Starity

Travis Garland

Travis Garland Travis Garland nemzetisége 6377. 36rajongó 6vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 100%
  • stílus: 95%
  • szimpátia: 98%

Travis Garland életrajza


A sztáradatlapot jelenleg nem szerkeszti senki, ezért hiányos, helytelen információkat is tartalmazhat.

Travis 1989. július 26-án született a Texas állambeli Lubbock-ban. Már fiatalon kezdett érdeklődni a művészeti dolgok iránt Templomi kórusban énekelt és mellette színjátszó körbe is járt, ahol zene és színészképzést kapott. Miután megnyert egy országos színjátszó versenyt 14 évesen, Los Angeles-be költözött, ahol szerződést írt alá egy ügynökséggel és saját menedzsert is kapott. Meghallgatásokra kezdett járni, az éjszakáit pedig dalszerzéssel töltötte. Ebben az időben találkozott egy barátjával Dallas-ból, aki beajánlotta az éppen alakulóban lévő fiúbandába, a Not Like Them.be (NLT).

Néhány évvel később az NLT-t leszerződtette a Geffen Records. Travis volt a banda frontembere és 2006-ban a Pussycat Dolls turné során előzenekarként léptek fel Amerika szerte. Tinilányok sokaságát őrjítették meg 3 éven keresztül. A banda egyik tagja egyébként a most Glee-ben szereplő Kevin McHale volt.

2009-ben a csapat feloszlott és Travis a szólókarrierjére kezdett koncentrálni. Folyamatosan dalokat írt és ír is. Első szólóalbumán dolgozik. Első kislemezdala a "Believe" volt, ami 2010-ben jelent meg. A számmal az American idol egyik adásában fel is lépett.

Érdekességek:
- Justin Bieber "Never Say Never" című dalát először Travis énekelte fel "Sexy Together" címen, de a dalt végül tovább passzolták Justin pruducereinek, így új szöveget kapva lett sikeres a szám.

- Perez Hilton, népszerű amerikai blogger nagy támogatója Travis-nak. Sokszor promotálta már a dalait a saját oldalán és teljes mellszélességgel Travis mellett áll szólókarrierje építésében.

- Sok dala kiszivárgott már a YouTube oldalán, de első mixtape lemezét ingyenesen is letölthették a rajongók hivatalos weboldaláról 2011 januárjában.

2011: Last Man Standing (Mixtape)

2010: Believe (kislemezdal)

Utolsó frissítés: 2014.03.30. 09:09 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace