Starity

Ryan Sitkowski

Ryan Sitkowski Ryan Sitkowski nemzetisége 6588. 31rajongó 2vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Ryan Sitkowski
 • Becenév
 • Ryan
 • Születési idő
 • 1991. január 08.
 • Születési hely
 • West Pittston, Pennsylvania
 • Foglalkozás
 • Gitáros
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Ricky Olson Devin Sola Chris Cerulli Josh Balz

Ryan Sitkowski életrajza

ÉLETRAJZ:

Ryan Sitkowski 1991. január 8-án született, Pennsylvaniában. A Motionless In White nevezetű amerikai metalcore, gótikus metal banda gitárosa 2008 óta, amikor is az akkori gitáros, Michael Costanza otthagyta a zenekart. Sokáig élt együtt Allie Berry-vel, ám nagy valószínűséggel az év közepe fele szakítottak. Érdekesség róla, hogy szereti a macskákat, mikor egyedül van otthon, rappeket ír.

 

MOTIONLESS IN WHITE:
Korai évek:

A Motionless In White 2005-ben alakult meg Chris 'Motionless' Cerulli (ének, gitár) és Angelo Parente (dob) által. Később Frank Polumbo gitárossal és Kyle White basszusgitárossal bővült a csapat. Rengeteg nevet kitaláltak már, de végül az Eighteen Visions Motionless And White című dala mellett döntöttek. Az and-et kicseréltek in-re, és így jött létre a zenekar neve. A bandatagokra nagy hatással volt a Poison The Well, Slipknot, Marilyn Manson, Johnny Cash és a Depeche Mode zenéje. 2005-ben kiadták az első demójukat.

 2008-ban csatlakozott hozzájuk Josh Balz, aki a zenekar billentyűse lett. Frank Polumbo kilépett a bandából, a helyére pedig Michael Costanza került, és egy másik gitárost, TJ Bell-t is bevették a bandába. Később leszerződtek a Masquerade Records-hoz, és ki is adták első EP-jüket, a The Whorror-t, Zach Neil producer, és Dan Malsch segítségével.

Miután lement a turnéjuk a The Whorror-al, elég dalt írtak ahhoz, hogy kitudják adni második EP-jüket, amit When Love Met Destruction névre kerszteltek. 2008-ban a Soundmine studióban vették fel, majd Zach Neil otthonában fejezték be. Zach elvitte őket a Warped Tour-ra, ahol Shawn Mike (Alesana) fel is figyelt rájuk. Rövid idő alatt Bob Becker beszélt Zach Neil-el, hogy megvenné a bandát. A banda és Zach megegyezett, így a Fearless Records-hoz szerződtek le.

 Michael Costanza elhagyta a zenekart, helyére pedig Ryan Sitkowski, mostani gitáros került. Egy pár hónappal a második EP kiadása után, megjelent első videoklipjük a Ghost In The Mirror című dalukhoz.

 

CREATURES - Az első stúdió album (2009-2011)

Miután a When Love Met Destruction-t kiadták, Frank Polumbo ismeretlen okok miatt elhagyta a Motionless In White-ot. Helyére Ricky Olson gitáros érkezett 2009 októberében. 2010 májusában az egüttes elkészült az egész albummal. Az első dal, az Abigail videoklipet is kapott, továbbá bemutatta a Revolver Magazine, és egy nappal később már az ITunes-ról is le lehetett tölteni. Kapott még videoklipet az Immaculate Misconception, a Creatures, és a Puppets, amit élőben vettek fel a banda The All Stars turnéján, 2011-ben.

A Creatures 2010. október 12-én jelent meg, és a Billboard top 200-as listáján a 175. helyet érte el.

 2011. május 4-én TJ Bell otthagyta az együttest, mivel az Escape The Fate gitárosa lett. Így a turné közepén összesen két gitárosuk maradt. A Motionless In White egyetértett abban, hogy voltak nézeteltérések TJ és köztük, így hagyták menni.

TJ kilépése után Ricky Olson ritmus gitárra váltott, Tj helyére pedig egy ismeretlen nevű gitáros érkezett. Később megtudtuk a gitáros nevét, Devin Sola-nak hívják, viszont a legtöbben Ghost-nak emlegetik. Devin hivatalosan 2011. november 27-én vált a banda tagjává.

 

INFAMOUS - A második stúdió album (2012-2014)

A Motionless In White úgy döntött, hogy az Infamous-nek már kicsit technosabb hangzást adnak. 2012. szeptember 25-én megjelent az első dal az albumról, a Devil's Night. Október 9-én a második daluk, az If It's Dead, We'll Kill It, végül november 13-án a Devil's Night videoklpije jelent meg, és kiadták a teljes albumot.

 Angelo Parente, a Motionless In White egykori dobosa 2012. március 12-én, a Tumblr-ön kiírta, hogy: 17 éves korom óta megállás nélkül turnézok, és minden, ami egy zenész életében van, utolért engem. Így hát elhagyta a bandát. Helyére Brandon Richter érkezett 2013. április 23-án. Most már csak Chris Motionless (vokál) az egyetlen tag, aki a kezdetek óta a zenekarral van.

Április 23-án az album harmadik dalához, az America-hoz készítettek lyrics videót. Június 3-án Shawn Crahan (Slipknot) közreműködésével videoklipet forgattak. 2013. június 11-én az Infamous Deluxe Edition-je is elérhetőve vált, ami a dalok remixeit, feldolgozásait tartalmazza. Ricky Olson feldolgozásait és Brandon dobfeldolgozásait is hallhatjuk benne.

 A Motionless In White 2013. szeptemberében az első teljes UK turnéján volt túl a The Defiled és a Glamour Of The Kill-el. Később az In This Moment Hellpop turnéján is részt vett októbertől novemberig, majd az All That Remains turnéján is novembertől decemberig. 2013-ban a Mayhem fesztiválon is felléptek.

 

REINCARNATE - A második stúdió album (2014-napjainkig)

2014. január 23-án a banda egy rövid turnéra ment a The Plot In You, Like Moths To Flames, For The Fallen Dreams és a For Today nevű zenekarokkal. A turné után stúdióba vonultak.

 2014. február 5-én a Motionless In White a Vans Warped Tour főszínpadán játszott. Ugyanezen a napon bejelentették, hogy feldolgozzák a Rammstein Du Hast című számát a Punk Goes Pop... lemezen. Később Brandon "Rage" Richter bejelenette, hogy nem szeretne többet a banda tagja lenni.

A Rocksound-nak adott interjúban Chris elmondta, hogy a harmadik album megírása sokkal könnyebb volt, mint az előző kettőjé. Ezt később Balz és Ricky is megerősítette. Azt mondták, hogy az album a Creatures és az Infamous keveréke.

 2014. április 23-án elmondták, hogy a Reincarnate szeptember 16-án fog megjelenni. Június 11-én a Fearless Records készített egy videót, amiben bemutatták a lemez borítóját. Turnéztak az A Day To Remember-rel szeptemberben és októberben. Láthattuk őket a Bring Me The Horizon-nal és a Choidos-sal is. Két gothic metal bandával, a Lacuna Coil-lal, és a Devilment-el is koncerteztek.

Vinny Mauro, a banda jelenlegi dobosa nem hivatalos tag, csak velük turnézik, és vele írták az album dalait. Ezt Vinny a Twitter-en is megírta 2015. február 14-én. 

 

ÉRDEKESSÉGEK:
- kedvenc Disney filme a Róka és a Kutya
- kedvenc bandája: Slipknot
- kedvenc sorozatai: Doug, Texas Királyai, The Office és a The Walking Dead
- kedvenc étele: csirkeszárny
- kedvenc állatai: oroszlán, tigris
- van egy Ali nevű húga, aki benne volt a Creatures videójában
- női előadók közül Demi Lovato a kedvence
- 43-as cipőket hord
- a banda vezetői listáján a neve Storm Chaser

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Twitter
Instagram
MySpace

Demók:

Motionless In White (2005)

1. Bleed In Black And White
2. Trace Out The Heart
3. Violets Are Blue

 

EP-k:

The Whorror (2007)

1. The Whorror
2. Just When You Thought We Couldn't Get Any More Emo, We Go and Pull a Stunt Like This
3. She Never Made It to the Emergency Room
4. We Put the Fun in Funeral
5. Black
6. Apocolips
7. Schitzophrenicannibalisticsexfest.com

 

When Love Met Destruction (2009)

1. When Love Met Destruction
2. To Keep From Getting Burned
3. Ghost In The Mirror
4. Destroying Everything
5. Whatever You Do… Don’t Push The Red Button
6. She Never Made It To The Emergency Room
7. Billy In 4C Never Saw It Coming
8. We Only Come Out At Night
9. Bananamontana
10. The Seventh Circle
11. Apocolips

 

Stúdió albumok:

Creatures (2010)

1. Immaculate Misconception
2. We Only Come Out At Night
3. London In Terror
4. Abigail
5. Creatures
6. Cobwebs
7. Com Pt. ll
8. Count Choculitis
9. City Lights
10. Puppets (The First Snow)
11. Undead Ahead
12. Scissorhand (The Last Snow)

 

Infamous (2012) 

1. Black Damask (The Fog)
2. Devil's Night
3. America
4. Burned At Both Ends
5. The Divine Infection
6. Puppets 2 (The Rain)
7. Sinematic
8. If It's Dead, We'll Kill It
9. Synthetic Love
10. Hatefuck
11. Underdog
12. Infamous

 

Reincarnate (2014)

1. Death March
2. Reincarnate
3. Puppets 3 (The Grand Finale)
4. Unstoppable
5. Everybody Sells Cocaine
6. Contemptress
7. Break The Cycle
8. Generation Lost
9. Dark Passenger
10. Wasp
11. Dead As Fuck
12. Final Dictvm
13. Carry The Torch

Utolsó frissítés: 2016.08.28. 21:09 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace