Találtam néhány promo fotót. Új sorozat a CW csatornán. Kíváncsi vagyok milyen lesz, ha egyszer elér valamilyen formában hozzánk is
THE VAMPIRE DIARIES
Készítõ: Kevin Williamson (Dawson’s Creek, Hidden Palms) és Julie Plec
Rendezõ: Marcos Siega
Szereplõk: Nina Dobrev, Ian Somerhalder (Lost), Paul Wesley, Steven R. McQueen, Katerina Graham, Sara Canning, Zach Roerig, Candice Accola, Michael Trevino, Kayla Ewell
Várható indulás: 2009. õsz
Sztori: L.J. Smith könyve alapján készül, egy jó és egy rossz vámpír küzd a szüleit autóbalesetben elvesztett 17 éves lány lelkéért. A lány meg a tragédia miatti szomorúságával küzd, próbálja elrejteni a világ elõl, miközben a jótanuló imidzse halványul.
Elõzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=b8m7Sk81PIk
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2009. május 25. 17:22
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
34 felhasználónak tetszik:
Nina 10,
cipők...,
DreamerGirl,
Minimanó94,
SelenaDebbyMiley,
DisneyFans,
gecsezita,
itsmestella,
An_d_a,
SmileyZ,
Lady Suzy,
Lizania,
Meli27,
Klauflau,
Vampire Lady,
Selly 13,
pink_bunny,
hellorl,
Csillbab,
VampireLady,
Alison Lerman,
Jenna Ellington,
Esuti,
aníítaaa,
DestinyD,
Luckie,
Récy98,
TVD12,
TheDanush,
Boxii,
Seherezade1050,
Jeckyll,
TVD1,
noncsy0321
2009. május 25. 17:45
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 16:42)
Elég rosszul hangzik, de talán ebben nem cseszik el a vámpírokat úgy, mint a Twilight-ban... Én maradok a True Blood-nál, az a legjobb.
hát nem tudom mit hoznak ki belõle. Nekem pl. a Twilight egyáltalán nem jött be, ez reméljük jobb lesz
2009. május 25. 17:48
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Hát, a sztori nem túl biztató, de talán ha rendes vámpírokat tesznek bele és nem olyan nyálgépeket, mint abban a filmben, akkor lehet belõle valami. Egy esélyt adok neki, pár részt leszedek majd, de inkább a TB második évadát várom már nagyon.
2009. május 25. 17:50
böttifangörl |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 16:48)
Hát, a sztori nem túl biztató, de talán ha rendes vámpírokat tesznek bele és nem olyan nyálgépeket, mint abban a filmben, akkor lehet belõle valami. Egy esélyt adok neki, pár részt leszedek majd, de inkább a TB második évadát várom már nagyon.
én azt nem igazán ismerem , majd ha kifogytam a sorozatokból utánanézek
1 felhasználónak tetszik:
Krisztike1994
2009. május 25. 18:04
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Tedd meg minél hamarabb. Fõcím.
Megnéztem viszont ebbõl két videót is. Nagyon necces, a pilot után meglátom, mi lesz. Viszont ha emiatt dobta a csatorna a Reapert, ami egy kibaszott jó sorozat, akkor nagyon mérges leszek...
Megnéztem viszont ebbõl két videót is. Nagyon necces, a pilot után meglátom, mi lesz. Viszont ha emiatt dobta a csatorna a Reapert, ami egy kibaszott jó sorozat, akkor nagyon mérges leszek...
2009. május 25. 18:10
böttifangörl |
Idézet(Necros @ 2009. May 25. - 17:04)
Tedd meg minél hamarabb. Fõcím.
uhh hát nem tûnik rossznak, majd meglátjuk.
szerintem ez inkább a tizenéves korosztálynak fog szólni, most a nagy tvájlájt mánia után. A True Blood keményebbnek tûnik.
2009. május 25. 18:16
Idézet(bötti @ 2009. May 25. - 18:10)
uhh hát nem tûnik rossznak, majd meglátjuk.
szerintem ez inkább a tizenéves korosztálynak fog szólni, most a nagy tvájlájt mánia után. A True Blood keményebbnek tûnik.
Na igen, az az HBO-n van, ott mutatnak vért és meztelenséget bõven. Ezek pedig hozzátartoznak a témához. Attól még, hogy ez fiatalabbaknak szól, lehet éppen jó, például a SW: Clone Wars is nagyon tetszik, pedig egyáltalán nem én vagyok a célcsoport. A színészek jónak tûnnek, hátha nem szúrják el, nagyon.
2009. május 25. 18:55
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
azért a True Bloodnak is van egy nagy hibája, sajnos. az õ vámpírfoguk nem a szemfoguk, pedig az összes sztoriban úgy van. de ettõl még szeretjük.
ian somerhalder fura vámpírként, de reméljük, jó lesz.
ian somerhalder fura vámpírként, de reméljük, jó lesz.
2009. május 25. 19:11
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
na jó, a twilightban azért az üt, amikor az usa legesõsebb államában, márciusban megy a teremben a ventillátor, h a srác kiszagolhassa a lányt...
meg amikor az erdõ kellõs közepén, fenn a hegyen a srác talál egy foltot a lombkoronában és odaáll, félmeztelenül, látszik a lehelete és fél percig csillog...
TB-ban nincs azért ekkora gáz dolog.
reméljük a vampire diaries-ben sem lesz, habár a tinik azt is simán fanatizálnák, ha egy-két "helyes vámpír" lenne benne. és szerintem az ian fiú jó úton halad. meg a másik srác, aki "jó", és meg akarja menteni a lányt.
meg amikor az erdõ kellõs közepén, fenn a hegyen a srác talál egy foltot a lombkoronában és odaáll, félmeztelenül, látszik a lehelete és fél percig csillog...
reméljük a vampire diaries-ben sem lesz, habár a tinik azt is simán fanatizálnák, ha egy-két "helyes vámpír" lenne benne. és szerintem az ian fiú jó úton halad. meg a másik srác, aki "jó", és meg akarja menteni a lányt.
2009. május 25. 22:41
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet(LucafromHungary @ 2009. May 25. - 18:11)
na jó, a twilightban azért az üt, amikor az usa legesõsebb államában, márciusban megy a teremben a ventillátor, h a srác kiszagolhassa a lányt...
Attól, hogy esõs, még lehet párás és meleg a levegõ, vagy fene tudja, de mindegy nem hiszem, hogy ezen kéne felakadni.
A csillogással és a lehelettel mi a baj? Attól, hogy eddig sok vámpíros filmben, történetben ez nem így van, attól miért ne lehetne ebben más? És miért ne lehetnének "nyálasak" a vámpírok. Ebben a történetben emberiek, egy másikban brutálisak, ennyi.
Az eredeti témához visszatérve:
Pilotot megnézem, aztán majd eldõl mi lesz tovább. Eddig érdekesnek tûnik. Bár Ian Somerhalder elég fura nekem rosszfiúnak.
2009. július 25. 12:29
Demrachvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.08. Hozzászólás: 251 Csatolások: 420 Azonosító: 24288 offline |
Promó képek
17 felhasználónak tetszik:
N.k,
Kiwy5,
Nina 10,
Pixie Buue,
niki13,
Barbygirl95,
MegaLadyGaga,
Bettyke94,
biad92,
Kyra99,
nicol bellox,
alexahemingway,
TVD12,
LDreamP,
Jenny Lawliet,
JisooKim,
standoffan
2009. július 29. 11:34
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
23 felhasználónak tetszik:
N.k,
plillas,
Nina 10,
Pixie Buue,
dave095,
Barbygirl95,
MegaLadyGaga,
s.cica2030,
Bernybob,
Bettyke94,
biad92,
bogarka_95,
merco81,
nicol bellox,
Toxic,
Nikikke,
alexahemingway,
zsanata,
TVD12,
Jenny Lawliet,
lalalalisa,
JisooKim,
standoffan
2009. augusztus 25. 11:54
böttifangörl |
Promo shootok
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. augusztus 27. 12:50
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
s.cica2030
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.