Lehet, hogy jól néznek ki, de szépségversenyre?
Áááááááááh Ugyan máááár!
A királynõ 2009
2009. május 28. 11:31
2009. június 01. 19:37
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
mikor a mûsorban láttam egyenesen csúnyának gondoltam, de kerestem róla pár képet a neten és meg kell, hogy mondjam az a smink rengeteget rontott az összképen...
nem tudom hogy lehetett ilyen elõnytelen sminket készíteni neki... :S
egyébként nekem sötétszõke/világosbarna hajjal sokkal jobban tetszik, a szemeit is jobban kiemeli meg lágyabb is lesz tõle a -valóban- férfias állkapcsa.
nekem sokkal jobban tetszik mióta láttam róla más képeket is és megnéztem pár videót róla és szépen ki tudja magát fejezni, nagyon szimpatikus, kedves lánynak tûnik.
pl itt az elsõ képen szerintem nagyon szép.
egyébként szerintem ezek a fekete estélyik nem lettek jók, egyáltalán nem tartom õket elegánsnak. azokról a tetkóra hajazó kardíszekrõl már nem is beszélve...
nem tudom hogy lehetett ilyen elõnytelen sminket készíteni neki... :S
egyébként nekem sötétszõke/világosbarna hajjal sokkal jobban tetszik, a szemeit is jobban kiemeli meg lágyabb is lesz tõle a -valóban- férfias állkapcsa.
nekem sokkal jobban tetszik mióta láttam róla más képeket is és megnéztem pár videót róla és szépen ki tudja magát fejezni, nagyon szimpatikus, kedves lánynak tûnik.
pl itt az elsõ képen szerintem nagyon szép.
egyébként szerintem ezek a fekete estélyik nem lettek jók, egyáltalán nem tartom õket elegánsnak. azokról a tetkóra hajazó kardíszekrõl már nem is beszélve...
2009. június 02. 13:35
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
ezeken a képeken is szép,mondjuk nekem szõkén szebb,az 5.nagyon ari 
ezt most találtam:
http://www.ckm.hu/mindentaszemnek/1375_vid...lt_orsolya.html
ezt most találtam:
http://www.ckm.hu/mindentaszemnek/1375_vid...lt_orsolya.html
2009. június 02. 13:59
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Serdült Orsolya szerintem sem szép,sõt...
viszont a másik két helyezet szerintem megérdemelte,Korina nagyon szép,csak a fogai kuszák tényleg,de azt még ki lehet korrigálni,nem úgy mint egy teljes arcfelépítést,nem azt mondom,hogy Orsi hú de csúnya,mert azért az nem,de messze van õ a szépségkirálynõtõl :S meg az csak nekem vicces,hogy tavaly a legjobb 24-be be se került most meg nyer?ennyivel rosszabb volt az idei felhozatal vagy mi?a tavalyiak közül meg szerintem Dammak Jázmin volt a legszebb
és Orsi volt az nem,aki mondta,hogy az angolban nem ért el sikereket,nem úgy a japánban,mert abban nincs ragozás
aztán nagy nehezen kibökte azt,hogy szia japánul,majd mikor kérte tõle Hajós,hogy mondjon még vmit ami fontos egy szépségkirálynõnek,rávágta,hogy világbéke magyarul
viszont a másik két helyezet szerintem megérdemelte,Korina nagyon szép,csak a fogai kuszák tényleg,de azt még ki lehet korrigálni,nem úgy mint egy teljes arcfelépítést,nem azt mondom,hogy Orsi hú de csúnya,mert azért az nem,de messze van õ a szépségkirálynõtõl :S meg az csak nekem vicces,hogy tavaly a legjobb 24-be be se került most meg nyer?ennyivel rosszabb volt az idei felhozatal vagy mi?a tavalyiak közül meg szerintem Dammak Jázmin volt a legszebb
és Orsi volt az nem,aki mondta,hogy az angolban nem ért el sikereket,nem úgy a japánban,mert abban nincs ragozás
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2009. június 20. 17:27
|
|
judy91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.22. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3169 Azonosító: 12396 offline
|
Idézet(elba @ 2009. May 22. - 18:38)
Az a baj,hogy ez nem szépségkirálynõ választás ami nálunk van,inkább az rtlklub és a hozzá kapcsolódó média következõ celebjét választják meg az rtl fizetett sztárceleb zsûrije segítségével.
Az egész egy színjáték,ezt a lóarcú lányt az elsõ 3000-be nem tettem volna,õk már a mûsor elõtt kiválasztották maguknak,érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban!
http://www.youtube.com/watch?v=Ab2salVPZv4&feature=related
Ki nyerte a közönség díjat?
A Németh Luca szép lány én rá szavaztam volna.
Az egész egy színjáték,ezt a lóarcú lányt az elsõ 3000-be nem tettem volna,õk már a mûsor elõtt kiválasztották maguknak,érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban!
Ki nyerte a közönség díjat?
A Németh Luca szép lány én rá szavaztam volna.
Ez így igaz. Kifejezetten ocsmány ez a nõ, bár a lófejû jelzõ talán egy fokkal találóbb... Budai Zsuzsa ezzel szemben nagyon szép, simán lehetett volna Orsolya helyében.
2009. június 20. 18:15
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet(elba @ 2009. May 22. - 18:38)
érdemes megnézni a promófilmeket, csak õ az aki szerepel mind a háromban!
Érdekes az RTL levetette a videókat szerzõi jogokra hivatkozva????
Ilyen jutubos üzit még nem is láttam!!!
Vajon mi lehet az oka???
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.