Starity

Bréking! Fia született Louis Tomlinsonnak

2016. január 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett a várva várt első 1D-baba, akinek Briana Jungwirth adott életet.

hirdetés
Bréking! Fia született Louis Tomlinsonnak

A People magazin hozta le elsőként a hírt, miszerint Louis Tomlinson apa lett: az énekesnek fia született január 21-én Los Angelesben korábbi barátnőjétől, a stylistként dolgozó Briana Jungwirth-től. Baba és anya egyaránt jól vannak.

Louis és Briana egyébként tavaly májusban kezdett találkozgatni egymással, nem sokkal azután, hogy az énekes szakított barátnőjével, Eleanor Calderrel. A kapcsolat azonban vélhetően nem működött, ugyanis a szakítás mellett döntöttek, ám mint júliusban kiderült: nem maradt következmények nélkül a kaland. A Briana váradósságáról szóló hír valósággal sokkolta a One Direction-rajongókat, Louis azonban nem sokkal később már úgy nyilatkozott, hogy alig várja, hogy apa legyen.

Először nagyon meglepődött, de ő és Briana nagyon-nagyon jó barátok, és az, hogy gyerekük lesz, még közelebb hozta őket egymáshoz

– nyilatkozta akkoriban egy, a párhoz közel álló barát, amit nemrégiben egy másik bennfentes is megerősített:

Louis boldog és nagyon izgatott, amiért apa lesz, és úgy gondolja, hogy Brianából csodálatos anya válik.

A 24 éves énekesnek jól is jön most, hogy a One Direction szünetel, hiszen több időt tölthet majd gyermekével, aki miatt hátrahagyta az otthonául szolgáló szigetországot, és az Egyesült Államokba költözött. Ami magánéletét illeti, jelenleg a The Originals sztárjával, Danielle Campbell-lel randevúzik, azt azonban nem lehet tudni, milyen komoly a kapcsolat, vagy hogy mit szól mostohaanyai szerepéhez a 20 éves lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek