz érdekessége, hogy animációk tarkítják, mely a csapat egyik tagjának HyunSik bátyjának a keze munkája, aki már korábban is segédkezett a csapatnak a promóciókban.
Az albumon öt szám kapott helyet, többek között a Hello Mello és a Melody melyeknek különlegessége, hogy a tagok saját maguk írták a szöveget és a dalt is mellé. A dalokkal két táborra is szakadtak, ugyanis a Hello Mello dalt MinHyuk, IlHoon és Peniel adják elő, míg a Melody az EunKwang, ChangSub, SungJae és HyunSik munkája, valamint ők is adják elő.

A csapat újabb visszatérésére az év 2. feléig kellet várni, szeptember 29-én pedig meg is jelent legújabb daluk You're So Fly címmel. A dal mellett pedig megjelent 5. mini albumuk is Move címmel, amin újra voltak csoport bontások és Il Hoon nővére JOO is szerepet kapott egy dal erejéig.
Október 31-én és november 1-én pedig megtartották első önálló koncertjüket Hello Melody címmel az Olimpiai Stadionban Szöulban.
November 12-én pedig debütáltak Japánban is, első klipjükként pedig a Wow japán verziója jelent meg. A japán egységes kislemezen a Wow mellett pedig a Second Confession japán verziója is felkerült.

December 4-én viszont legújabb albumok elő futáraként kiadták a You Can Cry című dalt, amit 22-én az album címadó dala a The Winter's Tale is követett. A dalok és maga a mini album is igazán télies hangulatú lett. A karácsonyi hangulat mellett az album másik különlegessége, hogy a dalok írását és az album összeállítását is nagy részben a csapat tagjai végezték. Valamint ez az albumuk is kapott egy különleges reklámot, ugyanis ország szerte olyan tréleres kamionok reklámozzák a csapat új albumát amit Rudolf képére matricáztak fel és a téli hangulata miatt a Gift Trailer nevet kapta.

2015: Japán tevékenységek, első stúdió és 7. mini album
Március 5-én a BtoB fellépett az M! Contdown különkiadásában, ahol a Shinhwa - Brand New című dalát adták elő.
A tavalyi Hello, Melody szöuli koncertjük annyira sikeresnek bizonyult, hogy március 11-én hivatalos rajongói oldalukon jelentették be, hogy újabb koncertet tartanak április 4-én a Busanban található KBS Csarnokban.
Március 21-én pedig a rajongók világszerte ünnepelték a csapatot, hisz 3 éve pont ezen a napon debütáltak.

Március 22-én már viszont Japánban léptek föl az 'Ikebukuro Sunshine' fesztiválon, ahol legújabb dalukat a Future-t is előadták. Három nappal később március 25-éb pedig hivatalosan is megjelent 2. japán kislemezük, mely Future (Tomorrow) címmel került a boltok polcaira. A srácok új kislemeze olyannyira sikeres volt, hogy a megjelenésének napján már 70 ezer példányt értékesítettek. Így nem is csoda, hogy a kislemez megjelenése óta egyre több ottani zenei ranglistán kerül a top 3-ba.

Június 29-én felkerült a srácok hivatalos YouTube csatornájára legújabb It's Okay címet viselő koreai kislemezükhöz készült kisfilm. A dal rövid időn belül nagy sikernek örvendett, ami lényegében a fiatalok küzdelmeiről szól. A csapat mind a hét tagja egy külön történetet mesél el, a klip végére pedig mind túllendülnek a kezdeti nehézségeken. A klipet pedig másnap a csapat első stúdió albuma is követte, mely a Complete címet kapta.
Nyári visszatérésüket ezután Japánban folytatták, ugyanis augusztus 9-én megjelent a Summer Color MY GIRL (夏色 MY GIRL)-höz tartozó klip. A srácok 2. eredeti japán kislemeze pedig hivatalosan augusztus 19-én kerül a boltok polcaira.

A srácok viszont ősszel sem pihennek, hisz október 12-én koreai idő szerint pontban éjfélkor megjelenik immáron 7. mini albumuk I Mean címmel.

2016: Dear Bride, Remember That & L.U.V
A Kissent. YouTube csatornájára február 14-én kikerült a srácok legújabb japán videó klipje, mely Dear Bride című dalukhoz készült. A sorban 4. japán kislemezüket Dear Bride címmel hivatalosan február 24-én dobták piacra.

A japán rajongók után pedig végre hazai rajongóik is örülhetnek, ugyanis március 28-án pontban éjfélkor a csapat kiadta Remember That címmel 8. mini albumukat. 

 Május 11-én újabb japán dalukhoz forgatott videó jelent meg. L.U.V című 5. japán kislemezük hivatalosan június 15-én jelenik meg.

2017 / Feel'em / Brother Act 

Még februárban bejelentették visszatérésüket. Március 6-án megjelent legújabb mini albumuk, amely a Feel'em címet kapta. A Movie dalhoz MV is készült. Május 3-án megjelent hatodik japán lemezük majd nem sokkal később augusztus 30-án egy újabb követte. A rajongók legnagyobb örömére október 16-án kiadták második stúdió albumukat, amely a Brother Act címet kapta. 

Írta: GomNaNa, Niki0718

Sorozatok
~ The Heirs (vendég szerep -4.ep. with BtoB-)


Show műsorok
 
2015
~ The Qmentary
~ United Cube TV (BtoB’s The Beat) Seasons 2
~ Queen game (with. CLC)
2014-2015
~ United Cube TV (BtoB’s The Beat) Seasons
2014 
 
~ BtoB Black Boksz
~ Mnet Wide BtoB (with 4minute)
~ BtoB "Cool Men"
~ Arirang After School Club (ep. 47.)
2013
~ Star JikJik
2012
~ BtoB Diary
~ BtoB B+ Diary
~ BtoB Mnet Wide "Amazon"
~ Weekly Idol
~ Olive TV "K-Pop Tasty Road"
~ Gurupop
~ Living In Chungdamdong


Műsorvezetői munkái
2013
~ Pops in Seoul (with Tasha)
~ Simply K-Pop


Videó klipekben való megjelenései
~ 2Yoon - 24/7 /2013/
~ San E - Love Sick /20
12/

BtoB (Born to Beat) megjelenések

Koreai kiadások

Mini albumok
~ Born TO Beat /2012.04.03./
~ Press Play /2012.09.12./
~ Thriller /2013.09.09./
~ Beep Beep /2014.02.17./
~ Move /2014.09.29./
~ The Winter's Tale /2014.12.22./
 
~ I Mean /2015.10.12./
~ Remember That /2016.03.28./

Stúdió albumok
~ Complete /2015.06.30./

Egyéb albumok
~ Born to Beat Special Asia Edition /2012/

Kislemezek
~ Insane /2012/
~ Father /2012/
~ Irresistible Lips /2012/
~ Wow /2012/
~ I Only Know Love /2012/
~ 2nd Confession /2013/
~ When I Was Your Man /2013/
~ Thriller /2013/
~ Beep Beep /2014/
~ You're So Fly /2014/
~ You Can Cry /2014/
~ The Winter's Tale /2014/
 
~ It's Okay /2015/
~ Remember That /2016/

- Feel'em/2017/

Együtt működések
~ Christmas Song (with Cube Artist) /2013/

 

Japán megjelenések

Egységes digitális kislemezek
~ WoW /2014.11.12./
~ Future (Tomorrow) /2015.03.25./
 
~ Summer Color MY GIRL (夏色 MY GIRL) /2015.08.19./
~ Dear Bride /2016.02.24./
 
~ L.U.V /2016.06.15./

Kislemezek
~ WoW /2014/
~ Future (Tomorrow) /2015/
 
~ Summer Color MY GIRL (夏色 MY GIRL) /2015/
~ Dear Bride /2016/
 
~ L.U.V /2016/

Utolsó frissítés: 2018.04.13. 08:08 Niki0718 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace