Starity

Szívek szállodája: Kiderült, kik térnek vissza a folytatásban

2016. február 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kiderült, hogy a Netflix újraéleszti a Gilmore-lányok történetét, a rajongókat az foglalkoztatta, kik térnek vissza a négyrészesre tervezett folytatásban.

hirdetés
Szívek szállodája: Kiderült, kik térnek vissza a folytatásban
Fotó: Warner Bros.

Az már eddig sem volt kérdéses, hogy a két főszereplőt, Lorelai és Rory Gilmore-t alakító Lauren Graham és Alexis Bledel visszatér a folytatásban, és hamar kiderült, hogy Kelly Bishop (Emily) és Scott Patterson (Luke) is csatlakozott a stábhoz. Az E! Online utánajárt, mely további szereplőkkel bővül a visszatérők csapata, és mi is elhoztuk nektek a listát. Nem is húzzuk tovább az időt, lássuk, kikre számíthatunk a még idén a képernyőkre kerülő folytatás képkockáin!

Akik visszatérnek:

Emily Kuroda (Mrs. Kim): A színésznő maga erősítette meg az E! News megkeresésére, hogy ismét Mrs. Kim bőrébe bújik, azt azonban nem árulta el, milyen sors jutott karakterének vagy hogy hány epizódban láthatjuk viszont.

Vanessa Marano (April Nardini): A széria egyik legjobban utált karakterét alakító színésznő hatalmas rajongója a sorozatnak, így nem volt kérdés, hogyan felel, amikor megkérdezték a készítők: lenne-e kedve visszatérni.

Danny Strong (Doyle McMaster): A jelenleg az Empire című sorozaton dolgozó sztár megerősítette, hogy visszatér Doyle szerepében, így nyitva maradt a lehetőség arra, amire mindenki számít, miszerint a karakter boldog házasságban él Parisszal.

David Sutcliffe (Christopher Hayden): Itt van apuci! A Rory édesapját alakító David megerősítette visszatérését, ám ahogy azt sejteni lehetett, a hír megosztotta a rajongókat.

Jared Padalecki (Dean Forester): Rory legutóbbi exének felbukkanása egyszerre lesz izgalmas és keserű, hiszen kettejük története közel sem volt olyan eszményi, mint reméltük, hiszen a srác imádott hősnőnkkel csalta a feleségét... Reméljük, azóta benőtt a feje lágya!

Milo Ventimiglia (Jess Mariano): Stars Hollow ügyeletes rosszfiúja, Rory második szerelme is visszatér, hogy ismét magára öltse vagány bőrdzsekijét. A színész elmondása szerint a négyből három részben láthatjuk majd viszont az általa alakított Jesst.

Liza Weil (Paris Geller): Rory ellenségből lett barátnője is visszatér Stars Hollowba – és csak remélni merjük, hogy Doyle oldalán –, Liza állítása szerint két részben láthatjuk majd.

Matt Czuchry (Logan Huntzberger): Mivel az utolsó évad végén Logan érdre ereszkedett Rory előtt, aki elutasította őt, még izgalmasabbnak ígérkezik Logan visszatérése...

Yanic Truesdale (Michel Gerard): A színész nemcsak megerősítette, hanem egy, a forgatáson készült képpel bizonyította is, hogy visszatér Michel szerepében!

Keiko Agena (Lane Kim) és Sean Gunn (Kirk Gleason): Ők voltak az elsők, akik leszerződtek a Netflix által újraélesztett szériához, és már meg is kezdték a forgatást.

Akik nem térnek vissza:

Melissa McCarthy (Sookie St. James): A Lorelai legjobb barátnőjét alakító színésznő visszatérése sokáig kérdés volt, de sajnos mégsem lesz részese a folytatásnak. A karakterrel kapcsolatban így nyilatkozott a széria producere, Amy Sherman Palladino a TVLine-nak: Melissa kib*szott elfoglalt, de szóltam a mögötte álló csapatnak, hogy amennyiben lenne egy szabad délutánja, írnék neki egy jelenetet. Melissa egy közülünk. Ha lenne egy pici ideje – akár egy cameo szerepben beugrani –, az nagyon klassz lenne, még ha az utolsó pillanatban is, de beleírnám a folytatásba őt is. Ezzel szemben a jelenleg a Szellemirtókon dolgozó színésznő úgy nyilatkozott, hogy köszöni a meghívást, de nem kér belőle, ettől függetlenül azonban a legjobbakat kívánja a stábnak.

Jackson Douglas (Jackson Belleville): Ha már Sookie sem, akkor a férje Jackson sem tér vissza, ami logikus, ám rajongók millióinak álma esett kútba a páros távol maradása miatt.

Todd Lowe (Zack Van Gerbig): A Lane barátjaként megismert Zach visszatérése a mai napig kérdéses, ugyanis hivatalosan nem erősítették meg se azt hogy visszatér, se azt, hogy nem.

Liz Torres (Miss Patty): Ugyan a színésznő nemrég közzétett egy árulkodó képet a közösségi oldalain keresztül, egyelőre az ő visszatérése sem elkönyvelt tény.

Sally Struthers (Babette Dell): A Lorelai és Rory szomszédságában élő Babette és férje, Morey (Ted Rooney) visszatéréséért is szurkolhatunk még, ugyanis státuszuk a folytatással kapcsolatban nem került megerősítésre.

Michael Winters (Taylor Doose): Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, milyen lenne az élet Stars Hollowban Taylor nélkül, de úgy tűnik, ő sem tér vissza...

John Cabrera (Brian Fuller): Továbbra sincs információ Brian visszatéréséről, bár az ő esetében is az a valószínűbb, hogy nem kap szerepet a folytatásban.

 

Ami a folytatást illeti, jelenleg is zajlanak a forgatások, és a Netflix ígérete szerint még idén (tavasszal vagy nyáron) képernyőre kerülnek régi kedvenceink, akiknek történetét hét évadon keresztül (2000 és 2007 között) követhettük nyomon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek