Starity

Shenae Grimes-Beech

Shenae Grimes-Beech Shenae Grimes-Beech nemzetisége 1085. 529rajongó 31vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 90%
 • stílus: 87%
 • szimpátia: 90%
 • Születési név
 • Shenae Sonya Grimes
 • Születési idő
 • 1989. október 24.
 • Születési hely
 • Toronto, Ontario, Kanada
 • Foglalkozás
 • Színésznõ
 • Családi állapot
 • férjezett, 1 gyermek
 • Partner
 • Josh Beech
 • Magasság
 • 160 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Skorpió
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lori Loughlin Rob Estes Jessica Stroup AnnaLynne McCord Jessica Lowndes Matt Lanter Ryan Eggold Gillian Zinser Tristan Wilds Michael Steger Trevor Donovan

Shenae Grimes-Beech életrajza

KEZDETEK
Shenae Sonya Grimes 1989. október 24-én született Kanadába, Torontóban. Nem egyedüli gyerek, két édestestvére, bátyja van, Aiden és Liam Grimes, valamint egy húga, Maya Grimes, aki csak a féltestvére. Édesanyai ágán olasz felmenőkkel rendelkezik, az asszony maga is olasz, emellett rendelkezik ír felmenőkkel is.

Általános iskolai tanulmányait Torontóban, a Forest Hill Public Schoolban végezte és szintén Torontóban, a Forest Hill Collegiate Institute növendéke volt Aubrey Grahammel. Középiskolás oktatás részeként a torontói Fashion Televisionnél szakmai gyakorlaton vett részt. A középiskolás tanulmányainak utolsó 2 évét a City Academy-ben fejezte be, mely egy igen neves magániskola. Az érettségi bizonyítványát is itt szerezte meg. Elmondása szerint mindig is az volt az álma, hogy egy divatmagazin szerkesztője legyen, később viszont egy lehetőség folytán csöppent bele a filmiparba.

KARRIER
Shenae a színészetet viszonylag korán kezdte, eleinte csak kisebb televíziós reklámokban volt látható. Az első ilyen a 2004-es Coffee Crisp reklámfilm volt. Ennek köszönhetően 2004-ben, 15 éves korában a Degrassi gimi / Degrassi: Next Generation című sorozatban Darcy Edwards szerepét rá osztották. A sorozat sikereket ért el, szintúgy Shenae is, aki így még több szerepet kapott a sorozat által. 2004 és 2008 között volt látható benne összesen 60 epizódon keresztül. Olyan hírességekkel forgathatott együtt, mint Nina Dobrev. Karaktere kezdetben csak mellékszereplőnek indult, de a rendezők olyan tehetségesnek találták, hogy 2006-ra főszereplővé nőtte ki magát. A sorozatbeli alakításáért 2 díjra is jelölték, ebből egyet magáénak is tudhat, ugyanis megnyerte a Gemini-díjat.

A sorozat népszerűségének köszönhetően, egyre többen kezdtek el érdeklődni iránta. Többek között a Disney Channel is megkereste. Arden Alcott szerepébe bújva játszott 15 epizódban az egyik új sorozatában, a 2005-ben startolt Naturally, Sadie-ben. Egyik legjelentősebb szerepe a country énekesnő Shania Twain által készített életrajzi sorozat Biography néven, amelyben ő alakította a fiatal énekesnőt. Ezt a szerepét a kritikusok is pozitívan értékelték, majd egyre többen kezdtek el érdeklődni a fiatal kanadai tehetség iránt,. Ezen kívül még ebben az évben több helyen is láthattuk, két sorozatban is vendégszerepelt egy-egy epizód erejéig, ezek a Kevin Hill című romantikus drámasorozat, ahol Katie Lassman, és a The Power Strikers című sportsorozat, ahol pedig Alexa Watsonként láthattuk, viszont sajnos a szériából egy részt se közölt a TV. Valamint egy újabb Shaina filmben is játszott, ami ezúttal a Shania Twain igaz története / Shaina: A Life In Eight Albums volt, ahol Eileen fiatalkori énjeként láthatták a rajongók Meredith Henderson mellett.

2006-ban a Degrassi sikerei után a széria készítői egy minisorozat indítása mellett döntöttek, mely a sorozat 40 legjobb pillanatát mutatják be a Degrassi’s 40 Most Go There-est Moments néven, emellett pedig a Degrassi: Minis című 3 perces epizódokból álló sorozatot is elindították. Ebben is feltűnik de csak pár rész erejéig. Továbbá egy epizódban látható volt a Skater Boys című sorozatban, mint Stacy. 2007-ben a 72 óra: Valódi bűntények / 72 Hours: True Crime című krimisorozatban kapott szintén egy epizódszerepet, mint egy tinilány. Még ebben az évben szerepelt Zoe Belkin és Munro Chambers mellett a The Latest Buzz dráma- és komédiasorozatban.

A 2008-as év volt az egyik legmozgalmasabb és legsikeresebb éve. Első filmes szerepe ebben az évben, szintén a Degrassi-hoz kapcsolódik. Darcy Edwardsként tért vissza a 87 perces Degrassi Spring Break Movie-ban. Feltűnt a Disney egyik ex-csillaga Ashley Tisdale és Nickelodeon csatornáról ismert Kevin Pollak (True Jackson), valamint Robbie Amell és Lauren Collins mellett a Parti-randi / Picture This romantikus-komédiában. Szintén ebben az évben látható volt a Tinisztár a pácban / True Confessions of a Hollywood Starletcímű filmben JoJo oldalán, mint Marissa, valamint a The Cross Road című 48 perces drámafilmben Bridgetet, a főszereplő játszotta.

2008-ban otthagyta a Degrassi gimi / Degrassi: Next Generation sorozatot és vele együtt Kanadát is, mivel egy sokkal nagyobb lehetőséget ajánlottak fel a számára. Jelentkezett, és meg is kapta a The CW sorozatában, a 90210-be Annie Wilson szerepét, miután Hilary Duff, a nagy esélyes visszautasította, mivel állítása szerint érdekesebb projektekben szerette volna kipróbálni magát. A széria a Beverly Hills 90210 spin-offjaként készült el és középpontban a Wilson család van, akik Cansasből Los Angelesbe költöznek, hogy új életet kezdjenek.

2009-ben megjelent az Our Lady Peace’s rockbanda All You Did Was Save My Life című dalának a videoklipjében és felbukkant a Dead Like Me: Life After Death komédiában, mint Jennifer Hardick. Egy évvel később az Unzipped divat márka néma rövidfilmjében játszott, valamint megírta a Myself and I című dalt, hozzá rendezett egy videóklipet is, melyben ő maga és a 90210-ből ismert Ryan Eggold és Angelina Archibeque is feltűnik. Szerepelt Freddie Wong színész mellett a Gun Size Matters című számhoz készült videóklipben is.

2011-ben  látható volt a Sikoly 4. / Scream 4. részében, ahol Lucy Hale-nek a barátnőjét, Trudy-t formálta meg, bár alakításuk nem több 3 percnél, a film hatalmas sikert aratott. 2011 őszén, Shenae rendezte a lány duó, Megan & Liz eredeti dalának az Are You Happy Now?-nak videoklipjét, hogy felhívja figyelmet az anti-megfélemlítésre, együttműködve a DoSomething.org-gal.

2012-ben megint csak a 90210-hez forgatott a legtöbbet. Emellett több show-műsorban és egyéb helyen szerepelt, az MTV Punk’d c. sorozatában, ahol megviccelték, az Amerika következő Topmodelljében vendégszerepelt és zsűrizett, míg a Britain & Ireland’s Next Top Model showjában is megfordult, ahol szintén sztárvendégként volt jelen. 

2013-ben mellékszereplőként feltűnt az Empire State akció- és drámafilmben, mint Eleni. A filmben olyan színészek tűnnek fel, mint Emma Roberts, Liam Hemsworth és Dwayne Johnson. A másik filmje a Menekülés / Sugar címet kapta, melyben ő alakítja a főszereplőlányt, Sugart, aki az utcán él Venice-ben, Los Angeles-ben. A Soulmates című rövid drámája 2013 végén került bemutatásra. Ebben az évben ért véget a 90210 az ötödik évaddal, ahol végleg lezárták Annie Wilson történetét és a 4 lány közös kalandjait. 114 epizódon keresztül volt látható.

2014-ben Keegan Allan oldalán tűnt fel a The Hazing Secret misztikus, thriller filmben, melyben karakterének, Megannek minden este ugyanaz az álma, egy partiról és a testvérének a haláláról. Amikor meghívják egy görög találkozóra, rájön, hogy ez talán több, mint egy álom. Egy évvel később volt látható a Christmas Incorporated című romantikus vígjátékban, melyben a férfi megörökli a kisvárosi játékgyárat. A városnak szüksége van erre a létesítményre, hogy nyitva maradjon, a férfinak pedig el kell dönteni, hogy bezáratja, vagy sem. Közben pedig megtudja, mit is jelent a karácsony valójában.

2016-ban Shenae csak filmezett, így főszerepet játszott a Sandra Brown's White Hot misztikus drámában Sean Farris oldalán. Sayre Hoyle, karaktere egy egyedülálló és feltűnően szép belsőépítész, aki élvezi a sikert San Francisco-ban, miután egy évtizeddel ezelőtt maga mögött hagyta Louisiana-beli szülővárosát, ahol a családja lakik. Mikor értesül testvére haláláról, visszatér ide, szemben találja magát édesapjával, a korrupt gyártulajdonossal, akivel elég feszült a kapcsolata. Apja uralja az alkalmazottait, majdnem az egész várost félelemben tartja. Ekkor találkozik Beck Merchanttal, az apja jóképű ügyvédjével, aki azonnal elkezd érdeklődni iránta. Nem teljesen biztosak, testvére hogyan vesztette életét, és nyomozni kezdenek, felfedve sötét titkokat.

Szintén főszerepet kapott a Szeretem a tanárod / Date with Love romantikus komédiában olyan színészek mellett, mint Andrew W. Walker és Bailee Madison. A filmben egy kisvárosi fiú megoszt egy videót, amelyben randit keres az iskolai bálra. Az akció sikeres, a fiú talál egy randi partnert egy híresség személyében. Az események akkor kezdenek bonyolódni, mikor a nőnek megtetszik a fiú tanára. Végül a Newlyed and Dead dráma thrillerben láthatta a közönség ez évben, ahol szintén főszerepet kapott Kristen Wardként. Egy fiatal friss házas kételkedik férje szerelmében, amikor a férfi riválisát holtan találják. Amikor elkezdi a halál és férje múltját felkutatni, ő lesz a következő célpont.

2017-ben szerepelt a Blood Honey kanadai horrorban, ahol Jenibel Heath bőrébe bújt. A film története szerint egy nő sokat szenved gyermekkori traumái miatt, ezért úgy dönt, hogy évtizedekkel később visszatér a családi nyaralójába, ahol találkozik testvéreivel és haldokló édesapjával. A gond csak az, hogy a látogatás nem úgy sikerül, ahogyan tervezte, hamarosan megéli legrosszabb rémálmait. Később a The Mechanics of Love filmje került bemutatásra, ahol Tyler Hynes oldalán tűnt fel. Karaktere nem tud dönteni, maradjon a kisvárosban, ahol édesapja szerelőműhelye lángokba borult, vagy menjen vissza a nagyvárosba. Emellett epizódszerepelt az iZombie sorozatban is

2018-ban jelent meg The Rake című horrorfilmje. Egy testvérpár, Ben (Stephen Brodie) és Ashley ismét találkoznak 20 évvel azután, hogy szüleiket meggyilkolták. Szembe kell nézniük a halál okával, ami egy természetfeletti lény, amit úgy ismernek, hogy a The Rake. Ebben az évben indult el a The Detail névre keresztelt sorozata, melyben karaktere másik két nő segítségével gyilkosságokra derít fényt, miközben személyes életükkel is foglalkoznak. A sorozat 10 epizódot élt meg csak.

JÓTÉKONYSÁG
2011-ben Japánba utazott a 90210-es kolléganőivel, AnnaLynne McCorddal és Jessica Strouppal, hogy részt vegyenek az Asia Girls Explosion-ön (AGE) Tokióban, miután véget ért a 90210 3. évadának a forgatása. Ott tartózkodásuk alatt egy földrengés rázta meg az országot és ennek idején egy Buddha-templomban tartózkodtak. A történteket nem tudta elfeledni, modellt állt a Spread The Heart kampánynak, azzal a céllal, hogy támogassa a földrengés áldozatait. Számos más híresség is csatlakozott a kampányhoz, amely később nagy mozgalmat indított.

Ezen kívül a színésznő egyéb különböző jótékonykodási szervezetet támogat, többek között az Alzheimer’s Associationt, a Habitat For Humanityt, az Invisible Children gyermekmentő szolgálatot, a Mattel gyermekórházat és a Nancy Davis Foundationt is.

EGYÉB PROJEKTEK
2011 májusában, a 90210 forgatási szünete alatt részt vett egy 6 hetes gyakornoki kurzuson a Teen Vouge magazinnál New Yorkban és kijelentette, hogy az újságnál dolgozik, mint szerkesztő.

2014-ben lett a nagykövete a Montreál székhelyű Annabelle Cosmetics-nek. A márka arcaként számos nyomtatott és televíziós reklámban látható volt, hogy a termékeket népszerűsítse.

Férjével közösen létrehoztak egy ruházati márkát is, melyet 2014-ben jelentettek meg Two Halves néven. Számos ékszert és ruhát értékesítettek online és a Torontóban található Jonathan + Olivia butikban.

MAGÁNÉLET
Középiskolás évei alatt a Forest Hill Collegiate Institute növendéke volt és itt ismerkedett meg egy másik Degrassi-csillaggal, Aubrey Grahammel, akivel együtt tanult és egy ideig egy párt is alkottak.

2007-ben kezdett el randevúzni Ethan Rapport Cole-lal, akivel több mint két év után 2009 októberében ért véget kapcsolatuk. A média szakításuk után összehozta a lányt 90210-es kollegájával, Matt Lanterrel, ám a két színész elmondta, ugyan imádják egymást, de semmi több nincs köztük barátságnál. 2011. májusában bejelentette, a kanadai DJ-vel, Brendan Fellissel jár együtt, ám kapcsolatuk nem tartott sokáig, hiszen augusztusban már a szakításukról lehetett hallani.

Egészen 2012 elejéig szingli volt , majd randevúzni kezdett 2012 márciusában egy brit modellel és zenésszel, Josh Beeckkel. 2012 decemberében, alig fél évnyi együttlét után Josh megkérte a lány kezét, majd 2013. május 10-én összekötötték életüket az angliai Ashrodban, Kent államban. A szertartás szűk körű volt, vagyis a család és a legjobb barátok voltak csak jelen.

2018 májusában jelentette be a pár, hogy úton van az első közös gyermekük, a kislány 2018 szeptemberében látta meg a napvilágot és a Bowie nevet kapta.

ÉRDEKESSÉGEK
• Natalie Portman inspirálja, Johnny Deppet pedig csodálja.
• Katolikusnak keresztelték, de ateistának vallja magát.
• Mellkasa jobb oldalán a 'Myself and I' felirat van tetováltatva, ezen kívül pedig van egy a bal füle mögött is.
• Közeli barátja Sara Paxton színésznő és Calynn Irvin snowboardos.
•  Imádja a Gucci napszemüvegét és a Vintage ruháját,
• Darphin bőrápolási termékeket, valamint MAC smink termékeket használ.
• Kedvenc zenekara a The Killers, Jet és a Hot Hot Heat, valamint szeret különböző rock zenét hallgatni., pl. Elliot Smith és Jim Morrison. 

FILM
2018: The Rake - Ashley
2017: Blood Honey - Jenibel Heath
2017: The Mechanics of Love - Matti Dupree
2016: Newlywed and Dead - Kristen Ward
2016: Szeretem a tanárod / Date with Love - Alex Allen
2016: Sandra Brown's White Hot - Sayre Hoyle
2015: Christmas Incorporated - Riley Vance
2014: The Hazing Secret - Megan Harris
2013: Menekülés / Sugar - Sugar
2013: Tuti szajré / Empire State - Eleni
2011: Sikoly 4. / Scream 4 - Trudie
2008: The Cross Road - Bridget
2008: Tinisztár a pácban / True Confessions of a Hollywood Starlet - Marissa
2008: Parti-randi / Picture This - Cayennne
2008: Degrassi Spring Break Movie - Darcy Edwards
2005: Shania Twain igaz története / Shania: A Life in Eight Albums - 13-16 éves Eilleen

SOROZAT
2018: The Detail - Jacqueline (Jack) Cooper detektív - 10 epizód
2017: iZombie - Piper
2008-2013: 90210 - Annie Wilson - 114 epizód
2004-2008: A Degrassi gimi / Degrassi: The Next Generation - Darcy Edwards - 60 epizód
2005-2007: Degrassi: Minis - Darcy Edwards - 9 epizód
2007: Aktuális csízió / The Latest Buzz - Rebecca Harper - 1 epizód
2005-2007: Naturally, Sadie - Arden Alcott - 15 epizód
2007: 72 óra: Valódi bűntények / True Crimes: The First 72 Hours - tini lány - 1 epizód
2006: Skater Boys - Stacy - 1 epizód
2005: The Power Strikers - Alexa Watson
2005: Kevin Hill - Katie Lassman - 1 epizód
2005: Biography - tini Shania - 1 epizód

MINI-SOROZAT
2006: Degrassi's 40 Most Go There-est Moments - Darcy Edwards - 1 epizód 

Utolsó frissítés: 2020.04.16. 20:08 kia08 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace