Starity

További főszereplők távoznak az Egyszer volt, hol nem voltból

2017. május 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy az Egyszer volt, hol nem volt sem lesz már a régi, hiszen a készítők a fele stábot lecserélték.

hirdetés
További főszereplők távoznak az Egyszer volt, hol nem voltból
Fotó: ABC

Nem sokkal azután, hogy elterjedt a pletyka, miszerint rosszul áll az Egyszer volt, hol nem volt szénája, Jennifer Morrison bejelentette, hogy úgy döntött, nem újít szerződést az ABC csatornával és a sorozattal. Később kiderült, hogy ennek szakmai és magánéleti okai voltak, ám az ABC ennek ellenére is új esélyt adott a szériának, és berendelte a hetedik évadot.

Néhány nappal később újabb döbbenetes hírrel kellett szembesülniük a rajongóknak, ugyanis Rebecca Mader is kilépett – igaz, ő nem önszántából. Az elmúlt órákban fény derült arra, hogy ezzel egy lavina indult meg: Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Emilie de Ravin és Jared Gilmore felbukkanására sem számíthatunk a folytatásban, legfeljebb egy-két epizód erejéig.

A stáb felének kiírása minden bizonnyal szakmai döntés volt, és nem áll semmilyen konfliktus a háttérben. A sorozat alkotói egy közleményben mondtak búcsút a színészeknek, akiket tehetségeseknek tartanak, de úgy látták, az Egyszer volt, hol nem voltra ráfér egy kis „vérfirssítés”. Ezt meg is kapják a nézők, hiszen a távozó karakterek helyére újak érkeznek: a The Walking Deadből ismert Andrew J. West és a Jane the Virgin sztárja, Alison Fernandez már le is szerződtek a folytatáshoz – ők a hatodik évad holnap este sugárzásra kerülő fináléjában bukkannak fel először a sorozatban.

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek