Starity

Simba

Simba Simba nemzetisége 12448. 13rajongó 1vélemény
 • Születési név
 • Kim Young Jin (김용진)
 • Becenév
 • Simba (심바)
 • Születési idő
 • 1992. június 30.
 • Születési hely
 • Suwon, Gyeonggi-do, Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • Rapper, Énekes, Táncos
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 184 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Rák
 • Linkek
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jackie Chan Ha Joon Young Oh Jong Seok Henry Prince Mak Kim Chan Yul

Simba életrajza

Kim Young Jin "Simba"

Születési név: Kim Young Jin (김영진)
Művésznév: Simba (심바)
Születési idő: 1992. június 30.
Születési hely: Suwon, Gyeonggi-do, Dél-Korea
Magasság: 184 cm
Testsúly: 66 kg
Vércsoport: 0
Csillagjegy: Rák
Kínai csillagjegy: Majom
Ügynökség: The Jackie Chan Group Korea (2014-től jelenleg)
Csapat: JJCC (Double JC)
Pozíció: vezető, rapper, énekes
Család: szülei, 1 nővér, 1 öcs
Amihez ért: rap, foci

Simba 17 éves kora óta dédelget énekesi álmokat. 21 évesen pedig a The Jackie Chan Group Korea ügynökség ehhez lehetőséget biztosított számára. Simba is bekerült a cég készülő fiú csapatába a JJCC-be. 2014 márciusában pedig sikeresen debütált a banda első At First címre keresztelt kislemezével. Csapaton belül ő a csapat vezére, de rapperi és énekesi posztot is betölt. Valamint gyakran végzi a csapat menedzselésével kapcsolatos feladatokat.


ÉRDEKESSÉGEK

~ Az ideális lány számára az, aki alacsony és képes megvédeni.
~ Legaranyosabb képessége a mosolya.
~ Beceneve a Simba az Oroszlánkirályból ered, ugyanis régen hosszú haja és szorgalma miatt kapta ezt a nevet.
~ Csapattársához E.Co-hoz hasonlóan modellként kezdte.
~ Amit először megnéz egy lányon az a magassága.
~ Csapaton belül ő a legsportosabb.
~ Van némi hasonlóság közte és a Got7-ös Yugyeom között.
~ A csapattagok szerint neki van a legjobb felsőteste.
~ Ha felkelti valaki az érdeklődését, mindig rá gondol.
~ Akiket mindenféleképpen meghívna a születésnapjára azok a suwoni barátai.
~ Ha nem lenne énekes, fotós szeretne lenni.
~ A legnagyobb nehézség amit okozott a szüleinek az volt, mikor egyszer elszökött.
~ Főiskolásként több kifutón is részt vett modellként.
~ Csapaton belül őt és Prince Mak-et tartják a tagok a legijesztőbbnek.
~ A Let’s Go, Dream Team 2 show műsorból már 4 aranyérmet gyűjtött össze.
~ A csapattal ott volt Jackie Chan 60. születésnapján, ám mikor kért angolul a pincértől egy pohár vizet a felszolgáló nem értette, mert nem beszélt angolul, így Prince Mak fordította barátja kérését kínaira. Ezután Simba fél óráig tanulta a különböző kínai kifejezéseket, erőfeszítéséért pedig sokan megdicsérték.
~ Nagy rajongója CL-nek, mert szerinte nagyon karizmatikus.
~ Nagy rajongója az EXID lány csapatnak.

 

JJCC

Debütálás előtt
A JC egy rövidítés ami a Jackie Chan /Joint Cultures jelentést hordozza magában. A „JC” duplázása pedig annyit tesz, hogy dupla annyi örömöt fog hozni az embereknek/rajongóknak. A csapat a The Jackie Chan Group Korea cég alatt tevékenykedik, melyet szöuli székhellyel a híres Hong Kong-i filmcsillag Jackie Chan azért hozott létre, hogy betörjön a koreai sport és zene iparba.
Jackie maga válogatta össze a tagokat, akik magas színvonalú képzésben részesültek. Emellett részt vett a csoport arculatának megtervezésében és az album munkálatai során is sokat segédkezett a filmcsillag.
A banda nemzetiségét tekintve multinacionális, ugyanis öt koreai (Simba, Zica, Yul, San Cheong, E.Co), egy koreai-amerikai (Eddy) és egy ausztrál-kínai (Prince Mak) tagja van jelenleg a bandának.

2014. március 10-én pedig a The Jackie Chan Group Korea bejelentette készülő fiú csapatának érkezését: „A JJCC Jackie Chan elképzeléséből született, hogy Ázsiát egyesítve meghódítsa a világot a zene. A csoport képes lesz teljesíteni minden elképzelést az „alap” idol bandákhoz hasonlóan. Mindent megtettünk a hivatalos debütáláshoz, rengeteg verejték és szenvedély van ebben. Mi a legvégéig mindent megteszünk, hogy az első előadás jó benyomást tegyen a rajongók számára.”

2014: At First & 1st Mini Album
Március 13-án érkezett meg az első hivatalos teaser videó, majd 20-án az M! Countdown-ban hivatalosan is debütáltak At First című kislemezükkel. A dalhoz tartozó videót pedig 24-től tették elérhetővé. A klip igazán bővelkedett látvány elemekkel, Eddy gyönyörű énekhangjával bővítve. Ám az eredetileg öt fővel indult csapat első klipjéből az egyik tag Prince Mak kimaradt. Hiányának okára rengeteg spekuláció került napvilágra, hogy hiányzásának oka betegég, kisebb baleset vagy esetleg későn hivatalossá vált tagsága volt. A későbbi élő promóciók során viszont már hiánytalan volt a társaság.
Később a promóciójuk közepette április 6-án Pekingbe utaztak, hogy részt vegyenek a 2014-es Peace, Love and Friendship jótékonysági rendezvényen, amit részt vett többek között az EXO és Kim Hee Sun színésznő is.

Öt hónappal később március 18-án jelentették be a srácok visszatérésüket, mire végül augusztus 21-én sor is került. Bing Bing Bing (One Way) daluk mellett pedig első mini albumuk is napvilágra került, mely a JJCC 1st Mini Album címet kapta.

2015: Új mini album és csapat bővítés
Az évet január 14-én 3. kislemezükkel a Fire-el nyitották. A csapat új koncepció sokkal inkább a férfias és kemény megjelenésüket helyezte előtérbe. A klip pedig egy mozgalmas és látványos világot tár a rajongók szeme elé, valamint a koncepcióval ellentétben a srácok aranyos, bájos oldalát is próbálja hangsúlyozni.
Április 6-án újabb teaser került napvilágra, majd 9-én megjelent legújabb On The Flower bed című daluk videó klipje. A dal érdekessége, hogy ez egy feldolgozása Hun Jung Hee 1989-es dalának. A dal a boldog szép napok emlékét idézi vissza bennünk. Természetesen a dal modern köntösbe bujtatásánál együttműködtek a srácok a dal eredeti előadójával Hun Jung Hee énekesnővel is.

Augusztus 12-én a srácok több fórumán is bejelentették, hogy két új tag érkezik, így 7 tagúvá bővítve a csapatot. A csoport ügynöksége így nyilatkozott a változásról: „Úgy gondoljuk, hogy a két új tag érdekes és friss varázst fog nyújtani és növeli a csoport sokszínűségét.
Augusztus 20-án megjelenő legújabb Where You At címet viselő kislemezükkel pedig a két új tag hivatalosan is debütált. Valamint a kislemezzel egy napon 2. mini albumuk az ACKMONG is napvilágot látott. A csapat új kislemezében ezúttal nagy hangsúly volt a rap részeken, illetve sokkal dinamikusabb lett, mint a korábbi dalaik.
Az albumról november 18-án az Insomnia is klipet kapott, mely a Where You At-től eltérően egy sokkal sötétebb, melankolikusabb és komolyabb képet festett a csapatról.

2016: ToDay, japán kiadások és Prince Mak távozása
Március 9-én megjelent a srácok sorban 7. kislemeze ToDay címmel, ám Prince Mak egy súlyos közép fül gyulladás miatt (mely miatt műtéti beavatkozást is kellett végezni), így az ausztrál koncertjeik után ő a szüleivel maradt, valamint visszatérését később emésztési problémái miatt is el kellett halasztani. 

Közben a srácok május 4-én debütáltak japánban is ToDay című koreai singlejük japán verziójával, de ugyancsak Prince Mak nélkül.
Később viszont már hivatalossá vált, hogy Prince Mak szóló karrierjével szeretne foglalkozni, így a JJCC hat taggal menetel tovább.
Tavaszi japán debütálásukat követően a srácok továbbra is a szigetországra fókuszáltak, ugyanis november 16-án megérkezett 2. digitális kislemezük is, mely Freedom címmel került a boltok polcaira.  

2017: E.co katonai bevonulása
A csapat az új évvel újabb tagot vesztett, igaz csak ideiglenesen, ugyanis E.co megkezdte kötelező 21 hónapos katonai kiképzését.
Valamint a jelenleg öt aktív tagból ketten is (Yul & SanCheong) részt vesznek a tavasszal indult Produce 101 2. évadjában, ahol ezúttal a fiú gyakornokait és tehetséges fiataljait versenyeztetik így a cégek. 

Írta: BeJoyful 

Show műsorok
2015
 
~ A Song For You (with Sonamoo –ep.8.-)
~ Let's Go! Dream Team II : High Jump Competition (26.03.15)
~ Let's Go! Dream Team II : The 10:100 Flag Race (26.04.15. with. Eddy, San Cheong)
2014
 
~ A Song For You (with. Cross Gene –ep.19.-)
~ K-Populous (ep.15.)
~ Let's Go! Dream Team II : Vaul Jump Special (14.12.14)
~ Let's Go! Dream Team II : Challenge to a Leyend (07.12.14)
~ Let's Go! Dream Team II : KHNP vs. Dream Team (23.08.14)
~ Let's Go! Dream Team II : Track and Field Quadrathlon (03.05.14)

JJCC megjelenések

Koreai kiadások

Mini albumok
~ JJCC 1st Mini Album /2014.08.21./
~ ACKMONG /2015.08.20./

Digitális kislemezek
~ At First /2014.03.24./
~ Fire /2015.01.14./
~ On The Flower Bed /2015.04.09./
~ ToDay /2016.03.09./

Kislemezek
~ At First /2014/
~ One Way /2014/
~ Fire /2015/
~ On The Flower Bed /2015/
~ Where You At /2015/
~ Insomnia /2015/
~ ToDay /2016/


Japán kiadások

Egységes digitális kislemezek
~ To Day /2016.05.04./
~ Freedom /2016.11.16./
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utolsó frissítés: 2017.04.11. 15:03 BeJoyful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace