Starity

Zienna Eve

Zienna Eve Zienna Eve nemzetisége 12199. 13rajongó 0vélemény
 • Születési név
 • Fannie Munch
 • Becenév
 • Zienna Eve, Sonne
 • Születési idő
 • 1994. augusztus 09.
 • Születési hely
 • Rønne, Dánia
 • Foglalkozás
 • Modell
 • Családi állapot
 • férjezett
 • Partner
 • Chaun Williams
 • Magasság
 • 175 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Oroszlán
 • Linkek
 • Twitter-oldal
 • Facebook-oldal
 • Starity RSS-csatorna
 • Kapcsolódó sztárok
 • Lucy Pinder Michelle Marsh Kelly Brook Sophie Reade India Reynolds Rosie Jones Kate Upton Lucy Collett Jessica Davies Holly Peers

Zienna Eve életrajza

Fannie Munch  1994 Augusztus 9-én a Dániához tartozó Bornholm szigetén született. 

Mikor betöltötte a 18-ik életévét felvette a hangzatos Zienna Eve művésznevet és belekezdett a modellkedésbe és alig két év alatt az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb dán modell lett belőle. Mikor az első fotósorozatát csinálták a fotós elismerően nyilatkozott Zienna munkájáról. Szerinte olyan profin mozgott fényképező gép előtt mintha egész életében ezt csinálta volna. Egyedülálló szépségének köszönhetően több versenyt is megnyert köztük az egyik férfimagazinnak készített sorozata is nemzetközi sikert ért el. 2013 őszén a Santorinin megrendezett " Shoot the Centerfold" versenyen is elindult valamint 2014-ben Miamiban is hasonló rendezvényen vett részt. Gyorsan emelkedő hírnevét a kiváló alakjának is köszönheti. A mérések szerint teste a legtökéletesbb homokóra formát 90-60-90-es méretet mutatja. Csípője széles, dereka vékony a mellei pedig hatalmasak! Zienna bevallása szerint alakját az anyukájától örökölte viszont melleit a nagymamájától mert neki voltak hasonló méreteűek a keblei. Kosárméretük az E méretet éri el, de Zienna saját bevallás szerint néha DD máskor pedig már F-es melltartókat is hord attól függően, hogy milyen márkát visel ugyanis különböző márkáknál hiába eggyezik a címkéken a méret, de a tényleges melltartóméret mégis különböző. Dániában nehezen talált magára megfelelő méretű melltartókat annak ellenére is, hogy a skandináv ország hölgyei közismerten igen szép nagy átlagmellmérettel rendelkeznek. A dán kebelcsoda sok interjúban hangsúlyozza, hogy mindene természetes sosem volt semmiféle szépészeti beavatkozása. Egyedül az egyik fogát tömték csak be.

 

Óriás méretű mellei után Zienna-n a legfeltűnőbb az a nagyon már-már extrém vékony dereka! Sokan ezért meg is vádolták, hogy szilikonosak a keblei és, hogy a bordáiból vetetett kis ennek köszönhető a vékonysága. A skandináv szépség ezeket a tévhiteket eloszlatta azzal, hogy facebook oldalán megosztotta a röntgen készült képét ahol látható, hogy minden bordája megvan és, hogy mellei a szilikont még csak hírből sem ismerik!

Számos dán férfimagazinban pózolt már és nemzetközi porondon is egyre népszerűbb. Nemzetközi ismertségén az is sokat dobott, hogy a híres brit naptárkészítő cég a Hot Shots Calendar 2015-ös kiadásában helyet kapott. Ráadásul nem is akár hogyan. Úgyanis úgy került be, hogy Facebookon felvette a kapcsolatot a céggel mert mindig is rajongott a naptárért és úgy érezte testi adottságai végett beleillene a naptárba és ez nagy lökést tudna adni karrierjének! A cég azt kérte tőle, hogy küldjön pár fotót magáról, hogy dönteni tudjanak. Küldött is és öt perc múlva már érkezett a válasz, hogy elfogadták a jelentkezését. Ő volt az első (és mindmáig egyetlen) dán modell aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a naptárban szerepelhetett olyan profi brit glamour modellek között mint Rosie Jones, Kelly Hall, Jess Davies vagy Daisy Watts. Ráadásul a 2015-ös naptárban annak ellenére, hogy ő volt a legfiatalabb mégis az övéi voltak a legnagyobb méretű mellek ami nem kis szó tekintettel arra, hogy kikkel szerepelt együtt!

Zienna jött, látott és győzött! A dán szépségnek alig öt(!) percre volt szüksége ahhoz, hogy bekerüljön Nagy-Britannia egyik legikonikusabb naptárába a Hot Shost Calendar-ba ahová még a brit glamour modellek közül is csak a kiváltságosok juthattak be! Ez a mai napig egyedülálló teljesítmény!

 

A fiatal lány olyan legendás brit glamour modellekkel dolgozhatott együtt mint Rosie Jones, Kelly Hall vagy Daisy Watts! Ráadásul a dán modell tökéletes testalkata és hatalmas természetes keblei valósággal lenyűgözték még a sokat látott brit modelleket is! A jobb képen is látható, hogy a szintén nem éppen kis mellű a világ egyik legszebb nőjeként számon tartott Rosie Jones méretei is valóságal eltörpülnek Ziennáé mellett! Ám nem csak testi adottságokban volt egyenrangú a partnereivel hanem kezdő modell létére a modell munkában sem volt szégyenkeznivalója!

A naptárban való szereplése után lódult meg igazán a szekere ahonnan már nem volt megállás. Felkérések tömkelege érkezett hozzá aminek a modell alig győzött eleget tenni.

Bár nagyon szerete a glamour fotózásokat, de a divat is mindig érdekelte. Ezért a divatmagazinok felkérését is sűrűn elfogadta és igen gyakran lehetett divatmagazinokban is látni ahol szintén nagy sikereket aratott. A Shoot the Centrefold legnépszerűbb modellje. Sok ékszert és ruhamárkát reklámozott már. Bár testének alakja miatt inkább a glamour modellek közé tartozik és Zienna cseppet sem szégyenlős, de szeretne divat modellként is érvényesülni és nem szeretné átlépni a topless és a meztelen képek közti határt. Azt viszont elárulta ha az amerikai Playboytól ajánlatot kapna akkor hajlandó lenne teljesen meztelenre is levetkőzni úgy, hogy mindent megmutat, de ez azonban sajnos még nem történt meg. A fehérneműs fotózásokat szereti a legjobban mert szerinte azok romantikusak. Ennek ellenére azért meztelen fotók is készülnek róla igaz nem nagy számban.

 

Bár Zienna saját magát egy cseppet sem tartja szégyenlősnek és képei között nagy számban szerepel melltartó nélküli topless kép és néhány fotón még teljesen meztelenül is látható, de, hogy a dán kebelcsoda mindent megmutasson ahhoz az amerikai Playboytól kéne felkérésnek érkeznie ami sajnos még eddig nem történt meg. Állítólag van egy fotó ahol ő látható anyaszült meztelenül melleit is megmutatva,de mivel a modell arcát kitakarja a haj és Zienna sosem erősítette meg, hogy ő látható a fotón így nem tekinthető 100%-ig biztosnak, hogy a dán modell szerepel rajta!

Példaképének Lucy Pindert, Kelly Brookot és Masha Lundot tekinti, de Kate Upton munkásságát is tiszteli.

2016 januárjában a Shoot the Centrefold fotósa Larry Johnson azon fotója amin a dán kebelcsoda kék bikiniben látható és amit Santorinin készítettek, díjat is nyert. Fotója bekerült az amerikai Playboy-ba is, de ez természetesen csak reklámfotó.

A díjnyertes fotó!

A Dolcessa fürdőruhákat és strandi kiegészítőket gyártó márkának ( személyre szabott fürdőruháikat olyan világhírű modellek viselték fotózások alatt mint Kate Upton vagy Palvin Barbi) 2017-ben pózolt először majd 2018-tól főállásban is a fürdőruhamodelljük lett. Mára pedig Zienna számít a márka első számú rekálmarcának!

Elmondta, hogy nagyon szereti a csokit és szerencsére sokat meg is ehet belőle mert a felesleges kalóriák mind a melleire mennek. Rajzolni valamint Xboxon és Playstation-on játszani is szeret és sokszor jobb mint a fiúk akikkel játszik. Megvan a jogsija, de önkritikusan azt mondta, hogy nem vezet túl jól. Ettől függetlenül nagy megszállotja a terepjáróknak főleg a Land Rover Defendereknek. Aktívan használja közösségi oldalait (Facebook, Twitter és legfőképpen Instagram) ahol a rajongók kommentjeire sokszor személyesen válaszol. Olyan "elvetemült" rajongója is akadt aki magára tetováltatta a modellt!

Egy kis Zienna féle egyszerű matek! :D 

Nagyon jó barátnője a Sierra Leone-i származású, de Dániában élő modell Kadija Diamona Jalloh.

Zienna párjával (aki később a férje lett) Chaun Williamsel már több közös profi fotón is szerepelt! Jelenleg Las Vegasban lakik.

 

  

A skandináv szépségnek van egy kabalája. Egy nyaklánc amin Thor pörölye lóg! Ezt a nyakláncot majdnem minden fotóján látni lehet csupán pár kivétel volt ahol levette! A brit glamour modellek közül Stacey Poolenak van hasonló ékszere egy gyűrű amin egy lakat lóg.

 

Zienna bizonyos szempontból az utódja az egykori legendás dán glamour modellnek Malene Espensennek. Rengeteg közös testi adottságukon kívül a karrierjük is sok mindenben egyezik bár Malene eslősorban glamour modell volt így őt Ziennával ellentétben rengeteget lehetett látni teljesen meztelenül is. Egy biztos. Mind a kettejük nevét ismeri az egész világ!

Méretei:

Mell: Természetes

Mellbőség: 90 cm

Kosárméret: DD-F méret között melltartómárkától függően

Derék: 60 cm

Csípő: 90 cm

Súly: 60 kg

Samanta Lily 

 

Ez a rész nem filmográfia lesz hanem az orosz származású modellnek Samanta Lilynek az életrajza.

Samanta rendkívül korán érőnek bizonyult. 1988-ban született és mellei már 9 éves korában megindultak a növekedésben és 15 évesen már DD-s melltartókat volt kénytelen viselni. 2012 körül kezdett modellkedni akkoriban még webkamerás lányként dolgozott. Kezdetben azért vágott bele mert sok adósságot halmozott fel majd barátnője javasolta, hogy próbálja meg ezt mert szerinte erre született. Igen sikeres is lett ebben annyira, hogy világszinten is ismert lett az adósságát pedig pillanatok alatt rendezni tudta. 

2015 januárjában az egyik legnagyobb mellekkel foglalkozó honlapnak a Boobsrealm-nak adott egy nagy interjút aminek hála még jobban ismert lett. Nem csak gigantikus kebleivel és szépségével nyűgözte le a követőit és az olvasókat hanem kedves és közvetlen személyiségével is. 

Ekkor 2015 elején robbant be a köztudatba ugyanis 2015 Február 2-én debütált első fotósorozata a PinupFiles oldalon mart pár napra rá a Scorlenad oldalon is debütált. Kétség kívül 2015 egyik ha nem a legnagyobb felfedezettje volt. Samatha a gyorsan jött sikert és hírnevet maximálisan ki is használta és azon dolgozott, hogy egy saját honlapot és modellstúdiót hozzon létre. Jelentjük mind a kettő sikerült neki. Honlapjára elképesztő mennyiségben kerülnek fel képek és videók, webkamerás munkáját sem hagyta abba. Nagyon hatékonyan és precízen építette fel "birodalmát" mert munkássága nagyon széles skálán mozog. Maximalista és sosem hagyja, hogy tartalami unalmasak és önismétlőek legyenek. Persze vannak bejáratott és megszokott munkái, de ezen túl állandóan új dolgokon gondolkozik, szeret kísérletezni. Egyvalamibe nem megy bele és az a pornó, de azon kívül kb bármi jöhet. Mottója is igen beszédes: "Meg akarom mutatni minden természetes szépségemet, amim van".

Még különböző termékei is vannak például ez az egérpad ami elképesztően népszerű.

Mellmérete persze gigantikus jelenleg 36K-s. De ami a sikerének talán a legfőbb alapja, hogy számára az első, hogy a rajongóit boldoggá tegye és nagyban épít követőire és azok véleményére. Személyesen is kapcsolatba lehet vele lépni honlapján keresztül. Még külön rész is van ahová tipeket lehet neki írni és ő az a modell aki ezeket el is olvassa sőt a szerinte jó tippeket ki is próbálja. 

Egyik ilyen rajongói ötlet volt, hogy Samanta készítsen olyan videókat ahol gombos blúzokat vesz magára majd a mellei puszta méretével szakítsa le a gombokat.

A modell a blúzok nagy bánatára meg is fogadta a tanácsot és azóta az egyik legsikeresebb mutatványa lett ez a forma. 2017 körül kezdte el az ilyen videókat gyártani és jóformán ő az egyedüli modell a bolygón akinek ez a stílus a portfóliójának szerves részét képezi nem pedig csak alkalmanként csinálja néha.

Samantának egyébként nem nagyon kell megerőltetnie magát mert a munkát a mellei néha önmaguktól elvégzik.

Más esetekben is maximum kis levegőt elég vennie, hogy a gombok repüljenek, de néha elég csak egy kis véletlen mozdulat, hogy a kívánt eredményt elérje. Kézzel sosem segít rá a dolgokra mert ügyel arra, hogy a mutatvány közben kezeit hátrategye vagy eltartsa magától bizonyítva azt, hogy ezt tényleg csupán a melleivel csinálja. 

Nem csoda, hogy még nem gyártottak olyan blúzt ami ekkora melleket kordában tudna tartani. Ritkák az olyan esetek amikor egy felső pár másodpercnél tovább bírná rajta pedig Samanta nem gagyi ruhákkal dolgozik. Semmi nem tudja megállítani és még egy felső sem volt ami bírta volna a terhelést. De akkor sincs gond ha a gombok nem szakadnak le mert keblei akkor is megtalálják a kiutat. Ugyanis olyanra is volt már precedens többször is, hogy ha a gombok nem adták meg magukat akkor egyszerűen a ruha szakadt szét rajta. Sokszor még Samantát is meglepte sőt megijesztette, hogy mikre képesek mellei. A fenti képen pl a leírásban azt írta, hogy ennek nem így kellett volna történnie, de Samanta arcáról is minden leolvasható.

Samanta gyakorlatilag Oroszország első számú hatalmas keblű modellje és hazája egyik büszkesége. Neve azóta fogalom lett és a mai napig elképesztően aktív. Persze portfóliójának egyik részét azt tette ki, hogy más nagy mellű modelleket is meghívott magához, hogy vele együtt szerepeljenek. Samantával együtt szerepelni óriási presztízsnek és persze reklámnak számít így nem volt olyan modell aki egy ilyen meghívást visszautasított volna. Sok modelltársa fordult már meg nála többek között: Categories Cheryl Blossom, Micky Bells, Demmy Blaze és itt jött a képbe Maria is. 

Ewa Sonnet

Ez nem diszkográfia lesz hanem Lengyelország talán leghíresebb modelljének Ewa Sonnetnek a rövid életrajza aki egyben az egyik legismertebb telt keblű modell a világon! 

Beata Kornelia Dąbrowska 1985 Március 8-án született a lengyelország déli részén található Rybnik településen. Fodrásznak tanult, de nem dolgozott sokat az eredeti szakmájában. Nem meglepő, hogy már fiatalon korán érőnek bizonyult főleg testileg. Már középiskolában is ő volt a legnagyobb mellű lány a suliban így a fiúk körében népszerűnek számíott miközben sok lány kortársa irigykedve figyelte.

A nem hétköznapi idomokkal rendelkező és gyönyörű Beata egy véletlennek köszönheti a felfedezését. Az utcán fedezte fel a Busty.pl weboldal egyik munkatársa 2003 októberében. Ez honlap softcore stílusú féyképeket készített kivétlesen nagy idomú hölgyekről és így került a munkatárs látókörébe a fiatal lány. Az ekkor 18 éves Beatanak felajánlotta, hogy legyen modell náluk amit kis hezitálás után végül elfogadott.

2003 november 17-én debütált is első fotósorozata a honalpon ami a Lampka címet kapta. A fotókat egy borozóban készítették és Beata lehengerlő volt. Bár igaz, hogy ekkor nem vetkőzött le még fehérneműre sem, de a kigombolt blúzzal is megbabonázott mindenkit. Beata felvette az Ewa Barbara Sonnet művésznevet, hogy külföldön is könnyebben meg tudják jegyezni a nevét. Később ez rövidült le Ewa Sonnetre és ezt az ikonikus nevet mára szinte az egész világ ismeri.

Még nem tudták, hogy ekkor egy igazi legenda születésének lehettek szemtanúi aki Lengyeroszág valaha volt legsikeresebb és világszinten is legismertebb modellje hazájának egyik legnagyobb büszkesége. Ám amíg ide eljutott addig nagy utat kellett bejárnia.

Pár nappal később jött a második majd a harmadik és negyedik sorozat amiket igazából az elsővel egy időben készítettek ugyan ott, de négy részre bontották őket. A Na Stole címet viselő második fotósorozatban már jóval többet láthatunk testéből. Idomait csupán egy fehér bugyi és melltartó takarja el, de utóbbi egyértelműen túl kicsi a melleire cserébe gyönyörűen kiemeli hatalmas méretét. A harmadik Mapa nevű sorozat leginkább az elsőre hajaz annyi különbséggel, hogy itt már a blúz alatt nincs melltartó és a blúz igencsak szét van nyitva pár fotón. A negyedik a Schody címet kapott fotósorozat pedig a borozó lépcsőjén készült és itt Ewa visel egy kabátot, de azt nem vette teljesen magára hanem a hátán félig lelógva van melleit pedig csupán egy kendő vagy sál takarja ki. Ezek nem meglepő módon még az elsőnél is nagyobb sikereket értek el.

Mellmérete mit látható óriási volt és ami szintén fontos, hogy valódiak. Kebelmérete ekkoriban 40E-s volt a leírás szerint, de 100%-ig biztos mellei ennél jócskán nagyobbak voltak. Ewa szereplése bombasiker lett és nem volt kérdés, hogy további fotók és videók fognak jönni róla. Ewa is boldog volt így örömmel vállalta az újabb munkákat és egyre másra jelentek meg róla a fotósorozatok és az azokhoz tartozó videók. kebleit ekkor még eltakarta, de a modell megnyugtatta a rajongókat, hogy ez nem lesz sokáig így.

Csupán egy kis türelmet kért tőlük mert ő a fokozatoság híve volt így minden újabb fotósorozatánál egy kicsit többet mutatott magából ahogy ezt az első négynél is láthattuk. Persze mindenki arra volt kíváncsi mikor jut el addig a fiatal modell, hogy melleit teljes egészében megmutassa. Szerencsére nem kellett sokat várni és az első fotósorozatához képest ez az idő kb egy hónap alatt el is jött.

December révén készült róla egy karácsonyi tematikájú sorozat ami a "Choinka" címet kapta ami annyit tesz karácsonyfa. De nem a tematika volt az amivel meglepte a rajongókat hanem az, hogy a gyönyörű modell állta a szavát és kebleit itt mutatta meg teljes egészében először fedetlenül. Ez volt Ewa karácsonyi ajándéka aminél jobbat nem is kaphatott volna a világ.

Ewa bebizonyította, hogy nem csak a melleinek a mérete hanem a szépségük is páratlan. Nem volt kérdés, hogy ő lett az oldal legjobb mellű nője, de az sem kizárt, hogy egész Lengyelországban nem akadt párja a csodakebleknek. Ewa ezután már mindig kitette őket a fotózások alatt és nem kellett attól tartani, hogy ezután már takarni fogja őket. Miután megjelent az első félmeztelen fotósorozata gyakorlatilag rövid időn belül ő lett a Busty.pl legnépszerűbb modellje még a nála jóval nagyobb rutinnal rendlekező modelltársait is könnyűszerrel múlta felül. Számtalan képsorozat készült róla és Ewa azoktól sem zárkózott el, hogy a többi modellel együtt szerepeljen.

A Busty.pl legerősebb négyese. Fent balról-jobbra: Bea Flora, Ines Cudna és Ewa elöl pedig Aneta Buena. Ők mind a négyen sokat szerepeltek együtt elég változatos helyszíneken és a képen láthatónál jóval kevesebb ruhában is nem egyszer testközelben.

Neve kezdett egyre jobban ismerté válni hazájában és egyre többen látták meg a lehetőséget a gyönyörű kebelcsodában.

2005 novemberében már hazája legnagyobb férfimagazinjának címoldalán a CKM-ben mutathatta meg magát és a siker persze óriási volt ami még egy nagy löketet adott a hírnevének. Köztudott volt, hogy a modellkedés mellett Ewa a zenélésre is nagy figyelmet fordított. A magazin megjelenése előtt nem sokkal jelent meg első önálló lemeze és nyílt titok volt, hogy a magazinban való szerepléssel egy kicsit a lemezét is reklámozni akarta.

Attól sem félt, hogy esetleg mellei elvonják a figyelmet a zenéjéről és az új rajongókat csak a méretei fogják érdekelni. Mit mondta: "-És ha igen? Mindehol vannak rajongóid és utálóid is, mindegy, hol dolgozol. Semmi mást nem csinálok, csak magam adom. A hangom az enyém és a melleim is. Mindkettő miatt szerencsének érezhetem magam." Ewa lett igazából a lengyel női szépségideál megtestesítője és neki is oroszlánrész jutott abban, hogy sok külföldinek a lengyel hölgyekről a szépség mellett elsőként a nagy természetes mellek jutnak az eszükbe. Ez a fotósorozat és interjú egyébként a magyar CKM-ben is megjelent decemberben. Ewának hála a hazai olvasók is egy olyan fantasztikus modellt láthattak végre akinek idehaza nem akadt párja.

Utolsó frissítés: 2024.03.14. 14:02 metalfren által


Oszd meg!   iwiw  facebook  twitter  myspace