The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2014. október 24. 11:47
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nagyon jóóóóó. Szeretem Stefant. Pedig ritkán mondok ilyet. Annyira éreztem hogy ki fog törni ez az egész belőle. Imádtam érte. Végre valaki. És nincs nyálas Stelena. Éljen. Tetszett ez a rész is.
2014. október 25. 00:36
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Daxy @ 2014.10.24. 15:57)
6x05 ext. promo
(mondtam én hogy nem kell stelena miatt aggodni )
(mondtam én hogy nem kell stelena miatt aggodni )
Lehet, hogy kicsit túlzás lesz, de jó kis halloweeni epizód elé nézünk, ha hivatalosan nem is az.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. október 25. 09:15
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Bessie @ 2014.10.24. 22:47)
nana! nem adom őt.
Nem is kell. Mint pasi meghagyom neked nekem Damon a nagy szerelem. Meg Rick...
Bessie
2014. október 25. 18:47
S06E04-Black hole sun
Épp,hogy leülepedett az a dolog,hogy Elena elfelejtette Damont már is vissza kell emlékeztetni? Monjuk már egy kicsit vártam,hogy Stefanból kitör valami,hogy mennyire elege van abból amit Elena csinál most,hogy el felejtette Damont. Végre egy kis háttérinformációt is megtudtunk Kai-ról,ami nekem nagyon hiányzott az előző három részből. Kettőből,mert nem egyből bukkant fel. A család megölése dolog kicsit brutálként hattot,de végre van egy újabb rosszfiú. Bár ,ha választanom kéne egyből Damonre voksolok. A terhes nő megölése számomra nem hatott olyan nagy bűnként, mintha kicsit felnagyították volna. Damon sokakat megölt,nem tulajdonítottam volna neki túl nagy jelentőséget...de az előkerült Salvatore lány felcsigázott. Összeségében egyre jobb részekkel jönnek szerintem.
Épp,hogy leülepedett az a dolog,hogy Elena elfelejtette Damont már is vissza kell emlékeztetni? Monjuk már egy kicsit vártam,hogy Stefanból kitör valami,hogy mennyire elege van abból amit Elena csinál most,hogy el felejtette Damont. Végre egy kis háttérinformációt is megtudtunk Kai-ról,ami nekem nagyon hiányzott az előző három részből. Kettőből,mert nem egyből bukkant fel. A család megölése dolog kicsit brutálként hattot,de végre van egy újabb rosszfiú. Bár ,ha választanom kéne egyből Damonre voksolok. A terhes nő megölése számomra nem hatott olyan nagy bűnként, mintha kicsit felnagyították volna. Damon sokakat megölt,nem tulajdonítottam volna neki túl nagy jelentőséget...de az előkerült Salvatore lány felcsigázott. Összeségében egyre jobb részekkel jönnek szerintem.
Brittany
2014. október 27. 09:32
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Nem titok, hogy én Stefan-párti vagyok. Damon nekem túl nyálas lett Elena mellett. A régi Damon-t imádtam. Kicsit őrült, kicsit gonosz, és mindig-mindig kiszámíthatatlan. De Elena mellett egy papucsot csináltak belőle. Kár érte. Mindenesetre remélem most NEM az fog következni, hogy Damon és Bon-bon visszatér, és Hiszti-Elena meg nem akar emlékezni a szerelmükre, mert akkor biztos állon vágom Elenát. Ezt a szerelmet már annyiba mélységeibe vitték a készítők, hogy egyértelmű, hogy Stefan itt már labdába se rúghat. Ezért szurkolok nagyon Care-nek!!! Kíváncsi vagyok a következő részre, hogyan oldják meg a visszatérést.
2014. október 28. 18:23
6. évad 6. rész HQ Still
2014. október 31. 09:59
Ne... ne... ne... imádom Damont és spoilers de nagyon
The Vampire Diaries 6x06 Extended Promo - The More You Ignore Me, the Closer I Get [HD]
The Vampire Diaries 6x06 Extended Promo - The More You Ignore Me, the Closer I Get [HD]
2014. október 31. 13:29
Imádtam ezt a részt. Érzelmes volt és izgalmas. Kifejezetten tetszett Damon<3 édesem, annyira jó vol tebben a részben is. Azok a fejek, azok a beszólások. És a végén. Áááá igazi tesók
Ja és Rick... hmmm. Kemény volt a jelenete Stefannal és szerintem a kövi részben Damonnal is less összezörrenés. Liv pedig mekkora fain volt már. Bárki bármit a sorozat magához tért. És a sztori fullosan jó. Bonniet mondjuk sajnáltam de majd kiderül mi less ezután. Az túl egyszerű let volna ha mindketten coming backelnek
Ja és Rick... hmmm. Kemény volt a jelenete Stefannal és szerintem a kövi részben Damonnal is less összezörrenés. Liv pedig mekkora fain volt már. Bárki bármit a sorozat magához tért. És a sztori fullosan jó. Bonniet mondjuk sajnáltam de majd kiderül mi less ezután. Az túl egyszerű let volna ha mindketten coming backelnek
2014. november 01. 00:42
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Idézet (Brittany @ 2014.10.31. 13:29)
Imádtam ezt a részt. Érzelmes volt és izgalmas. Kifejezetten tetszett Damon<3 édesem, annyira jó vol tebben a részben is. Azok a fejek, azok a beszólások. És a végén. Áááá igazi tesók
Szerintem azzal, hogy csak egyikük jött vissza, kifejezetten az első évad hangulatát idézték. Nem sejtettem, hogy már ebben a részben visszatérne valaki, semmi jel nem utalt rá, ami azért is jó, mert nem kiszámítható. Bonnie nekem tetszett ma nagyon és bírtam, hogy ott ragadt, így még lehet húzni a sztorit.
A sejtésem az, hogy Elena nem nyeri vissza az emlékezetét Rick által, főleg, hogy az előzetes alapján Damont elrabolják, de lesz, ami lesz. Sokszor hozták már őket össze, de szegény szinte sosem voltak igazán boldogok. Remélem Julie nem rontja el a dolgot...
Brittany
2014. november 02. 18:07
Nagyon imádtam ezt a részt. Tisztára kezd visszatérni a sorozat régi, izgalmas oldala. Alarick jól kiosztotta Stefant ,de részemről megérdemelte ,én teljesen Damon párti vagyok. Így az a jelenet ,ahol Elena ismételten csókolózott a doki fiúval annyira nem jött be. Bonnit sajnáltam,bár tény és való , hogy túl egyszerű lett volna, ha hirtelen mind a ketten sikeresen kijutnak onnan. De Damon itt van, és már nagyon kíváncsi vagyok , hogy mit hoz a következő rész.
2014. november 04. 18:33
A nézettség csökkenés ellenére a TVD ismét jelölt. Legjobb soorzat, színész, színésznő kategóriákban is ahol lehetett. Sőt Paul és Ian is kapott jelölést a People Choice Awardson... ráadásul megint bent vannak jelöltnek Delenáék a legkedveltebb duóban.
2014. november 05. 10:39
Cikk is van a videorol
Ian a következőt mondta:
“Csak azt akarta, hogy végre hazajöhessen a barátnőjéhez, a karjaiban tartani őt és azt mondani, hogy minden rendben lesz, de ez már nem fog sikerülni. A nap végén mindent a szerelemért tesz és mindent meg is próbál majd, hogy visszakapja és visszanyerje Elenát. És azt hiszem ezalatt az út alatt Damon rá fog jönni, hogy nem csak rossz dolgokat tett, hanem rendkívülieket is, ő egy hűséges barát és testvér is.”
Nina hozzátette:
“A sorozat annyira Delenás volt és a szerelmük hatalmas szerelem volt. Olyan nagy hangsúlya volt hosszú évek óta, most furcsa, hogy ez már nincs. Bár érdekessé is teszi a dolgokat, mivel ez egy olyan Elena, akit még sohasem láttunk.”
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.