Starity

The Vampire Diaries / Vámpírnaplók (2009-2017)

596 oldal 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 27. 15:27 #6981
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
Milyen igaz. cool.gif
14 felhasználónak tetszik: Twilight6, xxxddd, Adrianna, Daxy, olsenfan.., pillecukor3, fanni1998, anonymka, DreamerGirl, katie993, anna21, pink_bunny, Dancsyy97, Pandus
2011. július 27. 18:43 #6982
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.22.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 22830
Azonosító: 146002
Offline offline
Megvan az 1. rész! w00t.gif
Legalábbis szerintem ez az! wink.gif
Elnézést kérek, nem tudom, hogyan kell kifehéríteni, így megírom simán!

3. évad 1. rész:

Ha valaki elfelejtetten volna a lényegét:
Stefan nem is sejti, hogy Klaus mennyire csőbehúzta - ahogy Elena és Damon sem. Miután bevette a "gyógyírt", Damon furcsán kezd viselkedni. Senki nem törődik a dologgal: Elena élvezi az életét Stefannal, a többiek pedig sosem voltak túl jó kapcsolatban az idősebb Salvatore-ral. Nem is sejtik, hogy mindannyiuknak szembe kell nézni az emberségükkel: de leginkább Damonnek, akinek a halott szíve újra dobogni kezd, és nem feltétlenül a szerelemtől...

És akkor az 1. rész:
Only Human ~ Bajlós Előjelek

- Szóval... Minden a legnagyobb rendben Stefannal, ezek szerint.
Caroline lassan felszakította a cukros tasakot, és míg a kávéját kevergette, lassan beleöntötte a fehér édesítőt. A tej egyelőre még váratott magára, de Jeremy úton volt. Erről sem ő, sem a vele szemben ülő Elena nem kételkedett, és habár fura volt, hogy a lány öccse szolgálta ki őket, valamilyen szinten még viccesnek is tűnt.
- Ennél nagyobb rendben szerintem még soha nem is volt - dünnyögte Elena, míg ő a narancsleve tetején úszkáló jégdarabokkal játszott, és nagyot sóhajtott. - Úgy érzem, hogy most már minden helyre fog állni. Idővel.
- Akkor már ketten vagyunk - kacsintott vigyorogva Caroline, Elena pedig felnevetett, és ezúttal tényleg úgy volt, ahogy mondta. Nem érzett tompa feszülést a mellkasában, hogy valamitől rettegnie kellene. Klaus elment, Damon meggyógyult, és életben voltak... Csak ez számított. Habár Jenna halála még mindig fájdalmas emlék volt, a Damonnel történtek pedig örökre titokká váltak, Elena először hónapok óta úgy érezte, sikerül visszatérnie ahhoz az önmagához, akit ő és mindenki más is szeretett. Levetkőzheti a félelmeket és a rossz emlékeket, hogy utána átadhassa magát a normál hétköznapoknak.
- És íme a tej - jelent meg Jeremy egy tálcával, ahogy kihozta a kávéhoz járó tejet meg még egy tál gyümölcssalátát is Caroline-nak, majd elégedetten vágta az ezüst tálcát a hóna alá. - Most mondjátok, hogy nem vagyok otthon ebben. Egy hete sem dolgozom, de már profi vagyok.
- Akkor ezentúl otthon is kiszolgálhatsz majd - pislogott fel ártatlanul az öccsére Elena, mire Caroline elnevette magát, Jeremy pedig csak vágott egy grimaszt, mielőtt visszatért volna a pult mögé. - Hihetetlen, hogy dolgozik. Nem rá vall. Apával még a leveleket is kínkeservvel szedte össze, a hólapátolásról már nem is beszélve.
- Sok dolog hihetetlen. Gondoltad volna, hogy Tyler rajzol a szabadidejében? - vonta fel kérdőn a szemöldökét Caroline, és Elena arckifejezése láttán sejtelmesen elmosolyodott. - Méghozzá jól. Nagyon is jól.
- Jeremy-vel rokonlelkek - válaszolta Elena, majd belekortyolt a poharába. - És egyébként... Jól kijöttök Ty-jal?
Caroline arcának vörösbe borulása szavak nélkül is válasz volt Elena kérdésére, mire a lány mosolya kiszélesedett egy 220 voltos vigyorrá, és lerakta a poharát.
- Caroline...
- Css! - vágta rá a vámpír, Elena pedig alig tudta visszatartani a nevetést. Tudta, hogy Caroline-t megviselte a Mattel való szakítás, és így, hogy Matt Danáékkal az óceánpartra ment a nyárra, még rosszabb volt a dolog. Tyler hatalmas segítség volt, és habár a fajkülönbség adott némi okot az aggodalomra, Caroline tudott vigyázni magára. Ezt pedig Elena is épp olyan jól tudta, mint bármelyikőjük.
- Mióta? - kérdezte szinte suttogva Elena, Caroline pedig zavarában azt sem tudta, hová kapja a tekintetét, végül a salátával kezdett farkasszemet nézni.
- Tegnap óta.
- Úristen, és nem is szóltál?! - nevetett fel Elena, mire Caroline csak félszegen vállat vont, és a kávéjába bámult. Ez már több volt, mint egyértelmű, és Elena el sem tudta képzelni, hogy egy ilyen dologról csak úgy lemaradt. Ez pedig, tekintve, hogy a cserfes és mindig nagyszájú Caroline-ról volt szó, igencsak különös volt.
- Nem akarom nagydobra verni... Anyám nem csípi különösebben a tényt, hogy a vámpír lánya egy vérfarkassal szűri össze a levet - motyogta Caroline a szemét forgatva, de Elena arcáról nem tudta levakarni a mosolyt. - Ennyire örülsz neki? - mosolyodott el ő is, mire a lány újra felnevetett, és az asztalra könyökölve hajolt közelebb a barátnőjéhez.
- Feltűnt, hogy te lógtál csak ki a sorból? - kérdezte huncut fejjel Elena, Caroline pedig értetlenül pislogott rá. - Caroline, csak neked nem volt barátod. Pont neked, akinek hármunk közül mindig a leghamarabb jött össze minden.
- Bonnie még most is elég prűd - jegyezte meg somolyogva Caroline, Elena pedig vigyorogva beharapta az alsó ajkát. - Egy tripla randi egyszer?
- Jeremy szégyellős - dőlt hátra Elena, Caroline pedig felnevetett, de amit ezután mondott az már süket fülekre talált. Elena ugyanis valami nagyon furát pillantott meg, ahogy körbejártatta a tekintetét a Grillben, és az agyára úgy rászállt a köd, hogy hang- és képszakadás volt egy pillanatra. Damon volt az. A kezét az orrához tartotta, és épp a férfi mosdó ajtaján robogott be, majd csapta be maga után, és bár ez bármit jelenthetett, Elenának egy pillanatra rossz előérzete lett. Méghozzá nagyon.
- Szóval, megbeszéltük?
Elenát a gondolataiból Caroline csengő hangja vonta vissza a valóságba, és ahogy zavartan megrázta a fejét és újra a barátnőjére nézett, az már tudta, hogy a lány körülbelül semmit nem hallott a kis monológjából.
- A falnak beszélek, Elena? Ennyire nem tetszik az ötlet?
- Ne haragudj Caroline, de... Tudnál adni 5 percet? - kelt fel Elena összezavarodva a helyéről, bár a másiknál nem lehetett értetlenebb. A lánynak fél percbe sem telt, hogy egy szó nélkül faképnél hagyja Caroline-t, majd átvágjon a Grillen, és egyenesen a férfi mosdó ajtajához menjen, ami, nem túl nagy meglepetésére, zárva volt.
- Damon? - szólalt meg kérdőn Elena, mintha azt is vitatná, hogy jól látta amit látott, és a férfi bent sincs, de az sem volt kizárt, hogy a vámpír szándékosan nem fog reagálni. Egyszer viszont ki kell jönnie, ha tetszik, ha nem. - Damon, odabenn vagy?
Bentről vízcsobogás hallatszott, mintha valaki megengedte volna a vizet, Elena pedig tovább próbálgatta kinyitni az ajtót, de az csak nem engedelmeskedett. Röhejesnek érződött ezért ennyire felbolygatni mindent, de a rossz előérzet csak nem akart lekopni Elenáról, így a lány a pult felé lépett, és megköszörülte a torkát.
- Jer - sziszegte, mire a fiú kidugta a fejét a konyhaajtón, és kérdőn nézett Elenára.
- Mi az?
Elena a mosdó felé biccentett a fejével, mire Jeremy kisvártatva előbukkant teljes valójában, majd hitetlenül figyelte, ahogy a nővére megáll a férfi WC ajtaja előtt.
- Gondolom semmi jelentősége annak, hogy itt álltál meg, igaz? - kérdezte vontatottan a fiú, de Elena csak türelmetlenül felsóhajtott.
- Láttam, ahogy Damon bemegy, és az ajtó zárva van. Valami nem stimmel.
Jeremy arcán értetlenség futott át, de már matatott is a zsebében a kulcs után. Pár másodperc múlva már nyílt is az ajtó, de a helység nem árulkodott róla, hogy lenne benn valaki.
- Vagy hallucináltál, vagy Damon képes denevérré változni, és kirepült a felső ablakon - sóhajtott Jeremy, mire Elena értetlen arccal bentebb sétált, és próbált valami ésszerű magyarázatot keresni. Tudta, hogy mit látott. És ha Damonről volt szó, az ajtócsapkodás semmi jót nem jelentett.
- Ezt nem értem - motyogta, majd ahogy végigsétált a fülkék között, az egyik ajtaján véres ujjnyomok éktelenkedtek, ahogy a plafonon lévő fogón is. Elena egyre furábban érezte magát, és ahogy Jeremy is meglátta, amit ő, úgy tűnt, egyikük sem igazán értette a dolgot. - Hová vezet az ajtó?
- A tetőre - válaszolta halkan Jeremy, Elena szemei pedig elkerekedtek. - Miért akarna a tetőre menni?
- Ő Damon, Jeremy. Ez szerintem mindent megmagyaráz - vágta rá a lány, majd ellépett az öccse mellett, és kisétált a mosdókból. Ez az egész helyzet röhejes volt, és elképzelése sem volt arról, hogy mégis mi a franc ütött Damonbe, de úgy tűnt, valami nagyon nincs rendben vele. Emellett pedig ott volt a vér kérdése is. Az biztos, hogy ha bajba keveredett, meg tudta volna védeni magát, elvégre csak egy 175 éves vámpírról van szó, de ha valami olyanról, ami erősebb nála, akkor igenis fennállt a probléma lehetősége.
- Az ég szerelmére, hol voltál? - kérdezte teli szájjal Caroline, aki éppen a salátát tömte magába, mikor Elena visszaért az asztalhoz.
- Damon a mosdóból kimászott a tetőre, Caroline - motyogta úgy a lány, hogy véletlenül se hallja meg senki. - Kellene a... segítséged.
- Damon a tetőre? - hökkent meg Caroline, de már meg is törölte a száját, és lerakta a tálat az asztalra. - Mégis mi a francért?
Elena már méterekkel előrébb járt, és úgy érezte, minden perc drága, főleg ebben az idegesítő és szinte őrjítő tudatlanságban, úgyhogy Caroline nem győzött rohanni a másik után, hogy utolérje, ahogy az kilépett a Grillből.
- Ne kérdezd, hogy milyen meggondolásból tette, de rosszat sejtek, Caroline.
- Valamiért megértelek - válaszolta a vámpír, és ahogy megkerülve az épületet, hátrasétáltak a kerthelyiségbe, Caroline alaposan körülnézett, nehogy bárki is meglássa, majd egy könnyed mozdulattal felugrott a tetőre. - Ha kijön belőlem a saláta, az a te hibád lesz, Elena - kiabálta le, mire Elena megforgatta a szemét. Tipikus Caroline.
- Látsz bármit? - kérdezte Elena, és csak remélni merte, hogy senki nem fogja meglátni a kis akciójukat, különben annak nem lesz kimondottan jó vége.
- Semmit - válaszolta némi szünet és nézelődés után Caroline, Elena pedig elégedetlenül meredt maga elé.
Ennek nem volt semmi értelme, és olyan volt az egész, mint egy kirakós. Csak épp nem volt hozzá kép, hogy mit kellett kirakni belőle. Érezte, hogy nem lenne szabad ennyire aggódnia, de túlságosan érdekelte ahhoz Damon hogyléte, hogy ezt csak így figyelmen kívül hagyja. A vér már magában furcsa jelnek számított, és bár Jeremynek azt mondta, hogy ez az, ami Damontől kitelik, ez inkább a régi vámpírra hajazott, mintsem a mostanira.
- Lehet csak képzelődtél - jelent meg Elena mellett újra Caroline, és összedörzsölte a tenyerét, majd leporolta magát. A másik mélyen a gondolataiba merült, majd gondterhelten felsóhajtott, és mégegyszer körülnézett. A hely érintetlen volt, és hirtelen Elena nem tudta eldönteni, hogy ennek most örülnie kellene-e valójában, vagy még jobban aggódnia. Végül csak a hajába túrt, majd leplezhetetlen aggodalommal nézett a barátnőjére.
- Nagyon remélem - válaszolta, ahogy elindultak vissza a Grill felé, de még magában, halkan hozzátette, - Mindenki érdekében.
2011. július 27. 18:47 #6983
- törölt felhasználó -    
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.27. 18:43)
Megvan az 1. rész!  w00t.gif 
Legalábbis szerintem ez az! wink.gif

Ez nem egy forgatókönyvre, hanem egy fanfictionre hasonlít. think.gif
11 felhasználónak tetszik: Beba13, olsenfan.., Domcicc, fanni1998, Daxy, allyangel, Catherine, Adrianna, DreamerGirl, anna21, pink_bunny
2011. július 27. 19:13 #6984
Zsaniii
Zsaniii
visszatérő vendég
 
StátuszA szerelem sorozatgyilkos, s mi mind ártatlan áldozatok vagyunk
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.15.
Hozzászólás: 127
Csatolások: 0
Azonosító: 155553
Offline offline
Imádom imádom imádom heart.gif
2011. július 27. 19:53 #6985
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.22.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 22830
Azonosító: 146002
Offline offline
Idézet (nOmiee @ 2011.07.27. 18:47)
Ez nem egy forgatókönyvre, hanem egy fanfictionre hasonlít. think.gif



Értem! unsure.gif
Akkor elnézést!
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2011. július 27. 20:10 #6986
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch
 
StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.23.
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Offline offline
Idézet (nOmiee @ 2011.07.27. 18:47)
Ez nem egy forgatókönyvre, hanem egy fanfictionre hasonlít. think.gif

Mert az is. rolleyes.gif

olsenfan..: Egyébként kifehéríteni így tudod, szóközök nélkül: [ color=white ]szöveg[ /color ]
2 felhasználónak tetszik: olsenfan.., DreamerGirl
2011. július 27. 20:11 #6987
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.22.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 22830
Azonosító: 146002
Offline offline
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 20:10)
Mert az is. rolleyes.gif 
olsenfan..: Egyébként kifehéríteni így tudod, szóközök nélkül: [ color=white ]szöveg[ /color ]



Köszönöm a Segítséget! beer.gif
És még egyszer elnézést!
2011. július 28. 19:42 #6988
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.22.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 22830
Azonosító: 146002
Offline offline
Na kivégeztem az 1. évadot! cool.gif

Egyébként láttátok már ezt? ohmy.gif
cray.gif
2 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, Dancsyy97
2011. július 28. 21:04 #6989
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
Idézet (olsenfan.. @ 2011.07.28. 19:42)
Na kivégeztem az 1. évadot! cool.gif
Egyébként láttátok már ezt? ohmy.gif
cray.gif

nagyon megható videó *-* és Kat kiposztolta a Twitterére! ohmy.gif micsoda megtiszteltetés lehet annak, aki a videót csinálta... smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, Domcicc, Dancsyy97, olsenfan.., fanni1998, Adrianna, pink_bunny
2011. július 29. 17:24 #6990
Dancsyy97
Dancsyy97
ha u clown
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.14.
Hozzászólás: 1919
Csatolások: 196
Azonosító: 143272
Offline offline
Végre péntek van. spiteful.gif
10 felhasználónak tetszik: DisneyFans, olsenfan.., allyangel, katie993, pillecukor3, fanni1998, Daxy, anna21, Adrianna, xxxddd
2011. július 29. 18:39 #6991
olsenfan..
olsenfan..
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.22.
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 22830
Azonosító: 146002
Offline offline
Idézet (allyangel @ 2011.07.28. 21:04)
nagyon megható videó *-* és Kat kiposztolta a Twitterére!  ohmy.gif micsoda megtiszteltetés lehet annak, aki a videót csinálta...  smileeee.gif



Igen. Esküszöm én is csinálok egyet és majd reménykedek, hogy kirakja! smileeee.gif
2011. július 29. 18:43 #6992
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!

Itt van a 3. évados jelenet!!! Úristen, meghaltam rajta!!! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif

Itt a link: http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Preview-1035822.aspx

TEKERJETEK A VIDEÓ VÉGÉRE, olyan 03:06-ra, mert onnantól kezdődik!!! IGEN NAGY!!! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
(Elena úgy megijedt a kígyótól, hogy csak nyögésekre tellett tőle! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif)
15 felhasználónak tetszik: wannascream, katie993, Nana_77, fanni1998, funny18, Domcicc, Catherine, zsofeeh, anna21, audrey, Adrianna, xxxddd, Melcsi1997, marti27, pink_bunny
2011. július 29. 18:59 #6993
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
Amúgy tegnapelőtt pont posztoltam egy linket egy animációról (még ezen az oldalon van, kicsit feljebb!), amin pont az áll: "Bitches don't knock... they just come in." = "A p*csák nem kopognak... csak bejönnek."

És bakker hogy megéreztem... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Damon azt mondja Elenának a promóban, hogy megkéne tanulnia kopogni! nevet2.gif Ez most biztos jó lecke volt a számára, a sokkos arcát elnézve... nevet2.gif
6 felhasználónak tetszik: DisneyFans, zsofeeh, Adrianna, xxxddd, pink_bunny, Pandus
2011. július 29. 19:03 #6994
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.07.29. 18:43)
ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!
Itt van a 3. évados jelenet!!! Úristen, meghaltam rajta!!! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif
Itt a link: http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Preview-1035822.aspx
TEKERJETEK A VIDEÓ VÉGÉRE, olyan 03:06-ra, mert onnantól kezdődik!!! IGEN NAGY!!!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
(Elena úgy megijedt a kígyótól, hogy csak nyögésekre tellett tőle! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif)

És még elfordul. Ostoba! reklamalo.gif
8 felhasználónak tetszik: allyangel, Twilight6, fanni1998, Adrianna, xxxddd, Coco Selly, pink_bunny, Pandus
2011. július 29. 20:01 #6995
- törölt felhasználó -    
Idézet (allyangel @ 2011.07.29. 18:43)
ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!
Itt van a 3. évados jelenet!!! Úristen, meghaltam rajta!!! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif
Itt a link: http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Preview-1035822.aspx
TEKERJETEK A VIDEÓ VÉGÉRE, olyan 03:06-ra, mert onnantól kezdődik!!! IGEN NAGY!!!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
(Elena úgy megijedt a kígyótól, hogy csak nyögésekre tellett tőle! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif)

És Damon haja olyan, mint az 1. évadban w00t.gif w00t.gif
5 felhasználónak tetszik: Adrianna, xxxddd, Coco Selly, Catherine, Pandus
2011. július 29. 20:08 #6996
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2011.07.29. 20:01)
És Damon haja olyan, mint az 1. évadban w00t.gif  w00t.gif

Tényleg, ezt nem is vettem észre (másra fókuszáltam). w00t.gif Elenának felcsurkázták, Damonnek meg visszaadták a szexi haját. taps.gif Tehát ez most a hajak éve lesz? smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: allyangel, Adrianna, xxxddd, Coco Selly, Catherine, Beba13
2011. július 29. 20:18 #6997
Daxy
Daxy
 
StátuszWe can plant a memory garden, Say a solemn prayer, place a poppy in my hair
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.08.19.
Hozzászólás: 879
Csatolások: 20
Azonosító: 37310
Offline offline
Idézet (allyangel @ 2011.07.29. 18:43)
ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!
Itt van a 3. évados jelenet!!! Úristen, meghaltam rajta!!! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif
Itt a link: http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Preview-1035822.aspx

végre vmi uj cucc laugh.gif CW oldalán már fent van egy 1:30perces gondolom a szokásos "teaser/promo" féleség de geobannos szal amcsi ip alol lehet csak nézni
Idézet (allyangel @ 2011.07.29. 18:43)

TEKERJETEK A VIDEÓ VÉGÉRE, olyan 03:06-ra, mert onnantól kezdődik!!! IGEN NAGY!!!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif
(Elena úgy megijedt a kígyótól, hogy csak nyögésekre tellett tőle! nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif)

ezt nem lesz nehéz majd leszinkronizálniuk secret.gif
szerk:tumblr-sök már alkottak rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: xxxddd, zsofeeh, niiikiii, Catherine, DisneyFans, Lilly98, pink_bunny, DreamerGirl
2011. július 29. 20:47 #6998
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
Holnap megyek nyaralni, és az előbb nézegettem a fürdőszobában, hogy apa miket pakolt el a neszeszerbe... erre látom, hogy elöl van egy Palmolive tusfürdő. Jobban szemügyreveszem, és rajta van az elején, hogy verbénás! w00t.gif Húúú, meg is dicsértem apámat, hogy milyen jót vett biggrin.gif Élmény lesz ezzel fürödni spiteful.gif Meg is örökítettem laugh.gif

http://kepfeltoltes.hu/thumb/110729/VerbenaPalmolive_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
18 felhasználónak tetszik: zsofeeh, xxxddd, zsuzsye, liltoria, katie993, Twilight6, Catherine, Adrianna, anonymka, pillecukor3, benyaw93, nklaudia98, pink_bunny, Alex 1992, Minimanó94, olsenfan.., DreamerGirl, fanni1998
2011. július 29. 20:56 #6999
allyangel
allyangel
chicken-y.™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.21.
Hozzászólás: 2143
Csatolások: 97
Azonosító: 133609
Offline offline
Na itt van kizárólag CSAK a jelenet... cool.gif Semmi körítés spiteful.gif

3x01. Sneak Peek! heart.gif

26 felhasználónak tetszik: xxxddd, niiikiii, Bütyi92, wannascream, Coco Selly, liltoria, Beba13, Melcsi1997, Domcicc, Twilight6, Catherine, Adrianna, yxcv90, House Of Wax, pillecukor3, Barbi411, Jay_Grl, DisneyFans, Lolla, BunnyGirl, katie993, pink_bunny, Pandus, olsenfan.., DreamerGirl, fanni1998
2011. július 29. 21:07 #7000
- törölt felhasználó -    
Hát,már láttam belőle pár részt ami tetszett is meg nem is én személy szerint nem vagyok rajongó!!!
596 oldal 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!