Starity

A királynõ 2009

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. május 28. 11:31 #21
- törölt felhasználó -    
Lehet, hogy jól néznek ki, de szépségversenyre?

Áááááááááh Ugyan máááár!

2009. június 01. 19:37 #22
tamara86
tamara86
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 406
Csatolások: 209
Azonosító: 5021
mikor a mûsorban láttam egyenesen csúnyának gondoltam, de kerestem róla pár képet a neten és meg kell, hogy mondjam az a smink rengeteget rontott az összképen...
nem tudom hogy lehetett ilyen elõnytelen sminket készíteni neki... :S
egyébként nekem sötétszõke/világosbarna hajjal sokkal jobban tetszik, a szemeit is jobban kiemeli meg lágyabb is lesz tõle a -valóban- férfias állkapcsa.
nekem sokkal jobban tetszik mióta láttam róla más képeket is és megnéztem pár videót róla és szépen ki tudja magát fejezni, nagyon szimpatikus, kedves lánynak tûnik.
pl itt az elsõ képen szerintem nagyon szép. smileeee.gif

egyébként szerintem ezek a fekete estélyik nem lettek jók, egyáltalán nem tartom õket elegánsnak. azokról a tetkóra hajazó kardíszekrõl már nem is beszélve...
2009. június 02. 13:35 #23
Kyile Minogue fan
Kyile Minogue fan
Hozzászólás: 901
Csatolások: 287
Azonosító: 52479
ezeken a képeken is szép,mondjuk nekem szõkén szebb,az 5.nagyon ari thumbsup.gif
ezt most találtam:
http://www.ckm.hu/mindentaszemnek/1375_vid...lt_orsolya.html
2009. június 02. 13:59 #24
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Serdült Orsolya szerintem sem szép,sõt...
viszont a másik két helyezet szerintem megérdemelte,Korina nagyon szép,csak a fogai kuszák tényleg,de azt még ki lehet korrigálni,nem úgy mint egy teljes arcfelépítést,nem azt mondom,hogy Orsi hú de csúnya,mert azért az nem,de messze van õ a szépségkirálynõtõl :S meg az csak nekem vicces,hogy tavaly a legjobb 24-be be se került most meg nyer?ennyivel rosszabb volt az idei felhozatal vagy mi?a tavalyiak közül meg szerintem Dammak Jázmin volt a legszebb smileeee.gif

és Orsi volt az nem,aki mondta,hogy az angolban nem ért el sikereket,nem úgy a japánban,mert abban nincs ragozás _nevet.gif aztán nagy nehezen kibökte azt,hogy szia japánul,majd mikor kérte tõle Hajós,hogy mondjon még vmit ami fontos egy szépségkirálynõnek,rávágta,hogy világbéke magyarul tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Mia
2009. június 20. 17:27 #25
judy91
judy91
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Idézet(elba @ 2009. May 22. - 18:38)
Az a baj,hogy ez nem szépségkirálynõ választás ami nálunk van,inkább az rtlklub és a hozzá kapcsolódó média következõ celebjét választják meg az rtl fizetett sztárceleb zsûrije segítségével.
Az egész egy színjáték,ezt a lóarcú lányt az elsõ 3000-be nem tettem volna,õk már a mûsor elõtt kiválasztották maguknak,érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban!
http://www.youtube.com/watch?v=Ab2salVPZv4&feature=related
Ki nyerte a közönség díjat?
A Németh Luca szép lány én rá szavaztam volna.

Ez így igaz. Kifejezetten ocsmány ez a nõ, bár a lófejû jelzõ talán egy fokkal találóbb... Budai Zsuzsa ezzel szemben nagyon szép, simán lehetett volna Orsolya helyében.
2009. június 20. 18:15 #26
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Idézet(elba @ 2009. May 22. - 18:38)
érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban!
http://www.youtube.com/watch?v=Ab2salVPZv4&feature=related

Érdekes az RTL levetette a videókat szerzõi jogokra hivatkozva???? think.gif
Ilyen jutubos üzit még nem is láttam!!!
Vajon mi lehet az oka??? joker.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!