Starity

Véget ért Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata

2015. március 22. 13:01   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis és Eleanor évek óta egy párt alkottak, de most véget ért kapcsolatuk, ráadásul máris új vízekre evezett az énekes. Louis szóvivője megerősítette a hírt.

hirdetés
Véget ért Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata

Úgy látszik, a One Direction háza táján nem alakulnak most jól a dolgok barátnő téren. Mint azt a napokban megírtuk, Zayn és Perrie kapcsolatának is vége a hírek szerint, és a lány el is hagyta a közös házukat, Zayn pedig hazautazott Angliába, hogy pihenjen. Ráadásul még Harryt is dobta modell barátnője. Mindenközben folyik a 2015-ös világturnéjuk.

Most pedig Louis-ról és Eleanorról derült ki, hogy már nem alkotnak egy párt. Az évek óta kapcsolatban élő fiatalok két héttel ezelőtt döntöttek a szakítás mellett, csak eddig nem akarták nagydobra verni a dolgot. A tényt, hogy szakítottak, Tomlinson szóvivője meg is erősítette a Daily Mail Online-nak.

Louis és Eleanor két hete szakítottak. Ők még nem jelentették be, akartak egy kis magánéletet a szakítás után – árulta el egy forrás.

Louis-t állítólag már látták egy ismeretlen lánnyal csókolózni, ezért erősítették meg, hogy kapcsolatuk véget ért. A The Sunnak így nyilatkozott egy bennfentes: Körülbelül 15 percig csókolóztak. Louis csak egy boxert viselt, mert a nadrágját levette, mivel úszni készült. Szenvedélyesen smároltak. Azt hitte, Eleanor az, míg a lány meg nem fordult. Louis nagy bajba fog kerülni.

A 23 éves sztár élvezte az éjszakát a Sukhotai hotelben bandatársával, Zaynnel és pár ismeretlen lánnyal. Március 14-én, reggel fél hét körül csattant el Louis és a titokzatos lány között a hosszúra nyúló csók.  A szemtanú azt mondta, hogy úgy tűnt, a fiúk egész éjszaka ittak a hotelben.

Az érintettek azonban nem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Csupán El posztolt egy fényképet Los Angelesből. 

A párt még Harry mutatta be egymásnak 4 évvel ezelőtt. Kapcsolatuk sosem zajlott teljesen a nyilvánosság előtt. A két fiatal Louis anyukájának az esküvőjén is együtt jelent meg, ahonnan Eleanor posztolt egy fényképet A koszorúslány és a tanú címmel. 

Úgy volt, hogy a lány elkíséri a fiúkat a világturnéjuk ázsiai részére, de az utolsó pillanatban az USA felé vette az irányt, valószínűleg a magánéleti gondok miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek