Starity

Zhou Jieqiong "Kyulkyung"

Zhou Jieqiong Zhou Jieqiong nemzetisége 9843. 20rajongó 1vélemény
 • Értékelés
 • tehetség: 100%
 • stílus: 100%
 • szimpátia: 100%
 • Születési név
 • Zhou Jie Qiong / Joo Kyul Kyung
 • Születési idő
 • 1998. december 16.
 • Születési hely
 • Shanghai, Kína
 • Foglalkozás
 • énekes,táncos
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 166 cm
 • Eredeti hajszín
 • Barna
 • Szemszín
 • Barna
 • Csillagjegy
 • Nyilas
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Jung Chae Yeon Kim Se Jeong Jeon So Mi Kang Mi Na Lim Na Young Kim Chung Ha Choi Yoo Jung Kim Do Yeon Kim So Hye Yu Yeon Jung Kyla Massie Park Si Yeon (II) Jung Eun Woo Bae Sung Yeon Kang Ye Bin Kim Min Kyung Kang Kyung Won Kim Ye Won (III)

Zhou Jieqiong életrajza

Születési név:  Zhou Jie Qiong (周杰穷)
Koreai név: Joo Kyul Kyung (주결경)
Születési idő: 1998. december 16.
Születési hely: Sanghaj, Kína
Magasság: 166 cm
Testsúly: 47 kg
Vércsoport: O
Csillagjegy: Nyilas
Kínai csillagjegy: Tigris
Tanulmányok: Shanghai Conservatory of Music és School of Performing Arts Seoul
Ügynökség: Pledis Entertainment
Banda: I.O.I és Pledis Girlz

Zhou Jieqiong néven látta meg a napvilágot Sanghaj városában, Kínában 1998. december 16-án. A Pledis Entertainment gyakornoka. Debütálása előtt szerepelt az Orange Caramel My Copycat és Seventeen Mansae videoklipjében.

Érdekességek:
- A Produce 101 előtt 5 évig és 5 hónapig volt gyakornok.
- Példaképe az AFTERSCHOOL és Orange Caramel tag Nana.
- Kedvenc bandái a Girls' Generation, az f(x) és az AFTERSCHOOL. 
- Nagyon jó táncos, illetve játszik gitáron és egy kínai hangszeren, amit pi-pának hívnak.
- Gyorsabban alkalmazkodik az új helyzetekhez, mint az átlag.

PRODUCE 101

2016 elején részt vett a Produce 101 c. túlélőműsorban, aminek 11 nyertese egy banda tagjaivá válhattak egy évig. Pinky bekerült a csapatba, ami az I.O.I nevet kapta. Két hivatalos dalban énekel, ami a műsorhoz kötődik: az első a Pick Me, ami már 2015 novemberében megjelent, a műsor főcímdala, a második a Make Some Noise csoport 24Hours c. dala. Az utóbbi volt a 35 Girls 5 Concepts album legkevésbé sikeres száma.
A műsor lánybandája eredetileg április 1-jén készült debütálásra a már bemutatott Crush c. dalukkal, de végül egy mini albummal akarták lenyűgözni a rajongóikat. Április 4-én a Crush így predebüt kislemezként került kiadásra.

I.O.I

2016. április 11-én nyilvánosságra hozták, hogy május 4-én jelenik meg a lánybanda első mini albuma, és aznap a dalaik bemutatásra is kerülnek a Jangchung Gymnasium-ban, Szöulban. 27-én megtudtuk, hogy a lemez a Chrysalis címet kapta, majd egy előzetes videót is feltöltöttek a videómegosztókra.
Május 4-én ígérethez híven megérkezett a CD, illetve a promotált daluk, a Dream Girls klipje. 5-én az Mnet M! Countdownján történt debütálásuk.
11-én Jung Chae Yeon visszatért a DIA nevű lánybandába júniusban, hogy részt vehessen új lemezük kiadásában. 27-én bejelentették, hogy az I.O.I promócióit alcsapatokkal és szóló debütálásokkal folytatja, illetve, hogy 2017. január végén várható feloszlásuk. Júniusban Kang Mi Na és Kim Se Jeong a Jellyfish Entertainment új lánybandájában, a Gugudanban kezdték el promócióikat.
Így június 10-én az épp aktív tagok megalkották az I.O.I első alcsapatát: Lim Na Young, Kim Chung Ha, Zhou Jieqiong (Pinky), Kim So Hye, Choi Yoo Jung, Kim Do Yeon és Jeon So Mi, mivel időközben Yeon Jung is inaktívvá vált, és a Cosmic Girls-ben érvényesül.
 Lemezüket augusztus 9-re időzítették, és a Whatta Man (Good Man) címet kapta. A dalt Linda Lyndell What A Man-je ihlette, illetve annak 1994-es feldolgozása, amit a Salt 'N' Pepa adott ki. Az egyik tag, Chungha készítette és tanította be a koreográfiát, miután az ő verziója volt a legjobb minőségű a többi ötlethez képest.
A teljes csapat feldolgozta és 15-én megjelentette az 1988-as olimpia Hand in Hand c. dalát, amit eredetileg a Koreana nevű banda énekelt.
Szeptemberben a banda megkezdte újabb albumuk felvételét, amiről egy JYP által szerzett dalt fognak promotálni. A klipet október 3-án és 4-én vették fel. 11-én éjfélkor megosztották, hogy a lemez a Miss You? címet kapta, és 4 előzetes képet tettek még közzé.
14-én megjelent a Very Very Very klipelőzetese. Október 16-án élőben közvetítették a visszatérésüket.
November 5-én a YMC Entertainment megerősítette a lányok 2017. január 31-i feloszlását, de addig a lányok promotálnak a csapat részeként. 27-én bejelentették az IOI 3 napos koncertsorozatát, ami január 20-tól 22-ig tart, illetve a Time Slip - IOI fantázianevet kapta.
Az Mnet Asian Music Awards-on december 2-án a legjobb új női előadó kategória nyertesévé váltak. 
Az I.O.I január 18-én jelentette meg utolsó és egyben búcsúzó dalát, ami a Downpour címet kapta. Utoljára a bandaként 25-én az Elite iskolai egyenruhák reklámján dolgoztak együtt. 29-én feloszlott a banda hivatalosan, végső tvs megjelenésük 2 nappal később a Section TV-ben volt.
31-én az Inkigayo közzé tette, hogy a hónap utolsó zenei díját a Downpour nyerte. 

Pledis Girlz

A Pledis Girlz predebüt csapat első 7 tagját az Mnet Produce 101 c. műsorában ismerhettük meg 2016 elején, ők voltak: Nayoung, Minkyung, Kyungwon, Eunwoo, Yebin, Pinky és Siyeon. Május 10-én a Pledis Entertainment viszont 3 új lányt mutatott be Yewon, Shannon és Kyla személyében, akik 14-én jelentek meg először hivatalosan. 8 taggal 14-től július 2-ig heti koncerteket adtak elő minden szombaton, közben Pinky és Nayoung az I.O.I-t promotálták. Június 27-én egy ingyenes dalt jelentettek meg We címmel, Eunwoo és Sungyeon szerezte, illetve ők is írták a szöveget Minkyung segítségével.

PRISTIN

A Pledis Girlz 2017 januárjában kihirdette BYE&HI koncertjükön hivatalos nevüket: PRISTIN. A név két szó összerakásából származik, ezek a prismatic (prizmaszerű, színes és tiszta) és elastin (kötőszövet alkotóeleme, ez szimbolizálja az erejüket) voltak.

Február közepén a lányokról hivatalos profilképek jelentek meg, debütálásuk közeledtét jelölve.
Március 21-én a lányok kiadták első középlemezüket, ami a HI! PRISTIN címet kapta és összesen 6 dalt tartalmazott, és az összes szerzemény szövegéhez hozzájárult a csapat. A WEE WOO című szerzeményhez klip is készült, ami kevesebb mint 3 napon belül elérte a 2 000 000-s megtekintést. A lányok először az M!Countdownon léptek fel március 23-án, ahol a Wee Woo-t és a Black Widow c. dalt adták elő.
A promóciók befejeztével a PRISTIN bejelentette nyári visszatértét. Június 3-án felléptek a 2017-es Dream Concerten a Seoul World Cup Stadium-ban. Augusztus 8-án felfedték, hogy a rajongóikat High-nak nevezték el, amit maguk a fanok ajánlottak. Aznap 2 előzetes képet is megjelentettek megerősítve a csapat új lemezének érkezését. A Schxxl Out 23-án jelent meg és a We Like c. dal kislemeze kísérte.

Október 12-én közzétették, hogy Kyla egészségügyi gondok miatt szünetet tart, addig is visszaköltözött az Egyesült Államokba.

2018 májusában megalakult a Pristin első alcsapata, amit Nayoung, Roa, Eunwoo, Rena és Kyulkyung alkot. A PRISTIN V nevet kapó társaság a hónap 28. napján debütál.  A rajongókat játékra invitálták az előzetesképeken fellelhető nyomok. Ezek különböző metróállomásokhoz vezettek, ahol egy-egy tag személyére derült fény. Ezt követően csoportos és szóló képeket töltöttek fel és felfedték, hogy a lemez a Like a V címet kapta.

Egyéni tevékenységek

A 2018-as év első negyedében Kyulkyung a kínai Idol Producer túlélőműsor táncoktatója volt.
Augusztus 31-én megjelent első digitális kislemeze Why címmel. A kínai iQiyi csatorna Idol Hits c. zenei műsorában adta elő először.

Írta: FruFruChan

Videoklipek

Orange Caramel - My Copycat (2014)

Seventeen - Mansae (2015)

TV

Produce 101 (2016)

Standby I.O.I (2016)

Two Yoo Project Sugar Man (2016)

Produce 101 / I.O.I
Kislemezek
- [2015.12.17] Pick Me

1. Pick Me

- [2016.04.05] Crush

1. Crush

- [2016.08.15] Hand in Hand

1. Hand in Hand
2. Hand in Hand (Inst.)

Mini albumok
- [2016.03.19] 35 Girls 5 Concepts

1. 24 Hours (Make Some Noise)
2. Fingertips (Pinkrush)
3. Don't Matter (Splendid Rivers&Mountains)
4. Yum-Yum (7 go up)
5. In the Same Place (Girls on Top)

- [2016.05.04] Chrysalis

1. I.O.I (Intro)
2. Dream Girls
3. Knock Knock Knock
4. Doo Wap
5. Crush
6. If the Cherry Blossoms Fall
7. Pick Me

- [2016.10.17] Miss Me?

1. Very Very Very 
2. Hold On
3. More More
4. Ping Pong
5. M-Maybe

PRISTIN
Középlemezek
[2017.03.21] Hi! Pristin

1. Be the Star
2. WEE WOO
3. Black Widow
4. Running
5. Over n Over
6. WE

Utolsó frissítés: 2018.09.10. 11:11 FruFruChan által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace