Starity

Demi Lovato nyíltan beszélt egykori önbántalmazásainak okáról

2012. július 18. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára a legtöbben tudják, hogy Demi Lovato már több nehéz időszakon is átment karrierje során, és egy magazinban őszintén vallott ezekről az időkről, részletesen elmondta, hogy miért vagdosta magát.

hirdetés
Demi Lovato nyíltan beszélt egykori önbántalmazásainak okáról

Ugyan már minden rendeződni látszik Demi Lovato körül, idejét manapság leginkább az X Factorban való mentorkodás köti le, ám nem volt mindig ilyen idilli a helyzet.

2010 utolsó hónapjaiban szinte minden újság címlapon hozta le a 19 éves lány szanatóriumba volulását, mivel miután szakított barátjával, Joe Jonasszal, fizikai és lelki segítségre is szüksége volt. Hónapokig az állapotát találgatta a sajtó, felmerült a drog- és alkoholprobléma lehetősége is, amit később cáfoltak, majd 2011 januárjában az énekes-színésznő elhagyhatta a klinikát, és új életet kezdett.

Az azóta egyre erősebb lány most a Self magazin augusztusi számában beszélt nyíltan erről az időszakról, valamint a csuklóján ejtett vagdosások okát is elmondta.

„Voltak olyan időszakok, amikor annyira ideges voltam, mintha kikeltem volna a saját bőrömből – ha nem csinálhattam volna valamit, akkor belülről úgy éreztem volna, hogy felrobbanok. Vágtam magam, hogy kiverjek mindent a fejemből. Nem érdekelt, hogy mi történik. Nem féltem„ – nyilatkozta Demi, aki akkoriban még karkötői szorítására fogta a sebeket, ám a későbbiekben mindent bevallott.

De hogy jutott túl ezen a kritikus időszakon? Erre is válaszolt: „Emlékszem, amikor a turnébuszon arra gondoltam, hogy milyen csodálatos most az életem, de túl rosszkedvű vagyok. Majd később megint jó volt a kedvem. Ez nagyon zavaró volt. Amikor diagnosztizálták a depressziót, az életem más értelmet nyert. Mostmár rendszeresen meditálok, és a mobiltelefonomat is próbálom ritkán használni.”

A lány úgy gondolja, hogy mivel így felválallja egykori szenvedésit a világ előtt, ez segíteni fog más, hasonló problémákkal küzdő embereknek is. Talán erről a témáról barátnőjével, Miley Cyrusszal is elbeszélget, mivel az egykori Disney-csillag karján is nemrég vágásra utaló jeleket lehetett felfedezni, és nem ez volt nála az első eset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek