Starity

Woo Sung Hyun "Kevin"

Woo Sung Hyun Woo Sung Hyun nemzetisége 761. 733rajongó 29vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 99%
 • stílus: 97%
 • szimpátia: 98%
 • Születési név
 • Woo Sung Hyun (우성현)
 • Becenév
 • Kevin (케빈)
 • Születési idő
 • 1991. november 25.
 • Születési hely
 • Danville, Kalifornia, USA
 • Foglalkozás
 • énekes
 • Családi állapot
 • nőtlen
 • Magasság
 • 180 cm
 • Eredeti hajszín
 • fekete
 • Szemszín
 • barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Shin Soo Hyun Lee Ki Seop Alexander Lee Shin Dong Ho Elison Kim Yeo Hoon Min Kim Jae Seop Lee Jun Young Jimin Park Park Jae Hyung

Woo Sung Hyun életrajza

 Kevin Woo

Születési név: Woo Sung Hyun (우성현)
Művésznév: Kevin Woo (케빈우)
Születési idő: 1991. november 25.
Születési hely: Danville, Kalifornia, USA
Magasság: 180 cm
Súly: 55 kg
Vércsoport: 0
Csillagjegye: nyilas
Pozíció: fővokalista
Gyakornoki idő: 4 év

Élete, kezdetek:
1991. november 25-én született Danvilleban, Kaliforniában, ami az Egyesült Királyságban található. Később, mikor még kisgyerek volt szüleivel és nővérével együtt San Franciscóba költözött. Édesapja CF rendező volt, míg édesanyja modellként dolgozott. Tanulmányait a Monte Vista Középiskolában végezte, ahol tagja volt az iskolai kórusnak is. Dél-Koreába tett látogatása során részt vett egy meghallgatáson, és akkor döntötte el, hogy énekes szeretne lenni. 15 éves korában családjával visszatért Koreába, hogy megvalósíthassa álmát.

Első debütálás:
2006-ban leszerződött az NH Médiánál, ahol nem sokkal később tagja lett a Xing nevezetű bandának. Nevük egy mozaik szóból tevődik össze, a "Crossing In New Genre"-ből. A bandában mellette Kibum ( aki később szintén U-KISS tag lett), Yume és Cheon Hyesung kapott helyet. Első single lemezük 2006. december 14-én jelent meg In Your Hand néven. Népszerűségük egyre nagyobb lett, egyre többen hasonlították őket egy másik tini csapathoz a SG Wannabehez. Ezek után bejutottak a 2007-ben legjobban várt visszatéréses csapatok közé. Kibum volt az első, aki úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot, távozása után két új taggal bővült a Xing. Immár az új felállásban adták ki második mini albumukat, a My Girlt, majd a The White Of Wintert is. Újabb két tag csatlakozott a bandához, így 2008-ban már heten voltak. A 2008 márciusában kiadott T-Expressel kezdett megváltozni a csapat stílusa, majd egyre több tv-s meghívást kaptak és koncerteket rendeztek, de Kevin ennek ellenére mégis elhatározta, hogy kiválik a bandából.

Színészi karrier:
2010-ben csapattársaival (Soohyun, Kiseop, Kibum, Dongho) egy kisebb szerepet kapott az I Am a Legened című filmben, ahol egy rock banda tagjait alakították. Ez jelezte a színjátszó debütálásukat, ahol a tagok zenei tehetségüket inkább hangszerekkel mutatták be, nem pedig énekléssel; Kevin gitáron játszott.
2011. január 5-én Kevin részt vett a zenei On Air Live-on, mint vezető színész. Összesen 26 előadást tartott, utolsó szakaszát 2011. február 14-én érte el.
2013 áprilisában Kevin, Soohyun, Eli és Kiseop részt vett a KPOP The Ultimate Audition-on három epizód kisebb szerepének erejéig.
Ugyanekkor Kevin és Soohyun kiválasztásra kerültek a zenei Summer Snow koreai adaptációjához Sungmin (Super Junior), Sungjae (Supernova), Heo Young Saeng (SS501) és Seunghyun (FT Island) mellett. Megjelenésük 2013 áprilisától 2013 júniusáig tartott. Ez volt a második musical, amiben Kevin szerepelt.

After School Club:
2014. február 5-én, a műsor 43. epizódjában szerepelt legelsőnek, mint az After School Club társ MC-je, majd áprilistól már hivatalos műsorvezetőként ült Eric Nam mellett, hogy Jiminnel (15&) együtt hárman folytassák tovább. 2016 áprilisában Eric otthagyta a műsort, helyére a Day6-ből ismert Jae érkezett, így kezdődött el a Jaemin. 2018. április 4-én az ASC hivatalos twitter fiókján hozták nyilvánosságra, hogy Kevin utolsó szereplése április 10-én lesz, ami csak rá fog öszpontosítani, s ezzel le is diplomázott, mint MC. Érdekesség, hogy Kevin volt a műsor eddigi ideje alatt a legtovább MC pozícióban.

Érdekességek:
- Keresztény.
- Tud gitáron és zongorán játszani.
-Annak ellenére, hogy jól beszéli a koreai nyelvet, többször is bajba került már, mikor a hyungjaival beszélt, mivel Banmalt használt a formális nyelv helyett.
- Ő a negyedik, aki beszél angolul a tagok közül (Eli, volt tagok: AJ, Alexander).
- Kincsei közé tartozik az mp3 lejátszója, a családi fényképei, a bibliája és a QT tanulmányi tankönyvei.
- Rain inspirálta, hogy énekes legyen.
- Ha nem lehetett volna énekes, akkor az orvosi pályát választotta volna.
- Németországban élő nagybátyja, Emmanuel Woo híres bariton operaénekes.
- Nagyon türelmes személyiség.
- Tud aegyozni.
- Elismerte, hogy a Titanicon és az Avataron is elsírta magát.
- Tudja, hogy férfi dívaként emlegetik a k-popban.
- A tagok szerint Kevin és AJ (volt tag) a legkínosabb.
- Szeretni a Girls' Generationt, kedvenc tagja Seohyun.
- Előszeretettel tanulja a japán nyelvet, és szeret japán sorozatokat nézni.
- Hobbija a zenehallgatás, a filmnézés, az olvasás és az írás.
- Fél a bogaraktól és a szellemektől.
- Ismert a hihetetlen étvágyáról, azt állítják, hogy van egy "fekete lyuk" a gyomra helyén, mert képtelen súlygyarapodásra.
- Az ételek közül különösen imádja a ddukbokkit.
- Az első dal, amit nagy tömeg előtt énekelt, az a Let It Be a Beatlestől.

- Az angol részeket ő írja a dalokban.
- Elsőnek egy reklámműsorban tűnt fel.
- Mielőtt debütált a U-KISS tagjaként általában napi 10 órát aludt.
- Csengőhangja általában a legutoljára kiadott U-KISS dal.
- Női ideálja először Beyoncé volt, majd a színésznő, Go Ara, később pedig a 2NE1-os Dara lett, de állítása szerint ez mindig változó.
- Fanjai neve: Kevinias
- Ha egy másik U-KISS tag lehetne egy napra, akkor Elit választaná, mert állítása szerint nagyon férfias.
- Amikor megkérdezték, hogyha lány lenne, kit választana magának a csapatból, szintén Elit választotta, mert szerinte védelmező és gondoskodó típus. Utoljára Donghót mondta, mert ő csak cuki, de nem elég férfias.
- Műsorvezető egy koreai zenei talk showban, az After School Clubban, amit angolul folytatnak, hogy felkeltsék a külföldi k-pop rajongók figyelmét is.
- A többiek szerint könnyen alkalmazkodó, sokat beszél és szinte sosem lehet kihozni a sodrából, mindig mosolygós és vidám.
- A lánytípusba, mely versenyre kelti Kevin szívét, azok a lányok tartoznak, akik elmosódott szemmel mosolyognak.

- Számára az ideális lány olyan, aki cuki, aranyos, tapintatlan, ártatlan és mindig vidám.
- Ideális típusáról később így nyilatkozott: "Az ideális nő számomra egy olyan ember, aki egyszerű és jó hallgatóság, különösen, ha az én történetemről van szó."

 

U-KISS /유키스


tagok balról jobbra: Jun, Hoon, Eli, Kiseop, Kevin, Soohyun

Tagok:
Soohyun
(vezető, fővokalista)
Eli
(főrapper)
Kiseop
(alvokalista, főtáncos)
Hoon
(vezetővokalista)
Jun
(rapper, vokalista, maknae)

Volt tagok:
Xander
(rapper)
Kibum
(vokalista)
Dongho
(alvokalista, maknae, visual)
AJ
(rapper)
Kevin (fővokalista)  

Debütálás:
2008-ban újra debütált, ezennel U-KISS egyik oszlopos tagjaként öt másik csapattársával (Soohyun, Kibum, Xander, Eli, Dongho) együtt, akiket az NH Média egyénileg választott ki meghallgatások segítségével. Nevük jelentése Ubiquitous Korean International Idol Super Star (Mindenütt jelenlévő Koreai Nemzetközi Idol Szupercsillag). A U-KISS véglegesen 2008. augusztus 15-én debütált Japánban a Power of Atamix 08-tel. Koreában 2008. augusztus 28-án debütáltak, majd szeptember 8-án kiadták első dalukat, Not Young címen, valamint a hozzá tartozó mini albumukat, a New Generationt (N-Generation) is. Annak ellenére, hogy újak voltak az iparban már tagjai voltak a Japán-Koreai együttműködési projektnek. A népszerű ügynökség, a japán Yashimoto csoport 150 milliárd KRW-t fektetett be a U-KISS-nek, mint nemzetközileg ismert bandának.

2009 - 2010: Mini Albumok, Only One, U-KISS First Kiss és egyéb tevékenységek
2009-ben megjelent a srácok második mini albuma is a Bring It Back 2 Old School, a hozzá tartozó vezető dallal, az I Like You-val, melynek köszönhetően Thaiföldön is népszerűek lettek. A harmadik mini albumuk, a Conti U-KISS kiadása előtt csatlakozott a bandához Kiseop hetedik tagként, a Man Man Ha Ni megjelenésével kezdődött meg a változások sorozata. 2010-ben kiadták új számukat, a Shut Up!-ot a negyedik mini albumukkal együtt.
A U-KISS első teljes albuma az Only One 2010. február 3-án jelent meg a Bingeul Bingeul-lel, ennek köszönhetően a Fülöp-szigeteki charton a legmagasabb pontszámot kapták. Az album egy nap alatt a listák tetejére ugrott a Hanteo Chartson, a Hot Trackson, Syn-nara Recordson és az Evan Recordson is. A fiúk Malajziában, Mongóliában és Japánban is promotálták az Only One-t. A U-KISS a Fülöp-szigeteken egy bevásárlóközpontban népszerűsítettem az új albumot, ahol egy napon belül több, mint 1000 példányt adtak el, amellyel megdöntötték a legmagasabb értékesítések rekordját. A sikernek köszönhetően megtarthatták első hivatalos koncertjüket a Fülöp-szigeteken, Maniliában U-KISS First Kiss címen.
Zenei pályafutásuk mellett saját valóság showkban is szerepeltek, ilyen például az All About U-KISS , a UKISS Vampire és a Chef Kiss. Ezeken kívül más műsorokban is egyre többször jelentek meg a tagok. Kevin és Xander csatlakozott az Arirang rádióműsorhoz, a Pops in Seoulhoz, ahol az All About You szegmens és a Brave Brother Finally dalában is szerepeltek. Eli szintén csatlakozott az MBC showjához, a Fusionhoz. Kiseop az Uljjang Shidae2, ismertebb címén a Pretty Boys and Girls 2.évadjában tűnt fel. Dongho is számos műsorban kapott helyett, többek között a The Invincible Baseball Teamben, az Idol Maknae Rebellionban és a My Black Mini Dressben is. Kibum és Eli egy thai drámában is szerepelt, az Autumn's Destinyben (Őszi Sors), ahol hangjukat szimbólumként emlegették, mivel nem tudnak thaiul.

2011: Tagcserék, Neverland Album és japán kiadások
A sokáig tervezgetett amerikai album végül lemondásra került a tagok szerződésének megszűnése miatt. Alexander és Kibum 2011-ben úgy döntött, hogy elhagyja a csapatot, és így két új tag, csatlakozott helyettük a U-KISS-hez. Kim Jae Seop (AJ), aki az egykori Paran tagja és egy korábbi szólista, Yeo Hoon Min.
Az immár teljesen új U-KISS 2010. március 30-án kiadta ötödik mini albumát, a Brand New Kiss-t egy balladával, a 0330-vel. Szeptemberben kiadták a második teljes hosszúságú albumukat is Neverland címen, a Someday kislemezzel együtt. Nem sokkal ezután kiadtak egy japán DVD-t, amin a First Kiss album válogatásai voltak. Az album már a kiadás napján a második helyezést ért el az Oricon napi listáján. 2011. augusztus 24-én a Brand New Kiss japán változata is a polcokra került. A csapat megjelenítette első japán albumát, a Tick Tacket és a másodikat, a Forbidden Love-t is az első teljes japán albumukkal együtt, mely a Shared Dream címet kapta. Az album a 6. és a 2. számmal érte el a csúcsot.

2012: Japán turné, további Mini Albumok
A srácok 2012-ben részt vettek a Párizsban megrendezett Music Bank koncerten. Kolumbiában ők végeztek az első helyen a k-pop csapatok közül, a nemzetközi csillag, Shakira ünneplésével összhangban. Márciusban meg volt a kitűzött koncertkörútjuk is, a 1st Japan Live Tour 2012, amely a Zepp Hallban került megrendezésre. A turné március 2-tól március 25-ig tartott. Június második hetében két további műsor került megrendelésre.
2012-ben a U-KISS-t megválasztották az első számú Hallyu sztárnak, Kevint pedig a leghelyesebb énekesnek, a Luckiest Hallyu Star of 2012-nek. A hatodik albumuk 2012. április 25-én jelent meg, DoraDora néven. Májusban a dal első helyen végzett a German Asian Music Charton. Június 5-én kiadtak egy különleges albumot, a The Special To Kissme-t. Június 1-jén jelent meg különböző zenei helyszíneken a második kislemezük, a Te Amo. A japán sikereknek hála a srácok július 5-én kiadták a harmadik japán lemezüket, a Dear My Friendet, ami egy japán anime, a Stormy Night (Secret Friends) főcímdala lett.
AJ 2011-ben iskolai felvételt nyert a Kolumbiai Egyetemre az Egyesült Államokban. 2012. július 29-én egy japán turné keretein belül jelentették be, hogy AJ 5 hónapon át nem fog részt venni a U-KISS tevékenységeiben és augusztustól a tanulmányaira koncentrál. Az ügynökségük azt nyilatkozta, hogy AJ 2013 elején fog visszatérni, így szeptemberben csak 6 taggal fog comebackelni a csapat. Mielőtt AJ átmenetileg elhagyta a bandát részt vettek az A-Nation nyitóünnepségén a Tokiói Nemzeti Stadionban. 2012. augusztus 12-én az ázsiai Progress M-ben, az A-Nation tevékenységének részeként a legnagyobb japán zenei fesztiválon a U-KISS képviselte Koreát.
Szeptember 5-én kiadták a negyedik japán kislemezüket, amivel már az első héten az elsők lettek a Tower Records charton. Még e hónap 20-án a hetedik koreai mini albumuk is a polcokra került Stop Girl néven.
A srácok külön elismerést kaptak a Hallyu Wavehez való hozzájárulásokért. A csapat részt vett az Arirang TV ünnepi eseményén, melynek során az több mint 100 millió ügyfelet ért el. Az eseményen a U-KISS elnyerte a Kulturális, Sport- és Turisztikai Minisztérium miniszterének "Különleges Hallyu Achievement Award" díját.
Az U-KISS 2012. december 12-én kiadta ötödik japán kislemezét, a Distancet.

2013: Collage Album, Dongho kilépése, Amerikai turné
A fiúk 2013. január 19-én részt vettek a Dream KPOP Fantasy koncerten Manilában, a Fülöp-szigeteken. Az Alone-t 2013. február 13-án adták ki, és a japán műsorszóró csatorna, az NHK dráma "Könyvesbolt Munkatársa, Michiru Személyes Történetének" főcímkéje lett.
Az U-KISS március 7-én kiadta harmadik teljes hosszúságú albumát, a Collage-t, amiben már AJ is részt vett. Szintén ezen a napon kikerült a Ryan Jhun által alkotott vezetődal, a Standing Still is. Kevin és Hoon szóló dalt is énekelnek az albumon. Az Avex Trax bejelentette, hogy az U-KISS 2013. július 24-én kiadja második teljes hosszúságú japán albumát, az Inside of Me-t.
2013 októberében egy rossz hírrel várták a rajongókat, bejelentették, hogy a csapat maknaeja, Dongho egészségügyi és személyes okok miatt véglegesen elhagyja a bandát és visszatér az átlagos élethez. A többiek ez után turnézni mentek Amerikába, ahol a média előtt is megjelentek.
Az új album 2013 őszén jelent meg Moments címmel, immár 6 taggal. 2013. október 31-én megjelent a She is Mine című daluk és az ahhoz tartozó videoklip is. Valószínűleg AJ Amerikába megy tanulni és az U-KISS egy ideig nélküle folytatja a pályafutását, de AJ minden bizonnyal vissza fog térni.

2014: Brake Up, AJ távolléte, Jun csatlakozása
Februárban kiadták az új koreai albumukat Break Up címmel. Majd kijelentették, hogy AJ ideiglenesen újra visszatér a Kolumbiai Egyetemre, Amerikába. A csapat a Break Up kislemez után áprilisban kiadta a Memories mini albumot, ami immár AJ nélkül készült el. 2014. március végén kikerült a Mysterious Lady videoklipje is, ami egy bemutatkozó videó lett.
2014. május 15-én az NH Media bejelentette az U-KISS hivatalos koreai weboldalán az új tagot, Junt a nyilvánosság számára, a hírhez képet is csatoltak. A fiúk immár teljes létszámmal kiadták az újabb mini albumukat, a Mono Scandalt, amiben már Jun is látható volt. A fiúk egy nem mindennapi klippel készültek, hiszen a Don't Flirt című számukhoz egy +18-as videó készült.

2015: Always és japán promotálások
Hosszú kihagyás után a srácok január 23-án végre visszatértek egy új dallal, a Playgrounddal és a tizedik koreai mini albumukkal, ami az Always címet viseli. Ennek ellenére sajnos AJ még itt sem volt jelen. Az U-KISS negyedik japán albuma, a Action március 18-án jelent meg. A banda 2015. szeptember 9-én egy újabb japán albumot adott ki Stay Gold címen, amin két új dal található.

2016: Stalker, AJ távozása, U-KISS babák
Február 23-án az U-KISS kiadta a tizenkettedik japán kislemezét, Kissing to Feel címen, majd öt hónappal később, március 23-án az ötödik japán albumukat is a One Shot One Killt is. 2016 május végén a fiúk bejelentették, hogy június 7-én kerül kiadásra a 11. koreai mini albumuk Stalker néven, amely óriási sikereket aratott. Az albumból származó nyereség egy részét jótékonysági eseményeken eladományozták.
Augusztus 29-én AJ bejelentette, hogy szerződése lejárt az NH Mediaval, és hivatalosan elhagyja a csapatot.
Szerencsére AJ kilépésénél megálltak a rossz hírek, és csak újabb jók kerültek bejelentésre. Eli és egy egykori tag, Dongho is boldog házasságban él és, ha ez még nem lenne elég, mind a kettőjüknek megszületett első gyermeke.

2017: Kevin távozása
2017. március 2-án Kevin bejelentette hivatalos távozását a csapattól, miután szerződését lejárták az NH Mediaval, hogy mélyebben beleáshassa magát a musicalek világába és egy kicsit a való életbe is. Ennek ellenére azóta is tartja a kapcsolatot a srácokkal. A U-KISS ezentúl öt tagú bandaként folytatja tovább, újabb tagok csatlakozásáról még semmit sem tudni.

 

uBEAT / 유비트

2013-ban Eli és AJ debütált az uBEAT tagjaként, ami a U-KISS első alegysége, majd kicsivel később Kevin is csatlakozott hozzájuk. Az első megjelenő albumuk a Should Have Treated You Better lett, mely vezető dalához klip is készült.

Írta: Yoona05
Források: Wikipédia

Doramák
2010

I am Legend
2015
About Love
Let's Eat 2
2016
One and Only You

Filmek
2011
Mr. Idol

Mini Albumok
2008
New Generation
2009
Bring It Back 2 Old School
Conti U-KISS
2010
Break Time
2011
Brand New Kiss
2012
DoraDora
Stop Girl
2013
Moments
2014
Mono Scandal
2015
Always
2016
Stalker

Teljes Albumok
2009
Only One

2011
Neverland

2013
Collage

Kislemezek
2008
As Long As You Love Me

2010

What

2011
Someday
Lifetime For KissMe
2012
Amazing
Te Amo
Cinderella
Gangstar Boy
2013
Mysterious Lady

 

Japán Albumok
2010
First Kiss
2012
A Shared Dream
2013
Inside of Me

Japán Kislemezek
2011
Together
Tick Tack
2012
Forbidden Love

Dear My Friend
One of You
Distance
2013
Alone
Fall in Love / Shape of your heart
2014
Break Up
Mono Scandal
Sweetie
2015
Stay Gold

 

uBeat Album
2013
Should Have Treated You Better

Utolsó frissítés: 2018.12.02. 13:01 Blissful által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace