The Twilight Saga: New Moon / Alkonyat: Újhold (2009)
2009. november 20. 17:52
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Hát a kritika amit Brittany bemásolt szerintem nevetséges. Én most jövök a moziból, és szvsz fantasztikus lett. Nem vártam, hogy teljesen könyvhûek maradjanak, viszont szerintem egyáltalán nem tértek el tõle nagyon, sõt... Kristen ebben a filmben végre kijavította azt, amit a Twilightban láttam tõle, mert bármennyire is szeretem, ott nekem egyáltalán nem volt meggyõzõ. Ebben a filmben viszont nagyon tetszett. A két fiú nálam egy szinten mozog, mindketten jók voltak, de hát ugye Robertet sajnos keveset láthattuk. Nem tudom a cikk írója mirõl beszél, energia az elsõ részben, ebben meg semmi? Én ezt inkább fordítva mondanám. A Twilight szintén kedvenc, de be kell valljam, a New Moon ezerszer jobban tetszett. Sok az akciójelenet, a farkasok szerintem rettentõ jól néznek ki és tulajdonképpen egy érzelmi hullámvasút az egész. Hol sír rajta az ember, hol nevet, hol pedig izgul. Úgyhogy én azt mondom, hogy le a kalappal Chris elõtt, nagyon jó kezekbe került a sorozat.
2009. november 20. 19:32
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Sztem is valami elképesztõ jówolt. Tele wolt fordulatokkal, ami nagyon tetszett.
Jobb lett, mint amire számítottam. Nekem nagyon nagyon tetszett és megható voltak benne a szerelmi jelenetek.
Jobb lett, mint amire számítottam. Nekem nagyon nagyon tetszett és megható voltak benne a szerelmi jelenetek.
2009. november 20. 22:47
|
|
muraimandyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 105821 offline
|
"Carlisle, te nem kárhozhatsz el!"
sztem kb ez volt egyedül szivszoritó, de ez a rész számomra nagyon...
amugy meg a twilight jobban bejön.
a filmen nem éreztem azt a depresszív hangulatot mint ami a könyvön uralkodik a humoros részek miatt és ez kicsit zavart. nem pont ezt vártam. néha felröhögtünk a barátnõimmel de kb ennyi volt a nagy érzelmi reakcíó. a szerelmi jeleneteket nem találtam meghatónak, néha viszont már csöpögõs beütésük volt.
héé én most nem szidalmazni akartam.. ezeket a dolgokat leszámítva tetszett.
sztem kb ez volt egyedül szivszoritó, de ez a rész számomra nagyon...
amugy meg a twilight jobban bejön.
a filmen nem éreztem azt a depresszív hangulatot mint ami a könyvön uralkodik a humoros részek miatt és ez kicsit zavart. nem pont ezt vártam. néha felröhögtünk a barátnõimmel de kb ennyi volt a nagy érzelmi reakcíó. a szerelmi jeleneteket nem találtam meghatónak, néha viszont már csöpögõs beütésük volt.
héé én most nem szidalmazni akartam.. ezeket a dolgokat leszámítva tetszett.
2009. november 22. 15:46
|
|
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline
|
Szerintem sokkal jobb lett,mint amilyen az elsõ rész volt! Fordulatosabb, gördülékenyebb és a szerelmi jelenetek is jobbak voltak. Nem szeretem Jacobot, se az õt alakító Taylort,de jól játszott! Csak egyet sajnáltam,hogy Jasper olyan keveset szerepelt benne.
De az a szöveg: " Megkönnyebbülés lesz,ha már nem akarlak megölni. "
Mindenestre nagyon-nagyon tetszett!!!
2009. november 23. 04:50
Idézet(frenetiq @ 2009. November 22. - 16:35)
ez beteg nagyon
2009. november 23. 09:41
tegnapvégre megnéztem
szerény véleményem szerint a twilight jobb volt ,de ez is nagyon tetszett
2009. november 23. 13:04
|
|
Angel1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.02. Hozzászólás: 274 Csatolások: 195 Azonosító: 109042 offline
|
Alkonyat – Újhold: A legjobb nyitónap
22 november 2009 2 komment
Twilight Saga második része, az Alkonyat – Újhold szombaton tovább folytatta szárnyalását – méghozzá annyira, hogy Minden idõk legjobb nyitónapját tudhatja maga mögött közel 73 millió dollárral, második helyre szorítva a 2008-as csúcsbeállítót, A sötét lovag-ot. A pénteki, Legjobb éjszaki vetítés után ez a második rekordja Stephanie Meyer bestseller-adaptációjának, ráadásul az adatok kizárólag az USA vetítésekre támaszkodnak, a nemzetközi eredményekrõl egyenlõre nincs hír. Ha nem lankad az érdeklõdés a film iránt ma sem, igen nagy a valószínûsége, hogy a Dark Knight újabb rekordja fog a porba hullani, mégpedig a Legjobb nyitóhétvége, amit Batman 158,4 millió dollárral tart. Innen pedig egyenes út vezethet az All Time bevételi lista élére, ami 1997 óta a Titanic ural.
jegyeladás
A Summit Entertainment által készített film, a The Twilight Saga : New Moon rekordeladást produkált a mozikban. Megelõzte a The Dark Knight c. filmet a jegyeladási listán, ugyanis 72,7 millió $ fizetõdött ki eddig a mozijegyek után, ami körülbelül 12-13 milliárd forint, ha jól értesültem, és ez jóval felülmúlja a tavalyi évben a 'Twilight' c. filmnél eladott jegyek árát, ott ugyanis egy 3 napos hétvégén 69,6 millió $ gyûlt össze. Voltak becslések a neten, hogy mennyi lehet majd ez az összeg, de ez alaposan felülmúlta az egészet. A 'The Dark Knight' c. filmre 67.2 millió $ értékû jegyet vásároltak a premier napján, három napos hétvégén pedig 158,4 millió $-t költöttek az emberek jegyekre. Külföldi lapok szerint 'New Moon' ezt is felül fogja múlni, és szerintem is biztos, hogy ennél jóval több lesz a jegyeladás erre a filmre. Szóval a kiadónak 100%-os a siker mutatója, de egy ilyen fantasztikus film után ez várható volt, nem?
22 november 2009 2 komment
Twilight Saga második része, az Alkonyat – Újhold szombaton tovább folytatta szárnyalását – méghozzá annyira, hogy Minden idõk legjobb nyitónapját tudhatja maga mögött közel 73 millió dollárral, második helyre szorítva a 2008-as csúcsbeállítót, A sötét lovag-ot. A pénteki, Legjobb éjszaki vetítés után ez a második rekordja Stephanie Meyer bestseller-adaptációjának, ráadásul az adatok kizárólag az USA vetítésekre támaszkodnak, a nemzetközi eredményekrõl egyenlõre nincs hír. Ha nem lankad az érdeklõdés a film iránt ma sem, igen nagy a valószínûsége, hogy a Dark Knight újabb rekordja fog a porba hullani, mégpedig a Legjobb nyitóhétvége, amit Batman 158,4 millió dollárral tart. Innen pedig egyenes út vezethet az All Time bevételi lista élére, ami 1997 óta a Titanic ural.
jegyeladás
A Summit Entertainment által készített film, a The Twilight Saga : New Moon rekordeladást produkált a mozikban. Megelõzte a The Dark Knight c. filmet a jegyeladási listán, ugyanis 72,7 millió $ fizetõdött ki eddig a mozijegyek után, ami körülbelül 12-13 milliárd forint, ha jól értesültem, és ez jóval felülmúlja a tavalyi évben a 'Twilight' c. filmnél eladott jegyek árát, ott ugyanis egy 3 napos hétvégén 69,6 millió $ gyûlt össze. Voltak becslések a neten, hogy mennyi lehet majd ez az összeg, de ez alaposan felülmúlta az egészet. A 'The Dark Knight' c. filmre 67.2 millió $ értékû jegyet vásároltak a premier napján, három napos hétvégén pedig 158,4 millió $-t költöttek az emberek jegyekre. Külföldi lapok szerint 'New Moon' ezt is felül fogja múlni, és szerintem is biztos, hogy ennél jóval több lesz a jegyeladás erre a filmre. Szóval a kiadónak 100%-os a siker mutatója, de egy ilyen fantasztikus film után ez várható volt, nem?
2009. november 23. 15:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.