Starity

Zachary David Porter

Zachary David Porter Zachary David Porter nemzetisége 5283. 54rajongó 4vélemény
  • Értékelés
  • tehetség: 100%
  • stílus: 100%
  • szimpátia: 100%

Zachary David Porter életrajza

*FEJLESZTÉS ALATT*

Március 2-án, 2010, a banda debütáló kislemez, a "A Different Side of Me". A dal videoklipjét tartalmazza a négy tagja a zenekar felfedezni a várat, és közben feltárása a folyosókon a vár, minden tag bemutatja a saját sorsukat. Ezután saját útjukat járják, miközben mindent elárul egy hercegnő. A dal lett nagy Disney találatot, tetőzik a tetején a Radio Disney kislemez listán.

Allstar hétvége volt az egyik sok banda, akik rögzített átformálja a Disney dalok a válogatásalbum, Disneymania 7, ami adták március 9-én, 2010. A zenekar saját verzióját I Just Can't Wait to Be King, eredetileg hallottam a The Lion King. Nem sokkal az album megjelenése után a debütáló kislemeze, a zenekar bejelentette, hogy debütáló EP, melynek címe: Hirtelen kellene szabadítani június 22-én, 2010. Azt is bejelentette, hogy kiadja második kislemezét előtt az album megjelenése.

Június 7-én 2010 banda kiadta a második kislemez a közelgő EP, címe: "Dance Forever". A klip adták június 4, 2010 és zajlik a ház udvarán, ahol a medence fél dobálnak, és a zenekar teljesítményéről. Mind az énekes Zachary Porter, és a gitáros Nathan Darmody azt mondta, hogy a "Dance Forever" videó jelent nem csak egy, hanem valamennyi tagjának az együttes személyiségek. A dal bizonyult a kitörési találatot a zenekar debütáló a Billboard Chart Heatseekers számát 16. Azt is elérte a szám 45-án a kanadai Hot 100, így az első dalt a táblázatot a nagy kislemez listán.

Debütáló EP, hirtelen adták június 22-én, 2010-tól általában a kritikusok. Az album némileg sikeres az első héten, debütált a szám 62 a Billboard 200 Album Chart. A zenekar megkezdte nyári turné címe: "Hirtelen Summer Tour" annak érdekében, hogy az album népszerűsítése. A turné szerepelt több amerikai leáll, valamint néhány megállóra Kanadában.

Augusztus 30, 2010, Allstar Hétvége végzett "A Different oldalán Me" és a "The Weekend" élőben a Good Morning America. Az előadás után, azt megerősítették, hogy a debütáló album, melynek címe Hirtelen Tisztelettel kellene szabadítani október 19-én, 2010. Az album első kislemez, melynek címe: "Gyere Down With Love", megjelent szeptember 19-én, 2010.

Szeptember 4-én, 2010, megerősítették keresztül Ustream, hogy lennének vendég-főszereplő a Disney Channel sorozat Sonny egy esélyt, hogy az album népszerűsítése. Az epizód sugározta október 17-én, 2010 előtt két nappal az album megjelenési dátumot.

Allstar Hétvége ment a Fall turnén 2010-ben az úgynevezett "hirtelen Üdvözlettel túra", amelyek elősegítik azok albumot (is ugyanazt a nevet). Turnéztak keresztül ki az Egyesült Államokban a cselekvési pont, The Scene esztétikus, és Stephen Jerzak. A turné kezdődött november 4, 2010-ben Las Vegas, NV, és végül decemberben a House of Blues a Sunset Boulevard. Mivel február 2011 ezek a Glamour Kills Tour a Ready Set.
 

Nem  Szerepelt még filmben de a sonny a sztárjelöltben felléptek egyszer a bandával. Néhány klippet is forgattak ezeket megnézheted a youtube oldalán.

(2010) Allstar Weekend: Suddenly EP
(2010) Allstar Weekend: Suddenly Yours
(2011) Allstar Weekend: All the Way
(2012) Allstar Weekend: The American Dream EP

Utolsó frissítés: 2014.01.06. 15:03 Punky66 által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace