Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2010. október 20. 11:22
nekem sokk kedvencem van de a legnagyobb Oliver James nagyon szeretem őt amióta megláttam a Miről álmodik a lány? filmben, másik nagyobb kedvencem Brian Krause őt azóta nagyon de nagyon szeretem amióta megláttam a Charmed sorozatban.
2010. október 20. 18:38
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Nekem Paul Walker a legnagyobb kedvencem, mar evek ota. Hogy miert?
Mert nem az o botranyaival van tele a bulvarsajto, kedves a rajongoival, jo apa es nem utolso sorban a filmjei is jok.
Mert nem az o botranyaival van tele a bulvarsajto, kedves a rajongoival, jo apa es nem utolso sorban a filmjei is jok.
2010. október 20. 19:06
Rob Dyrdek 2008 óta amikor elöször megláttam az Mtv-in a Rob és Big showban azonnal beleszerettem mert hihetetlen ember és amit művel a gördeszkával az sem semmi nem hiába profi benne.
és persze zöld szemű ami nálam a favorit szóval minden megvan benne nem bunkó normális a csajokkal hihetetlen humora van
a másik meg Sidney Crosby eszméletlen jó hoki játékos azóta szeretem a hokit amióta megláttam játszani a 2010-es téli olimpián és ahogy kinéz hát jó párszor el ájultam már tőle a BEST magasan nálam
és végül a harmadik nem más mint Jesen Ackles róla nem is kell sokat mondanom csak meg kell nézni a focis képeit ami félmeztelenül van oda szavak sem kellenek... csak jó szemek
és persze zöld szemű ami nálam a favorit szóval minden megvan benne nem bunkó normális a csajokkal hihetetlen humora van
a másik meg Sidney Crosby eszméletlen jó hoki játékos azóta szeretem a hokit amióta megláttam játszani a 2010-es téli olimpián és ahogy kinéz hát jó párszor el ájultam már tőle a BEST magasan nálam
és végül a harmadik nem más mint Jesen Ackles róla nem is kell sokat mondanom csak meg kell nézni a focis képeit ami félmeztelenül van oda szavak sem kellenek... csak jó szemek
2010. október 20. 19:54
FanniDobrevúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 135627 offline |
Nina Dobrev,és Kristen Stewart . Szeretem Kristen laza stíluát.Nina megjelenését és még sok dolgot:D
2010. december 19. 17:21
Rengeteg kedvenc sztárom van.XD Nagyon, de nagyon sok.XD Angelina Joliet úgy 3 éve kedveltem meg nagyon, de Jennifer Garnert 5-6 éve imádom. Azóta, mióta tudomást szereztem az Alias című sorozatról. Ettől függetlenül millió éve imádom Rob Morrow-t a Gyilkos számokból.
2010. december 28. 11:34
Selena- nemtudom mióta, asszem azóta mióta elkezdtem nézni a varázslók a waverly helyrőlt, és azért mert nem szállt el magától, nagyon jó a hangja, színésznőnek is nagyon jó, kedves, nem csinált eddig gusztustalan, durva dolgokat (remélem nem is fog)
Brenda Song- egy ideje , 13-14 évesen asszem x), mikor a zack és cody c. sorozat kezdődött, vagyis amióta nézni kezdtem , tetszett ahogy nagyon bunkó meg ilyen volt a többiekkel, de mikor olyan volt a helyzet tök aranyos volt, meg nem az a bunkó London Tipton volt x), hanem egy aranyos London Tipton x), és azért szeretem, mert aranyos, nemszállt el magától, jól játsza a szerepét, meg még sok másért is , köbö mint Selenát )
Brenda Song- egy ideje , 13-14 évesen asszem x), mikor a zack és cody c. sorozat kezdődött, vagyis amióta nézni kezdtem , tetszett ahogy nagyon bunkó meg ilyen volt a többiekkel, de mikor olyan volt a helyzet tök aranyos volt, meg nem az a bunkó London Tipton volt x), hanem egy aranyos London Tipton x), és azért szeretem, mert aranyos, nemszállt el magától, jól játsza a szerepét, meg még sok másért is , köbö mint Selenát )
2010. december 28. 11:46
taymomseniamTaylorMomsen. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 466 Csatolások: 1385 Azonosító: 141557 offline |
nekem Taylor Momsen a legeslegnagyobb kedvencem. Először a Grincsben láttam úgy 6-7 éve és már akkor imádtam, de nem különösebben érdekelt. Aztán most fél éve akkora rajongója lettem, hogy ilyet még nem látott a világ hogy miért? nézzetek a munkálataira, hallgassátok a számait és megtudjátok
2010. december 28. 16:34
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline |
nekem jesse mccartney
nagyon jó hangja van
nagyon jó hangja van
1 felhasználónak tetszik:
Tina91
2010. december 28. 16:37
Charlie McDonnell.
Nemismeritek sokan, de ő egy aranyos, jófej srác. Imádom a videóit, dalait, stílusát Lehet nem ismeritek, de nekem ő az egyik nagy kedvencem, tavasszal ismertem meg
Nemismeritek sokan, de ő egy aranyos, jófej srác. Imádom a videóit, dalait, stílusát Lehet nem ismeritek, de nekem ő az egyik nagy kedvencem, tavasszal ismertem meg
2010. december 28. 16:37
Nekem Demi Lovato és 2010. Április 7. óta és azért mert gyönyörű, okos, angyalhangja van, tehetséges és csinos!
2010. december 28. 23:24
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Maite Perroni. 2010. július 5. óta, mikor láttam az Árva angyal első epizódját. Már akkor megfogott Marichuy karakterében, aztán pedig meghallgattam a számait, s az ő révén megismertem az RBD-t is (másképp soha életemben nem hallottam volna róla). Azért ő a kedvencem, mert szép, kedves, tehetséges és végtelenül szimpatikus.^^
A másik nagy kedvencem Kate Winslet. Őt az intelligenciája, kedvessége és hétköznapisága miatt kedvelem annyira. Na meg persze a tehetsége is kellett hozzá.
De rajtuk kívül még nagyon sok sztárt kedvelem, különösen Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Indiana Evans, Phoebe Tonkin és Cariba Heine.
A másik nagy kedvencem Kate Winslet. Őt az intelligenciája, kedvessége és hétköznapisága miatt kedvelem annyira. Na meg persze a tehetsége is kellett hozzá.
De rajtuk kívül még nagyon sok sztárt kedvelem, különösen Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Indiana Evans, Phoebe Tonkin és Cariba Heine.
1 felhasználónak tetszik:
Tina91
2010. december 28. 23:29
Joanna Levesque.Kb 11 éves korom óta rajongok érte.A Leave című számát hallgattam amikor csak tehettem.Azóta is figyelemmel kísérem a karrierjét.
2011. május 01. 17:59
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Nina Dobrev az abszolút legjobb. Igazi példakép a számomra. És nagyon tehetséges színésznő, na meg persze gyönyörű is. Körülbelül fél éve ő a kedvencem. :]
2011. május 01. 19:39
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
elég sok van.
Britney: 9 éve
Justin Bieber: 2 éve
Lady GaGa: 3 éve
Rihanna: 5 éve
Vanessa Hudgens: 5 éve
Ezek a legtöbbek.
Britney: 9 éve
Justin Bieber: 2 éve
Lady GaGa: 3 éve
Rihanna: 5 éve
Vanessa Hudgens: 5 éve
Ezek a legtöbbek.
2011. május 01. 20:01
miley 5-éve hannah montanánába volt van egy száma a party and usa
2011. május 01. 20:01
Idézet (Aniii98 @ 2011.05.01. 20:01)
miley cyrus és 2006 óta!
én-is
2011. május 01. 20:02
Bruno Mars-a Just the way you are óta, bemutatkozásnál hogy mért szeretem
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.