Starity

A legnagyobb sminkbakik IX.

2013. július 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk kilencedik részében napjaink legnagyobb sztárjainak megdöbbentő, már-már botrányos sminkkatasztrófáit elemezzük.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik IX.

Kim Kardashian

A botrányhősnő szokásához híven ismét alkotott. Afro frizurájához Barbie-baba sminket kent fel az arcára, mely igen érdekesen mutatott. Szempillái rajzolt hatást keltenek, rúzsa szinte világít, ha sötétebb tónusú bőrszínét nézzük. Az arcpír pedig a hab a tortán. Talán most az anyaság jó útra téríti Kimet.

Jesy Nelson

Napjaink legfelkapottabb lánybandájának tagja, a Little Mix Jesy-je sem visszafogott stílusáról ismert. Mint láthatjuk, az arcán lévő maszk kicsit sem mondható mestermunkának, hiszen szemhéja felemás mértékben lett kifestve, valamint rúzsának színe sem a legjobb döntés volt és még a fotó is rossz pillanatban készült.

Beyoncé

Korunk egyik legtehetségesebb énekesnője mindig ügyel megjelenésére, épp ezért nem értjük, mi történt aznap, mikor ezt a förtelmes rúzst magára kente, ráadásul bőrszíne fakón hat, szinte albínó hatást kelt. Szerencsére nem sok ehhez hasonló képet látunk Beyoncéról.

Miley Cyrus

A manapság a Disney-hercegnő skatulyából kitörni próbáló ex-Hannah Montana tavaly sokkolt minket új frizurájával, mellyel egyesek szerint elindult a lejtőn. A mostanában párkapcsolati- és kábítószerbotrányairól elhíresült énekesnő ügyel arra, hogy megjelenése is felkeltse az emberek figyelmét. A tűzvörös rúzst megértjük, de a körülötte lévő szembetűnően fehér alapozót már egyáltalán nem. Az alábbi képen jól látható a különbség a régi és az új Miley között.

Hayley Williams

A legnagyobb kontrasztot talán Miley gyermekkori barátnőjénél, Hayley Williamsnél tudjuk felmutatni, aki a 2010-es EMA gálán ezzel a botrányos külsővel jelent meg. Az énekesnő sosem visszafogottságáról volt híres, ám az ezüst rúzs, valamint szemhéjfesték mindenkit sokkolt. Szerencsére Hayley észhez tért és nemrégiben saját sminkkollekciót dobott a piacra.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek