Én mindvégig Orsinak szurkoltam. Sok rosszindulatú kommentet olvastam Orsiról a különbözõ bulvár oldalakon, de szerintem õ igenis szép. Megérdemelten nyert, csak az próbléma, hogy nem sok esélye lesz a johannesburgi világszépe versenyen.
Számomra nyilvánvaló volt hogy Orsi fog nyerni. Tavaly is indul, de nem nyert. Most megérdemelte. Ágoston Dóra is gyönyörû, én õt is szívesen választottam volna királynõnek. Bár az az elhízásos kijelentése a jövõvel kapcsolatban nem igazán tetszett.. ha neki csak annyi félelme van a jövõvel kapcsolatban, hogy esetleg elhízik, hát.. Korinával viszont egyáltalán nem értek egyet.. bõven elég lett volna neki mondjuk a közönségdíj, a Miss Earth címet igazán adhatták volna másnak. Zsuzsa pedig szintén gyönyörû, megérdemelte a gyõzelmet. Az pedig, hogy Orsinak milyen esélye lesz kint, hát én még várnék ezzel a kijelentéssel, hogy semmi esélye. Nem értem, hogy miért kell már elõre ezt így kijelenteni..
Szerintem Orsi szép, Zsuzsa, hát okés, de hát ez a Korina...én nézni se bírtam amikor végigment a kifutón, aztán a végén...jajjistenem, szegény lány elfelejtett fogszabályzásra járni..meg egyébkéntis...szerintem egyáltalán nem szép....
Az a baj,hogy ez nem szépségkirálynõ választás ami nálunk van,inkább az rtlklub és a hozzá kapcsolódó média következõ celebjét választják meg az rtl fizetett sztárceleb zsûrije segítségével. Az egész egy színjáték,ezt a lóarcú lányt az elsõ 3000-be nem tettem volna,õk már a mûsor elõtt kiválasztották maguknak,érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban! http://www.youtube.com/watch?v=Ab2salVPZv4&feature=related Ki nyerte a közönség díjat? A Németh Luca szép lány én rá szavaztam volna.
Én nem láttam a mûsort, nem is érdekelt annyira. A jelöltek sem, mert tudtam, hogy most sem lesz túl jó a felhozatal... A tavalyival sem értettem egyet, egyikkel sem. Most megnéztem a jelölteket és én is talán Németh Lucát láttam a legszebbnek. Nekem Serdült Orsolya arca túl férfias, erõs az álla. Budai Zsuzsa még úgy ahogy elmegy, de Kocsi Korinna. Most ugye viccelnek? Nem szép.
én sem láttam a mûsort,de a végeredménnyel egyáltalán nem értek egyet ez az orsi szerintem k***a ronda,a mosolya egy olcsó horrorfilmbe is beillene...a kocsis korina viszont szép lány szerintem
én sem láttam a mûsort,de a végeredménnyel egyáltalán nem értek egyet ez az orsi szerintem k***a ronda,a mosolya egy olcsó horrorfilmbe is beillene...a kocsis korina viszont szép lány szerintem