Starity

Travis Mills

Travis Mills Travis Mills nemzetisége 1066. 401rajongó 49vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 97%
 • stílus: 96%
 • szimpátia: 96%
 • Születési név
 • Travis Tatum Mills
 • Becenév
 • Million
 • Születési idő
 • 1989. április 12.
 • Születési hely
 • Riverside, Kalifornia
 • Foglalkozás
 • zenész, előadő
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 193 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Kos
 • Linkek
 • Hivatalos weblap
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • T.I. Travis Barker Jeffree Star Mike Posner Sammy Adams Juicy J Niykee Heaton Madelaine Petsch Michele Maturo

Travis Mills életrajza

http://img.wennermedia.com/social/rs-205937-Travis-Mills-Young-Stupid-2015-2.jpg

ÉLETE:

Travis Tatum Mills 1989.április 12.-én született a kaliforniai Riverside-ban. Apja révén félig kanadai, de argentín vér is csörgedezik ereiben. 5 évesen nagybátyja adta neki az első gitárját, melyen napi rendszereséggel játszott, majd 15 éves korában megalapította saját punk rock zenekarát a középiskolai barátaival. 

KARRIER:

 Kezdetek, első album - Ready, Fire, Aim! - 2006-2010

Mills a zenei karrierjét 17 évesen a szobájában kezdte, néhány zenei szoftver segítségével, punk rock stílust elhagyta majd rapp dalokat kezdett írni. Ezeket a dalokat 18 évesen a Myspace oldalán mutatta be. Első albumát 21 évesen sikerült kiadnia a Uprising Records segítségével, mely kiadónak köszönhető Fall Out Boy, "Fall Out Boy's Evening Out with Your Girlfriend" mini albuma is. A 13 számból álló album 2010. szeptember 28.-án jelent meg, mely a Ready, Fire, Aim! címet kapta. A lemezről olyan klipes kislemezek jelentek meg, mint a "Stupid Boy" és a "She Got A..." 2010-ben készült egy közös remix dala Jeffree Star-al, mely a "Size of Your Boat" címet viseli.

  Első EP - Leaving Home - 2011-2012

2011-ben bejelentette, hogy aláírt egy szerződést a Columbia Records-al. Ezt követően elkezdte írni a dalokat, majd 7 hónap alatt lezajlottak a felvételek is. Bejelentette, hogy mintegy 140 dalt megírt, mely később leszűkült 10 számra. 2011. július 22.-én elkészűlt a Leaving Home Ep lemez. 2011. december 6.-án bejelentette, hogy december 13.-án jelenik majd meg, mely 6 dalt fog tartalmazni. Az Ep lemez első kislemeze a "Vans On" volt, mely 2011. december 12.-én jelent meg. Majd december 15.-én fellépett egy promóciós kislemez dallal, mely a "The Boom" című dala volt. A lemez kiadását eltolták egy hónappal, így a Leaving Home Ep, hivatalosan 2012. január 13.-án jelent meg. 2012.-ben megjelent egy közös dala Juicy J-vel, mely a "Beat It Up" címet kapta. Ugyanebben az évben közremüködött Ty$, Dom Kennedy, "Another One" című közös dalában és a "Sally Walker" című Audio Push szerzeményben.

 

  Thrillionaire - All I Wanna Do - 2012-2014

2012. márciusában jelőlték legjobb új előadó kategóriában az MtvU's Woodie Awards-on.
2012.július 23.-án megjelent második mixtape albuma a "Thrillionaire". A lemez 10 dalból áll, melyről olyan klippes dalok láttak napvilágot, mint a "Lightweight", "Diemonds" és az "Other Bitch Callin' ". Ezek után bejelentette, hogy tervezi folytatni ezt az albumot, mely a Thrillionaire 2. címet kapja majd. Mills bejelentette, hogy készűl második studióalbuma, mely 2013-ra lesz kész és olyan előadokkal dolgozik együtt, mint Juicy J, Mike Posner és Travis Barker. 2013. február 15.-én bejelentette, hogy hamarosan érkezik az album első kislemeze, mely március 5.-én meg is jelent "Loud" címmel, másnap pedig a hozzá tartózó kisfilm is. 2013 áprilisában Mills turnézott az Egyesült Államokban a szintén rapper, Sammy Adams-el. 2013. június 27.-én pedig közremükődött Mike Posner egyik dalában ( We Own It -Remix) , Sammy Adams-el és Niykee Heaton-nal, melyhez kisebb klip is készült. 2013-ban fellépett az Egyesült Államokban különböző fesztiválokon. 2013-ban forgatták le, új dala, az "All I Wanna Do" kisfilmjét, mely 2014-ben debütált. A dal kissé poppos lett az eddigiekhez képest és a rapper sokat fejlődött hangilag. A dalon a híres producerrel, Dr Luke-al dolgozott együtt. 2014. tavaszán volt egy pár hónapos túrnéja az All I Wanna Do Tour névvel. Majd 2014. február 18.-án bejelentette új Ep-jét, melynek szintén az "All I Wanna Do" címet adta. Az Ep 2014.február 25.-én jelent meg a Columbia Records által. A 4 számból álló lemez pozitív véleményeket kapott és a Billboard Top Rap album listáján a 16. helyet érte el. Az albumról megjelent egy promóciós kislemez is a "Riverside Girl" címmel.

 

 While You Wait - 2015-napjainkig 

2015. júliusában bejelentette, hogy megváltoztatja színpadi nevét T. Mills-ről, Travis Millsre, ezzel is utalva, hogy a rapper felnőtt egy kicsit, mivel az ikonikusnak számító fültágítóit is kiszedette és összevarratta még 2013-ban. Valamint azzal magyarázta még a név változtatást, hogy számára ez egy új korszak kezdete és hogy sok minden megváltozott az életében. 2015. július 24.-én megjelent egy nyári hangulatú dala a "Young & Stupid", melyben T.I.közremüködött. Egyik interjújában elárulta, hogy nagyon ideges volt a T.I.-jal való együttdolgozás miatt, mert nem tudta mire számítson. Viccesnek és profinak titulálta a rappert. 2016. január 22.-én debütált új dala a "Don't Need Much". 2016. márciusában szerepelt a Netflix egyik sorozatában a Flaked-ben. 2016. április 8.-án kiadta új albumát "While You Wait" címmel, melyen 6 dal hallható. 2016-ban nevezték a GQ Magazin legjobban öltözöttei közé. 2016. december 16.-án megjelent a One4Me című dala. 2016. utolsó napján ismét megjelenítet egy új dalt, melynek címe az In Touch lett. 2017. augusztus 11.-én kiadta új dalát, mely az Off You címet kapta.

MAGÁNÉLET:

TETOVÁLÁS:

 

Millsnek rengeteg tetoválása van szerte a testén. Többek között a mellkasán, füle mögött, karján, lábán, ujjain, tenyerén, nyakán.
- Első tetoválását 16.évesen varratta, a Stay Young szavakat a combjára. Szülei nem tudtak róla csak később látták meg, de nem voltak mérgesek a fiúkra.
- Jobb csuklóján van egy barátság tetoválása a legjobb barátjával, Davissal.
- Egyik legérdekesebb tetoválása a jobb tenyerén található, mely eredetileg egy fél szív volt, melyet 19.évesen varratott, mert majdnem elvett egy lányt Las Vegas-ban. Utána varratta át az Apple logójának megfelelően egy almára.
- Jobb karján egy juharfa levél található, mely Kanadára emlékezteti, mivel édesapja és annak családja onnét származik. Mellette California állam körvonalai látthatóak, mivel California államban született.
- Jobb kézfején rajta vannak nevének kezdőbetűi:TTM, mint Travis Tatum Mills.
- Ujjain van még az egyik kedvenc tetoválása, mely a Patience szó, ami türelmet jelent.
- Bal kezén és csuklóján egy gramofon található, mely a zenét jelképezi számára.
- Ball hüvelykujján Changes (Változások) szó található, mely az egyik kedvenc Tupac dala és akkor varratta mikor elköltözött otthonról.
- Jobb bokáján az anya szó, bal bokáján pedig az apa szó olvasható szülei tiszteletére.
- Bal karján látható egy kazettás magnó egy robottal a tetején. Ez a két kedvenc festménye a kedvenc művészétől, Jeff Soto-tól, szülőhazájából, Riverside-ból. Ez jelképezi számára a zenét, a művészetet és a filmeket.
- A bal bicepszén található egy nagyobb tetoválás, mely egy filmvetítő robotot ábrázol.
- Bal karján a How am I not myself? szavak olvashatóak graffiti stílusban, mely a kedvenc filmje az American Psycho című filmből vannak.
- Ujjain található még a Young Faves felirat, melyet a rajongói és barátai miatt csináltatott.
- Az ujjain található egy dollárjel és egy hangjegy is.
- Bal lábán található kedvenc állata az elefánt, melyet 2013-ban varratott dédnagymamája emlékére. Körülötte az "Emlékezz rám mindig" felirat olvasható. Mellette egy zsiráf van mely számára a hatalom jelképe.
- Jobb csuklóján van egy szív tetoválás, melyben római számmal a 13 olvasható, mely a volt barátnőjével közös "péntek 13" tetoválásuk.
- Két háromszög tetoválása van a fülén, mely az egyensúlyt szimbólizálja számára.
- A görög mitológia miatt a nyakán, Medusa található.
- Pók tetoválása van a füle mögött, ami azért érdekes mivel utálja a pókokat.

"Emlékszem, hol volt, emlékszem, hány éves lehettem, emlékszem, hogy ki voltam, emlékszem, hogy éreztem milyen időszak volt amin én épp keresztül mentem. " - mondta a rapper a tetoválásairól.

- További tetoválás tervei közé a háta tartozik, melyet majd idősen szeretne ki tetováltatni, hogy az egész élettörténete a hátán legyen.
- Jobb karját tartogatja egy jó európai tetoválóművésznek. Arra az alkalomra vár mikor egyik európai utazása során csak bemegy egy szalonba, egy jó tetoválóhoz és csak annyit mondd neki: "üsd ki az egészet azonnal".

Sokáig nagy fültágítóiról volt híres, melyet 2013-ban összevarratott.

DROG:

2013-ban súlyos marihuána függő volt.

KAPCSOLAT:

2011-ben együtt volt egy Reagan Quinn nevű lánnyal. 
2014 óta barátnője volt a modell, Michele Maturo. 2017 elején szakítottak. 2017-ben úgy tűnik újra rátalált a szerelem a színésznő, Madelaine Petsch személyében, akivel már júliusban is együtt mutatkozott különböző eseményeken. 2020.februárjában jelentette be az énekes egy instagram poszton keresztül, hogy 3 év után elváltak útjaik a színésznővel. 

ÉRDEKESSÉGEK:

Imádja Wiz Khalifa, Twenty One Pilots és Flo Rida zenéit.
Iskolás korában a kedvenc együttese a Blink-182 volt. 

 2016 - Flaked

Stúdió album:

Ready, Fire, Aim!

2010. szeptember 28.

http://tr7music.net/wp-content/uploads/2016/03/Ready2CFire2CAim21.jpg

 1 Intro
2 Friday Night
3 Couldn't Do You
4 Me First
5 I Live High
Stupid Boy
7 Your Favorite
8 Cure In My Cup
9 On
10 Purr Like A Cat
11 Let's Ride
12 She Got A...
13 Steal The Radio (Bonus Track)
14 Stupid Boy

EP:

 Finders Keepers 

 2009. július 14. 

  Leaving Home

 2012. január 13.

All I Wanna Do

2014. február 25.

 While You Wait

 2016. április 8.

http://coversr.mp3va.com/220/15/57/345715.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7e/LeavingHomeEP.jpg/220px-LeavingHomeEP.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/5b/AllIWannaDoEP.jpg/220px-AllIWannaDoEP.jpghttp://hiphopstoners.com/wp-content/uploads/2016/04/travis-mills-while-you-wait-ep-570814ee96807.jpg

 

Mixtape:

 Leaving Home

2011

 Thrillionaire

2012

http://static.djbooth.net/mixtapes/t-mills-leaving-home/front.jpghttp://hw-img.datpiff.com/m8c5119e/T_Mills_Thrillionaire-front-large.jpg

 

Kislemez:

Stupid Boy (2010)

 She Got A... (2010)

 Vans On (2011)

Promóciós kislemez: The Boom (2011)

 Lightweigh (2012)

 Diemonds (2012)

 Other Bitch Callin' (2012)

 Loud (2013)

 All I Wanna Do (2014)

Promóciós kislemez:  Riverside Girl (2014)

 Young & Stupid (2015)

 Don't Need Much (2016)

 One4Me (2016)

  In Touch (2016)

Off You (2017)

Közreműködések:

 2010 - Jeffree Star: Size of Your Boat (Remix)
2012 - Ty$ & Dom Kennedy: Another One
2012 - Audio Push: Sally Walker
2013 - Mike Posner, Asher Roth, King Chip: Started from the Bottom (Remix)
2013 - Mike Posner, Sammy Adams, Niykee Heaton: We Own It (Remix)

Klippek:

 Stupid Boy (2010)

 She Got A... (2010)

 Vans On (2011)

 Scandalous (2012) 

 Lightweight (2012)

  Diemonds (2012)

  Other Bitch Callin' (2012)

  Loud (2013)

 All I Wanna Do (2014)

 Young & Stupid (2015)

Utolsó frissítés: 2021.06.05. 21:09 szendreigabriella által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace