Starity

Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!

2016. május 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest egy őrült rajongója zaklatta fel a közelmúltban, Louis pedig készen áll arra, hogy megtalálja az illetőt.

hirdetés
Brutális dolgot vágtak Louis Tomlinson fejéhez! Nem csoda, hogy kiborult!

A Mirror számolt be arról, miszerint nemrég igencsak felzaklatta egy idegentől érkező hívás Louis Tomlinsont, ugyanis a nő azt vágta a 24 éves fiatalember fejéhez, hogy reméli, hogy meghal a kisbabája.

A négy hónapos Freddie édesapja érthetően kiborult, és közölte a hívó féllel, hogy a beszélgetés rögzítésre kerül, ami ezt követően az ügyvédjénél landol majd, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy kiderítse, kivel is beszélt. A lány ezt követően megijedt, majd az Ó, Istenem, ne! Nagyon sajnálom szavak kíséretében bontotta a vonalat.

Nem meglepő, hogy Louis kiborult, hiszen már a fia születése előtt is elszenvedni kényszerült a rajongók ostoba tévképzeteit, miszerint Freddie nem is létezik, és ez az őrület azóta sem csillapodott, hogy megmutatta a kicsit.

Mindazonáltal nem ő az egyetlen, akit e teóriákkal zaklatnak, ugyanis a kisfiú édesanyját, Briana Jungwirthöt is gusztustalan üzenetekkel bombázzák a közösségi oldalakon, aki már több ízben is kifakadt, amikor kamunak nevezték imádott gyermekét.

Louis és Briana egyébként körülbelül egy évvel ezelőtt került közelebbi kapcsolatba egymással, ám néhány randevú után véget is ért a viszonyuk, mely – mint a fentiek is mutatják – nem múlt el nyomtalanul.

A lány várandósságáról szóló hírek először tavaly júliusban röppentek fel, Louis pedig nem sokkal később megerősítette, hogy a pletykák igazak: apa leszAnyakönyvi kivonatából megtudhattuk, hogy a kis Freddie 2016. január 21-én született Los Angelesben, és szüleitől a Freddie Reign Tomlinson nevet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek