Mr. Nobody / Senki úr életei (2009)
2009. március 30. 17:47
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline |
Idézet(B.Sziszkó @ 2009. March 30. - 12:30)
khm... hát igen....
mikor mutatják be?
mikor mutatják be?
Hát talán olyan május körül, de több más idõpontot is találtam már... akkor lesz a tuti, ha már nézhetõ lesz!
2009. március 30. 19:22
Szilvi92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.12. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 68824 offline |
Idézet(Forsaken @ 2009. March 30. - 17:47)
Hát talán olyan május körül, de több más idõpontot is találtam már... akkor lesz a tuti, ha már nézhetõ lesz!
Köszi a képeket és az infót!
2009. március 30. 19:48
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 offline |
huhh...köszi én is...
2009. március 30. 20:18
Idézet(Forsaken @ 2009. March 30. - 16:47)
köszi azért!
2009. május 24. 09:02
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline |
Na végre találtam egy trailert a filmrõl, igaz franciául, de... érdemes megnézni!
---> MR. NOBODY TRAILER <---
2009. május 24. 10:39
Idézet(Forsaken @ 2009. May 24. - 08:02)
Na végre találtam egy trailert a filmrõl, igaz franciául, de... érdemes megnézni!
köszii
érdekes filmnek tûnik..
2010. február 28. 21:47
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Köszi az eddigieket, hoztam egy kis kieget
2010. szeptember 26. 23:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
(Topik Fullernek ajánlva.)
kanadai-belga-francia-német filmdráma
rendező: Jaco van Dormael
forgatókönyvíró: Jaco van Dormael
zeneszerző: Pierre van Dormael
operatőr: Christophe Beaucarne
producer: Philippe Godeau
vágó: Susan Shipton, Matyas Veress
szereplők:
Jared Leto (Nemo Nobody)
Diane Kruger (Anna)
Sarah Polley (Elise)
Linh Dan Pham (Jean)
Rhys Ifans (Nemo apja)
Toby Regbo (16 éves Nemo)
Juno Temple (16 éves Anna)
Clare Stone (15 éves Elise)
Thomas Byrne (9 éves Nemo)
Allan Corduner (Dr. Feldheim)
Az életünkben sok olyan döntést hozunk, amely visszafordíthatatlan irányba tereli jövőnket. De hogyan döntenénk, ha megvizsgálhatnánk az alternatív döntés kínálta jövőt is? Történetünk a 20. és a 21. század között, különböző időzónákban, de egyazon szereplő életében játszódik.
Nemo Nobody hétköznapi életet él feleségével, Elise-vel és három gyermekükkel, mindaddig, amíg egy napon a valóságra ébred idős öregemberként, 2092-ben. Mr Nobody a maga 120 évével a legidősebb ember és egyben az utolsó halandó is a Földet benépesítő új és halhatatlan emberi faj tagjai között. Ám ez úgy tűnik, nem igazán izgatja őt, az egyetlen kérdés, amely foglalkoztatja, hogy valóban azt az életet élte-e, amely számára a legmegfelelőbb volt; valóban azt a nőt szerette-e, akit neki szántak és azokat a gyerekeket nevelte-e, akiket kellett. Most csak az a célja, hogy megtalálja erre a választ.
szereplők:
Jared Leto (Nemo Nobody)
Diane Kruger (Anna)
Sarah Polley (Elise)
Linh Dan Pham (Jean)
Rhys Ifans (Nemo apja)
Az életünkben sok olyan döntést hozunk, amely visszafordíthatatlan irányba tereli jövőnket. De hogyan döntenénk, ha megvizsgálhatnánk az alternatív döntés kínálta jövőt is? Történetünk a 20. és a 21. század között, különböző időzónákban, de egyazon szereplő életében játszódik.
Nemo Nobody hétköznapi életet él feleségével, Elise-vel és három gyermekükkel, mindaddig, amíg egy napon a valóságra ébred idős öregemberként, 2092-ben. Mr Nobody a maga 120 évével a legidősebb ember és egyben az utolsó halandó is a Földet benépesítő új és halhatatlan emberi faj tagjai között. Ám ez úgy tűnik, nem igazán izgatja őt, az egyetlen kérdés, amely foglalkoztatja, hogy valóban azt az életet élte-e, amely számára a legmegfelelőbb volt; valóban azt a nőt szerette-e, akit neki szántak és azokat a gyerekeket nevelte-e, akiket kellett. Most csak az a célja, hogy megtalálja erre a választ.
2010. szeptember 26. 23:59
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Ez a film valami fantasztikus: a történet, a színészek, a zene, a vágás... minden.
Végre nem egy szájbarágós, tömeg film. Háromszor kellett megnéznem, hogy teljesen megértsem.
A kedvenc Nemom az Elise-s szálon lévő. A kedvenc jelenetem is hozzájuk fűzödik: Chase the bear
Jövő héten adják nálunk is a moziban, beköltözök az egyik székbe arra a hétre.
Végre nem egy szájbarágós, tömeg film. Háromszor kellett megnéznem, hogy teljesen megértsem.
A kedvenc Nemom az Elise-s szálon lévő. A kedvenc jelenetem is hozzájuk fűzödik: Chase the bear
Idézet (Bessie @ 2010.09.26. 23:13)
Jövő héten adják nálunk is a moziban, beköltözök az egyik székbe arra a hétre.
2010. szeptember 27. 06:31
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Érték. Sajnos nem sok ilyen van.
Annyira összetett, bonyolult és gyönyörű. Amikor először láttam nekem se volt teljesen tiszta, de ma már minden világos.
minden...
Bármikor nézem mindig megsiratom, már az elején.
Most elkezdhetném sorolni a kedvenc jeleneteimet, de esélytelen. Mindenkinek ajánlom, ha még a történet nem is lesz teljesen tiszta, vannak benne olyan gondolatok... le a kalappal.
http://nol.hu/kult/20100826-van_dormael_szellemei
Annyira összetett, bonyolult és gyönyörű. Amikor először láttam nekem se volt teljesen tiszta, de ma már minden világos.
Idézet
Ez a film valami fantasztikus: a történet, a színészek, a zene, a vágás... minden.
minden...
Bármikor nézem mindig megsiratom, már az elején.
Most elkezdhetném sorolni a kedvenc jeleneteimet, de esélytelen. Mindenkinek ajánlom, ha még a történet nem is lesz teljesen tiszta, vannak benne olyan gondolatok... le a kalappal.
http://nol.hu/kult/20100826-van_dormael_szellemei
2010. szeptember 27. 10:34
Teemcheeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 28 Azonosító: 131179 offline |
Idézet (Bessie @ 2010.09.26. 23:13)
szereplők:
Jared Leto (Nemo Nobody)
Diane Kruger (Anna)
Sarah Polley (Elise)
Linh Dan Pham (Jean)
Rhys Ifans (Nemo apja)
szereplők:
Jared Leto (Nemo Nobody)
Diane Kruger (Anna)
Sarah Polley (Elise)
Linh Dan Pham (Jean)
Rhys Ifans (Nemo apja)
hát elég bizarr a témája de tetszetős...
2010. szeptember 28. 21:55
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Zseniális. Épp most néztem meg. Minden tökéletes. A zene. A történet. Úristen. A színészek. Minden. Komolyan.
Imádom az ilyen filmeket. Egyben is meg kéne nézni, mert most 8x állítottam le, mert úgy éreztem el kell gondolkodnom rajta. Vagy egy sírós jelenet után, hogy megnyugodjak kicsit. Ez...ez..ááh, már a szavakat sem találom, tényleg.
Nagyon régen találkoztam ilyen jó filmmel.
Imádom az ilyen filmeket. Egyben is meg kéne nézni, mert most 8x állítottam le, mert úgy éreztem el kell gondolkodnom rajta. Vagy egy sírós jelenet után, hogy megnyugodjak kicsit. Ez...ez..ááh, már a szavakat sem találom, tényleg.
Nagyon régen találkoztam ilyen jó filmmel.
2010. október 02. 13:13
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Nem tudom ti milyen verziót láttatok, de én letöltöttem a kibővítettet és nagyon sok plusz jelenet van benne.
Ha valakit érdekel nekem ehhez van javított felirat.
Sajnos sok Elise-s jelenetet kivágtak, pedig nagyon jók, kár, hogy a rövidebb változatba nem fért bele. Jeanből is többet látunk.
Azért jár a plusz pont, hogy nem hagyták benne a "szájbarágós" részt.
Ha valakit érdekel nekem ehhez van javított felirat.
Sajnos sok Elise-s jelenetet kivágtak, pedig nagyon jók, kár, hogy a rövidebb változatba nem fért bele. Jeanből is többet látunk.
Azért jár a plusz pont, hogy nem hagyták benne a "szájbarágós" részt.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.