nekem a nian azért tetszik jobban mert nina normális, elena kevésbé
de am elképzelésem sincs róla milyen endgame lesz és őszintén az most nem is érdekel mert az a fontos ami most van még pedig azért mert nehezen lesz a sorozatnak normális befejezése ha folyamatosan süllyed a szint, és egyre többen elkaszálják , kitudja hány évadot él meg ha ez így folytatódik...persze még egyáltalán nem olyan rossz, csak távolról sem olyan jó mint eddig
a jelenlegi delena meg nem tetszik akárhogy is vesszük
leginkább számomra ez a kötelék nem világos de rohadtul, ez persze csak az én gyengeségem de akk is...elvileg érzelmeket nem befolyásol szval ha elena emberként szereti damont szereti vámpírként is, ha elena emberként jobban szereti stefant
123 jobban kell vámpírként is
1 ami csak egy darabig ment ugye, majd elég hamar átment damont jobban szeretem, stefan te meg levagy szarva
a kötelék akk nem egyből alakul ki hiszen elena kezdetben vámpírként nem damon kedvére tett csak stefan után ment, aztán persze ez megváltozott, és amikor ez megváltozott hirtelen damonbe is halálosan szerelmes lett,ergo amint a kötelék úgy valójában kiteljesedett v inkább látható lett úgymond, akk lett damon a jó, stefan meg a semmi, DE persze meglehet h benéztem a dolgot és nem is így van
de sztem elena még mindig jobban szereti stefant, még ha sztem damon jobb is