Starity

Kiderült Cheryl távozásának oka

2011. június 09. 19:07   |   Szerző: theboyn1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre kiderült, miért kellett Cheryl Cole-nak távoznia az X Factorból. A napokban nyilatkozott a tehetségkutató atyja, Simon Cowell a Fox Newsnak.

hirdetés
Kiderült Cheryl távozásának oka

Az elmúlt hetekben több feltevés napvilágot látott az énekesnő távozásával kapcsolatban. Egyesek szerint az akcentusa miatt kellett elhagynia a műsort, míg mások azt állították, hogy nem volt jó viszonyban az egyik mentorral, Paula Abdullal. Most azonban fény derült az okra.

„Jó munkát végzett az amerikai show-ban. Személy szerint azt gondoltam, hiányolja a családját, és a barátait. Egy kicsit boldogtalannak tűnt, sokkal inkább, mint amilyennek az előző szériákban megismertem” – nyilatkozta Simon Cowell a Foxnewsnak.

Emellett hozzátette, hogy tartja a kapcsolatot Cheryllel, és a döntéssel járó összes felelősséget magára vállalja.

„Elmondása szerint nem örült ennek, de ez üzleti döntés volt, és a továbbiakban minden jót kíván a műsornak. Hozzá illően csalódott volt, de egyben bájos is” – tette hozzá Simon.

Simon boldogabbá szerette volna tenni Cherylt, aki – úgy tűnik – elfogadta a döntést. Simon pedig reméli, hogy a döntésük miatt nem romlik meg a barátsága Cheryllel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek