Starity

Jön a Négyen egy gatyában folytatása

2016. június 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyolc évvel a legutóbbi rész után megkezdődtek a Négyen egy gatyában harmadik részének előkészítő munkálatai.

hirdetés
Jön a Négyen egy gatyában folytatása
Fotó: Warner Bros.

A közelmúltban írtunk arról, mennyit változtak a forgatások óta a Négyen egy gatyában főszereplői (Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera és Amber Tamblyn), ma pedig már arról értesülhettünk, hogy tervben van a folytatás, és rövidesen a forgatások is megkezdődhetnek majd.

Konkrét információkkal még nem szolgálhatok, de azt nyilván elmondhatom, hogy határozottan tervben van valami

– nyilatkozta Amber az E! Newsnak, értesüléseit pedig kolléganője, America is megerősítette:

Egyelőre még nem kapott zöld utat a produkció, de már tervben van. Jelenleg is írás alatt áll a forgatókönyv. Ők [a kolléganői] az én csajaim, a három legjobb barátnőm. Ami a legcsodálatosabb bennük, hogy az ember azt várná, hogy a lányok/nők között versengés van, mi azonban elhatároztuk, hogy a színfalakon innen és túl is támogatjuk egymást.

Fotó: Warner Bros.

A filmsorozat első része egyébként 2005-ben került a mozikba, a második részre pedig alig három évet kellett várni. Egyelőre nincs hír arról, hogy mind a négyen igent mondanának-e a folytatásra, ám minden valószínűség szerint igen, ugyanis nagyon közel állnak egymáshoz. Míg Blake a Gossip Girl újbóli képernyőre vitelére nemmel felelt, addig a Négyen egy gatyábanra valószínűleg rábólintana, hiszen kolléganőihez nemcsak baráti szálak fűzik, hanem őket választotta lánya, James keresztanyjainak is.

Blake egyébként jelenleg Ryan Reynoldsszal közös második gyermekét hordja a szíve alatt, és hamarosan bemutatásra kerül a főszereplésével készült A zátony című akcióthriller; Alexis pedig a Szívek szállodája rebootján dolgozik és a legnagyobb szeretetben neveli tavaly decemberben világra jött gyermekét, akinek a létezését május közepéig sikerült titokban tartania.

America ezzel szemben az Amy című sorozatban látható, valamint az Így neveld a sárkányodat című rajzfilmsorozatban végez szinkronszínésznői munkát. Ami Ambert illeti, nemrég végre kipróbálhatta magát rendezőként is a Paint It Black című alkotásban, mely június 3-án került bemutatásra az Egyesült Államokban, valamint rajongói láthatják még az Inside Amy Schumer és a The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret című sorozatokban, de feltűnik még az idén bemutatásra kerülő Girlfriend's Dayben és a The Heyday of the Insensitive Bastardsban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek