Starity

Will.I.Am

Will.I.Am Will.I.Am nemzetisége 405. 1364rajongó 86vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 83%
 • stílus: 79%
 • szimpátia: 77%
 • Születési név
 • William James Adams Jr.,
 • Becenév
 • Zuper Blahq, Will 1X, Voodoo Thursday
 • Születési idő
 • 1975. március 15.
 • Születési hely
 • Inglewood, Kalifornia, USA
 • Foglalkozás
 • Énekes, Színész, Zeneszerző, Producer
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 177 cm
 • Eredeti hajszín
 • Fekete
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Halak
 • Linkek
 • IMDB-adatlap
 • Hivatalos weblap
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Fergie Apl.de.ap Taboo

Will.I.Am életrajza

Élete:
Williams James Adams 1975. március 15-én született Los Angelesben, Kaliforniában. Ismertebb nevén Will.I.Am, egy amerikai énekes, dalszerző, vállalkozó, DJ és zenei producer. Soha nem találkozott az apjával, Williams Adamssel, az anyja, Debra nevelte fel, aki Káinban született és, aki bíztatta, hogy váltsa valóra az álmait. Ő ösztönözte, hogy kezdjen bele a zenei karrierbe, így beíratta őt az állami Palisades Charter High School-ba nyugat Los Angelesbe, ahol jó barátok lettek Allan Pinedával (apl.de.ap), aki szintén tagja lesz a The Black Eyed Peas együttesnek. Amíg középiskolába jártak, Will.I.Am és Apl.De. Ap előadtak néhány produkciót Észak Los Angeles-i klubokban és hamarosan csatlakoztak három másik szórakozó helyhez, hogy létrehozzák a csapatukat, az Atban Klann-t, ami magára vonta a Compton-i rapper, Eazy-E figyelmét és aláírtak egy lemezszerzőkést a Ruthless Recodrs-al.

Zenei karrier:
1992-2000: Formációk és a The Black Eyed Peas

Will.I.Am zenei karrierje 1987 nyarán kezdődött, amikor nyolcadik osztályba járt és itt találkozott későbbi banda társával Allan Pineda-val (apl.de.ap), aki szintén rapper és Dante Santiagóvalis. Eleinte csak mókából zenéltek Los Angeles környékén, majd hamarosan egy rapper felfedezte őket, mégpedig nem más, mint Eazy-E, aki aláíratott egy szerződést velük a Ruthless Records-nál 1992-ben. Abban az időben Will művészneve a Will 1X volt. Az Atban Klann legelső hivatalos száma a Merry muthafuckin’ Xmas volt, mely szerepelt Eazy-E 5140: Home 4 tha Sick című EP-jén is. Ezt követően a trió elkezdte a Grass Roots nevezetű albumot, a Mookie Mook és a DJ Motiv8 segítségével, azonban az album sose jelent meg, mivel Eazy-E meghalt 1995-ben.

Eazy-E tragikus halála után a banda megváltoztatta a nevét a Black Eyed Pods-ra és a bandába került Dante Jaime Gomez, ismertebb nevén Taboo. 1997-ben ismét egy névváltoztatásra került sor, ezúttal a banda a The Black Eyed Peas név mellett döntött és elkezdtek dolgozni első albumukon, a Behind the Front-on, Kim Hill énekes segítségével. Hamarosan leszerződtek az Interscope Records-al, és kiadták debütáló kislemezüket, a Joints & Jam-et 1998 elején. Az album elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy a szerződést meg kelljen újítani és 2000-ben kiadták a második albumukat a Bridging the Gap-et.

2001-2003: Lost Change, Must B 21 és az Elephunk
A Bridging The Gap megjelenése után, Will elkezdte az első önálló albumát a Lost Change-t. A lemez elkészítésében közreműködött Medusa, Planet Asia és Terry Dexter is, a kritikusok szempontjából pedig sikeres volt.

2001 novemberében elkezdték a 3. album munkálatait az Elephunk-nak. Az album munkálatai 2001. november 2-án kezdődtek, de csak két évvel később, 2003-ban jelent meg, mivel abban az időben a fejlődés ingen lassú volt. A gyártás során rájöttek, hogy a Shut Up ( a 2. kislemez az albumról) egy nőnek is jól áll. Eredetileg a banda Nicole Scherzinger-t (a Pussycat Dolls énekesnője) szemelte ki, hogy elénekelhesse a dalt, de kénytelenek voltak lemondani róla, ugyanis az énekesnő már aláírt egy másik szerződést Eden Crush-nál. Dante Santiago ezutánFergie-t ajánlotta be, és Will-t egyszerűen lenyűgözte tehetsége, így azonnal bevették a csapatba és állandó tagja lett az együttesnek. Az Egyesült Államokban az Elephunk elérte a Billboard Top 200-as listájának a 14. helyét és az album nagy sikert hozott a bandának, mikor az Egyesült Államokban elérte az Album Charts 3. helyét. Több mint 1,6 millió példányban kelt el az Egyesült Államokban, és 8,5 millió példányban világszerte. A két kislemez a Where is The Love?és a Shut Up az 1. helyen végzett és a Lets Get It Started is elismerést kapott a médiában. Az Elephunk sikere után, a bandát is megkereste az EA Games néhány zenéit illetően, pontosabban a 2004-es Urbz érdekében.

A csapat kiadta az áttörést hozó számukat a Where Is The Love-ot 2002 novemberében, melyben Justin Timberlake is közre működött, de nem jelent meg a klipben. A szám megközelítette az Elephunk sikerét. Ez idő alatt Will felvette a második szólóalbumát, a Must B 21-et és 2002-ben ő csinálta a Dexter Laboratúrima című Cartoon Network-rajzfilm zenéjét.

2003-2006: Monkey Business
2003 novemberében megkezdődtek a Black Eyed Peas 4. albumának a munkálatai, melynek a címe Monkey Business, és ez a 2. album az új bandataggal Fergie-vel. A 2005-ben megjelentMonkey Business nagy sikerest ért el, mivel háromszoros platina lett az RIAA-ben az USA-ban, és több mint 10 millió példányban kelt el világszerte. A kanadai Recording Industry Association igazolja, hogy a Monkey Business hatszoros platina lett, mivel több mint 600.000 példányban kelt el, míg az ausztrál Recording Industry Association azt adta hírül, hogy több mint 420.000 példányban kelt el. Az album 2006-ban 4 Grammy-jelölést szerzett a bandának, és elnyerték a „Legjobb szóló vagy csapatos rap előadás” díját a Don’t Phunk with My Heart című dallal. Az IFPI szerint csak Európában több mint 2 millió példányt adtak el, egyedül az Egyesült Királyságban kelt el 1 millió példány körül, ami jóval kisebb mint az Elephunk, amelyből 1,6 millió példányt adtak el és 10 milliót világszerte. A zenekar bejelentette, egy kis szünetet tartanak, hogy a saját céljaikra koncentráljanak. Will segített Fergie-nek az első szólóalbumában, a The Dutchess-ben, amely 2006-ban jelent meg. A munka megkezdése előtt, Will segített Michael Jackson albumában is, melynek munkálatai 2006-ban kezdődtek és egészen az énekes haláláig, 2009-ig tartottak. Azonban néhány remix felkerült a Thriller 25 évfordulójára készült albumra 2008-ban.

2007-2009: Songs About Girls és Change is Now
2007-ben Will bejelentette, hogy közösön fog dolgozni a Paradiso Girls lánybandával. Az album 2007-ben jelent meg Songs About Girls címmel és három kislemezt, az I Got From My Mamat,One More Chance-t és a Heartbreakert tartalmazza, melyek 75.000 példányban keltek el.
2008-ban írt egy dalt, a One Tribe-ot egy jótékonysági albumra, a Songs for Survival-re. Ebben az évben Will szerepelt a rapper, Flo Rida debütáló albumán, Mail on Sunday-en. 2008 januárjában Will bejelentette, hogy létrehozott egy politikai albumot, mely a Change is Now: Renewing America’s Promise címet viseli és, amely támogatja az elnököt, Obamát a választásban. Az első kislemez a Yes We Can, a videoklip rendezője Jessy Dylan volt. A videóban olyan hírességek tűntek fel, mint Scarlett Johansson, Kate Walsh, Adam Rodriguez, Kelly Hu, Nicole Shcerzinger, Nick Cannon és még sokan mások. A klip a YouTube-on egy hét alatt 3 millió nézőt vonzott. Június 13-án a Yes We Can díjat nyert a 35. Creative Arts and Entertainment Daytime díjkiosztón. Az album második kislemeze a We Are the Ones volt. 2008. november 4-én Will arról beszélt a CNN-nek, hogy támogatja Anderson Coopert. Miután a 2008-as választások véget értek és Obama nyert, Will megjelentette a harmadik kislemezt, az It’s a New Day-t. A videó tükrözi a történelmi eseményeket az elnökválasztósról. A videóban olyan hírességek tűntek fel, mint Fergie, Olivia Wild, Kanye West vagy Harold Perrineau és az Oprah Showban debütált. Obama elnök tiszteletére avatta fel a videót, eközben együttműködött David Fosterrel a negyedik kis lemezen az America’s Songon. Az ötödik és egyben utolsó kislemez aThe Jackass Song volt.

2009-től napjainkig: Black Eyed Peas roformációk és #willpower
2009 márciusában Will bejelentette, hogy visszatér a The Black Eyed Peas és néhány hónapon belül megjelenik az új kislemezük, a Boom Boom Pow, mely a UK Singles Chart és a Billboard Hot 100 listáján is az élen végzett. A visszatérő albumuk The E.N.D. címre hallgat, melynek sikere indokolta a második visszatérő albumot a The Beginning-et 2010 novemberében. Az lemezről három sláger került ki kislemezként, majd a zenekar bejelentette, hogy világkörüli turnét tervez. Will segített Rihanna negyedik stúdióalbumában a Rated R-ban, 2010 februárjában pedig Usher-nek a Raymond vs Raymond című hetedik stúdióalbumában.

A The Black Eyed Peas hatodik stúdióalbumának felvételekor, a zenekar női tagja, Fergie egy interjúban elmondta, hogy Will egy új szólóalbumon dolgozik a Black Einstein-en. Will meg is erősítette ezt a későbbiekben, hogy a Zuper Blahq álnéven dolgozik. 2010 elején Steve Aokiközreműködött a banda I’m In the House című számában. 2010 októberében a második kislemez is kijött az albumról, a Check It Out melyben Nicki Minaj is közreműködött és elérte a slágerlisták 4. helyét. 2011 februárjában a harmadik a Dance volt, melyben közösen énekeltek Natalia Kills-szel, a szám végül a 62. helyen végzett, a klip rendezője pedig James Sutton volt. 2011-ben Will.i.am felvett 4 dalt a Rió című animációs filmhez, a Hot Wingst, a Drop It Lowt, a Real In Riót és az Advice For The Young At Heartot, melyekben részt vettek olyan színészek és énekesek, mint Anne Hathaway, Jamie Foxx és a Tears for Fears. 2011-ben jelent meg a negyedik kislemez, a Forever. Ebben az időben Will bejelentette, hogy megváltoztatja a Black Einstein nevet #willpower-re. A videó premierje 2011. augusztus 26-ára esett. Will olyan énekesekkel dolgozz együtt, mint Jennifer Lopez, Mick Jagger, Britney Spears, Alicia Keys, Busta Rhymes, vagy Swizz Beatz. Az ötödik kislemezre 2011. novemberében került sor.

Will közreműködött a The Script Hall of Fame című dalában, ami 2012. július 23-án debütált a rádiókban és augusztus 21-től lehetett letölteni. Később részt vett Priyanka Chopra debütáló albumának munkálataiban, az In My City-ben. 2012-ben együttműködött egy album erejéigKe$ha-val is. 2010 novemberében megjelent Will harmadik kislemeze a #willpower, mely tartalmazza a Britney Spearsszel való közös dalt, a Scream and Shout-ot, amely bekerült a Billboard Hot 100 top 20 száma közé és végül elérte a 3. helyet, a UK Singles Chart 2. helyét és végül az 1. helyet, amit vezetett 2 hétig 2013 elején. A Capital FM-mel készített interjú során Will megerősítette, hogy Justin Bieberrel fog dolgozni. 2013 áprilisában will.i.am Chris Brown-nal dolgozott együtt a Let’s Go című számon, mely a #willpower albumon szerepel.

2015-ben megjelent a Must B 22, ami legújabb stúdióalbuma.

Magánélete:
Will elmondta The Sun brit bulvárnak, hogy fülzúgásban szenved, ami egy gyakori betegség a zenészek világában, akik hosszabb ideig hangos zenét hallgattak. 2013 áprilisában kijelentette, hogy hiperaktív. Az unokaöccse Lynn Cain, aki volt NFL csillag, játszott az Atlanta Falcons és a Los Angeles Rams csapatokban. Will.i.am felnézett a nagybátyjára, mert saját elmondása szerint, példaképnek tekinti. 2009 júniusában egy pletyka keringett róla, amit Perez Hilton indított a blogján, hogy a MuchMusic Video Awards díjátadón Torontóban bántalmazta a bloggert, de Will mindent tagadott.

Egyéb tevékenységek:
Színészkedés:

Will.i.am elsőként kezdett színészkedni a The Black Eyed Peas együttesből, először egy Snicker reklámban tűnt fel. Szinkronhangként szerepelt a Madagascar 2 című mesében, a hangjátMoto Moto-nak kölcsönözte. Will szerepelt az X-Men Origins: Wolverine-ben az X-Men filmek előzményében. Vendégszerepelt a CBS csatornánál a Joan of Arcadia című műsorban. 2011-ben szerepelt a Rio animációs mesében, ahol Pedro-nak kölcsönözte a hangját és énekhangját a mesében. Tina Fay és Steve Carell komédiás műsorában pedig önmagát alakította.

Életrajzot DennyKeh írta

Filmek:
Rio – 2011
Pedro (hang)
Bouncing Cats – 2010
Elton John
Date Night – 2010
Himself
Arthur and the Revenge of Maltazard – 2009
Snow (hang)
Madagaszkár 2 – 2008
Moto Moto

Sorozatok:
The Cleveland Show – 2011
Bernard (hang)
Joan of Arcadia – 2005 (1 epizód)
Three Card Monte Guy God

Önmaga:
The Voice UK – 2013
The X Factor – 2012
Top Gear – 2012
Cane – 2007 (1 epizód)

  

Filmográfiát DennyKeh írta

Solo kislemezek

• 2013: Bang Bang (will.i.am)
• 2013: #thatPOWER (will.i.am featuring Justin Bieber)
• 2012: Scream & Shout (will.i.am featuring Britney Spears)
• 2012: This Is Love (will.i.am featuring Eva Simons)
• 2012: T.H.E. (The Hardest Ever) (will.i.am featuring Jennifer Lopez & Mick Jagger)
• 2011: Forever (will.i.am featuring Wolfgang Gartner)
• 2011: Don't Stop the Party (The Black Eyed Peas)
• 2011: Just Can't Get Enough (The Black Eyed Peas)
• 2010: The Time (The Dirty Bit) (The Black Eyed Peas)
• 2010: Check It Out (Nicki Minaj featuring will.i.am)
• 2010: OMG (Usher featuring will.i.am)
• 2010: Rock That Body (The Black Eyed Peas)
• 2010: Imma Be (The Black Eyed Peas)
• 2009: 3 Words (Cheryl Cole featuring will.i.am)
• 2009: Meet Me Halfway (The Black Eyed Peas)
• 2009: Boom Boom Pow (The Black Eyed Peas)
• 2009: I Need a Dance (Samman with David Guetta & will.i.am featuring Paris)
• 2008: What's Your Name (Usher featuring will.i.am)
• 2008: In the Ayer (Flo Rida featuring will.i.am)
• 2008: American Boy (Estelle featuring Kanye West)
• 2007: I Want You (Common featuring will.i.am)
• 2007: Wait a Minute (Just a Touch) (Estelle featuring will.i.am)
• 2007: Hot Thing (Talib Kweli featuring will.i.am)
• 2007: Baby Love (Nicole Scherzinger featuring will.i.am)
• 2007: I Got It from My Mama
• 2007: Big Girls Don't Cry (Fergie)
• 2007: A Dream (Common featuring will.i.am)
• 2007: Can't Forget About You (Nas featuring Chrisette Michelle)
• 2006: Save Room (John Legend)
• 2006: Hip Hop Is Dead (Nas featuring will.i.am)
• 2006: Mas Que Nada (Sérgio Mendes featuring The Black Eyed Peas)
• 2006: Fergalicious (Fergie featuring will.i.am)
• 2006: I Love My Chick (Busta Rhymes featuring Kelis & will.i.am)
• 2006: Play with Fire (Hilary Duff)
• 2006: Beep (Pussycat Dolls featuring will.i.am)
• 2005: Pump It (The Black Eyed Peas)
• 2005: My Humps (The Black Eyed Peas)
• 2005: Don't Lie (The Black Eyed Peas)
• 2005: Don't Phunk with My Heart (The Black Eyed Peas)
• 2004: Ordinary People (John Legend)
• 2004: Let's Get It Started (The Black Eyed Peas)
• 2004: Hey Mama (The Black Eyed Peas)
• 2003: Shut Up (The Black Eyed Peas)
• 2003: Where Is the Love? (The Black Eyed Peas featuring Justin Timberlake)
• 2001: Request + Line (The Black Eyed Peas featuring Macy Gray)
• 2000: Weekends (The Black Eyed Peas)
• 2000: BEP Empire/Get Original (The Black Eyed Peas)
• 1998: Karma (The Black Eyed Peas)
• 1998: Joints & Jam (The Black Eyed Peas)
• 1998: Fallin' Up/¿Que Dices? (The Black Eyed Peas)
 

2015

Must B 22  

 

2013

will.i.am - #willpower
• Good Morning
• Hello
• This Is Love (feat. Eva Simons)
• Scream & Shout (feat. Britney Spears)
• Gettin' Dumb (feat. apl.de.ap and 2NE1)
• Geekin
• Freshy (feat. Juicy J)
• #thatPower (feat. Justin Bieber)
• Great Times Are Coming
• The World Is Crazy (feat. Dante Santiago)
• Love Bullets (feat. Skylar Grey)
• Far Away from Home (feat. Nicole Scherzinger)
• Reach for the Stars
• Smile Mona Lisa
• Bang Bang

Britney Spears - TBA
• TBA

The Great Gatsby: Music from Baz Luhrmann's Film
• Bang Bang (will.i.am)

Dizzee Rascal - The Fifth
• Something Really Bad (feat. will.i.am)
 

2012

Usher - Looking 4 Myself
• Can't Stop Won't Stop

Cheryl Cole - A Million Lights
• Craziest Things (feat. will.i.am)

Rita Ora - Ora
• Fallen in Love (feat. will.i.am)

K'naan - Country, God, or the Girl
• Alone (feat. will.i.am)

Priyanka Chopra - In My City
• In My City (feat. will.i.am)

Kesha - Warrior
• Crazy Kids
 

2011

Britney Spears - Femme Fatale
• Big Fat Bass (feat. will.i.am)
 

2010

Kelis - Flesh Tone
• Brave

Usher - Raymond v. Raymond
• OMG (feat. will.i.am)

Nicki Minaj - Pink Friday
• Check It Out (feat. will.i.am)

Cheryl Cole - Messy Little Raindrops
• Live Tonight
• Let's Get Down (feat. will.i.am)

The Black Eyed Peas - The Beginning

• The Time (Dirty Bit)
• Light Up the Night
• Love You Long Time
• XOXOXO
• Someday
• Whenever
• Fashion Beats
• Don't Stop the Party
• The Best One Yet (The Boy) (feat. David Guetta)
• Just Can't Get Enough
• The Coming
• Own It
• Phenomenon
• Take It Off
 

2009

U2 - No Line on the Horizon
• I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight

Flo Rida - R.O.O.T.S.
• Available (feat. Akon and will.i.am)

The Black Eyed Peas - The E.N.D.

• Boom Boom Pow
• Rock That Body
• Meet Me Halfway
• Imma Be
• Alive
• Missing You
• Party All the Time
• Out of My Head
• Electric City
• Now Generation
• One Tribe
• Rockin to the Beat

Cheryl Cole - 3 Words
• 3 Words (song) (feat. will.i.am)
• Heaven (feat. will.i.am)
• Make Me Cry
• Boy Like You (feat. will.i.am)
• Heartbreaker

Rihanna - Rated R
• Photographs (feat. will.i.am)

Mary J. Blige - Stronger with Each Tear
• I Can't Wait (feat. will.i.am)
 

2008

Michael Jackson - Thriller 25
• The Girl Is Mine 2008 (feat. will.i.am)
• P.Y.T. (Pretty Young Thing) 2008 (feat. will.i.am)
• Beat It 2008 (feat. Fergie)

Flo Rida - Mail on Sunday
• In the Ayer (feat. will.i.am)

Estelle - Shine
• Wait a Minute (Just a Touch) (feat. will.i.am)
• American Boy (feat. Kanye West)

Mariah Carey - E=MC²
• Heat

Usher - Here I Stand
• What's Your Name? (feat. will.i.am)

SMAP - Super Modern Artistic Performance
• Theme of 019 (feat. will.i.am)
• Here Is Your Hit

John Legend - Evolver
• Cross the Line
• Satisfaction
• I Love, You Love

Sérgio Mendes - Encanto
• The Look of Love (feat. Fergie)
• Funky Bahia (feat. will.i.am and Siedah Garrett)
• Água De Beber (feat. will.i.am)

Pussycat Dolls - Doll Domination
• Baby Love
 

2007

Hilary Duff - Dignity
• Play with Fire

Freedom Writers Original Soundtrack
• A Dream (Common feat. will.i.am)
• Colors (will.i.am)
• Bus Ride (will.i.am)
• Riots (Mark Isham feat. Miri Ben-Ari and will.i.am)

Bone Thugs-n-Harmony - Strength & Loyalty
• Streets (feat. The Game and will.i.am)

Macy Gray - Big
• Finally Made Me Happy
• Okay
• Glad You're Here (feat. Fergie)
• Ghetto Love
• One for Me
• Strange Behaviour
• Get Out
• Treat Me Like Your Money (feat. will.i.am)
• Everybody

Daddy Yankee - El Cartel: The Big Boss
• Who's Your Daddy?
• Plane to PR (feat. will.i.am)

Too Short - Bible of a Pimp

Common - Finding Forever
• I Want You (feat. will.i.am)

Talib Kweli - Eardrum
• Hot Thing (feat. will.i.am)
• Say Something

Chris Brown - Exclusive
• Picture Perfect (feat. will.i.am)

LA Symphony - Unleashed
• Idle Times

will.i.am - Songs About Girls
• Over
• Heartbreaker
• I Got It from My Mama
• Get Your Money
• Impatient
• Invisible
• Fantastic
• Fly Girl
• Dynamite Interlude
• Make It Funky
• S.O.S (Mother Nature)
 

2006

Sérgio Mendes - Timeless 

• Mas Que Nada (feat. The Black Eyed Peas)
• That Heat (feat. Erykah Badu and will.i.am)
• The Frog (feat. Q-Tip and will.i.am)
• Let Me (feat. Jill Scott and will.i.am)
• Surfboard (feat. will.i.am)
• Loose Ends (feat. Justin Timberlake, Pharoahe Monch and will.i.am)
• Yes, Yes Y'All (feat. Black Thought, Chali 2na, Debi Nova and will.i.am) 

Busta Rhymes - The Big Bang
• I Love My Bitch (feat. Kelis and will.i.am)

Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds
• Damn Girl (feat. will.i.am)
• Pose (feat. Snoop Dogg)

Too Short - Blow The Whistle
• Keep Bouncin (feat. Snoop Dogg and will.i.am)

Fergie - The Dutchess
• Fergalicious (feat. will.i.am)
• Clumsy
• All That I Got (The Make Up Song) (feat. will.i.am)
• Voodoo Doll
• Here I Come (feat. will.i.am)
• Velvet
• Big Girls Don't Cry
• Mary Jane Shoes

Kelis - Kelis Was Here
• What's That Right There? (feat. will.i.am)
• Till the Wheels Fall Off
• Weekend (feat. will.i.am)

Diddy - Press Play
• Special Feeling
• All Night Long (feat. Fergie)

John Legend - Once Again
• Save Room
• Each Day Gets Better
• Slow Dance
• Coming Home

The Game - Doctor's Advocate
• Compton (feat. will.i.am)
• I'm Chillin (feat. Fergie and will.i.am)

Ciara - Ciara: The Evolution
• Do It (feat. will.i.am)
• Get In, Fit In

Nas - Hip Hop Is Dead
• Hip Hop Is Dead (feat. will.i.am)
• Who Killed It?
• Can't Forget About You

 

2005

The Black Eyed Peas - Monkey Business 

• Pump It 
• Don't Phunk with My Heart
• Don't Lie
• My Humps
• Like That (feat. Q-Tip, Talib Kweli, Cee-Lo and John Legend)
• Dum Diddly (feat. Dante Santiago)
• Gone Going (feat. Jack Johnson)
• They Don't Want Music (feat. James Brown)
• Bebot 
• Audio Delite at Low Fidelity
• Union (feat. Sting)

Pussycat Dolls - PCD
• Beep (feat. will.i.am)

Hitch Original Soundtrack
• Don't You Worry Bout a Thing (John Legend feat. will.i.am)

Mary J. Blige - The Breakthrough
• About You (feat. Nina Simone and will.i.am)

Shaggy - Clothes Drop
• Shut Up & Dance (feat. Fergie and will.i.am)

Ricky Martin - Life
• Drop It on Me (feat. Daddy Yankee and Taboo)

Sarah McLachlan - Bloom: Remix Album
• Just Like Me (will.i.am Mix) (feat. DMC)

Earth, Wind & Fire - Illumination
• Lovely People (feat. will.i.am)

 

2004

Carlos Santana - All That I Am
• I Am Somebody (feat. will.i.am)

John Legend - Get Lifted
• She Don't Have to Know
• Ordinary People

Juanes - Mi Sangre
• La paga (feat. Taboo)
 

2003

Will.i.am - Must B 21

• Take It (feat. KRS-One)
• Nah Mean (feat. Phife)
• B Boyz (feat. MC Supernatural)
• Here to Party (feat. Flii, Planet Asia and Kron Don)
• Bomb Bomb (Interlude)
• Bomb Bomb (feat. MC Supernatural)
• Swing by My Way (feat. John Legend)
• It's OK (feat. Triple Seven and Dante Santiago)
• Mash Out (Interlude)
• Mash Out (feat. MC Lyte and Fergie)
• Ride Ride (feat. John Legend)
• Sumthin' Special (feat. Niu, Dante Santiago and Taboo)
• Sumthin' Special (Interlude)
• I'm Ready (Y'All Aint Ready for This) (feat. Tash and MC Supernatural)
• We Got Chu (feat. Planet Asia & Flii)
• Go! (Interlude)
• Go!

The Black Eyed Peas - Elephunk

• Hands Up
• Labor Day (It's a Holiday)
• Let's Get Retarded
• Hey Mama
• Shut Up
• Smells Like Funk 
• Latin Girls (feat. Debi Nova)
• Sexy
• Fly Away
• The Boogie That Be 
• The Apl Song 
• Anxiety (feat. Papa Roach)
• Where Is the Love? (feat. Justin Timberlake)

 

2001

Will.i.am - Lost Change

• Ev Rebahdee (feat. Planet Asia)
• Lay Me Down (feat. Terry Dexter)
• Possessions
• Tai Arrive
• If You Didn't Know (feat. Mykill Miers)
• Money (feat. The Horn Dogs, Huck Fynn and Oezlem)
• Lost Change 
• I Am 
• Hooda Hella U (feat. Medusa)
• Lost Change in E Minor
• Yadda Yadda
• Em A Double Dee (feat. Mad Dogg)
• Control Tower
• Lost Change in D Minor

 

2000

The Black Eyed Peas - Bridging the Gap

• Weekends (feat. Esthero)
• Get Original (feat. Chali 2na)
• Cali to New York (feat. De La Soul)
• Lil' Lil
• On My Own (feat. Les Nubians and Mos Def)
• Go Go
• Bringing It Back
• Tell Your Mama Come
• Request + Line(feat. Macy Gray) 

 

1998

The Black Eyed Peas - Behind the Front

• Fallin' Up
• Clap Your Hands
• Joints & Jam 
• The Way U Make Me Feel (feat. Kim Hill)
• Movement
• Karma
• Be Free (feat. Kim Hill)
• Say Goodbye
• Duet (feat. Red Foo)
• Communication
• What It Is (feat. Kim Hill)
• ¿Que Dices?
• A8
• Love Won't Wait (feat. Macy Gray)
• Head Bobs
• Positivity 

 

Diszkográfiát DennyKeh írta

Utolsó frissítés: 2015.08.27. 15:03 kurrek által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace