Starity

Thomas Augusto

Thomas Augusto Thomas Augusto  nemzetisége 8538. 24rajongó 2vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 100%
  • stílus: 100%
  • szimpátia: 100%

Thomas Augusto életrajza

   Thomas Augusto Arlington-ban, Texasban született 1991. május 3.-án. 2007-ben Texas-ból Kaliforniába költöztek, ahol jelentkezett az MTV's Making Menudo című műsorába. Itt találkozott elősször Eric Secharia-val és Anthony Ladao-val, akikkel még abban az évben megalakította a Menudo nevű bandájukat, később nevet változtattak, így lett FLYTE a neve.
   2009-ben felkeresték Joey Diggs Jr. és megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk. Joey, habár a zene közel állt hozzá, (mivel az édesapja zenész,dalszerző) nem akart az énekesi pályán elhelyezkedni, azonban mégis elfogadta az ajánlatot, így otthagyta a California State Egyetemet, hogy csatlakozhasson a három sráchoz.
   Ugyan ebben az évben a YouTube-n találtak rá Colton Rudloff-ra és felkérték, hogy lépjen be a bandába, aki kapva a lehetőségen ötödik tagként csapódott a csapathoz. Így a banda a ma ismert formában folytatta. Tagjai Thomas Augusto, Colton Rudloff, Joey Diggs Jr., Eric Secharia és Anthony Ladao.
   Eleinte ismertebb előadók dalait dolgozták fel, s töltötték fel YouTube csatornájukra. Ekkor már kisebb rendezvényeken és plázákban léptek fel. Itt figyelt fel rájuk az Interscope Records vezetője, aki olyanokkal dolozott együtt, mint Pitbull vagy Lady Gaga.
   2010-ben aláírták a szerződést a kiadóval, így megkezdődődtek saját számaik felvétele.
   2011-ben harmadszorra is nevet változtattak, ezuttal Midnight Red-re, a banda azóta is ezt a nevet viseli. Még ebben az évben jelent meg One Club At A Time címen első saját számuk, ez hozta számukra az igazi áttörést, ami hatására az NKOTBSB is felfigyelt rájuk.
Ebben az évben a banda előzenekara voltak a turnén, amelyről rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, így az útjuk már csak felfelé ívelhetett.
   Első kislemezük 2012. áprilisában jelent meg Hell Yeah címen, melyet májusban egy klip is követett. A lemez megjelenése után felbontották a szerződést akkori kiadójukkal, azonban nem sokáig voltak kiadó nélkül, mert még ezen év folyamán leszerződtek 2101 Records-szal.
   2013. júniusában addigi kiadójuk mellett, aláírtak egy újabb szerződést a Capitol Records-szal, amely olyan előadókkal dolgozott együtt, mint a 5 Seconds Of Summer vagy Katy Perry.
   2013 augusztusában megjelent a Take Me Home című kislemezük (immáron az új kiadók gondozásában), amit a Coca-Cola is felhasznált a kampányaihoz. Ez a szám a decemberben megjelenő Midnight Red-re keresztelt EP-n is hallható, amelyen ezen kívül még három szám kapott helyet (a Where Did You Go, a Miss Firestarter és a Nothing Last Forever), plusz a Take Me Home remix verziója is.
   Azonban decemberben, ekkor nem értértek véget munkálataik, mert megörvendeztették rajongóikat egy karácsonyi számmal, a Merry Christmas, Happy Holidays-zel.
   2014-ben a banda Austin Mahone-nal turnézott, és néhány koncert erejéig a The Wanted-hez is csatlakoztak, mint elő zenekar. Mindezek mellett Youtube csatornájukra, rendszeresen töltenek fel feldolgozásokat népszerű számokból, mint például One Direction Steal My Girl-je, Backy G Shower-je vagy Taylor Swift Shake It Off-ja és debütáló albumukon is dolgoznak, melynek megjelenését, egyenlőre nem tudni.


Érdekességek Thomas-ról:

* A gimnáziumban benne volt az úszócsapatban.
* Ő a "bajkeverő" a bandában.
* Majdnem ugyan akkor kezdett énekelni, mint beszélni.
* Kedvenc rajyfilm figurája, Dexter a Dexter Laboratóriumából.
* A zenélésre a The Beatles, a No Debout, a The Carpanters, a Fleetwood és a Mac inspirálta.

Y Eddig megjelenet kisalbumaik:

One Club At A Night (2011. március)
Hell Yeah (2012. április)
Take Me Home (2013. november)

Eddig meglenet EP-ik:

Midnight Red (2013. december)


Saját számaik:

A Night To Remember
Body Talks
Get You Back
Hell Yeah
I Think She Got Me
Lockdown
Look Like A Lover
Miss Firestarter
No Other Girl

Nothing Last Forever
One Club At A Night
One In A Million
Rockstar Lover
Say Yes
Strobe Lights
Take Me Home
Tell Me Why
Where Did You Go

Feldolgozott számaik:

Backstreet Boys - Shape Of My Heart
Becky G - Shower
Blackstreet - No Diggith
Calvin Harris - Blame
Drake - Home
Eminem ft. Rihanna - The Monster
Flo Rida - Good Feeling
Imagine Dragons - Demons
Jeson Derulo - Talk Dirty
Katy Perry - Hot N Cold
Lorde - Team
Maroon5 - She Will Be Loved
Macklemore - Thrift Shop
Miley Cyrus - See You Again
Miley Cyrus - We Can't Stop
Miley Cyrus - Wrecking Ball                                                                                                                                                                   NSYNC - Merry Christmas, Happy Holidays
One Direction - Steal My Girl
One Direction - What Makes You Beautiful
One Republic - Counting Stars
Pitbull ft. Kesha - Timber
Rihanna - Diamonds
Rihanna - Unfaithful
Rixton - Broken Heart
Rob Thomas - Lonly No More
Shakira - Can't Remember To Forget You
Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
Taylor Swift - Shake It Off
The Wanted - Glade You Came

Utolsó frissítés: 2015.09.13. 18:06 Baybee által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace