Starity

Cheryl Cole az őrület szélére sodorta magát

2012. május 08. 20:08   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl nyíltan beszélt arról az időszakról, amikor életét a nagy médiafelhajtás majdnem tönkretette.

hirdetés
Cheryl Cole az őrület szélére sodorta magát

Az elmúlt években Cheryl Cole-nak bőven kijutott a sikerből, azonban magánélete romokban hevert: elkapta a maláriát, elvált férjétől, a hajtást pedig nem bírta, így az amerikai X Factorból is kilépett, valamint a paparazzók sem fényképezhették őt.

Az énekesnő őszintén beszélt múltjáról a GQ magazinnak: „Egy ponton azon kaptam magam, hogy azt kiabáltam magamnak: »Kérem, segítsen valaki!« Nem tettem semmit, de azt javasolták, keressek egy terapeutát.”

Cheryl szerint a média embertelen helyzetbe hozta, és ezt az élete is megszenvedte. „Paranoiás voltam egész idő alatt. Nem volt menekülés, olyan volt, mintha egy buborékba ragadtam volna. Ez nem egészséges senkinek. Figyelem alatt voltam. Agresszív, veszélyes és embertelen volt. A lesifotósok beteg emberek.”

Az énekesnő visszatérésre készül, vezetéknevét hátrahagyva próbál érvényesülni a zeneiparban, ezzel jelezve, hogy már nem a régi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek