Ez igaz. Mikor elhurcolták Katherine-t, a srácok, még emberek voltak.
Bár Katherine tette õket vámpírrá, nem biztos, hogy õ is ölte meg õket. De mivel a vámpírvér 1 nap alatt kiürül a szervezetükbõl, Katherine harapása után meg is kellett mindkettõnek halnia.
Ám az a csaj sem volt szívbajos. Egyszerre két testvért szédíteni Mi lesz ha újra találkozik Damonnal? Biztos újra a magába bolondítja
De az is lehet, hogy Damon megöli bosszúból.
Vikit én is bírtam. Kár, hogy kiírták a sorozatból. Damonnal jó párost alkottak. Milyet buliztak a házban
Mikor megláttam Damont táncolni padlózott az állam!!!!
Az is érdekes, hogy az 1800-as években mennyire másképp viselkedett Stefan és Damon.
Ja és ott van Elena öccse is. Már õ is kezd kutatni a vámpír téma iránt
Érdekes dolgok lesznek még
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. február 18. 15:19
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Bessie @ 2010. February 18. - 15:16)
Ez igaz. Mikor elhurcolták Katherine-t, a srácok, még emberek voltak.
Bár Katherine tette õket vámpírrá, nem biztos, hogy õ is ölte meg õket. De mivel a vámpírvér 1 nap alatt kiürül a szervezetükbõl, Katherine harapása után meg is kellett mindkettõnek halnia.
Ám az a csaj sem volt szívbajos. Egyszerre két testvért szédíteni Mi lesz ha újra találkozik Damonnal? Biztos újra a magába bolondítja
Vikit én is bírtam. Kár, hogy kiírták a sorozatból. Damonnal jó párost alkottak. Milyet buliztak a házban
Az is érdekes, hogy az 1800-as években mennyire másképp viselkedett Stefan és Damon.
De viszont ha figyeltünk, akkor abba a részbe mindkettõjüket megharapta Katherine. Damon ivott is a vérébõl a rész elején ha jól emlékszem. Na majd átfutom még egyszer és keresek logikus magyarázatot
Damon & Vicki azzal a bulizással valami eszelõs volt. Szerintem Vicki jó vámpír lett volna. Kicsit zûrös. "Vampire with issues" ahogy Elena mondta
Hát alapvetõen más volt az 1800-as évek. Meg amit láttunk belõlük, ott még emberek voltak.
2010. február 18. 15:27
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tudom, csak azt akartam mondani, hogy a harapás és a srácok halála egy nap alatt kellett, hogy megtörténjen. Azt viszont még nem mutatták, mi történt. Úgy emlékszem.
Viki is jó lett volna ha átesik a hirtelen átváltozás utáni nagy étvágyon
Lehet, hogy lesz még valami az "édeshármas" dologban. Damon bízik Elenaban, nem használta rajta azt az akarat irányítós dolgot (csak egyszer próbálta még a legelején), de utána nem. És milyen jót buliztak Georgiaban Elena még meg is mentette Damon életét
Na megindult a fantáziám
Lehet, hogy lesz még valami az "édeshármas" dologban. Damon bízik Elenaban, nem használta rajta azt az akarat irányítós dolgot (csak egyszer próbálta még a legelején), de utána nem. És milyen jót buliztak Georgiaban Elena még meg is mentette Damon életét
Na megindult a fantáziám
2010. február 18. 15:30
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Bessie @ 2010. February 18. - 15:27)
Tudom, csak azt akartam mondani, hogy a harapás és a srácok halála egy nap alatt kellett, hogy megtörténjen. Azt viszont még nem mutatták, mi történt. Úgy emlékszem.
Na megindult a fantáziám
Na megindult a fantáziám
Nem bánnám, ha történne köztük valami. Elég csavaros a sztori és kiszámíthatatlan. Néha tényleg leesett az állam. Sõt szerintem minden részben volt olyan hogy leesett az állam. Vicki halálánál, Elena örökbefogadásánál, Lexi megölésénél, meg amikor Annaról és Benrõl kiderült, hogy vámpír, meg hogy Katherine él és virul valahol, meg ilyenek. A forgatókönyv írók elõtt le a kalappal.
2010. február 18. 16:39
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet(bötti @ 2009. May 25. - 16:45)
hát nem tudom mit hoznak ki belõle. Nekem pl. a Twilight egyáltalán nem jött be, ez reméljük jobb lesz
most komolyan... Nem rossz az a film, csak úgy mint sok más könyvnél ezt is össze kellett sûríteni alig két órába... Mondjuk csinálnak benne furcsa bakikat, például a márciusi párás levegõ miatt betett ventillátort az óra végéig kiteszik a terembõl Bár lehet, hogy túl hideg kezdett lenni... Bár akkor mért nem kapcsolták egyszerûen ki?...
2010. február 18. 17:13
Idézet(Beckie @ 2010. February 18. - 16:39)
most komolyan... Nem rossz az a film, csak úgy mint sok más könyvnél ezt is össze kellett sûríteni alig két órába... Mondjuk csinálnak benne furcsa bakikat, például a márciusi párás levegõ miatt betett ventillátort az óra végéig kiteszik a terembõl Bár lehet, hogy túl hideg kezdett lenni... Bár akkor mért nem kapcsolták egyszerûen ki?...
Nekem a Twilight is tetszett, meg ez is. Bár meg kell hagyni hogy a Twilight könyvbe ezerszer jobb, mint filmen. De ez VD topic ám
2010. február 20. 12:41
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Biztos már a 2. évad!
Már én is értesültem róla, hogy a CW hivatalosan bejelentette, hogy lesz
második évadja a VD-nek. Igaz amúgy is várható volt a folytatás – a nagy siker miatt – én mégis nyugodtabb vagyok, hogy végre hivatalosan is meg lett erõsítve. Gondolom ezzel minden rajongó így van.
Bár ha valaki követi twitteren az eseményeket, a színészek tweetjeibõl is rájöhetett, hogy minden bizonnyal forgatnak. Most mindenki Atlantában van és gõzerõvel folytatják a munkálatokat. Ezenkívül semmi különöset nem írtak, de azért azt megemlíteném, hogy egyre több követõje van a színészek és a sorozat twitterjeinek is. Ez is mutatja, milyen népszerûek – a színészek meg is köszönték, hogy ilyen remek rajongóik vannak
Már én is értesültem róla, hogy a CW hivatalosan bejelentette, hogy lesz
második évadja a VD-nek. Igaz amúgy is várható volt a folytatás – a nagy siker miatt – én mégis nyugodtabb vagyok, hogy végre hivatalosan is meg lett erõsítve. Gondolom ezzel minden rajongó így van.
Bár ha valaki követi twitteren az eseményeket, a színészek tweetjeibõl is rájöhetett, hogy minden bizonnyal forgatnak. Most mindenki Atlantában van és gõzerõvel folytatják a munkálatokat. Ezenkívül semmi különöset nem írtak, de azért azt megemlíteném, hogy egyre több követõje van a színészek és a sorozat twitterjeinek is. Ez is mutatja, milyen népszerûek – a színészek meg is köszönték, hogy ilyen remek rajongóik vannak
2010. február 23. 11:50
Kis spoiler:
Sorry, but I only have some good news for you Damon-Elena shippers: Stefan may get a taste of human blood again soon, which may change his personality a bit, and I can’t imagine that goes over well with good girl Elena. Katherine, on the other hand, would love it, right? Also, you’ll never guess whose body is going to be found? Vicki! So this means that (a) she really is dead and not coming back as boss Kevin Williamson told us and ( Jeremy is so gonna find everything out, right? That has to be where all this is heading, given that he’s realizing that there are vampires in Mystic Falls. The only question is: What will Damon do when he is found out? Shudder.
Ajajaj, Stefan újra emberi vért iszik? Hupsz. Lesz itt gond. Vicki végül tényleg nem jön vissza... pedig annyira reménykedtem...
...lesznek itt még nagy események, alig bírom kivárni. Még van egy hónap a következõ részig [/
Sorry, but I only have some good news for you Damon-Elena shippers: Stefan may get a taste of human blood again soon, which may change his personality a bit, and I can’t imagine that goes over well with good girl Elena. Katherine, on the other hand, would love it, right? Also, you’ll never guess whose body is going to be found? Vicki! So this means that (a) she really is dead and not coming back as boss Kevin Williamson told us and ( Jeremy is so gonna find everything out, right? That has to be where all this is heading, given that he’s realizing that there are vampires in Mystic Falls. The only question is: What will Damon do when he is found out? Shudder.
Ajajaj, Stefan újra emberi vért iszik? Hupsz. Lesz itt gond. Vicki végül tényleg nem jön vissza... pedig annyira reménykedtem...
...lesznek itt még nagy események, alig bírom kivárni. Még van egy hónap a következõ részig [/
2010. február 26. 15:56
SPOILER
"Akkor szeretni fogod az évead utolsó epizódjait. Julie Palec azt mondta, hogy fókuszálni fognak a kapcsolatokra. Látni fogjuk, hogy Damon többet érez majd Elena iránt, mint barátság, annak ellenére, hogy Elena emberi lény. Ez ironikus, mert Damon utál minden emberi dolgot."
+ Cast Info
David Andres áprilistól tagja a VD-nek
A fiatal színész jelenleg a 24 címû sorozatban játszik, de a lényeg, hogy áprilistól a Vampire Diariesben is látni fogjuk. Elena és Jeremy nagybátyját, Jonathan Gilbertet fogja alakítani, aki a hírek szerint "kisebb zûrök" miatt fog felfûnni a sorozatban.
"Akkor szeretni fogod az évead utolsó epizódjait. Julie Palec azt mondta, hogy fókuszálni fognak a kapcsolatokra. Látni fogjuk, hogy Damon többet érez majd Elena iránt, mint barátság, annak ellenére, hogy Elena emberi lény. Ez ironikus, mert Damon utál minden emberi dolgot."
+ Cast Info
David Andres áprilistól tagja a VD-nek
A fiatal színész jelenleg a 24 címû sorozatban játszik, de a lényeg, hogy áprilistól a Vampire Diariesben is látni fogjuk. Elena és Jeremy nagybátyját, Jonathan Gilbertet fogja alakítani, aki a hírek szerint "kisebb zûrök" miatt fog felfûnni a sorozatban.
2010. február 28. 14:54
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Olyan pletykák keringenek , hogy IAN & INA egy pár
Remélem igaz ! Tudtok valamit ?
+
http://images2.fanpop.com/image/photos/930...26-1024-768.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/930...730-640-480.jpg
Remélem igaz ! Tudtok valamit ?
+
http://images2.fanpop.com/image/photos/930...26-1024-768.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/930...730-640-480.jpg
2010. március 01. 07:21
Keringhetnek...de a képek mást mondanak...
Sajnos nem Nina a szerencsés leányzó....Nekem nem tetszik a csaj ....Nézzétek meg ti is...
http://justjared.buzznet.com/2010/02/28/ia...an-auld-couple/
Sajnos nem Nina a szerencsés leányzó....Nekem nem tetszik a csaj ....Nézzétek meg ti is...
http://justjared.buzznet.com/2010/02/28/ia...an-auld-couple/
2010. március 01. 10:04
Szerintem Ian nagy nõcsábász. Pont most tettem fel egy Decemberi partyról képeket. Oda is ezzel a lányzóval érkezett, de Ninával is elég érdekes szituba keveredett. Ki tudja mi az igazság. Lehet mindkettõvel kavar
Egyébként több oldalon néztem én is, hol ezt mondják hol azt, úgyhogy már nem tudom...
PL itt egy website:
WHO DATED WHO? Site
Mondjuk az tény, hogy egyre sûrûbben mutatkoznak kettesben, és több paparazzi fotó készül "közeli" szitukban. Egyébként meg a kép amit belinkeltél, az sem biztos, hogy Február 28-i, vagy hogy idei... láttunk már ilyet, nem egyszer...
VISSZA a sorozathoz:
CHILDREN OF THE DAMNED KÉPEK
Egyébként több oldalon néztem én is, hol ezt mondják hol azt, úgyhogy már nem tudom...
PL itt egy website:
WHO DATED WHO? Site
Mondjuk az tény, hogy egyre sûrûbben mutatkoznak kettesben, és több paparazzi fotó készül "közeli" szitukban. Egyébként meg a kép amit belinkeltél, az sem biztos, hogy Február 28-i, vagy hogy idei... láttunk már ilyet, nem egyszer...
VISSZA a sorozathoz:
CHILDREN OF THE DAMNED KÉPEK
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2010. március 02. 13:36
Remélem tud valaki segíteni nekem:) Szóval ha valakinek megvannak a gépen a The Vampire Diaries könyvek magyarul az el tudná nekem küldeni a nagyclaudia1992@gmail.com címre? Elõre is köszi:) Egyébként imádom a sorozatot. Eleinte csak Ian miatt kezdtem el nézni, mára meg a kedvenc sorozatom lett:) Csak térne már vissza:)
2010. március 02. 16:07
Idézet(digirl @ 2010. March 2. - 13:36)
Remélem tud valaki segíteni nekem:) Szóval ha valakinek megvannak a gépen a The Vampire Diaries könyvek magyarul az el tudná nekem küldeni a nagyclaudia1992@gmail.com címre? Elõre is köszi:) Egyébként imádom a sorozatot. Eleinte csak Ian miatt kezdtem el nézni, mára meg a kedvenc sorozatom lett:) Csak térne már vissza:)
Segítettem
Hát igen. Március 25-ig még mindig sok idõ van, de egyre csökken Én se bírom már, legalábbis nehezen. Én a vámpíros téma miatt kezdtem nézni, aztán Ian bolond lettem
2010. március 02. 17:59
Idézet(Brittany20 @ 2010. March 2. - 16:07)
Segítettem
Hát igen. Március 25-ig még mindig sok idõ van, de egyre csökken Én se bírom már, legalábbis nehezen. Én a vámpíros téma miatt kezdtem nézni, aztán Ian bolond lettem
Köszönöm még1x:) Hát igen csökken..lassa.... Én sosem voltam Ian fan, láttam pár sorozatát elõtte , de amikor az elsõ részben megjelent a TVD-ben és mondta Hello Brother áááá ott tudtam, hogy imádni fogom
2010. március 02. 18:00
Idézet(digirl @ 2010. March 2. - 17:59)
Köszönöm még1x:) Hát igen csökken..lassa.... Én sosem voltam Ian fan, láttam pár sorozatát elõtte , de amikor az elsõ részben megjelent a TVD-ben és mondta Hello Brother áááá ott tudtam, hogy imádni fogom
Hasonlóan voltam vele Én nem is tudtam igazán elõtte hogy ki az az Ian Somerhalder
2010. március 02. 21:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet(Brittany20 @ 2010. March 2. - 18:00)
Hasonlóan voltam vele Én nem is tudtam igazán elõtte hogy ki az az Ian Somerhalder
A LOST-ban is szívdöglesztõ volt Ian. Pault meg még nagyon régen láttam egy sorozatban (nevét nem tudom) és vérfarkast alakított. Imádtam. A Viasat3 vetítette. Szívesen megnézném még egyszer, csak a címe kiment a fejembõl
2010. március 03. 09:43
Idézet(Bessie @ 2010. March 2. - 21:51)
A LOST-ban is szívdöglesztõ volt Ian. Pault meg még nagyon régen láttam egy sorozatban (nevét nem tudom) és vérfarkast alakított. Imádtam. A Viasat3 vetítette. Szívesen megnézném még egyszer, csak a címe kiment a fejembõl
Nem az Wolf Lake sorozat volt? Mary Elisabeth Winstead játszott még benne. Mondjuk én nem láttam, de szerintem ebben alakított vérfarkast. Ian képek alapján tényleg szívdöglesztõ pasi volt a Lostban is. Sajnos arról is lemaradtam, majd pótolom a hiányt.
Mindenesetre a Salvatore testvérpárt jobban megválasztani se lehetett volna. Isteni pasi mindkettõ. Mondjuk fõként Ianért dobog a szívem. Meg annak is örülök, hogy a lány fõszereplõk se ismert, népszerû színésznõk. Nina, Katerina és Candice is szuperul játszik.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.