Starity

Wang Yi Ren

Wang Yi Ren Wang Yi Ren nemzetisége 12643. 13rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Wang Yi Ren (王怡人)
 • Becenév
 • Yi Ren (이런), Pome
 • Születési idő
 • 2000. december 29.
 • Születési hely
 • Hangzhou, Zhejiang tartomány, Kína
 • Foglalkozás
 • énekesnő, táncosnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 163 cm
 • Eredeti hajszín
 • barna
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Bak
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Kim Si Hyeon Jo Se Lim Park Ji Won (II) Han Eun Ji Heo Yoo Rim

Wang Yi Ren életrajza

Születési név: Wang Yi Ren (王怡人)
Koreai név: Wang Yi Reon (왕이런) 
Művésznév: Yiren (이런)
Születési dátum: 2000. december 29.
Születési hely: Zhejiang, Hangzhou, Kína
Nemzetiség: kínai
Magasság: 163 cm
Súly: 42 kg
Vércsoport: AB
Csillagjegy: Bak
Kínai csillagjegy: Sárkány
Család: szülők, egy idősebb lánytestvér
Oktatás: Zhenjaing Vocational Academy of Art
               Hangzhou Middle School

 

KORAI ÉVEK
Wang Yiren a kínai Hangzhou városban látta meg a napvilágot 2000. december 29-én, a család második gyermekeként. Középiskolás éveit a helyi gimnáziumban töltötte, ezzel párhuzamosan énekórákat vett az itteni művészeti iskolában és táncolni is tanult, hisz egész kis kora óta idol szeretett volna lenni. 

A koreai közönség számára 2018-ban mutatkozott be, amikor megjelent az Mnet Produce 48 című műsorában, ahol a Yuehua Entertainment-et képviselte Sihyeonnal és Choi Yenával. Sajnos Yiren az utolsó előtti epizódban esett ki 28. helyezettként, ahogy Sihyeon is, míg Yena IZ*ONE tagként debütált.

 

KARRIERJE
2019. március 18-án az Everglow nevű lánycsapat vezértáncosa, énekese, rappere, visualja, központi, egyben lefiatalabb tagjaként kezdte meg pályafutását, két év és két hónap gyakornoki idő után. A formáció első kislemeze az "Arrival of Everglow" címet kapta, mostanra generációjuk legsikeresebb kpop csapatai közé tartoznak.

2022. január 9-én érkezett a hír, miszerint Yiren szüneteltetni fogja a tevékenységeit, mint az EVERGLOW tagja, hogy Kínában tevékenykedjen. Augusztus 25-én pedig bejelentésre került Yiren egyéni debütálása, melyre még a hónap utolsó napján sor került a "Call Call" nevezetű kislemeze által.


ÉRDEKESSÉGEK
– A csapatban az ő színe a fehér.
– Láthattuk őt a Produce 48-ban, ahol az egyik részben a versenyzők szavazhattak, hogy ki a legszebb közülük, Yiren-t választották ki elsőnek.
– Két évig és két hónapig volt gyakornok, mielőtt debütált volna.
– Beceneve: Pomeranian.
– Utálja a halakat.
– A csapatban Aisha a legjobb barátnője.
– Közeli kapcsolatot ápol Yena-val (IZ*ONE).
– Ő volt a negyedik tag akit bemutattak.
– Specialitása a kínai tánc.
– Súlya 43 kg.
– Hobbija a főzés és a vásárlás.
– AB vércsoportú.
– Debütálása előtt a kínai Middle School Life magazin címplajára került, mindössze tizenöt évesen.
– Szabadidejében szeret rajzolni.
– Imádja az unikornisokat.
– Korábban Aisha szobatársa volt, az új dormban Miával osztoznak egy szobán.
– Imádja a tésztákat.
– Ő az Everglow legfiatalabb tagja.
– Több, mint tíz évig tanult táncolni.
– Példaképei: Yoona (SNSD) és Ju Ji Hyun.
– Szereti a mukbang videókat.
– Tud zongorázni.
– Afrodité a kedvenc görög istensége.
– Amikor mérges vagy izgatott valami miatt nagyon gyorsan sétál.
– 2020 decemberében elkapta a koronavírust.
– A csapatból ő eszik a legtöbb zöldséget.
– A tagok szerint Yiren titokban jól rappel.Yiren aláírása

 


Tagok balról-jobbra: Sihyeon, Mia, Onda, Yiren, E:U & Aisha

Koreai név: 에버글로우
Rajongók neve: Forever
Műfaj: K-pop, Dance, EDM
Mottó: "All Light!"
Ügynökség: Yuehua Entertainment

Hivatalos debütálás: 2019. március 18.
Tagok száma: 6 (5 koreai és 1 kínai származású)
Csapat nevének jelentése: A forever + glow szóból ered, vagyis örökké ragyognak. 

 

TAGOK
 E:U (Főrapper, főtáncos és vokalista)
 Sihyeon (Vezető, vezérvokalista, visual és a csapat arca)
 Mia (Fővokalista, főtáncos és rapper)
 Onda (Vezértáncos, vokalista és visual)
 Aisha (Vezérrapper és vokalista)
 Yiren (Vezértáncos, vokalista, rapper, visual, center, a csapat arca és maknae)

*visual = a csapat legszebb tagja*
*center = középpont*
*maknae = a csapat legfiatalabb tagja*

 

2019: DEBÜTÁLÁS ELŐTT, BEMUTATKOZÁS AZ ‘’ARRIVAL OF EVERGLOW’’ KISLEMEZZEL ÉS VISSZATÉRÉS A ‘’HUSH’’-SAL
2019. február 18-án az ügynökség bejelentette, hogy az Everglow-ra keresztelt lánycsapata hamarosan debütálni fog, rövidesen meg is nyílt a csoport hivatalos Twitter és Instagram oldala. Ezen a napon már meg is erősítették, hogy Yiren és Sihyeon is tagja lesz a formációak, akiket korábbról már ismerhettünk a Produce 48 műsornak köszönhetően. Február 19-én hivatalosan is bemutatták Sihyeont egy őt jellemző rövid bemutatkozó videó keretein belül. Őt követte Mia egy girl crush videóval, melyben táncol, majd megismerhettük Ondat is, aki a klip alapján a csoport legaranyosabb tagja, majd Yiren következett, végül E:U és Aisha.

Március 12-én közzétették a bemutatkozó videoklipjük, azaz a "Bon Bon Chocolat" előzetesét. Végül a lányok debüt kislemeze, az Arrival of Everglow március 18-án jelent meg a vezető dalon kívül a "Moon" és a "D+1" számukkal. A "Bon Bon Chocolat" megjelenését követően igen nagy népszerűségnek örvendett, hisz a dal hangzásától kezdve, a klipen és annak koncepcióján át, egészen a táncig egy nagyon minőségi produkciót sikerült összerakni, ráadásul a koreográfiát a 1MILLION Dance Studio feje, azaz Lia Kim készítette.

Augusztus 5-én a csapat közzétett egy teaser fotót a második kislemezükről, vagyis a Hush-ról, a képen pedig az ókori római stílus elemei voltak láthatóak. Ezt követően további előzetesek is jelentek meg a tagokról, valamint természetesen belehallgathattunk a lemez három új szerzeményébe is, a "Hush"-ba, a "You Don't Know Me"-be, illetve a vezető dalba, vagyis az "Adios"-ba. Végül a várt album augusztus 19-én jelent meg. Az "Adios" videoklipje YouTube-on elérte a a 17 milliós kattintást két napon belül. A visszatérés mellett a rajongók örömére a lányok bejelentették hivatalos rajongói klubjuk nevét, mely a ForEver választásra esett.


2020–2021: ‘’REMINISCENCE’’‘’-77.82X-78.29’’ ÉS ‘’RETURN OF THE GIRL’’ KÖZÉPLEMEZEK
Január 20-án éjfélkor a lányok bejelentették, hogy februárban vissza fognak térni az első középlemezükkel. Ekkor már megtudthattuk, hogy a Reminiscence névre hallgató lemez február 3-án jelenik majd meg. Másnap közzé is tették visszatérésük napirendjét, ami szerint a koncepció fotókat január 22 és 24 között töltik fel, 25-én a dallistát, 29-én a videoklip előzetesét, 31-én pedig az albumon található négy dalba hallgathatunk bele. Végül az ígért időpontban megjelent a várva várt középlemez, illetve a vezető dal, vagyis a "Dun Dun" videoklipje is.

Szeptember 6-án a Yuehua Entertainment elárulta, hogy az Everglow szeptember 21-én vissza fog térni második középlemezükkel. A lemeznek a "-77.82X-78.29" nevet adták, melyen négy dalra lelhetünk. A szokásos előzetes procedúrák után végül 21-én meg is jelent az album, valamint a vezető dal, azaz a "La Di Da" zenés videója is felkerült a videómegosztó platformokra. A dal az eddig tőlük megszokottaktól egy kicsit eltér, visszahozták a k-pop második generációjának stílusát.

2021. május 3-án érkezett a hír, miszerint az Everglow még ebben a hónapban visszatér. Három nappal később megjelentek az első előzetes fotók, majd május 25-én megjelent a csapat harmadik kislemeze, ami a Last Melody nevet kapta. A korong vezető dala "First" címmel jelent meg, amivel a lányok megszerezték a második győzelmüket a The Show színpadán, június elsején. A promóciók során bejelentették, hogy E:U helyett ezentúl Sihyeon lesz a csapat új vezetője.

Több, mint félévnyi csendet megtörve, november 13-án a csapat közösségi oldalaira felkerült egy előzetes fotó a december 1-én megjelenő középlemezükről, ami ezúttal a "Return of the Girl" nevet kapta. A korongon hat dal kapott helyet, melyek közül a "Pirate" mellé forgattak videoklipet. Legújabb szerezeményüket először az Asian Artist Awards színpadán adták elő, ahol a legjobb videoklipnek járó díjat is magukénak tudhatták. Ez jelentette a lányok első nevesebb trófeáját is.

 

2022–2023: ELSŐ NEMZETKÖZI KÖZREMŰKÖDÉS: ‘’GHOST LIGHT’’ ÉS ‘’ALL MY GIRLS’’ KISLEMEZ
2022. január 9-én érkezett a hír, miszerint Yiren szüneteltetni fogja a tevékenységeit, mint az Everglow tagja, hogy hazájába, Kínába utazzon. Márciusban a Tmrw magazin címlapján kaptak helyet a lányok, ez volt az első alkalom, hogy egy újságban szerepelt a formáció. Április 15-én megjelent a "Pirate" egy többszöri platinalemezes DJ, R3HAB által elkészített remixe.

Augusztus 11-én bejelentették, hogy Aisha is szünetre vonul korházi ellátást igénylő egészségi állapota miatt, így a lányok már csak négy taggal koncerteztek pár hétig. Novemberben egy Twitter posztból derült ki, hogy az Everglow Yiren nélkül fog visszatérni egy dallal, melyet TheFatRat szerzett. A szám végül a hónap tizennyolcadik napján jelent meg angol nyelven, később pedig a koreai verziót is elérhetővé tették.

2023. február 10-én a Hanteo Music Awards-on lépett fel a banda – ezúttal Yirennel együtt –, ahol a legutóbbi szerzeményeiken kívül a 2NE1 "Fire" dalát is előadták, a díjátadó során pedig újabb elismeréssel gazdadotak a lányok, hisz a Post Generation díjat vihették haza magukkal több, mint egy év szünet után.

Júliusban megerősítették a formáció várva várt visszatérését, melyre augusztus 18-án került sor az All My Girls kislemezük által. A korong vezető trackjének a "Slay" bizonyult, melyhez további két szám, az "Oh Ma Ma God" és a "Make Me Feel" társult. 30-án karrierjük harmadik zenei show-os trófeáját vitték haza magukkal a lányok, ugyanis elsők lettek az MBC Show Champion műsorában. 

Novemberben a legutóbbi kislemezükről elnevezett turnéjára indult a banda, melyet az USA-ban kezdtek meg. Később Mexikóban, Európában és Japánban is koncerteztek.

 

2024–JELENLEG: VISSZATÉRÉS A ‘’ZOMBIE’’-VAL
Januárban első rajongói találkozójukra is sor került, méghozzá Hong Kongban. Áprilisban hivatalosan is véget ért a még előző évben megkezdett világkörüli koncertsorozatuk, egy hónappal később pedig lefedték a leplet az Everglow új kislemezéről, a Zombie-ról. A csapat ötödik single-je június 10-én várt elérhetővé.


TURNÉK, NAGYKONCERTEK
2020: Everlasting Tour
2020. január 24-én bejelentették, hogy a formáció első világkörüli turnéjára indul, mely első körben öt amerikai várost foglalt magába. A koncertsorozat március 6-án kezdődött meg, Dallasban, később pedig Atlantában, Chicagoban és Jersey City-ben is felléptek a lányok. Az utolsó koncertet, melyre 
Los Angelesben került volna sor a kaliforniai állam COVID-19 intézkedési miatt lefújták.

2021: The First
2021. június 1-jén egy plakáttal harangozták be a csapat első online koncertjét, melyre The First néven került sor július 25-én a Live Connect platformon. A koncert során bejelentésre került, hogy az Everglow ezentúl a UNICEF partnere, később pedig egy dal is megjelent ennek eredménye képpen, a Promise. A fellépést egy rajongói találkozó követte, melyen a megfelelő jeggyel rendelkezők vehettek részt.

2023–2024: All My Girls Tour
2023. augusztus 24-én került bejelentésre első világkörüli turnéjuk, melyet az Államokban kezdtek meg november 1-jén. 26-án Mexikóban is koncertet adtak, majd januárban és februárban Európában folytatódtak a fellépések. Utolsó állomásként Japánba látogattak el a lányok, így 2024. május 1-jén, Oszakában hivatalosan is véget ért a koncertsorozat. 


DÍJAK, ELISMERÉSEK
2021: Asia Artist Awards – Best Music Video
2023: Hanteo Music Awards – Post-Generation Award

ZENEI MŰSOR GYŐZELMEK
2019.09.24: The Show – Adios
2021.06.01: The Show – First
2023.08.30: Show Champion – Slay


KÖZÖSSÉGI OLDALAK
Instagram: @official_everglow
Facebook: @EVERGLOW.0321
Twitter: @EVERGLOW_twt
YouTube: EVERGLOW
TikTok: @everglowofficial
VLive: EVERGLOW


írta: aerichan.

VIDEOKLIPEK
2019: Bon Bon Chocolat
2019: Adios
2020: Dun Dun
2020: La Di Da
2021: First
2021: Promise
2021: Pirate
2023: Slay
2024: Zombie

SAJÁT REALITY MŰSOROK
2019: Epick Log
2019: Everglow Land
2020: SECRET48

SOROZATOK
2019: When The Devil Calls Your Name (EP.4)

TV MŰSOROK
2019.03.26: The Show
2019.03.28: Pops in Seoul
2019.29.04: Weekly Idol (EP.423)
2019.09.10: After School Club (EP.385)
2019.09.29: Wun. WAV (Jessi és a Loona mellett)
2019.10.01: Idol Room (a Dreamcatcher mellett)
2020.02.25: After School Club


TV MŰSOROK
2018: Produce 48
2020: Running Man

KÖZÉPLEMEZEK
2020.02.03: Reminiscence
2020.09.21: -77.82X-78.29
2021.12.01: Return of the Girl

KISLEMEZEK
2019.03.18: Arrival Of Everglow
2019.08.19: Hush
2021.05.25: Last Melody
2021.08.25: Promise (
UNICEF promise campaign)
2023.08.18: All My Girls
2024.06.10: Zombie

EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
2022.11.18: Ghost Light (TheFatRat közr.)

BETÉTDALOK
2020.11.12: Let Me Dance (The Spies Who Loved Me OST) 

 

KISLEMEZEK
2018.05.10: Produce 48 – Pick Me (Nekkoya)
2022.08.31: Call Call

KÖZÉPLEMEZEK
2018.08.18: Produce 48 – 30 Girls 6 Concepts

Utolsó frissítés: 2024.06.04. 04:04 aerichan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace