Starity

2011 a dívák éve lesz

2010. november 15. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő év meglepetésekben fog bővelkedni. Rengeteg híres énekesnő készül a visszatérésre, na, de melyikük lesz a legsikeresebb jövő évre?

hirdetés
2011 a dívák éve lesz

Britney Spears 2011 elejére ígéri hetedik szólóalbumát, amin már több mint egy éve dolgozik. A 28 éves énekesnő gondosan megválogatta azokat a dalokat, amelyek végül felkerülnek a nagylemezre. Ígéretek szerint az új album az In The Zone stílusát fogja követni, de az elekronikus hangzások megmaradnak. Az évben szivárogtak ki demofelvételek, amelyekre az énekesnő nemet mondott. Így nem is csoda, hogy a kritikusok többsége már most Britney újdonságaira kíváncsiak. A Rolling Stone magazin szerint a 2011-es év egyértelműen az övé lesz.

Lady Gaga jelenleg turnézik, de nem feledkezik el második szólóalbuma munkálatairól sem. Idén az MTV Video Music Awardson énekelt Born This Way című dalából, illetve két hete Budapesten az MTV Europe Music Awards keretein belül újabb részletet adott elő készülő slágeréből. Az biztos, a 24 éves énekesnő albuma hatalmas siker lesz, hiszen az egyik legbefolyásosabb énekesnővé választották idén, ráadásul a rajongók is tűkön ülnek az új korong miatt.

Beyoncé is jövőre jelenteti meg negyedik szólólemezét, amiről úgy nyilatkozott, hogy élete eddigi legnagyobb munkája lesz. Az idén legtöbb Grammy-díjat bezsebelő R&B-szupersztár az új album után a visszavonulást fontolgatja, hogy férjével, Jay-Z-vel családot alapítson.

Katy Perry világkörüli turnéja februárban indul. Teenage Dream albuma idén nyáron került a boltok polcaira, és kijelenthetjük, hogy első kislemeze, a California Gurls az év egyik legnagyobb slágerévé nőtte ki magát. A napokban 26. életévét betöltő Katy meglepetéseket ígér a jövő évre is. Sikeres kislemezei után a divatiparba is betörni készül, hiszen télen kerül a boltok polcaira első parfümje.

Ez az év nem Christina Aguilerának kedvezett. A Not Myself Tonight, majd később Bionic visszatérő albuma csúnyán megbukott az eladási listákon. A kritikusok is húzták a szájukat, alaposan lehúzták a korongot. A karrier bukását a magánélet válsága is tetőzte, hiszen elvált férjétől. Ám az énekesnő nem áll le, már most készíti új lemezét, ráadásul a napokban debütált első mozifilmje, a Burlesque, amiben Cher és Kristen Bell mellett főszerepet játszik.

Rihanna ötéves karrierje során öt szólóalbumot jelentetett meg. Idén sem állt le a barbadosi szupersztár, hiszen Loud albuma múlt héten jelent meg világszerte. Első kislemeze, az Only Girl (In The World) több európai országban is listavezető lett, What's My Name? következő kislemeze pedig remélhetőleg ezeket a sikereket követi majd, hiszen már most vezeti az amerikai Billboard-listát.

Cheryl Cole 2011-ben az amerikai X-Factor mentora lesz, idén ősszel pedig lemezszerződést kötött, így jövőre remélhetőleg a tengerentúlon megjelenik harmadik szólóalbuma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek