Starity

A legnagyobb sminkbakik VI.

2013. március 16. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében újabb öt katasztrófát mutatunk nektek.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik VI.

A sorozat hatodik részében ismét összegyűjtöttünk öt olyan sztárt akik sminkjére nem találtunk jobb magyarázatot, minthogy sötétben mázolták ki őket vagy késésben voltak és nem volt idejük megnézni magukat a tükörben, hiszen a végeredmény egyetlen szóval tökéletesen leírható: katasztrofális!

Blake Lively mindig lehengerlően fest a hivatalos események és a hétköznapok alkalmával is, ezért is érthetetlen számunkra, hogy miért akarta a sminkes sokkal idősebbnek feltűntetni a 25 éves színésznőt a sötét színekkel, ráadásul az ennyi idősen természetellenes szürke szemöldök szerepe is örök kérdés marad.

Christina Aguilera nem szeret sápadtan a nyilvánosság elé állni, ezért visszatérő vendég a szoláriumokban és előszeretettel ken magára tonnányi barnítókrémet, melynek eldolgozása néha foltosra sikerül, így pedig kissé nevetséges külsőt kölcsönöz az énekesnőnek.

Egyszerűen nem értjük, mi volt a sminkes célja ezzel a röhejes sminkkel, amit Katy Perry arcára vitt fel. A szivárvány majdhogy nem minden színét felvonultatja, így egy halloweeni bulin egy virág, szivárvány vagy páva jelmez mellett sokkal inkább megállná a helyét, mint egy rangos magazin rendezvényén.

A szexszimbólum Pamela Anderson felett is eljárt az idő a Baywatch óta. Azonban ha a ráncok nem lennének elegek, a sok plasztika is rásegít arcának eldeformálódására és bizony a smink sem mutat már úgy rajta, ahogy kellene: szörnyű látvány, ráadásul a szemfesték sem profi, hanem sokkal inkább egy kezdő munkájának tűnik.

A Valentino divatmárka atyja, Valentino Garavani a szolárium abszolút megszállottja. Példája tökéletesen mutatja, hogy bizony van egy határ, amit nem szerencsés átlépni, hiszen könnyen élő naranccsá válhat tőle az ember, ami már tényleg a röhejes kategória legteteje.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek