Van néhány animációm az új részből Remélem tetszenek...
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. október 08. 22:35
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline |
Hát nem csalódtam az új részben.Ismét be lett bizonyítva, hogy ez az egyik legjobb sorozat. Szinte minden ötödik percben tátva maradt a szám. Caroline lett az egyik kedvencem. Mint vámpír hihetetlen jó. Mason meg dupla óó!! ott szinte már kiakadtam, nagyon meglepődtem.
Már most megőrülök ű, hogy láthassam az új részt.
Már most megőrülök ű, hogy láthassam az új részt.
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2010. október 09. 11:41
Végre egy olyan epizód amin végig izgultam az egészet. Már hiányzott ez az érzés:) Jaj Damon és a beszólása, hogy neki nem kell béke Meg ahogy bánt Caroline anyukájával. Imádom Caroline ha így folytatja, akkor a kedvenc szereplőim közé fog kerülni. Ha az írok kiírják, akkor nagyon haragudni fogok rájuk. Bírtam, hogy milyen könnyedén elbánt Manson bácsival Katherine az meg Katherine. Miért nem lep meg, hogy miközben állítja, hogy Stefan élete szerelme és közben meg mással kavar. De minek kell neki az a holdkő? Stefan újra emberi vért iszik. Kíváncsian várom, hogy sikerül-e kontrollálnia magát.
Hogy fogom kibírni 2 hétig??
2010. október 09. 15:56
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Találtam pár képet a tegnapi rész forgatásáról. Pár kulissza mögötti pillanat.
Egyébként Candice nagyon aranyos
Egyébként Candice nagyon aranyos
2010. október 10. 11:45
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
2010. október 10. 17:37
Idézet (digirl @ 2010.10.09. 11:41)
Végre egy olyan epizód amin végig izgultam az egészet. Már hiányzott ez az érzés:) Jaj Damon és a beszólása, hogy neki nem kell béke Meg ahogy bánt Caroline anyukájával. Imádom Caroline ha így folytatja, akkor a kedvenc szereplőim közé fog kerülni. Ha az írok kiírják, akkor nagyon haragudni fogok rájuk. Bírtam, hogy milyen könnyedén elbánt Manson bácsival Katherine az meg Katherine. Miért nem lep meg, hogy miközben állítja, hogy Stefan élete szerelme és közben meg mással kavar. De minek kell neki az a holdkő? Stefan újra emberi vért iszik. Kíváncsian várom, hogy sikerül-e kontrollálnia magát.
Hát igen, az tényleg jó kérdés hogy minek akarta Katherine annyira azt a követ.
De engem inkább már az érdekelne, hogy vajon miért hasonlítanak ennyire egymásra? Remélem hamarosan megtudjuk.
Tippek esetleg?
2010. október 10. 18:03
Hát nekem nincs tippem mi lehet a hasonlóságuk mögött , de engem is érdekel
Én amúgy még örülök annak ha esetleg Daom és Caroline között lenne újra valami.
Vagy legalább kereshetnének Damon-nak egy másik vámpír csajszit már már hiányolom ezt a szálat
Vagy legalább kereshetnének Damon-nak egy másik vámpír csajszit már már hiányolom ezt a szálat
2010. október 10. 18:36
Idézet (House Of Wax - Love @ 2010.10.10. 18:03)
Hát nekem nincs tippem mi lehet a hasonlóságuk mögött , de engem is érdekel
Én inkább azt hiányolom, hogy Damon nem visz be a hátán egy csajt, dobja le az asztalra, és kezd el falatozni
2010. október 10. 18:41
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.10. 18:36)
Én inkább azt hiányolom, hogy Damon nem visz be a hátán egy csajt, dobja le az asztalra, és kezd el falatozni
Hát az nekem is , most azt hittem hogy azért fog vért írni mert poénból úgy mint régen , de csak azért ivott hogy életben maradjon , ami lássuk be nagyon is fontos csak azt hittem hogy azért fog inni mert ,,én vagyok a gonosz tesó''
2010. október 10. 18:44
Idézet (House Of Wax - Love @ 2010.10.10. 18:41)
Hát az nekem is , most azt hittem hogy azért fog vért írni mert poénból úgy mint régen , de csak azért ivott hogy életben maradjon , ami lássuk be nagyon is fontos csak azt hittem hogy azért fog inni mert ,,én vagyok a gonosz tesó''
Most azért kellett neki az a vér, nem is sajnáltam tőle. Bár amikor felhúzta magát.. na ott rávetettem volna magam! A dühös Damon nagyon cuki!! De most már lehetne kicsit vérszomjasabb. Nem azt mondom, hogy kezdjen el piknikezni a mistic falls-i lakókból.. de nem bánnám, ha egy kicsit megőrülne
2010. október 10. 18:52
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.10. 18:44)
Most azért kellett neki az a vér, nem is sajnáltam tőle. Bár amikor felhúzta magát.. na ott rávetettem volna magam! A dühös Damon nagyon cuki!! De most már lehetne kicsit vérszomjasabb. Nem azt mondom, hogy kezdjen el piknikezni a mistic falls-i lakókból.. de nem bánnám, ha egy kicsit megőrülne
Jaj mikor ideges volt az igazán sexy pillanat volt Meg az is amikor Stefan egyből rohant segíteni neki
Amúgy hogy meglepődött amikor Stefan beleegyezett hogy öljék meg Mason-t
2010. október 10. 19:45
Idézet (House Of Wax - Love @ 2010.10.10. 18:52)
Jaj mikor ideges volt az igazán sexy pillanat volt Meg az is amikor Stefan egyből rohant segíteni neki
Kövezzetek meg, de én nem tudok haragudni Masonra. Oké.. mikor Caroline "megbüntette", akkor nem sajnáltam.. rászolgált! Viszont jól láthatólag Katherine rángatja dróton.. Komolyan.. nálunk az ilyen csajra szoktak mondani egy jó kis mondást, amit most nem írok le, de szerintem más is ismeri. A kilincs is szerepel a közmondásban
2010. október 10. 19:50
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.10. 19:45)
Kövezzetek meg, de én nem tudok haragudni Masonra. Oké.. mikor Caroline "megbüntette", akkor nem sajnáltam.. rászolgált! Viszont jól láthatólag Katherine rángatja dróton.. Komolyan.. nálunk az ilyen csajra szoktak mondani egy jó kis mondást, amit most nem írok le, de szerintem más is ismeri. A kilincs is szerepel a közmondásban
Bizony hogy ismerik , én legalábbis tuti
Én is megkedveltem Mason-t , nem annyira helyes mint mondjuk Damon , de nem rossz , és tényleg Katherine hibája
Nekem tudod mi tetszett még ?
Jeremy & Tyler beszélgetése , elég őszinte és baráti volt
2010. október 10. 20:31
Idézet (House Of Wax - Love @ 2010.10.10. 19:50)
Bizony hogy ismerik , én legalábbis tuti
Én is megkedveltem Mason-t , nem annyira helyes mint mondjuk Damon , de nem rossz , és tényleg Katherine hibája
Detto!!
Pedig Tyler nem volt nekem szimpi az első évadban.. de most.. imádoom!!! Meg valahogy külsőre is előnyére változott, valahogy jobb ránézni! Bár Jeremy engem néha kezd idegesíteni...
2010. október 11. 09:54
Idézet (Christo @ 2010.10.10. 21:57)
Na végre sikerült behozni a lemaradásom... Lehet, hülyének fogtok nézni, de én több Katherine-t akarok, Nina nagyon jól hozza, imádom a jeleneteit
Fura, de Katherine-t egyszerre lehet nagyon-nagyon utálni és szeretni egy bizonyos szinten. Nem unalmas karakter! Nina meg zseniális, ahogy hozza a gonosz fúriát!!
2010. október 11. 13:44
Új Comic-Conos promo lepte ma el a YT-ot. A 6. és 7. részhez, ha jól látom! De nagyon JÓ promó lett!!
2010. október 11. 15:15
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.11. 13:44)
Új Comic-Conos promo lepte ma el a YT-ot. A 6. és 7. részhez, ha jól látom! De nagyon JÓ promó lett!!
Úúúú nagyon jó lett! Már alig várom, hogy láthassam a folytatást!
pillajunior
2010. október 11. 17:19
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Ha válaszolunk, a youtube linket töröljük ki, légyszi
Wow! Nagyoon jónak ígérkezik. Most még inkább kibírhatatlan lesz ez a hét TVD nélkül!
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.11. 13:44)
Wow! Nagyoon jónak ígérkezik. Most még inkább kibírhatatlan lesz ez a hét TVD nélkül!
2010. október 11. 17:26
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
A SPOILER-es részeket, fehér színűvel írjátok, mert valaki nem látta még az új részt (például én), és az úgy már nem izgalmas, ha elárultok dolgokat. Köszönöm!
Adrianna
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.