Az E!Online összeírt nekünk 7 olyan dolgot, ami a közeljövőben a sorozatban meg fog történni (vagy éppen biztosan nem fog megtörténni). Nem fordítottam le mindent részletesen, mert van, amit már több másik cikkben visszaolvashattunk.
Spoiler Alert!
1. Kitörni készül Katherine mesteri terve
2. Katherine messze idősebb, mint amennyinek kinéz
Julie Plec és társproducere, Kevin Williamson szerint a 2.09-es részben az 1492-es Bulgáriába visszatekintős jelenetek lesznek, amelyekből megtudhatjuk, hogy miért lett ilyen természete ennek az ördögi szépségnek. De nem fogjuk látni őt az átváltozása előtt, illetve az átváltoztató vámpírral sem fogunk találkozni.
“Visszamegyünk az időben és sokat megmutatunk abból, hogy hogy lett Katherine olyan, amilyen.” – mondja Kevin Williamson. – “Alapvetően sok kérdésre választ adunk. Mert szerintem ez mindenkit érdekel, vagy az, hogy hogyan folytatódott a történet. És Katherine egy Petrova – betekintunk a Petrova vonalba is… Megmutatjuk, hogy hogy kezdte, hogyan folytatta, miért akarták, miért volt fontos a vámpírok történetében.”
3. Elena nem fog vámpírrá változni… egyelőre
4. Jeremy újra szerelmes lesz és a lány lehet Caroline is. Vagy Bonnie. Vagy…
“Könnyen lehet, hogy valaki olyan lesz, akit már ismerünk.” - mondta Plec Jeremy romantikus jövőjéről.
És nem ő az egyetlen szerelmes – Bonnienak és Damonnak is lesznek kalandjai. Természetesen Kat Graham és Williamson nem éppen voltak készségesek ebben a témában – csak egy “aha” és egy “igen” választ kaptunk, – és senki sem mondta meg, hogy ezek a kalandok együtt lesznek köztük vagy nem.
5. Nagyon nehéz dolgok várnak Bonniera
6. Jeremyből Scooby lesz (átveszi az irányítást és segíteni akar Elenáéknak)
7. Alaric biztonságban van… legalább is mostanra
“Kevin és én is nagyon úgy érezzük, hogy az a szereplő igazi férfi. Férfias. Vonzó. Nagyon fontos szereplő a sorozatban és mert az előző évad végén kibontakozott a saját történetének kapcsolata Isabelle történetével, csak várunk és várunk, hogy Alaric új történetébe kezdhessünk. És megígértük neki, hogy lesz új története és alig várjuk, hogy el is jöjjön az ideje ennek.”
The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)
2010. október 22. 08:05
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
NEE!!
[color=yellow] Mason meghalt??!! Nemáááááááááááááár!! Pedig annyira megkedveltem a srácot, erre most megölik itt nekem??? Hát ilyen nincs!! Kész vagyok!!!
És most még Mattet is belerángatja a ribi Katherine!![/yellow]
[color=yellow] Mason meghalt??!! Nemáááááááááááááár!! Pedig annyira megkedveltem a srácot, erre most megölik itt nekem??? Hát ilyen nincs!! Kész vagyok!!!
És most még Mattet is belerángatja a ribi Katherine!![/yellow]
2010. október 22. 14:27
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Videó: bálba akarok menni, tök jó lehet. Irtó jó ez a zene alatta és ismerős, de mi ez?
Eszty, sikeresen belefutottam abba, amit írtál, bár nem látom a hsz-eket normálisan, megsúgom a helyes kódot: [_color=_white]szöveg[/color_] Persze _ nélkül
2x06
Hát ez hihetetlen. Jeremy olyan nagyon szimpatikus lett a rész végére, hogy ha eddig nem kedveltem volna, akkor most biztos szeretném.
Mason...pff, tényleg naív volt, meg dádádá, de most komolyan?! Tényleg?! Nemáááááár!!!
Damon, illetve hát most Ian játékáról, én tényleg imádom a mimikáját, egyszerűen pörfikt, de nagyon rámennek Kevin-ék erre a dologra. Még nem zavar, csak attól félek egy idő után uncsi lesz, hogy állandóan a pofákat vágja olyan helyzetekben is, ahova nem feltétlen illik ez. A végén nagyon aranyos volt, ahogy bocsánatot kért, látszott, hogy tényleg bántja.
Érdekes módon, nem támadt kedvem most Bonnie-t fenéken billenteni.
Matt karakterét is végre valahára érdekessé teszik, persze nem kívánom, hogy meghaljon, de legalább érdekes lesz addig. És inkább ő, mint a többiek...
Szegény Tyler egyedül maradt..
Én egészen addig, míg Elena le nem ment a verbénás vízbe, azt hittem, hogy Kat lesz az megint. Csóri Stefan, az eléggé fájhatott azért. És a végén, jaj nemár. Ez még egy lépéssel közelebb hozta Kathez, na mindegy, szükséges velejáró. Azért nagyon szomorú jelenet volt.
Huh, Jenna Na erre tényleg nem számítottam!
Caroline-ék olyan aranyosak voltak, egyszer értenek szót, és Caroline ezt is elfeledteti vele.
Fúú, hányszor fogom ezt a rész megnézni még jövőhétig...
Eszty, sikeresen belefutottam abba, amit írtál, bár nem látom a hsz-eket normálisan, megsúgom a helyes kódot: [_color=_white]szöveg[/color_] Persze _ nélkül
2x06
Hát ez hihetetlen. Jeremy olyan nagyon szimpatikus lett a rész végére, hogy ha eddig nem kedveltem volna, akkor most biztos szeretném.
Mason...pff, tényleg naív volt, meg dádádá, de most komolyan?! Tényleg?! Nemáááááár!!!
Damon, illetve hát most Ian játékáról, én tényleg imádom a mimikáját, egyszerűen pörfikt, de nagyon rámennek Kevin-ék erre a dologra. Még nem zavar, csak attól félek egy idő után uncsi lesz, hogy állandóan a pofákat vágja olyan helyzetekben is, ahova nem feltétlen illik ez. A végén nagyon aranyos volt, ahogy bocsánatot kért, látszott, hogy tényleg bántja.
Matt karakterét is végre valahára érdekessé teszik, persze nem kívánom, hogy meghaljon, de legalább érdekes lesz addig. És inkább ő, mint a többiek...
Én egészen addig, míg Elena le nem ment a verbénás vízbe, azt hittem, hogy Kat lesz az megint. Csóri Stefan, az eléggé fájhatott azért. És a végén, jaj nemár. Ez még egy lépéssel közelebb hozta Kathez, na mindegy, szükséges velejáró. Azért nagyon szomorú jelenet volt.
Caroline-ék olyan aranyosak voltak, egyszer értenek szót, és Caroline ezt is elfeledteti vele.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2010. október 22. 14:40
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Domcicc @ 2010.10.22. 14:27)
Videó: bálba akarok menni, tök jó lehet. Irtó jó ez a zene alatta és ismerős, de mi ez?
2x06
2x06
Áh, időközben már akkor rájöttem, hogy rossz kódot ütöttem be, amikor leírtam, de mégis sikerült elküldeni. Szerkeszteni meg nem engedett, egészen idáig nem jelent meg a 110. oldal..
2010. október 22. 15:12
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.22. 14:40)
Áh, időközben már akkor rájöttem, hogy rossz kódot ütöttem be, amikor leírtam, de mégis sikerült elküldeni. Szerkeszteni meg nem engedett, egészen idáig nem jelent meg a 110. oldal..
Nekem is csak akkor jött végre be, amikor már elküldtem az enyémet. Persze a 111 se fog bejönni megint egy hétig...
Most végre látom a képeket is
2010. október 22. 16:12
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
[quote=Domcicc,2010.10.22. 14:27~1176120]Videó: bálba akarok menni, tök jó lehet. Irtó jó ez a zene alatta és ismerős, de mi ez?
A szám Lady Gagától a Show me your teeth! Én egyből felismertem, mert ez az egyik kedvencem tőle
A szám Lady Gagától a Show me your teeth! Én egyből felismertem, mert ez az egyik kedvencem tőle
2010. október 22. 16:14
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Jézusom, ez a mai rész sokkolt. Jöjjön egy kis SPOILER!
Először is örülök, hogy Caroline és az anyuja egymásra találtak és örülnék, ha Car és Bonnie újra jó barátok lennének, remélem a közeljövőben ez is megtörténik. Akkor jöjjön az a dolog, ami sokkolt: Mason halála. Én ott ledermedtem. Azt hittem több epizódban fog szerepelni, úgyhogy sajnálom is. Ahol viszont eltörött a mécses.. Elena és Stefan szakítása. Ott végleg kiborultam, sikeresen el is bőgtem magam. Remélem kibékülnek, mert Stelena forever! A végét már könnyes szemmel néztem, de amikor Kat megigézte Mattet.. na ott is kiakadtam. Ne hogy már Matt is meghaljon, mert kihal az egész stáb! Lényegében jó kis rész volt és örülök, hogy csak egyhetes szünetet tartottak. A következő részre pedig nagyon kíváncsi vagyok!
Akit érdekel, jelölje ki!
Először is örülök, hogy Caroline és az anyuja egymásra találtak és örülnék, ha Car és Bonnie újra jó barátok lennének, remélem a közeljövőben ez is megtörténik. Akkor jöjjön az a dolog, ami sokkolt: Mason halála. Én ott ledermedtem. Azt hittem több epizódban fog szerepelni, úgyhogy sajnálom is. Ahol viszont eltörött a mécses.. Elena és Stefan szakítása. Ott végleg kiborultam, sikeresen el is bőgtem magam. Remélem kibékülnek, mert Stelena forever! A végét már könnyes szemmel néztem, de amikor Kat megigézte Mattet.. na ott is kiakadtam. Ne hogy már Matt is meghaljon, mert kihal az egész stáb! Lényegében jó kis rész volt és örülök, hogy csak egyhetes szünetet tartottak. A következő részre pedig nagyon kíváncsi vagyok!
Akit érdekel, jelölje ki!
funny18
2010. október 22. 16:28
DomciccDekker's bitch |
Idézet (funny18 @ 2010.10.22. 16:12)
Oh, köszönöm Nem gondoltam, hogy egy Gaga szám ennyire fog tetszeni.
xxxddd
2010. október 22. 18:00
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline |
ht a mai resz, en majdnem elsirtam magam:( Annyira sajnaltam Stefant es Elenat, es Damon latszott , hoggy mennyire sajnalja , kicsi aranyosz:)
Vanessa01
2010. október 22. 19:04
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline |
Valakinek megvan feliratosan a 6.rész?=/ egyelőre nem találtam meg sehol,eléggé kiváncis természet vagyok,spoilereket olvastam megiiint és hát most már tűkön ülök,hogy megnézhessem
2010. október 22. 21:21
Na végre. Ilyen részekkel sokkal jobb lesz az első évad, mint a második. Sokkot kaptam. De váratlanul ért engem Manson halála. Annyira megszoktam, hogy azt hittem már főszereplő lett:D Nem hittem volna, hogy így írják ki, bár ha belegondolok várható volt. Egyébként én is azt hittem, hogy Kat az Stefannal, de a verbena meggyőzött az ellenkezőjéről. Szegény Jenna. Erre nem számítottam, de ez a jó, hogy az írok meglepetést tdunak okozni. De mekkorát. Damon, ő megint nagyszerű volt, mint mindig. Kíváncsi vagyok, hogy kivel jön össze egy ágyjelenet erejéig:D Stefan és Elena szakítása szívszorító volt. De sajnáltam őket, meg Tylert is. Az apja után Manson bácsit is elveszítette. Erre a részre megérte várni:D Legyen már jövőhét péntek
Vanessa01
2010. október 22. 21:38
Idézet (digirl @ 2010.10.22. 21:21)
Na végre. Ilyen részekkel sokkal jobb lesz az első évad, mint a második. Sokkot kaptam. De váratlanul ért engem Manson halála. Annyira megszoktam, hogy azt hittem már főszereplő lett:D Nem hittem volna, hogy így írják ki, bár ha belegondolok várható volt. Egyébként én is azt hittem, hogy Kat az Stefannal, de a verbena meggyőzött az ellenkezőjéről. Szegény Jenna. Erre nem számítottam, de ez a jó, hogy az írok meglepetést tdunak okozni. De mekkorát. Damon, ő megint nagyszerű volt, mint mindig. Kíváncsi vagyok, hogy kivel jön össze egy ágyjelenet erejéig:D Stefan és Elena szakítása szívszorító volt. De sajnáltam őket, meg Tylert is. Az apja után Manson bácsit is elveszítette. Erre a részre megérte várni:D Legyen már jövőhét péntek
Teljesen egyetértek
2010. október 22. 23:55
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.15. 10:28)
Na, csúcs.. én már a Supernaturalban sem bírtam. A legjobb pillanata az volt, mikor elvitték a pokolkutyák.. Talán vámpírként szimpibb lesz, bár nem lepődnék meg ha ő lenne Damon titokzatos szex-partnere.
Fogalmam sincs ki lesz majd az állandó szereplő, aki meghal.. de akárki is lesz, tuti megsiratom!! Kivéve Bonnie.. na, ha ő lenne a szerencsés.. ünnepi tort ülnék!
Fogalmam sincs ki lesz majd az állandó szereplő, aki meghal.. de akárki is lesz, tuti megsiratom!! Kivéve Bonnie.. na, ha ő lenne a szerencsés.. ünnepi tort ülnék!
Olvasni nem szoktatok?
Úgyértem... könyveket?
SPOILER!!
Bonnie nem fog meghalni.
2010. október 23. 05:37
DomciccDekker's bitch |
Idézet (Mister @ 2010.10.22. 23:55)
Olvasni nem szoktatok?
Úgyértem... könyveket?
SPOILER!!
Bonnie nem fog meghalni.
Úgyértem... könyveket?
SPOILER!!
Bonnie nem fog meghalni.
Nem mintha olyan rengeteg közös vonás lenne a TVD könyvek és a sorozat között. Persze igazad van, nyilván nem nyírják ki az egyetlen boszikát. Azért elég fontos szereplő.
Idézet (LalaLola @ 2010.10.22. 19:04)
Valakinek megvan feliratosan a 6.rész?=/ egyelőre nem találtam meg sehol,eléggé kiváncis természet vagyok,spoilereket olvastam megiiint és hát most már tűkön ülök,hogy megnézhessem
Szolgálati közlemény AgnesCornel-tól (régi neve voldemortsangel): Holnap kész a felirat, már csak időzíteni kell.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.